[7] Trishtan (offline)

Alkalmazkodó - Átlagos

Ő egy 34 éves fiú és itt lakik: Komárom-Esztergom / Esztergom

4876 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 8938 kreditet gyűjtött

2014 July
17:52 Kalandjátékokról beszélő fejek
Megszámlálni sem tudom, hány éve vagyok tagja az oldalnak, de eddig leginkább csak olvastam a rajta található tartalmakat, mintsem aktívan hozzáadtam volna hozzájuk bármit is (azért pár kommentet szültem a topikokban). Talán itt az ideje ezen változtatni.
Méghozzá nem is szöveges, hanem rögtön videós módon.

Több jó barátommal lassan 9. éve szerkesztem az adventuregames.hu kalandjáték oldalt, melyre az utóbbi hónapokban elkezdtünk amolyan videocastokat készíteni, hogy egy kicsit ezzel is könnyebben juttassuk el minél nagyobb közönséghez a szeretett játékstílust. Természetesen, nem kell stúdióminőségre, sem valami elképesztően profi anyagokra gondolni, de mi megpróbálunk minden egyes „adásnál” megtenni mindent, ami csak tőlünk telik (tudjuk, hogy egy profi mikrofon és egy beszédtanár nem ártana).

Zsebkalandok
Az első videóban rögtön egy olyan témát választottunk, melyről itthon csak ritkán látni anyagot: az okostelefonokra megjelent kalandjátékokat. Persze, erről mozifilmnagyságú dokumentumfilmet lehetne forgatni, ezért csak pár nagyobb címet (Broken Sword 5, Syberia, Atlantis 4) és egy kellemes indie alkotást vettünk górcső alá.


Tavaszi kalandok
Ebben a videóban a portálon idő/lustaság/kozmikus balszerencse következtében kimaradt játékokat mutattuk be. Többek között a legújabb Tex Murphyt és a két utolsó Telltale-féle szériát.


A háború szörnyűségei
Szomorú aktualitása van, hogy 100 évvel ezelőtt robbant ki a modern történelem egyik legvéresebb háborúja, az akkor még csak szimplán Nagy Háborúnak becézett I. világháború. Az Ubisofttól eléggé meglepő, hogy az évfordulót kihasználva nem a könnyebbik utat járta, és egy faékegyszerűségű FPS-t készített, hanem egy, a minden porcikájában szerethető logikai-kalandjátékot.


Remélem, nem okoztunk senkinél sem visszafordíthatatlan agyi károsodást a videókkal...
Valiant Hearts: The Great War 1 komment

[22] Shifty Fox
Jul 10., Thursday 20:21 #1
Ment a Subscribe, hiánypótló csatorna! Remélen toljátok majd a videókat, és felfedeztetitek a rejtett gyönygyszemeket mindenkivel!
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Trishtan
Trishtan még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció/Kaland, Retro, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Kisállatok bosszantása, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, Anime, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Email, Letöltés, Chat, Hacking, Internetes magazinok, NASA weboldal feltörése, Esőben sétálás, Cserepadon ülés, Hóember építés, Bicikli, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Soulootion
(offline)
LeGaS
(offline)
Timi
(offline)
Beppike
(offline)
szaby
(offline)
KrTchy
(offline)
Asura
(offline)
adventuregamer
(offline)
DaN3
(offline)
siklara
(offline)
NorbiAG
(offline)
Chunky
(offline)
Valiant Hearts: The Great War adatlap
12 év felettieknek Tinédzsereknek
Kiadó: Ubi Soft
Fejlesztő: Ubi Soft
Megjelenés:
Kategória: Puzzle
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
8
Ami tetszett
- Ritkán használt, komoly téma, az azt megillető komolysággal feldolgozva
- Könnyen megkedvelhető szereplők
- Bámulatos látványvilág és zenei körítés
Ami nem tetszett
- A logikai feladványok nem túl változatosak és eléggé egyszerűek is
Olvasói értékelés: 8.9 (6 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

26 | [Teszt] Valiant Hearts: The Great War

Rayman őrülete és a Child of Light meseszerű világa után az Ubisoft mágusai most a játékként ritkán feldolgozott első világháború szörnyű éveibe visznek minket. A Valiant Hearts nem csak egy rendkívül hangulatos (bár picit egyszerű) játék, de történelmi segédanyagként se utolsó.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába