[62] casper007 (offline)

Alapos - tlagos

egy 29 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4827 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 253420 kreditet gyjttt

2014 January
23:34 Awesomeness 11

Van abban valami j, ha az ember elktelezi magt egy jtk mellett. Ahol nem elgszik meg egy vgigjtszssal, esetleg olyan kis extrkkal, mint az sszes mellkkldets teljestse vagy az elrejtett gyjtgetnivalk felkutatsa. A gyakorls, a fejlds s az ezek eredmnyeknt rzkelhet halads szmomra nagyon sokat r. Hinyoltam is mr ezt az rzst. Meglepdtem, hogy vgl egy olyan cm terelt vissza erre az tra, amitl a legkevsb sem vrtam.
Nem, mintha a Rayman Legends offline szelete minden kihvst mellzne. Kellen nehz - br nem annyira, mint az Origins -, nem egy dlutn az sszes gymnt trfea megszerzse. Van azonban egy olyan szegmense a jtknak, amivel valsznleg kevesen ismerkedtek meg behatbban. Pedig az online kihvsok rendszere a Legends legjobb s egyben legaddiktvabb jdonsga.

Mirl is van sz? A jtkosok passzvan versenyeznek, teljestik az adott feladatot, eredmnyket pedig sszeveti a szerver - ami sokszor hajlamos volt az rletbe kergetni, errl ksbb. gy lehet a nap vgn rlni bronz, ezst, arany, vagy gymnt kupnak. Hogy is mkdik a rendszer? Ha a kihvst teljest jtkosok utols tizedbe esel, jutalmad egy fityisz s persze tapasztalat. Ha ettl jobban teljestesz, de nem kerlsz be a versenyzk els felbe, egy bronz serleg ti a markod. Ha a rsztvevk szma szerinti 20-50%-os svba csppensz, egy ezst kerl a neved mell. A mezny els tde bszklkedhet arannyal, leszmtva a kivltsgos 1%-ot, akik a sokszor elrhetetlennek tn gymnt kupt biggyeszthetik a vitrinbe. Teht nem a fejlesztk ltal elrt lcet kell megugrani, hanem a kompetcira hes tmeggel kell felvenned a versenyt. Ez nagyobb kihvst jelent, mert egyrszt itt is vannak olyan szuperemberek, akikkel egyszeren nem lehet birokra kelni, msrszt elfordulhat, hogy dlutn mg egy arany serleg vromnyosa vagy, msnapra pedig kicsszol ebbl az intervallumbl. Annak meg nem rlnk.

A Legends-ben szintek vannak, sszesen tizenegy, amiket pontok gyjtgetsvel tudsz elrni. Pontokat pedig kupkrt kapsz. Ha maximlisan teljested a festmnyeket, nagyjbl 4000 krl llsz majd. Mg nincs vge, 2000 pontra lesz szksged, hogy a krm tagja lehess. Ez pedig nem jn ssze egyknnyen, had rzkeltessem.

Bronz = 1 pont
Ezst = 5 pont
Arany = 10 pont
Gymnt = 50 pont

Ha egy j kpessg, de nem kiemelked jtkos vagy - azok tbbsge, akik komolyan veszik a kihvst, ide tartoznak -, akkor ltalban arany kupkat fogsz szerezni. Minden nap nekivghatsz egy norml s egy extrm feladatnak, illetve ezeknek ltezik egy heti varinsa is. Azaz egy ht alatt 16 kihvst teljesthetsz. Ha minden arany, akkor 160 ponttal gazdagodtl. Ez 12,5 hetet jelent, ha minden nap jtszol. Ez valsznleg nem teljesl ilyen-olyan okokbl, lehet, hogy tbbszri prblkozs utn sem llsz gy, ahogy tervezted s pihensz pr napot. Knnyen elnylhat a dolog.

Miutn eldntttem, hogy energim s idm ldozom a szent cl rdekben, egy htre volt szksgem, hogy belljak az arany szintre. Ki is szmoltam, hogy janurban vgzek. Szpen, de lassan haladtam, akadtak napok, amikor meg kellett dolgozni azrt a tz pontrt, ilyenkor pedig kicsit megrogytam a felvllalt teher alatt. Arrl nem is beszlve, hogy a Ubisoft mostohn kezeli a szervereit, nem volt ritka a teljes sszeomls, amikor mentem, hajtottam volna a futamokat, de a jtk egyszeren nem engedte. Keseregtem is miatta eleget, nha pedig a szentsgels kirvan magas fokra emelkedtem.

Tbb kihvs ltezik tbb plyn, mindenkinek megvannak a maga kedvencei:

As far as you can: vgtelentett, meghatrozott elemekbl vletlenszeren generlt plyk, ahol olyan messze kell jutnod, amennyire csak tudsz. Igaz, a sorrend vltoz kt alkalom kztt, de egy bizonyos tv utn jellemzen bekemnyt, nehezebb csapdk vltogatjk egymst, mg az egsz egy szupernvt megszgyent kataklizmba torkollik, te pedig bizonyra felnyrsalod, meggeted, sszelaptod magad. ltalban itt van a gymnt hatra, ahol akr egy centimter is dnthet. Igen, egyszer gy szereztem tven pontot, hogy a mgttem lv csak arannyal vigasztaldhatott, pedig egy mter se volt kztnk.

As quick as you can: rj el egy meghatrozott tvolsgra olyan gyorsan, amennyire csak tudsz. rdemes begyakorolni a plyaszakaszt, ismerni a specilis mozdulatokat, amiket eszed gban sincs hasznlni a kampny sorn, szzadmsodpercek dntenek.

Grab them quickly: adott szm lumot kell minl gyorsabban sszegyjtened. Ugyanazt tudom tancsolni, mint elbb, ismerd a plyt, csak itt arra is figyelned kell, hogy ne hagyj ki egyetlen srga mitugrszt sem. Itt mr a hres dojo is fogadhat, ami nem egy hosszabb szekvencia, hanem egymst vlt szobk sokasga. Termszetesen random generlt, de tipikusan egyre nehezed kamrk kvetik egymst.

Grab as much as you can: a lumvadszat egy msik varinsa, ahol az id lejrtig a lehet legtbb vihncol lnyecskt kell sszegyjtened. Ha jl emlkszem, ennek a kihvsnak kizrlag a dojo ad otthont.

Grab as many as you can: szintn dojo specialits, nincs semmilyen korlt, halmozd a lumokat, a menet vgt egyetlen hiba jelenti.


Egy tapasztalt jtkos megmutatja, hogyan kell teljesteni egy kihvst. Te is meg tudnd csinlni?

n oktber kzepn vetettem bele magam a napi szint versengsbe. A jtk szmtalanszor idegestett fel, voltak kemnyebb feladatok, amikor csak sokadjra sikerlt aranyat szereznem. Persze minl tbbszr prblkozik az ember, annl fradtabb s trelmetlenebb lesz, s a hibk szma is megugrik. rdgi kr ez. December kzepn mentem haza hromhetes szabadsgomra, r is fekdtem a jtkra, szget ttt a fejembe, hogy nekem mg a 2013. vben vgeznem kell. Ez nagyjbl t gymnt serleg megszerzst jelentette. Ami nem knny, lvn az els szzadban kell vgezni. Minl kevesebben szerepelnek, annl nehezebb.

Sajnos a Legends nem robbantott kasszt, radsul a vsrlk elhanyagolhat hnyada foglalkozik az online challange nyjtotta rmkkel. Ha 1500 jtkos prblkozott, akkor az els 15 kapott gymntot s tven pontot. Gondolj bele, hogy pont a hatron rldsz, ketten megelznek pr szzadmsodperccel. Ktszz plusz ember rszvtelre van szksg, hogy ismt az 1%-ba kerlj. Hacsak nem javtasz s szerzed vissza az elz pozcid. n minden alkalommal hatalmas izgalmak kzepette zskoltam be a legnagyobb elismerst, sokszor addig hajtottam egy kihvst, amg bele nem izzadtam a plmba. Az utols napokban mg hrom ilyen teljestmnyre volt szksgem. Nem nagyon remnykedtem, hogy sikerl, de sszejtt, termszetesen mrhetetlenl bszke voltam magamra. :D

Most, hogy vge, mr csak hbe-hba fogom elvenni a jtkot. A tiszta jtkid meghaladja a szz rt, ami nmagban nem letaglz adat, sokkalta szemlltetbb, hogy tbb, mint kt hnapon keresztl napi szinten kzdttem a clrt, a rangos tizenegyes szintrt. Igazn a vgre lendltem bele, amit persze nem tudnk huzamos idn keresztl ismtelni, viszont lejjebb sem szeretnm adni, szval a cscson vonulok vissza. Ha belevgsz s sikeresen a vgre is rsz, a vendgem vagy egy virtulis srre.


Kudos Renatto-nak, HDR-nek, s Liennek is, aki szintn szerepelhetett volna a kpen, ha egy arc lenne az avatrja. :) (a kprt ksznet HDR-nek!)
12 komment

[30] Lien
Jan 16., Thursday 22:44 #12
Szar jtk, megint baszakodnak a szerverei, gy eslytelen, hogy egyszer s valahra a vgre rjek...
Jan 07., Tuesday 15:40 #11
Vlasz HDR (#10) zenetre
Jaaa. Nekem cselendzsbl volt 3, a tbbi arany meg ezst, meg nhny bronz. Na, megnzem este hogy mennek mostansg ezek.
let the sun never blind your eyes
[14] HDR
Jan 07., Tuesday 15:03 #10
Vlasz keviny (#9) zenetre
Dehogy sok :/
11et ad maga az alapjtk, ha minden vilgbl kiszabadtod az sszes "lnyt".
Kihvsbl a legjobb eredmnyem valami 28. lett s mg messze volt a gymnt.
csak Casper s Renato szermnyoltak kihvsbl + djmnd5 hrmunk kzl
"Ez a kurva mg bartnnek sem lenne j"
Jan 07., Tuesday 14:41 #9
Vlasz HDR (#7) zenetre
Simn! J sok gymntod van, nekem volt max 3... Nem tudom, milyen nehzsgek most a cselendzsek, majd alkalomadtn belepillantok.
let the sun never blind your eyes
[14] HDR
Jan 07., Tuesday 14:22 #8
Most nztem a videt ... ht ezt valamikor a kihvs elejn csinlta, mert ezzel ugyan nem lett gymntos !
"Ez a kurva mg bartnnek sem lenne j"
[14] HDR
Jan 07., Tuesday 14:15 #7
Vlasz keviny (#5) zenetre
Ha ennyire izgatnak a statok, akkor casperig rd be az enymmel

Kupa Rank : 168.175 jtkosbl 128.
Falil : 7997 Rank : 184.
Distance : 3083.30 KM Rank : 85.
Jumps : 140.609 Rank : 67.
Enemies : 19.840 Rank : 250.
Lums : 2.720.244 Rank : 71.

Kupk :
Gymnt : 11
Arany : 384
Ezst : 287
Bronz : 232

Kihvsok szma :
Napi sima : 59 / ebbl 6 ezst, tbbi arany /
Napi extrem : 59 / ebbl 15 ezst, tbbi arany /

Heti sima : 15 / ebbl 3 ezst, tbbi arany /
Heti Extrem : 15 / ebbl 2 bronz, 4ezst, tbbi arany /

A bronzok azrt vannak, mert nem tudtam, hogy ezek ksbb szmtani fognak s nem igazn indultam neki ...

Jtk els napja :
2013.09.19.
11szint elrse :
2013.12.31.

Remlem rlsz
"Ez a kurva mg bartnnek sem lenne j"
[62] casper007
Jan 06., Monday 23:56 #6
Vlasz keviny (#5) zenetre
Pontos adatokkal most nem tudok szolglni, de aranybl van a legtbb, aztn ezst, a gymnt s a bronz eglban lehet.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Jan 06., Monday 20:05 #5
Vlasz casper007 (#4) zenetre
aha!
let the sun never blind your eyes
[62] casper007
Jan 05., Sunday 22:38 #4
Vlasz keviny (#3) zenetre
Mrmint a kupk arnyra vagy kvncsi?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Jan 05., Sunday 21:25 #3
Elg sokat nyomtam a cselendzseket (WiiU-n prilis ta elrhetõek) - most asszem kilences szinten vagyok. Gratula a 11-eshez, ha szabad krdezni:milyen arnyban vannak a rankjaid?
let the sun never blind your eyes
[14] HDR
Jan 05., Sunday 15:27 #2
Nekem elmaradt a katarzis :/
Kne mr egy folytats !
Mindenesetre nagy kirlyok vagyunk / dehogy / ...
160.000krl vannak a platformon, tn 350en csinltk meg s kzlk legalbb 7 magyar nemzetisg
Lien mg csak flton jr "kisdobos", de ha vgigcsinlja, akkor kap is valami kpet .
Itt is gratula a "vgzsknek", kitartst a mg ton lvknek !
"Ez a kurva mg bartnnek sem lenne j"
Jan 05., Sunday 13:31 #1
Kudos! Valban baromi j rsze (ez is) a jtknak.
Found.
casper007
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
PC
Nintendo Wii U
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Kaland, FPS, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Knyvek, Mozi
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
zaz
(offline)
playmore
(offline)
logen
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
zs0lt1
(offline)
Edina
(offline)
Rolne
(offline)
Attila6
(offline)
Hellfrost
(offline)
rob
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
oma
(offline)
gyuri12
(offline)
Fatman
(offline)
Vuxy
(offline)
Jackal
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
BW
(offline)
Alwares
(offline)
skiz0
(offline)
rolmanus
(offline)
jimessor666
(offline)
roli576
(offline)
Yip Man
(offline)
Sicknesshuga
(offline)
maccc
(offline)
kochanp
(offline)
Sbe
(offline)
atka
(offline)
x-doboz360
(offline)
Morwen
(offline)
sepsta75
(offline)
HuN Makaveli
(offline)
Iceakos
(offline)
kryss777
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Ray
(offline)
pergemark
(offline)
annie007
(offline)
erik10
(offline)
Nesh
(offline)
lorantHUN
(offline)
Joo T
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
olin
(offline)
NikoBoy
(offline)
kicsihocza
(offline)
hocza
(offline)
regeth
(offline)
ryujani
(offline)
Gangster
(offline)
wortoo
(offline)
warass
(offline)
eng
(offline)
wodbear
(offline)
RoOte
(offline)
5T3V3N
(offline)
Quimby
(offline)
G.A.R.
(offline)
Sam360
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
Zombi Killer
(offline)
Enzo Di
(offline)
lamann
(offline)
Graphitman
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Wolverine
(offline)
Futrinka
(offline)
Adam360
(offline)
Yegor
(offline)
Alpr
(offline)
ne5h
(offline)
TheGameSCore
(offline)
M4ST3RCH13F19
(offline)
Amy
(offline)
John Smith
(offline)
okornyalbaro
(offline)
Bence360
(offline)
Keyoo
(offline)
MilanZila
(offline)
Zoy76
(offline)
dpb
(offline)
SRyan
(offline)
Fabri
(offline)
AnnexHUN
(offline)
Shifty Fox
(offline)
Szekitj Chili
(offline)
FredPerry
(offline)
Svitzh
(offline)
Rolcsoo
(offline)
Kisszarka
(offline)