[62] casper007 (offline)

Alapos - tlagos

egy 29 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4797 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 253420 kreditet gyjttt

2013 December
06:53 I'm disappointed, son.

Egy ilyen blog is kell. Az idei v az egyik legszebb lehetett volna a generciban, mert szmomra meghatroz sorozatok legjabb felvonsai jelentkeztek. Hogy aztn tbbsgk beleverje a fejem a pultba s tncsznyegnek hasznlja megtrt testem. Hlgyeim s Uraim, 2013 legnagyobb csaldsai.
Amnesia: A Machine for Pigs

Hossz sznet utn a Frictional Games jtka terelt vissza a horror mfajhoz. Hogy mennyire szerettem, s egyben rettegtem a stt s titokzatos nmet kastly falai kztt bolyongani! A The Dark Descent legnagyobb ernye, hogy egyszerre akartam folytatni tortrmat s inkbb kimenni a szobbl. A kurzor mindig pihent egy percet a parancsikon fltt, tudtam n nagyon jl, hogy izzaszt rk kvetkeznek, mgis el kellett indtanom a programot. Bujkltam, takarkoskodtam a petrleummal - egyszer azrt mgiscsak elszaladt velem a l, annak rendje s mdja szerint kifogytak a kszleteim, n meg sunnyoghattam a sttben, mikzben az egyik rondasg ott hrgtt krlttem -, mindekzben kisebb-nagyobb feladvnyokat oldottam meg. Az a j, ha mr flsz benzni a kvetkez sarkon vagy kuporogsz a szekrnyben s nem mersz tovbbmenni.

Ezt az "idilli" rzst taposta agyon a spiritulis utd. A The Chinese Room korbban a Dear Esther-rel zsebelte be djak tucatjait, de mirt? Mert interaktv formba nttt egy trtnetet? Sajnos ez a mentalits fertzte meg az j Amnesia-t is. Olcs, br nha hatsos ijesztgetsek, annyi fejtr, ahny fehr karcsony, a kszletmenedzsment teljes kiherlse (korltlanul hasznlhat zseblmpa, szentsgtrs!). A fejlesztk rezheten a trtnetorientltsgra utaztak, ami nem lett rossz, rdekes krdseket pedzegetett, de krem, n egy tks tll-horrort vrtam. E helyett kaptam valami mst.
Gears of War: Judgment

Jl bejratott, minsgi sorozatot nem adunk kevsb tehetsges fejlesztk kezbe. Ezt az egyszer aranyszablyt nem akarta felfogni a Microsoft s az Epic. Elbbi az els, de mr most egy letre elegend rkabrt akarta lehzni a 360 Halo-jrl, utbbi pedig szpen lepasszolta azt a msodhegedsnek, amolyan "nesze, kezdj valamit ezzel a szarral" mdon. Szegny People Can Fly megprblkozott egy kis vrfrisstssel, sajnos a nagy lelkeseds a visszjra slt el. A Judgment annak ellenre rondtott bele a franchise eddig makultlan kpbe, hogy szlltotta a szoksosan lvezetes s dinamikus fedezkrendszeres lvldzst. Mi ll ezzel szemben?

- Az elszllt karakterek. Na, eddig sem a mlyensznt jellemek s gondolatok miatt szerettem a sorozatot, de itt mr a nagyon-nagyon gz ponok s a tlon is tlerltetett lazasg egyszeren az rletbe kergetett.

- Az arcade rendszer. A szorzk s pontok gyjtgetse az addig lvezetes darldt rohamtemps, agyatlan darldv degradlta. Nehogy knyelmesen haladhasson a szerencstlen jtkos. Ezt csak egy picit ellenslyozta a Judgment legjobb jdonsga, az alternatv szekvencik felvonultatsa, ahol egy kicsit sznesteni s nehezteni lehetett a kvetkez sszecsapst.

- A multiplayer. gy, teljesen. Mi az, hogy csak egy kezdfegyver van? Mirt lehet egybl, gyorsan grntot dobni, ami megtapad az ellenflen?! Hov tntek a locust-ok, mirt emberek harcolnak egyms ellen? Hogyhogy van deathmatch, mikor a Gears a kezdetektl a csapatmunkra ptett? Csak ngy plya van? Megrltek ezek?


Mit vigyorogsz hlyegyerek? Hbors bnkrt felelsz!


Bioshock Infinite

Na mr most, az, hogy egy jtk csaldst okoz, nem felttlenl jelenti azt, hogy rossz is. Taln csak tl magasak az elvrsok, esetleg a ksztk nem teljesen abba az irnyba mennek el, amerre a rajongk szeretnk. Ez a helyzet az Infinite-tel. Rapture mlyvzi utpijt nem lehetett volna megismtelni s Columbia lebeg vrosa is megllja a helyt, arrl nem is beszlve, hogy a mzes-mzos hab alatt egy szikkadt, romlott tszta lappang, videojtkok javban eddig tabu tmk kerlnek feszegetsre. Booker s Elizabeth prosa szerethet, a trtnet sorn egyik mulatbl a msikba estem, az utols fl ra pedig gy ttt agyon, mint szds a lovt. Itt jn a de. Nem volt lehetsgem felfedezni a felhpoliszt, a jtk szigoran terelt az elre kitaposott ton. Sokszor tlsgosan nagy tzharcokba keveredtem, holott a Bioshock inkbb a bklszsrl, a felkszlsrl, a megismersrl szlt. A fegyverek tlettelenek, a kpessgek fele gyszintn, a tbbit sajt maguktl loptk. Egy sz, mint szz, szpen leegyszerstettk a jtkmechanikt.


A dnts szabadsga. Na persze. Most jl odaszrtam az azta kikuplt Mass Effect 3-nak is, ahhaha.


Batman: Arkham Origins

A Rayman Legends s a GTA V utn egszen j kedvemben voltam. "Ne rljn mr magnak!", gondolhatta a WB, gyorsan le is lombozott egy mostansg nagyon mennek szmt eredettrtnettel. " Jl bejratott, minsgi sorozatot nem adunk kevsb tehetsges fejlesztk kezbe." Ezttal vgrvnyesen is az agyamba vstem ezt a megrendthetetlen igazsgot, tbb nem fog megtveszteni se Baird, se Batman. A Rocksteady kivl alapokat hagyott htra, elg lett volna erre pteni egy keveset. A WBG Montral persze gy bukott r a lehetsgre, mint gyngytyk a langyos takonyra, szpen el is szabtak nhny dolgot. n fogadkoztam, hogy egy Arkham City 1.5 is megfelel, de ez nem igaz. Msodjra mr nem elegend. Vagy igen, de nem kevsb profi tlalsban. A gyjtgetnivalk tetemes rsze egyszer, mint a fak, a maradk inkbb idegest, mint gondolkodsra ksztet. A nagy jdonsgknt beharangozott detektvesdi nem ll msbl, mint a kk felleten virt vrssel jelzett objektumok megkeressbl. Alig van j felszerels, a ragasztgrnthoz meg kellett pofa, ugyanaz, mint Mr. Freeze fagyasztja. A trtnet oks, van sok gonosz, igaz, a legtbbjk szinte szhoz sem jut, a jval fiatalabb fbb karakterek viszont most nem csempsztk magukat a szvembe. s klnben is, hol van a korbbi kt epizd kpregnyes, mess varzsa? Mintha Nolan realisztikus Batman-jt fuzionltk volna az Arkham univerzummal. Tessk csak megnzni a denevrember pncljt. Igen, most pnclja van. A legnagyobb hiba a verekedsben, a jtk egyik nagy sarokpontjn keresend. Nem olyan dinamikus, mint rgen, sokszor az ellentmads harmadik tse kzben oszt ki valaki egy pofont, ha egy ellenfl tni kszl s Batman mr kt testhosszal arrbb bntet, a jtk szpen hsnk utn cssztatja a rosszarct. Az igazsgoszt nha sszezavarodik, elpazarolja specilis tmadst valami csenevsz klykre, holott mellette fenyegeten tornyosul egy pnclos melk. Ltszlag minden ugyanaz, jtk kzben mgis nagyon ms, s nem jobb.

Pedig ennyire vrtam:
55 komment

sszesen: 55 [1-50]
1 | 2
Dec 30., Monday 23:30 #55
Vlasz casper007 (#50) zenetre
Ez nagyon j, kszi!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[62] casper007
Dec 30., Monday 18:28 #54
Vlasz Prototype (#39) zenetre
A sztori semmit nem tesz 9-10 pontos jtkk, ami nem rdemli meg. Ellenben valban az v egyik legjobb trtnete.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[73] zaz
Dec 30., Monday 18:02 #53
Vlasz Prototype (#39) zenetre
ennyi....de ezt manapsg nem veszik szre. mondjuk amennyi knnyen fogyaszthat szemt van,ezen nem is csodlkozom.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[40] Kemuri
Dec 30., Monday 15:55 #52
Vlasz casper007 (#50) zenetre
Elszõr azt hittem Trevor Phillips lesz.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[40] Kemuri
Dec 30., Monday 15:54 #51
Vlasz casper007 (#49) zenetre
Minden krdsedre egyrtelmû NEM a vlasz. Illetve ht csak annyiszor amennyiszer az elzõ rszekben. Sõt a legelsõ rszben(Arkham asylum) hromszor olyan gyakran fordult elõ. Ott lnyegesen tbbet anyztam emiatt s a platina is sokig emiatt vratott magra.Nem tudom n mondjuk PS3-on nyomom , de nem hiszem, hogy ez szmtana(br nekem speciel a DS3 analg gombjai ltalban lnyegesen "szfogadbbak"ha beat'm'up-rl vahgy h&s-rõl van sz).
Viszont Dude-hoz hasonlan n is megvrtam a bugmentes verzit, taln ezrt nem akadtam nagyon bele ilyesmikbe amiket rsz.

n mindent sszevetve is elgedett vagyok ezzel a - kicsit mr valban az erõltetettsg hatrait srol- folytatssal, de ahol szerintem mg bõven fejlõdtt is ez a rsz az pont a harcrendszer , illetve a bossharcok. Megkockztatom, hogy tobbiban taln a sorozat legjobbja. Mg a scarecrow flbõl is kaptunk egy keveset.
Mg egy rszt mr n sem szeretnk ebbõl a szribl, de szvsz ez mg bven belefrt. n azt kaptam amit vrtam. Se tbbet, se kevesebbet. Mondjuk nem is vrtam tl sokat. Taln ez "vdett meg" a csaldstl.
Nekem inkbb a Riddle-k hinyoztak meg Mark Hammil.Illetve, hogy Deathstroke s Black Mask olyan kevs szerephez jutottak. Nekem most kivtelesen õk jobban bejõttek, mint Joker.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[62] casper007
Dec 30., Monday 15:05 #50
Vlasz siklara (#38) zenetre
A kukbl evsrl jut eszembe. KATT!
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
Dec 30., Monday 15:03 #49
Vlasz Kemuri (#46) zenetre
Biztosthatlak, jtszottam vele. Nem fordult el, hogy megszakadt a kombd, mgpedig azrt, mert a megfelel gomb megnyomsa ellenre sem vdte ki Batman az tst? Nem fordult el, hogy egy fegyveres embert meg akartl tni, de helyette egy pnclosra tmadtl s elvesztetted a szorzd? Nem fordult el, hogy a "kivgz" mozdulatoddal nem azt talltad meg, akit kerestl?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[40] Kemuri
Dec 30., Monday 14:50 #48
Vlasz Dude (#33) zenetre
+1
Totl ugyanez.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[40] Kemuri
Dec 30., Monday 14:49 #47
Vlasz Soulootion (#18) zenetre
Simn jl jrtl a Blacklist-el!
Mg azt a szar Bio vgigjtszst is megrte az a kiads.
Nekem ebben az vben dobogs volt.
Ellenben nagy piaci rtkre szvsz ne szmts! Nem lett nagy siker eladsilag. Mennyit fog rni 2 v mlva ? 2 ropit? Max 3-at.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[40] Kemuri
Dec 30., Monday 14:43 #46
A verekeds nem olyan dinamikus, mint korbban?
Mivel jtszottl te? Mert, hogy nem az AO-val az tuti.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
Dec 29., Sunday 15:44 #45
Vlasz Prototype (#39) zenetre
Tudod, valahol pp ez a mai jtkok s a kr kialaktott kzzls rkfenje: a jtk esszencijt, azaz magt a JTKOT veszik msodlagosnak.
Van egy rteg (mghozz a nagyobbik, ami szerintem elg szomor), aminek erre van ignye.
Ez van.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Dec 29., Sunday 14:34 #44
Vgigszenvedtem az Infinite-ot. Kr volt minden egyes arra sznt perc az letembl.
[18] Red13
Dec 29., Sunday 14:19 #43
Vlasz Coooler (#35) zenetre
Az Origins-bl kiindulva. De amgy most egy kicsit hertom van a Rayman-tl. gy az Origins, Jungle Run, Fieste Run meglte a gyomrom.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[55] FredPerry
Dec 29., Sunday 13:28 #42
Vlasz Orichalcos (#40) zenetre
Lejjebb mr lerta. Amgy meg ez nem a legrosszabb jtkok listja, hanem a legnagyobb csaldsok.
[62] casper007
Dec 29., Sunday 13:26 #41
Vlasz Orichalcos (#40) zenetre
Nagyon egyszer. A CM-et nem vrtam, egyltaln nem voltam eljulva tle. Br a vgeredmny meglepett. A 2007-es Bioshock utn arra szmtottam, hogy az Infinite a csillagokat is lehozza.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[26] Orichalcos
Dec 29., Sunday 12:57 #40
Bioshock a listn, Colonial Marines meg nem? Nemrtem.
Gamertag: oriic
[2] Prototype
Dec 29., Sunday 12:02 #39
A Bioshock infinite-et a story teszi 9-10 pontos jtkk, de aki vgig sem vitte, meg mikzben jtszik nem kveti a krltte zajl esemnyeket, akkor az kurvra nem fog erre rjnni....
Dec 29., Sunday 10:37 #38
A fentiek kzl csak a Bioshockkal prblkoztam meg, de nekem minden hype ellenre elg korn elfogyott a lelkesedsem. Egy darabig szrakoztatott a lvldzs, kukbl evs, Elizabeth Disney-hercegns cukiskodsa s a bmszkods, de az els nagy rcsodlkozs utn mr nem igazn kttt le. Majd nekifutok megint jvre.

Sajna nem jtszottam tl sok idei jtkkal, de gy kevesebb csalds is rt. Momentn a Resident Evil Revelations karakterei s prbeszdei bortanak ki folyamatosan, de pl. a DmC, amitl annyira tartottam, teljesen lvezhet lett. A Dead Space 3, amit v elejn mg nem igazn tudtam rtkelni, most co-opban jtszva szintn nagyon bejn. A Tomb Raider is tetszett.

Nincs is nyafoghatnkom, na!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[73] zaz
Dec 29., Sunday 9:25 #37
csak azrt nem irom be: Tomb Raider, mert nem igazn vrtam, de egyrtelmen az ezt netedd egy rgi nagy cmmel kategria nyertese nlam!
mint anno a ffxiii s a pop
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[33] sQr
Dec 29., Sunday 9:07 #36
Bizonyra n azon elhanyagolhatan kevs emberhez tartozom, akiket a Bioshock els rsze tbbszri prblkozsra sem szippantott be. Pedig a vzalatti vilg csbt volt s a hangulat is szinte tapinthat - hiba, ez a hats nlam az els fl rban elszllt.
Ezrt furcsa, hogy a Bioshock Infinite szmomra az v egyik legkellemesebb lmnye. Flve vettem meg s tnyleg csak eslyt akartam neki adni a felhk kz helyezett vilg miatt. Aztn berntott s hiba a szrnyen unalmas, tlerltetett s valahogy mindvgig suta lvldzs, ha a krnyezet, a karakterek s a trtnet nem engedett. Persze, n is jobban rltem volna, ha fele ennyi agyatlan mszrls [ sem ] kerl bele s lehetsgem van picit szabadabban bebarangolni Columbit - nhny kivl tletet pedig gyesebben hasznlnak. Hiszen a leginkbb magval ragad a fegyvertelen idkben tudott lenni.
De mit tegyek, ha az gi vros teljesen elvarzsolt, Elizabethbe az els pillanatban beleszerettem s az utols fl rban kiraksknt sszell trtnet hetekkel ksbb is elismer blogatsra sarkall?
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Krdezd!
[23] Coooler
Dec 29., Sunday 6:45 #35
Vlasz Red13 (#34) zenetre
What? Nem is jtszottl vele, de els s egyetlen?
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[18] Red13
Dec 29., Sunday 0:44 #34
Egy top hrmas listt nem tudnk mondani ebbl az vbl. GTA5, Tales of Xillia, Ni No Kuni, valahogy gy mentem neki az vnek, de mindhrom csalds lett. Taln a Rayman Legends-et tudnm berakni els s egyben egyetlen helyezettnek, de azzal mg nem is jtszottam.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[51] Dude
Dec 28., Saturday 21:18 #33
Arkham Origins:
Nekem pozitv csalds. Persze tnyleg csak egy elzmny. Egy kicsit trbzott AC. A trtnet szerintem fasza. A karakterek is. A fboss harcok tetszettek. Eddig 47 rm van benne. Ugyan olyan, mint az AC az tny. PC-n jtszom vele. Megvrtam, hogy bugmentes legyen (laza 6GB-ot tlttt pluszba a steam). s az alapbl az online pass-os verzival kezdtem neki.
A challange mapok meg murvanehezek.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[13] NandorHUN
Dec 28., Saturday 21:02 #32
Bioshock Infinite nekem tetszett, n pont hogy azt hittem gyengbb lesz
Xbox One | Steam | Uplay | Origin jtkok, GOLD elfizetsek // AKCIS R !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[62] casper007
Dec 28., Saturday 20:58 #31
Vlasz DarkVenom (#30) zenetre
A Dead Space 3 nekem nem volt csalds. Egyrszt, mert a kett utn tudtam, mire szmthatok, illetve elg tisztessgesen sszepakoltk. Szerettem mellkkldetsekre mszklni, mg ha a bolygn a tbbsgk ugyanaz is volt. Mg az ellensges embereket is elviseltem, beleillettek a kpbe. A co-op meglepen jl sikerlt.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[64] DarkVenom
Dec 28., Saturday 20:47 #30
n a Bioshock els rszt is csak msfl rig brtam, mert hiba a borzalmasan ers hangulat, ha borzalmas a gameplay. Az Infinite-hez gy hozz se nyltam, de amiket olvasok rla, tipikusan az a CINEMATIC EXPERIENCE, amitl hertom van mr. Az Origins-tl meg sokat (semmit) nem vrtam, mondjuk nem is vagyok akkora Arkham-rajong, de mg ahhoz kpest is szgyen - technikai s kreatv oldalrl - amit tizenezerrt akartak most az emberre szni.
Amgy engem olyan nagy csalds nem rt, szerencsre, legfeljebb a Ni no kuni, de ott sszertlen volt elvrni egy Dragon Quest VIII-at rszemrl. Meg n a Dead Space 3-tl se srtam tele a prnm.
Thrills, Chills, Kills!
[13] cajos
Dec 28., Saturday 19:51 #29
A Bioshock Infinte lvldje szerintem is elg lapos, nekem viszont a sztori + hangulat bejtt.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[22] Keyoo
Dec 28., Saturday 18:47 #28
Batmant meg nem probaltam, de a bioshock-al egyetertek
Xbox Live: Keyoo7
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 17:58 #27
Vlasz casper007 (#26) zenetre
valamivel fel kell rzni a klikk-telen nneputni hangulatot a szerkesztknek is
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[62] casper007
Dec 28., Saturday 17:46 #26
Ksznm a foldalas ajnlst!
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[39] Hunk2
Dec 28., Saturday 17:46 #25
Vlasz macewindu74 (#21) zenetre
Aliens nem rossz jtk, megvan a jtk s nem bntam meg els napos vtelt .
Multi meg mg mindig prg, nem is kicsit.
"lni s lni hagyni"
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 17:24 #24
Vlasz macewindu74 (#21) zenetre
az aliens-t mr jtknak sem tartjuk

csak valami bazinagy tvedsnek...
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 17:23 #23
Vlasz kszbmajom (#20) zenetre
ez rdekes, mert akkor egyre tbben vagyunk...
krds:
kinek tetszett ez a sz@r akkor???
mirt lett ez ekkora - ha ms nem is - kritikai siker?
szmomra megint kiderlt mennyire semmit sem rnek a jtktesztek s a kritikusok...
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[62] casper007
Dec 28., Saturday 17:17 #22
Vlasz macewindu74 (#21) zenetre
n az Aliens-szel nem jtszottam. De nem is vrtam, csaldst gy nem rt.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Dec 28., Saturday 17:16 #21
Ezek szerint az Aliens jtkban senki sem csaldt? Ha szavazni kellene, hogy melyik jtk rt idn a legkevesebbet, akkor habozs nlkl az Aliens jtkra szavaznk, utna pedig rgtn a Judgmentre.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[3] kszbmajom
Dec 28., Saturday 17:16 #20
Vlasz Coooler (#16) zenetre
Na vgre valaki, aki osztozik a vlemnyemen... Okdk lett az a jtk, s egyltaln nem rtem mi ez a marha nagy hype vonat krltte... Meg sem kzelti az els Bioshock-ot..
"How do you prove that we exist? Maybe we don't exist..." - Vivi Orunitia
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 17:13 #19
Vlasz Soulootion (#18) zenetre
a 5th Edition ott eredetileg 27K
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 17:12 #18
breaking news avagy rm az rmben

3 digit boltban becserltem a bio-t s 2800-HUF rfizetssel (!!!) vettem egy SC - Black List 5th Freedom Edition-t

Srcok mennyit rhet egy ilyen bontatlanul mondjuk 2 v mlva??? vagy inkbb toljam le a jtkot s tegyem fel a polcra / adjam el vagy 10K-rt?
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 17:11 #17
Vlasz Coooler (#16) zenetre
+1
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[23] Coooler
Dec 28., Saturday 17:02 #16
Infinite egy bullshit. Konkrtan tbb, mint az v csaldsa. Egyszer, tlettelen a jtkmenet, a fegyverek, meg gy minden. Non-stop darls, az egsz megszrva csillmporral. Szgyen s gyalzat, hogy erre kpesek voltak egyesek 9-10 pontot adni. De tnyleg. Ken Levine s az Irrational Games nagyon mlyre sllyedtek...
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[62] casper007
Dec 28., Saturday 16:55 #15
Vlasz ssj4vegita (#14) zenetre
Egyltaln nem fgg ssze a kt sztori s sajnos a jtkmenet is csak nyomokban. Ms felfogsban kszltek, gy teljesen mindegy, melyikkel kezded.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[41] ssj4vegita
Dec 28., Saturday 16:50 #14
Batmannal egyetrtek, Bionl nekem az tlettelen fegyverek s kpessgek zavartak leginkbb. De most hogy mondod tnyleg hinyzott belle a felfedezs, mint az 1-ben. gy nblokk maradt nlam az 1. rsz az etalon.

Amnesia a backlogomban szerepel, mit mondasz, melyik rszvel rdemes kezdenem? Kezdjem a 2. rsszel, hogy exponencilisan jobb lmnyt adjon az 1. rsz, vagy sszefgg a sztori s az 1-el kell kezdeni?
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
[11] Soulootion
Dec 28., Saturday 16:49 #13
Vlasz Burzum (#11) zenetre
totl egyettrtek, csak n nem tudtam - tudom ilyen visszafogottan ezt lerni, mert imdtam az els Bio-t, s ezt meg nagyon vrtam, azaz nem tudok elfogulatlan lenni sajnos..
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[39] Hunk2
Dec 28., Saturday 16:31 #12
Vlasz playmore (#1) zenetre
Pedig GOW mindig is csapat munkrl szlt, nincs csapat munka mindegy hogy lsz 5-t ha veszted mecset. Ezt szinte minden mecsen szre lehet venni.
4-5 magyarok jtszunk szinte minden mecset nyernk, mindenki sajt feje utn megy szinte lehetetlen mecset nyerni.
Kill lops nagy rszben akkor ltni ha az ember egyedl jtszik vagy kiket nem ismer.
"lni s lni hagyni"
[20] Burzum
Dec 28., Saturday 16:03 #11
Az Infinite-tel sszesen kt napot jtszottam, utna el is adtam (termszetesen legalbb egyszer vgignyomtam). Olyan semmilyen volt leginkbb nekem. Ok, szp volt, j volt az art (br az els Bio 20x stlusosabb volt ilyen tren), de maga a jtkmenet annyira szimpla volt, mg a kpessgekkel is, hogy meg is lepdtem a maga pre egyszersgn. Ettl a csapattl azrt tbbet vrtam volna, nem egy szimpla shooter-t. A vilg meg kicsit olyan nevetsges is volt (megmosolyogtat volt, ahogy felvzoltk a csnya rasszistkat meg elnyomkat, de azrt a lzadk is megrtk a pnzket), a repl vros, az NEKESMADR (s mg a japnokat szidjk, hogy mekkora iditasgokat tudnak kitallni!), stb. Megkockztatom, ha a vgn nem lett volna az a flrs katyvasz, akkor kapott volna egy frank 70% krli metacritic tlagot (de azt is csak azrt , mert olyan cuki Elizabeth ).
Ettl fggetlenl tnyleg nem rossz, de nincs az a pnz, amirt mgegyszer nekillnk. Nhol a sok lvldzst tmnyebbnek reztem mg egy CODnl is...
"...I make the angel scream, and the devil cry."
[15] Csabee86
Dec 28., Saturday 15:58 #10
A Batman Arkham Origins annyira nem lett szmomra csalds. A trtnete fantasztikus, a szinkronok fantasztikusak. Tulajdonkppen hinyzik a forradalmi jts a jtkbl. plusz egy teljesen felesleges multiplayert tettek a jtkba. A Gears of War-al mg nem jtszottam gy arrl nyilatkozni nem tudok. A Bioshock nekem tetszett tulajdonkppen ahhoz viszonytva, hogy nem ehhez az FPS stlushoz vagyok szokva.
[62] casper007
Dec 28., Saturday 15:58 #9
Br alapveten negatv felhangja van az egsz iromnynak, n igazn gyenge eresztsnek csak az j Amnesia-t tartom. Mg a Gears is lvezhet, kb. hromszor jtszottam vgig s eljutottam az els prestige-ig. Az eldk utn tmasztott toronymagas elvrsok miatt hasaltak a jtkok. Klnsen fj az Infinite, mert az eredeti csapat frcelte ssze. Azt is lveztem, a sztori rk lmny, imdom. Csak a mszkls, a felfedezs, egy szval a Bioshock-varzs maradt el.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
Dec 28., Saturday 15:52 #8
Vlasz playmore (#1) zenetre
Abban egyetrtek, hogy a Gears-ben ersen jelen van az nzs. De mi mindig csapatban jtszunk, mostansg az els rsz Warezone-jt, s eredmnyesebbek is vagyunk, ha egytt megynk. s mr 2006-ban is volt assassination, ahol az ellensg vezrt kellett meglni, hogy a tbbiek ne ledjenek jra. Onnantl pedig szmtalan md valban arra ptett, hogy dolgozzatok ssze.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[35] savoo
Dec 28., Saturday 15:51 #7
A Bioshockkal s a Batmanel teles mrtkben egyet rtek. Lehet azrt rdemes lenne befejeznem az Infinetot? Mr csak az utols fl ra van htra kb, de mg nem vitt r a llek.
A msik kett jtk nem rdekel, azokhoz nem tudok hozzszlni.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[55] FredPerry
Dec 28., Saturday 15:28 #6
A Machine for Pigs nekem bejtt, br tny, hogy a The Dark Descent mrfldekkel jobb. A tbbivel nagyjbl egyetrtek, br a Bioshock-kal nem jtszottam, de nem is terveztem. Az 1-2 is csak azrt van meg, mert azt hiszem 500 ft volt Live-on mg nyron, vagy mikor... de mg azokat sem toltam ki. Valahogy nem vonz a vilga.
sszesen: 55 [1-50]
1 | 2
casper007
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
PC
Nintendo Wii U
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Kaland, FPS, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Knyvek, Mozi
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
zaz
(offline)
playmore
(offline)
logen
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
zs0lt1
(offline)
Edina
(offline)
Rolne
(offline)
Attila6
(offline)
Hellfrost
(offline)
rob
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
oma
(offline)
gyuri12
(offline)
Fatman
(offline)
Vuxy
(offline)
Jackal
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
BW
(offline)
Alwares
(offline)
skiz0
(offline)
rolmanus
(offline)
jimessor666
(offline)
roli576
(offline)
Yip Man
(offline)
Sicknesshuga
(offline)
maccc
(offline)
kochanp
(offline)
Sbe
(offline)
atka
(offline)
x-doboz360
(offline)
Morwen
(offline)
sepsta75
(offline)
HuN Makaveli
(offline)
Iceakos
(offline)
kryss777
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Ray
(offline)
pergemark
(offline)
annie007
(offline)
erik10
(offline)
Nesh
(offline)
lorantHUN
(offline)
Joo T
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
olin
(offline)
NikoBoy
(offline)
kicsihocza
(offline)
hocza
(offline)
regeth
(offline)
ryujani
(offline)
Gangster
(offline)
wortoo
(offline)
warass
(offline)
eng
(offline)
wodbear
(offline)
RoOte
(offline)
5T3V3N
(offline)
Quimby
(offline)
G.A.R.
(offline)
Sam360
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
Zombi Killer
(offline)
Enzo Di
(offline)
lamann
(offline)
Graphitman
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Wolverine
(offline)
Futrinka
(offline)
Adam360
(offline)
Yegor
(offline)
Alpr
(offline)
ne5h
(offline)
TheGameSCore
(offline)
M4ST3RCH13F19
(offline)
Amy
(offline)
John Smith
(offline)
okornyalbaro
(offline)
Bence360
(offline)
Keyoo
(offline)
MilanZila
(offline)
Zoy76
(offline)
dpb
(offline)
SRyan
(offline)
Fabri
(offline)
AnnexHUN
(offline)
Shifty Fox
(offline)
Szekitj Chili
(offline)
FredPerry
(offline)
Svitzh
(offline)
Rolcsoo
(offline)
Kisszarka
(offline)