[42] Totti5 (offline)

Segítőkész - Vadállat - Kertitörpe

Ő egy 34 éves fiú és itt lakik: Komárom-Esztergom / Esztergom

4218 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 132098 kreditet gyűjtött

2013 July
13:53 Man of Steel - rivjú


Ami tetszett:

+ valósabb megközelítés és képi világ , s karakter ábrázolások , mint az eddigi részekben
+ rettentő jó vágások az egyes jelentek közt ( Cloud Atlas feeling )
+ bődületes látvány
+ Clark kalandos életének a megközelítése, elmesélése jóra sikerült, habár valami hiányzott…
+ láthattuk a szülőbolygót is egész hosszasan, annak a technológiáit, a fajuk (primitív) konfliktusát, és a pusztulását
+ kryptoni technológiák nagyon ott voltak a szeren
+ Clark felvilágosításának ( honnan jött, ki ő stb... ) grafikusi megjelenítése, kivitelezése WOW
+ 3D kimondottan jó
+ story rendben volt, Henry Cavill jól játszotta Supermant ( megtartjuk :) ), Michael Shannon badass főbossNode voltak azért itt gondok bőven:

- első percekben már zavaró a kamera folyamatos apró rángatása, először azt hittem a vetítőgép jár táncot, de sajnos nem… később persze megszokja az ember szeme, de teljesen felesleges volt, és zavaró ( én amúgy is rühellem a kézikamerás filmeket, persze ez nem az volt )
- poénok… mi a f@sz volt ez? fogtuk a fejünket kínunkban annyira odaerőltetett jelenetek voltak… inkább ne, nem kell poén, ha nem megy természetesen- L. Lane karaktere jellegtelen, nem érdekelsz menj már ki a képből, felszínesre sikeredett, végig teljesen idegen volt, és hogy miért lett bele szerelmes azt nem érteni, csak mert a frencsájz a kettőjüket egymásnak teremtette itt is nyilvánvalóan dúlt a láv istant azonnal ( azt hogy tornacipőben hogy mászott meg egy jéghegyet máig titok, de leglább ne lett volna annyira nyilvánvalóan bemutatva a lehetetlen )
- Clark ordibálásai… meghal valaki ő kiált. Mi ez valami KLINGON? 3adjára már vicces volt… hopp egy poén:I- Akciók… értem én hogy repkedni kell ide oda, de komolyan… tényleg? 25 millió falon és épületen át 40 percen keresztül? oké hogy látványos csata, ami az első 10ig még az is volt, utána már csak annak drukkoltam hogy valamelyik nagyon gyorsan dögöljön meg, mert még egy menetre nem akarok elmenni… de elmentünk és csak repkedtek, ütöttek, és a város összes épületébe benéztünk
- apropó épületek… bazmeg, minden jelentben összedőlt pár, megszámolni sem lehet hány… tucatjával. Egy idő után már 0 reakcióval konstatáltam, hogy jé itt is egy bazi nagy toronyház ami éppen arccal előre csókolja a földet… oda se vess rá, lesz még vagy 5… és lett is!
- No és a csodaszemüveg a végén… biztos a 13as raktárból van azért lesz tőle felismerhetetlen Clark....... kár volt érte.
- Zene… ha az volt a terv, hogy egyetlen fülbemászó dallam se kerüljön vászonra, akkor sikerrel jártak. Nagy 0-a volt. Már már zavart, hogy valami generikus rombolunk és van alatta valami zörej hallható zene címszón. Vártam egy visszatérő hangzatos motívumot, de nem volt. Még a végén sem, a Superman theme sem csendült fel, a végefőcím alatt sem. :/Ja igen, majd el felejtettem. Reklámok. Nem baj ha van, nyilván kell s nem szokott zavarni, de ennyire nyilvánvalóan mozivásznot kitöltő NIKON felirat már túlzás volt. Direkt úgy lett bevágva pár jelenet hogy az ott legyen 3Dben..........Azért jól szórakoztam, de messze nem annyira jól mint a Batman vagy mint az Avengers esetében. Azok szinte tökéletes alkotások voltak. Man of Steel sajnos egy ligával lejebb játszik.

6.5/10
7 komment

Jul 05., Friday 0:36 #7
Asszem már csak DVD-n fogom látni, a sok kritika elvette tőle a kedvem.

KATT!
(22:56)
Robotmajom Fatality: http://www.youtube.com/watch?v=dyobHudknPc
[42] Totti5
Jul 03., Wednesday 15:09 #6
Válasz Dude (#5) üzenetére
Hallgatom az OST-t és valami borzalom az egész. Jellegtelen, nem illik a film színvonalához. Batman, Avengers, Iron Man mellett ez egy szégyen.

Star Treknél a végén az eredeti címdalt odatették. Mennyire jó volt hallagatni!

KATT!

Minőségi remix az újjal párosítva ( meg az új teheme is kökeményen Star Trek feeling ) és minden fan szívét megmelengette.

Vártam itt is hogy valami lesz de sajnos nem

A valósabb megköezlítés vagyis a felnőttesebb, mert valósághoz nincs sok köze jó, de akkor vagy legyen azvagy maradjon a régi. Ez a kettő közt volt valahol...
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[51] Dude
Jul 02., Tuesday 14:08 #5
Nem vitték túlzásba az ordibálást. Superman meg ilyen. Elég nehezen viseli, ha valaki meghal. Sajnos ez nem volt jól felvezetve és kibontva a filmben.
A rajzfilmekben is lerombolnak mindent. Sajnos a collateral damage bejátszik minden szuperhős filmben. Ilyen erő kategóriában meg pusztul minden. Persze elcsalhatta volna a sivatagba Zod-ot...
A szemüveg meg...baszki ez Superman. Ennyi. Ez a karakterhez tartozik. Nem ismerik fel. Kész. Pont. (btw Lois igen, meg alapból tudja is ki ő)
John Williams főcímdalát én sem értem. Epic FAIL! Az csalódás volt.
Nekem tetszett Lois. Bár sajnos tényleg nem volt rendesen kibontva a kapcsolatuk. Ez mondjuk a sok gyökér hibája is, akik azért rinyáltak az előző film után, hogy túlságosan sokat foglalkoztak Clark és Lois kapcsolatával.
A hülyeségek voltak a bántóak inkább (Costner halála?).
Én 2D-ben néztem nem igazán volt nagy rángatás. 3D-nél lehet zavaróbb.

Cavill tökéletes Superman. Teljesen jó. De nekem ez a Nolen-es megközelítés annyira nem jön be. Tetszett a film, hibái és néhány marhaság ellenére. Blu-Ray vétel nem is kérdés. Főleg, hogy Superman a kedvenc DC hősöm. De már kicsit a Batman-nél is zavart ez a képi világ és a realisztikusabb ábrázolásra való törekvés. Pedig, ha valamelyik karakternek, akkor neki jól állhat. De szerintem ennél a témánál bárhogy lehet erőlködni, egy mese az mese marad. És ez jó! Szerintem ezért szerettük meg őket. Remélem nem viszik majd túlzásba a folytatásokban azt, hogy minél "hihetőbb" legyen Pista bának is az egész.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Jul 01., Monday 21:45 #4

miazahosszúgombabillentyűzetalján?
Jul 01., Monday 21:45 #3
Hát a képregény adaptációkra vevő szoktam lenni szóval mindenképp megér egy próbát. Talán a következó résszel sikerül új szintre lépni és Supermannek is jut annyi dicsőség mint Batmannek
miazahosszúgombabillentyűzetalján?
[42] Totti5
Jul 01., Monday 21:14 #2
Válasz ManFromTheMoon (#1) üzenetére
Jó film, de én Nolan szerű Batman újragondolást vártam, ehelyett lett egy kettő közt lebegő valami, amit a hasonló kaliber Avengers lemos a mozivászonról, pont a negatív alatt felsorolt dolgok miatt, amik ott mind mind pozitívumok ( persze nem fair, mert ott volt minden hősnek felvezető filmje és volt idő kibontani a karaktereket egy kicsit )

Igazából ha most választanom kellene hogy a Superman Returns vagy a Man of Steel, erősen el kellene gondolkoznom. ( A régi trilógia már paródia szint mai szemmel de ez természtes dolog )

Blúréjen jön akkor veszem, nézem, lehet másodjára (még) jobb lesz. Látvány miatt mindenkép érdemes, 3D is frankó volt végig és hát ez egy jó film!!!, szóval nyugodtan ha érdekel a téma

Következő nagy feladat a Smallville lesz.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Jul 01., Monday 21:00 #1
Kár hogy sokkal több a negatívum mint a pozitív, ígéretes filmnek tűnt az előzetesek alapján, de ez nem hozta meg a kedvem no de azért belekukkantok majd. Amúgy jó leírás.
miazahosszúgombabillentyűzetalján?
Totti5
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Fórum, NASA weboldal feltörése, Úszás, Bicikli, Tenisz, Fat body building, Body buiding
Barátok, ismerősök
Roxas
(offline)
Deep
(offline)
xXwilliamsXx
(offline)
balka
(offline)
Jackass
(offline)
LordHappy
(offline)
tyrant1971
(offline)
clave
(offline)
Nesh
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
kamikaze76
(offline)
galbalazs87
(offline)
migren
(offline)
harlekin
(offline)
XBOX Live