[60] Warhawk (offline)

Pongyilkos

egy 38 ves fi s itt lakik: Csongrd / Szeged

5050 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 238293 kreditet gyjttt

2012 November
20:05 Greatest Video Game Music 2
Vlemny az albumrl.

Nem titkolt tny, hogy imdom a jtkok zenit, kzel ktszz darabos fizikai s digitlis gyjtemnyemre tekintve ezt nem is igazn tudnm titkolni. Ahogy azt se titkolom, hogy klnsen gyengim a klnbz, profin sszerakott vlogatslemezek, egy Mario & Zelda Big Band Live, egy Symphonic Odysseys Tribute to Nobuo Uematsu vagy egy Video Games Live album rendszeres szereplje a lejtszsi listmnak. Ezek kzl is kiemelkedik a Greatest Video Games Live, a Londoni Filharmonikusok els videjtkos vlogatsa, szinte brmikor meg tudom hallgatni. Profi zenevlaszts s az az igazsg, hogy minden jobbnak hangzik, ha azt egy nagyzenekar adja el. Azonban gy tnik, lassan levltsra kerl - a msodik album ugyanis knnyedn elorozta a koront!

Mr az elz album tmavlaszts se volt semmi, de itt aztn tnyleg senkinek nem lehet panasza, platformra, stlusra s korra tekintet nlkl mindenki tall szmra kedves szmot, ebben biztos vagyok. Az elmlt vekbl felkerlt pldul a Skyrim, a Mass Effect3, Diablo3, vagy a Batman Arkham City egy-egy zeneszma, de a retro kedvelk is rlhetnek, van itt da a Super Metroidhoz, Sonic vlogats s olyan se ide, se oda nem sorolhat klasszikus is, mint a Halo, vagy a Wind Waker egy-egy dallama.

s ezeknek az eladsa, istenem! Egy Assassin's Creed Revelations dallal indul az album - tegye fel a kezt, aki jtszott a jtkkal s megmaradt benne a zenje! Senki? Nem csoda, n is nemrg fejeztem be, de nem tudtam volna visszaidzni. Mgis, zenekarra komponlva, profin eladva egszen varzslatos lett, egy pillanat alatt ott voltam megint Isztambul utcin. Kln rm, hogy mertek kockztatni s a nagynev jtkoknl nem a "signature" zenket raktk fel, teht a Skyrimnl vagy Mass Effect 3-nl ne vrjuk a jl ismert, trailerekbl ezerszer hallott fcmzenket, helyettk valamivel kevsb ismert, mgis rendkvl flbemsz dallamok lettek kivlasztva.

s amilyen tkletes lett a vlogats, olyan zsenilisak maguk a zenk. Maga az elads s hangzs magtl rtetden tkletes, azrt ettl a zenekartl nem is vr el kevesebbet az ember. Azonban a dalokhoz rtelemszeren kevesebbet-tbbet hozz kellett nylni, t kellett hangszerelni, esetleg t kellett alaktani (pldul a Feznl szinte teljesen t kellett rni, hiszen az nem zenekarra kszlt, vagy ott a Still Alive, mely talakult "lbe"), ez pedig, megint le kell rnom, tkletes lett. Egyszeren rm hallgatni ket, mg akkor is, ha az adott jtkot nem is ismeri az ember!

Ajnrozhatnm mg nhny bekezdsen keresztl, de minek? Szerintem mr ennyibl is ltszik, hogy elvarzsolt az album. Felkerlt a telefonra, felkerlt a "ktelez" listmra, pedig ide ritkn sikerl valaminek elsre bejutnia. Ha egy picit is szereted a jtkok zenit, vagy egyszeren szereted a szp zent, akkor ezt az albumot nem szabad kihagynod.
6 komment

[26] shearer
Dec 02., Sunday 15:44 #6
Napokban volt szerencsm meghallgatni mindkett albumot, tnyleg remek lett mindkett. Remlem lesz harmadik is, van mg pr feldolgozsra rdemes dallam.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[16] HunRevan
Nov 23., Friday 21:27 #5
Skyrim zenjbl sikerlt az egyik kedvencemet belerakni. Mr kapom is le itunesrl
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
[16] HunRevan
Nov 23., Friday 21:19 #4
Az els kiadst mr meghallgattam prszor, nagyon j lett. Nem is tudtam, hogy van 2. rsz is.
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
[6] Echoes
Nov 18., Sunday 19:16 #3
Vlasz IdnaMark (#2) zenetre
KATT! -> itt fennt van az sszes szm az albumrl.

Nekem pldul nagyon tetszett az egsz album.
Live: HUN Echo18 I NintendoID: Tomecho
[3] IdnaMark
Nov 15., Thursday 19:02 #2
Valahol nem lehet belehallgatni?
Gamertag: IdnaMark | Steam: mastermarkhun
[10] Zargul
Nov 14., Wednesday 9:24 #1
Mindenfatja fika nlkl: az itt hallhat jtkok zenit tbbsgben nem ismerem de amit igen az igazbl csalds volt. Vagy ha nem is csalds de abszolt rdektelen mert maga az eredeti is nagyzenekari alkots s semmit nem tesz hozz. Pl Diablo 3, Skyrim (vagy az els lemezrl a WoW track), mind mind egy az egyben ugyangy lett feljtszva. s ami rontja a helyzetet hogy nhol mg ertlenebb s antiepikusabb (szp sz) is. Teht a lnyegt veszitette el ezzel, teszem hozz csak bizonyos szmok esetn mert a 8 bites hangzs oldskool gameknl nyilvn komolyan hozztesz. Ellenpldaknt tudom mondani a Blizzard hasonl vlogatst ahol a sajt zenikbl csinltak nagyzenekari cuccokat de ott remekl kavartk pl a Warcraft 3 tmit a WoW zenivel egy szmon bell, megemlkezve magrl a Warcraft szrirl. sszesgben valahol hinyptl alkots de sok helyen (felttelezem nem csak az ltalam ismert zenket rinti a fenti problma) semmi eredetisg nincs benne, ellenben ahol hozz lehetett-kellett nylni ott remekl mkdik.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
Warhawk
nope
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
JaSSeR
(offline)
Nikopaul
(offline)
moo
(offline)
Depi
(offline)
Vandor
(offline)
anarchoid
(offline)
bp
(offline)
Adibadi
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Lothar
(offline)
BW
(offline)
kukac7
(offline)
KrTchy
(offline)
arsenal
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
Mollaka
(offline)
Rince
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Hendrix
(offline)
Joda
(offline)
ruszrob
(offline)
Ikaruga
(offline)
Bence360
(offline)
fr4231
(offline)
siklara
(offline)
csirkecske
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live