[13] Kiccsidzson (offline)

tlagos - Csiga

egy 46 ves fi s itt lakik: /

3859 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21587 kreditet gyjttt

2012 August
07:47 A nagy OFF
A pincr letette a tnyrt az asztalra. Az tel enyhn szlva nem nzett ki jl, br ez nagyon enyhe megfogalmazs. Az tel igazbl undortan nzett ki.
- Ez mi? - krdezte a pocakos hlgy enyhe hliumhangon, mivel a tnyrrl ered bz miatt az orrt volt knytelen befogni.
- Bcsi libaf*s.
- Tessk!?
- Megitattuk a libt almalvel, majd mg itattunk r meleg vizet. Erre a liba besz*rt.

Nem sokkal ksbb egy kismama rohant ki az tterembl, elgg feldlva. Feldltsgnl taln csak felhborodsa lehetett nagyobb. Amgy sem volt valami j napja. s mg ez is..
Ahogy a sarokhoz rt, valaki hirtelen hasba rgta. De nem kvlrl, hanem bellrl. Jtkonyan a pocakjra tette a kezt. Mr nagyon ki akar jnni, gondolta mosolyogva. s hirtelen j kedve lett. A semmibl, egy apr rgstl. Ahogy az mr a kismamknl lenni szokott.

--------------------
Cseng Csong Csing Csung kikapcsolta a televzit. Nem szerette ezt a sorozatot, ostobnak s iditnak tartotta. Ebdre sz*rt? Van aki rhg ezen? Ledobta a tvirnytt a fotelba. A fontos dolgokra gyis bekapcsol magtl.

ten ltk krl a krzongort. Az t mvsz (nem voltak igazbl mvszek, inkbb csak brzongoristk) valami rgi tzkezest jtszott. Elg jl, szinte hibtlanul. Taln mgis csak mvszek?
Cseng Csong Csing Csung az l zent szerette, erre tudott a legjobban dolgozni, a valdi muzsikt, hisz ilyenkor jttek el a legjobb tletei, mert abban mindig ott volt a hibzs lehetsge. Nem mintha azt szerette volna ltni, ahogy a Niagara vzess felett tvel ktlrl a mutatvnyos a mlybe zuhan, vagy, hogy a jgtncos a nagy prgs-forgs kzepette korcsolyjval kettszeli partnert, de azrt az lzene az lzene.
Eltte az asztalon - melyet trsaival lt krl - a kvetkez genercis szrakoztatelektronikai eszkzk tervei, foti, lehetsges specifikcii terltek el papr formban. s ha ezeket a munkaanyagokat esetleg flretolnnk, az asztal veglapjba ptett kpernyn is hasonl vzlatokat ltnnk. Ez lesz az j hardver, amit az Xbox5760 ellenfelnek sznnak majd. s ezt kell most dntsre vinnik, s olyan dntst hozniuk, ami a vllalat lett sok vre elre meghatrozza. Hacsak nem vltoztat meg mindent a Dnts.
Ekkor, szinte vgszra egy televzi kapcsoldott be eme gondolatmenetbe. Kpernyjn egy bra jelent meg. Egy grafikon.

- Uraim, a problmnk megolddott - szlalt meg a kszlket bmul Cseng Csong Csing Csung, majd a kezben lv vzlatokat hanyagul az asztalra dobta.
A zene elhallgatott.

-------------------------------------

Mindent meg lehet unni. Az letet is. Mikor mr az ember a sokadik vszzadt kezdi meg, akkor nem csoda, hogy valami msra vgyik. A pikotechnolginak ksznheten nem igen voltak mr temetsek. Persze azok krben, akik kezeltettk magukat. s szletsek sem nagyon voltak. Szintn az kreikben. Viszont k voltak tbben. A tehetsek s a kzposztly is megengedhette magnak a kezelseket, gy ht k nem reprodukltk magukat annyira, mint a szegnyebb rtegek. Viszont az a kevs szlets is egyre nagyobb tehets rteget produklt. s egyre unottabb rteget.
B*szattk mr magukat az letuntak mindennel, lval, farkassal, medvvel, zsirffal(!), de egyszer ezt is meg lehet unni. Jrtak hborba s szlettek jj orvosok keze ltal. Uncsi. Ugrottak sztratoszfrbl rernyvel, s rkeztek meg psgben tbb tzezer kilomterrel lejjebb. Na s?
Ennyi lenne? Ez minden? Ennyi az let?
s akkor kitalltk a Dntst. A Dnts egy flddemokrciai npszavazs (persze tvst csinltak ebbl is) amiben magtl rtetden mindenki rszt vesz. Mindenkinek egy szavazata van, de elmenni nem ktelez. s hogy mirl is szl a Dnts? Az letrl. Hogy akarsz e tovbb lni, vagy robbantsuk fel az egsz bolygt mindenestl?
Robbantsprti embertrsaink biztosra szerettek volna menni. Mivel a llekvndorls tnye mr rgta bizonytott, ezek az emberek nem szerettek volna jra s jra beleszletni minden hlybe. Biztosra akartak menni. Ha vge a Fldnek, akkor - egyb kolonizlt bolyg hjn - mindennek vge.

Nem sokkal, de gyztek az ngyik. ngyik, az ellentbor hvta gy ket. Eldlt teht a npszavazs, lehetett megkezdeni a frsokat a fldbe. Biztosra akartak menni, rendesen kell robbantani, nem csak a felsznt kapargatni.
De az ellentbor sem volt rest. Szabotzsakcikkal htrltattk a frsokat, sszecsapsok kezddtek mindentt az ngyik s az letigenlk kztt. Kitrt a hbor.
Idvel termszetesen az ngyik gyztek (megint), taln mert ket nem nagyon rdekelte, hogy lnek e vagy halnak. Ennyibl persze veszthettek is volna, teht az igazi ok valsznleg a fejlettebb haditechnikjuk lehetett. Az nem engedte veszteni ket. Pedig ha vesztenek, mindenkinek jobb lett volna, gondolod, kedves olvas. Akkor gondoljunk a "jra s jra beleszletni minden hlybe" elvre, s egyttal hessegessk el magunktl a direkt cumit nyel, ngyilkos kisbabk kpt is. Hess hess.

A hbor vgeztvel sok letigenl esett fogsgba (a trvnyek nem engedtk a kivgzseket), persze sokan el is estek. A frsok viszont folytatdhattak. gy rkeztnk el egy lyuk peremre, melyet ha elg tvolrl szemllnk, mintha egy pucok vjt volna a fldbe. Menjnk ht beljebb, nzznk a dolgok mlyre.

-----------------------------------

Harminc bnysz llt a hatalmas, klns barlangban, egy risi piramisszer ptmny eltt, aminek a fels felt mintha vzszintesen levgtk volna. Fala klnsen sima volt, szinte termszetellenes, kemny, srthetetlen. s az egsz pont a frs tjban fekdt.
Repedst, trst sehol nem talltak rajta a munksok ahol megkezdhettk volna a monolitot, pedig tbbszr krbejrtk. Felmsztak ht a tetejre ktelek s daruk segtsgvel, htha ott tallnak valami rst, amibe robbananyagot helyezve (kis piromnisok) megtrhetik a hatalmas valami ellenllst s vgre elhordhatjk az tbl.
Odafenn volt is vjat, hrom is, klnlegesek, nagyok, szlesek. Br inkbb kanyonnak nevezhetnnk ezeket mretk miatt. Ha hrom ember llt volna egymsra, ket is elnyeli, olyan mly volt, s nem kevsb szles.
Az egyikben krbe lehetett stlni, kb mint egy ngyszz mteres atltikai plyn. A msik kett "kanyon" egyforma volt, hosszks, szinte a monolit egyik szltl a msikig rt, kt kt kisebb legazssal.

s akkor trtnt valami. A lent llk, akik nem msztk meg e klns hegyet, egyszer csak enyhe, majd egyre ersd rengst szleltek, s vele egytt a klns monolit mintha egyre lejjebb s lejjebb sllyedt volna. Egyre lejjebb s lejjebb, gy tve egyre lthatbb a rajta llkat. Mint egy gigantikus mrleg, mi megmri az emberisg slyt, gy viselkedett a hatalmas, sllyed monolit.
Majd halk kattans hallatszott s minden jgg fagyott.

------------------

s br most jelenleg pauzlva vagyunk, mg semmi sem biztos. Valban, Isten letette a konrollert.
De lehet, hogy csak csengetett valaki. Vagy kifutott a krumpli. Vagy valami hasonl. De az is lehet, hogy Isten mr kevesebbet jtszik. Mert mr felntt. De szerintem mg jtszani fog. Igen, egszen biztos, hogy mg jtszani fog.
12 komment

moderator Ghz
Aug 28., Tuesday 11:41 #12
Ebbol filmet kene csinalni, kar, hogy amcsi mezes-mazos cukor szirup lenne belole a vegere... Zsenialisan beteg iras, meg tobb ilyet!
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[21] Gaben
Aug 27., Monday 20:29 #11
V.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[11] FooLman
Aug 27., Monday 9:22 #10
Vissza, vissza, vissza!
Vagyis meg, meg, meg, ennyi nem eleg!
Borkoteses dedikaciot akarunk!
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
[39] getro2
Aug 27., Monday 7:53 #9
Ehhez n most fradt vagyok... De elismerem, (ez is) j rs.
[5] Jaden
Aug 27., Monday 7:21 #8
Mindig lmny olvasni, le a kalappal!
Gamertag: Daenil
[8] Nanditos
Aug 26., Sunday 20:44 #7
Kellemes olvasmny volt gy este 9 fel
A semmi az a valami, ami azltal van, hogy nincs.
[19] Eru
Aug 26., Sunday 20:22 #6
I'm still love you... csak a frjem meg ne tudja...
[34] nesman
Aug 26., Sunday 19:22 #5
Taps.
Szeretem a sajtot.
Aug 26., Sunday 18:56 #4
Vlasz backstab (#3) zenetre
n egy riember.
[33] backstab
Aug 26., Sunday 12:47 #3
n egy mvsz.
A puckon besrtam.
A haverom fnkt Chien Cheng Chunnak hvjk.
Tbbet nem tudok mondani.
Krem, kapcsolja ki.
-KLIKK-
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Aug 26., Sunday 11:16 #2
Kszi.
[5] akmal888
Aug 26., Sunday 10:56 #1
Mg mindig zsenilis
"You know what they say about the leading man? He never dies."
Kiccsidzson
Kiccsidzson mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, FPS, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Napozs
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
*Okami-chan*
(offline)
Joii
(offline)
barnoca
(offline)
atka
(offline)
hjetyekus
(offline)
tjames
(offline)
bodo
(offline)
Spongya
(offline)
krissz88
(offline)
Sunny0402
(offline)
Bundas01
(offline)
D.
(offline)
Sith Lord
(offline)
Bula_2000
(offline)
ceu
(offline)
1000rr
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)