[4] migren (offline)

Egoista - Disznó

Ő egy 42 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

3184 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4173 kreditet gyűjtött

2012 April
19:21 Forza 4 Festéseim

Mivel az online versenyeken csak hátulról mozizok ezért inkább a dizájnokra fektettem a hangsúlyt a forzában. A kirakatban a szűkös limit miatt nem tudom felrakni mindet, illetve vannak külön rendelésre gyártott festések, amik nem kerülnek eladásra, így gondoltam csinálok egy blogot, ahova belinkelgetem az elkészült cuccokat. A festéseim magam csinálom a forza alap mintáiból, nem használok vásárolt matrica rétegeket. Íme pár darab a munkáimból:
A képekre kattintva eljuttok a nagyméretű változatokhoz!


Golden Empire Lamborghini

Eme videót meglátva döntöttem el, hogy megpróbálom megcsinálni forzában is. Elég sokat szöszöltem vele és a végén nem is fejeztem be teljesen a fegyvereket, de ez volt az első komolyabb forza festésem.

Rétegek száma: 1343
Munka órák: > 10 óra

APR Audi

A 2012-es Le Mans Audi R8 fényezése láttán rögtön megvolt a következő replika ötlet, de "kis pénz kis foci" szokták mondani az okosok és nálam sem volt ez másképp; mivel r8 ra a játék elején még nem volt pénzem így felkerült a festése egy a grázsomban lapuló akkori kedvencemre a 2010-es TTRS-re.

Rétegek száma: 764
Munka órák: < 5 óra

Polo GTI

Williams barátom keresett meg azzal a felkéréssel, hogy nem csinálnék-e egy ajándékfényezést az általa megszervezett POLO kupa nyertesének. Természetesen igent mondtam és egy kis kompromisszum kötés és némi küzdelem árán, (mivel sajnos bugos a polo hátulja,) megalkottam ezt a verseny fetést. Az alapot egy Subaru Impreza modell festése szolgáltatta. Természetesen elkészítettem a sajátomat is másabb színekkel.

Rétegek száma: 1941
Munka órák: < 5 óra

Suzuki SX4

Corrupted HUN fordult hozzám két megbízással jólsikerült jószágai beburkolásához, ennek egyik végterméke az alább látható gyöngyszem.
Az alap ötletet ez a Ford fantázia terv szolgáltatta. A hozzá tartozó B500-as tuning letölthető a kirakatából.

Rétegek száma: 2860
Munka órák: < 5 óra

Bugatti EB110

Corrupted HUN második csodagépe egy Bugatti EB110 SS volt, amivel igencsak megszenvedtem. Elsőre kutatásom eredménye ez az egy példány volt, ami igencsak idejétmúlt liverivel áldottak meg. A replikával elkészülve nem voltam elégedett ezért félreraktam. Aztán eszembe jutott, hogy csinálhatnék valami futurisztikus cuccot jó sok fantázia elemmel, meg némi mélységérzettel. Miután kész lettem sem voltam megelégedve a látottakkal. Kicsit pihentetve a dolgot, cangázás közben pattant ki az ötlet, hogy kombináljam össze a két stílust. Íme az eredmény:

Rétegek száma: 2271
Munka órák: < 6 óra

Ferrari 599XX

Régen sokat rajzolgattam képregényekből és az akkori kedvencem Spawn volt. Aki ismer tudja, hogy tele volt a szobám a képeimmel. Mostanában jutott eszembe, hogy jól mutatna egy komoly verda motorháztetején egy ilyen jelenet. Utána kerestem a neten és ebből a két képből kiindulva született meg a "Spawn Mobil" A "tető/motorháztető" 1000 réteg szóval kicsit agyalós volt a sztori, de a vegéredmény elfogadható lett szerintem.

Rétegek száma: 2821
Munka órák: < 10 óra

Gumpert Apollo R

A netet böngészve akadtam erre a gépre, a 2012-es Genevai autókiállításon debütáló Gumpert Apollo R-re. Nagyon egyszerű az alap, egyedül a Griff volt matekos. A verda tetején lévő beömlő, amit nem lehet szinezni sajnos fekete maradt.

Rétegek száma: 816
Munka órák: < 3 óra

Guinness Lamborghini

Legjobban Medw levelének örültem, amikor egy limitált festést kért tőlem ami a következő PRHs csodajárgány fémtestét borítaná. Küldött pár régi Guinnesses plakátot, illetve kért némi időt a tuningra érdemes autó kiválasztására. Természetesen elkezdtem megcsinálni a motívumokat, majd egy ferrari f430ason lepróbáltam az ötleteimet. Mikor véglegessé vált az áldozat, már csak rá kelett optimalizálni. Itt a tilitoli és a finomítások több időt vettek igénybe, mint a szerkesztőben megcsinált komolyabb ábrák. Az 1000 réteges limit is nagy fejtörést okozott a tető/motorház pingálásakor. Nem akartam túlvariálni, de még egy kupakot raktam volna a motorháztetőre. Összeségében ez a jelenlegi kedvenc munkám. Nemsokára elérhető lesz limitált kiadásban a PRH Shoppban…

Rétegek száma: 3727
Munka órák: > 10 óra

Securitas Abarth 131

Kórházba kerülésemmel egyidőben indult a Securitasos Festőverseny Crazyman oldalán, amin nem hittem, hogy elindulok. Egy héttel később hazaérkezve első dolgom volt rápróbálni az autóra. Sajnos a logó elég minimal, a színválasztás is limitált, és a verda sárvédői is brutálisan torzítják a festést, így nem foglalkoztam tulzottan a versennyel, csak egy egyszerü sablont csináltam (Dots). A határidő lejárta előtt mégegyszer nekiáltam és csináltam egy kicsit odafigyelősebb változatot is, majd az esélytelenek nyugalmával feltöltöttem őket az utolsó nap.
Sokan megszóltak a logó betűinek kidolgozatlanságáért, de annyira nem bíztam a műveimben, illetve arra gondoltam, hogy a versenyfestét fogják preferálni nem a fantázia fényezést, ezért úgyhagytam. Már bánom! :) Nagyon meglepődtem, de örülök nagyon a harmadik helyemnek, köszönöm itt is!

Rétegek száma Dots: 876
Munka órák: < 1 óra
Rétegek száma Bubbles: 1280
Munka órák: < 2 óra

My Little Bentley

"-Apa, Pónis autó nincsen?" jött a kérdés az egyik vasárnap. Nem késlekedtem, rákerestem a karakterekre Guglival és nekiáltam a pónik legyártásának. Az elsőt másfélóra alatt kreáltam meg a többi 10 már gyorsabban ment. :S
Az alap szivárványos részt átmenetes réteggekkel oldottam meg, ami elég jól sikerült. Itt is közbeszólt az 1000 réteges limit, mivel mind a 6 karakter teljesalakosa nem fért el az autó oldalán. Sakkoztam eleget és kompromisszumokkal ugyan de sikerült megoldanom a feladatot. még 3 kisebb karakter is felkerült a kocsira, iletve a tetejét is sikerült megcsinálnom az elképzelésemnek megfelelően. Sok réteghely itt sem maradt, ezért és a túlzsúfoltság elkerülése miatt nem is tettem semmit a motorháztetőre, front bumperre. Rengeteg munkaóra, de a gyerek öröme megfizethetetlen. :) Ami meglepett, az az, hogy 5 nap alatt 50 letöltés sikerült a 20000Fe ár ellenére is.

Rétegek száma: 3340
Munka órák: < 30 óra

Skyline GT350

A manga figura sem maradhatott ki a pakliból, így nekiáltam Narutóra vadászni. Kedvenc karakterem a perverz jiraiya mester fiatal változatáról találtam egy jó kis háttérképet, amit érdemesnek találtam egy motorháztetőre vésni. A színvilág és a fekete háttérrész adta magát a többi felületre. Nem szerettem volna az oldalsó részre is átkopizni az alakot, így maradtam a jelnél és a letisztult kinézetnél.

Rétegek száma: 1261
Munka órák: < 3 óra

Liana F1

Corrupted hun tuning műhelyéből került ki a következő áldozat. A top 20-100 as járgány a suzuki család minden bájával megáldva nagy fejtörést okozott festés ügyileg, de a szebb részek kiemelése helyett valami másra gondoltam. A csíter autókat megszégyenítő teljesítmény és a gusztustalan küllem miatt egy olyan fényezésre gondoltam, ami elvonja a figyelmet az autó külleméről. Így jött egy régebbi ötletem alapján massa fercsije a képbe. Szerettem volna már régen egy lyen fényezést és ez most pont kapóra jött. A viszonylag egyszerü F1est oldalra feldobva, már csak a felső részt kelett elsötétítenem, hogy jobban kiemelje és odavonza a tekintetet massa ferrarijára.

Rétegek száma: 1399
Munka órák: > 3 óra

A végére pedig pár egyszerübb alkotás ömlesztve:


Természetesen most is folyamatban van pár festést, ha készvagyok feltolom ide őket is némi kisérő kommentárral.
Ha tetszett a cikk, vagy valamelyik verda, akkor megtalálod őket a kirakatomban és nyugodtan dobhatsz rá pár felesleges csillagot, vagy letöltheted.
A gamertagem: Migren77

Köszi, hogy időt szántál rám! ;)
Forza Motorsport 4 32 komment

[2] MacQur
Apr 18., Wednesday 9:59 #32
Válasz migren (#2) üzenetére
Hát ....
Egyébként halál idegesítő, hogy 4 5 6 órák alatt csinálod ....
Nekem nem túlzások a 20+órák és hát na, fele ilyenek nincsenek és nem is nagyon lesznek ...
[39] getro2
Apr 17., Tuesday 20:38 #31
Lenyűgöző festések, csak így tovább!
[4] migren
Apr 17., Tuesday 14:23 #30
Köszönöm szépen!
Gamertag: Migren77
[35] wodbear
Apr 17., Tuesday 13:00 #29
Iszonyatosan jó fényezések. Le a kalappal. Mesterművek egytől egyig.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[5] kmiki
Apr 17., Tuesday 12:32 #28
A Murcinak a festése nagyon tetszik!!!
GamerTag: Mikike
moderator sQr
Apr 17., Tuesday 6:18 #27
Brutális munkák. Jelenleg se' Xbox, se' Forza, de az államat itt hagytam...
Twitter: sequeeer
[4] migren
Apr 17., Tuesday 0:20 #26
Válasz nesman (#25) üzenetére
Királyság!
Gamertag: Migren77
[34] nesman
Apr 16., Monday 22:54 #25
Válasz migren (#24) üzenetére
Most ígértem meg magamnak, hogy nem vásárolok festéseket, de azért még elhoztam a 599XX, és a Bugatti festését is.
Megérte az árát mindhárom festés! Meg azokat a csillagokat is.
Szeretem a sajtot.
[4] migren
Apr 16., Monday 20:52 #24
Válasz nesman (#23) üzenetére
inkább én köszönöm!
Gamertag: Migren77
[34] nesman
Apr 16., Monday 17:48 #23
Hát enyhén mondva nem vagyok egy Ferrari-s.....de azt a festést nem tudtam otthagyni! Köszönöm.
Szeretem a sajtot.
[34] nesman
Apr 16., Monday 17:38 #22
Megyek megtekintem mit tudok vásárolni.
Gyönyörű darabok!
Szeretem a sajtot.
[4] migren
Apr 16., Monday 14:30 #21
nem pályán, hanem a kirakat fő oldalán volt második a mindenkori legmagasabbra értékelt kategóriában. egészen 3 napig, amíg valakik le nem pontozták gyorsan...
Gamertag: Migren77
[19] Medw
Apr 16., Monday 14:22 #20
Válasz Crazyman (#14) üzenetére
Wow, melyik pályán 2.?
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[19] Medw
Apr 16., Monday 14:21 #19
Válasz Ray (#9) üzenetére
Már megtörtént
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[4] migren
Apr 16., Monday 13:48 #18
Válasz backstab (#17) üzenetére
Köszönöm!
Remek ötlet, agyalok a megvalósításon!
Gamertag: Migren77
[33] backstab
Apr 16., Monday 13:41 #17
A csöcsös Mini, a Spawn-mobil és a póniverda mindent visz.
Nagy kedvenceim a felgyorsított rajzolós videók, szívesen látnék egy ilyet a Forza- festéseidről is!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[4] migren
Apr 16., Monday 13:37 #16
Nagyon köszönöm az elismerő szavakat srácok, örülök, hogy másoknak is tetszik amit csinálok! Ha van időtök, akkor pár csillagot is elfogadok a kirakatomban!
Gamertag: Migren77
[12] heady91
Apr 16., Monday 12:01 #15
Gratulálok, zseniális munkák!
PSNID: FunnyMixer91 || Nintendo: FunnyHeady (SW-0739-3964-9480)
[6] Crazyman
Apr 16., Monday 11:23 #14
Nagyon komoly az összes!!!
A Liana pedig mérföldkő lett, a Világranglistás 2. helyezéssel. (Ameddig nem szúrta valakiknek a szemét...)
Forza Racing Hungary: http://forzamotorsport.hu
[24] Fabri
Apr 16., Monday 11:08 #13
Embertelen vagy ember. Én nem is mernék nekiállni ilyen festésekhez mert tudom ,h nem lennének valami esztétikus. A Lamborghini és a Bentley mindent visz nálam.
Így tovább.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[111] dreampage
Apr 16., Monday 10:12 #12
Hihetetlen komoly festések! Nekem az SX4 tetszik ezek közül legjobban, a színei miatt.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[48] zsozsa
Apr 16., Monday 9:48 #11
Nagyon királyosak a cuccok!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[57] renz
Apr 16., Monday 7:34 #10
A My Little Bentley fergeteges!
Természetesen a többi is szép munka!
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[34] Ray
Apr 16., Monday 7:29 #9
Tisztelet!

Faszányos cuccok,megkellmondanom!
A Guinness festés miatt szerintem Medw féltestvérévé fog fogadni!
Neked,mint kívülállónak...mi a véleményed az intelligenciáról?
[25] Ikaruga
Apr 16., Monday 4:03 #8
Ember te aztán nem vagy semmi!!! Csak ámulok és bámulok.
A világon az ész van elosztva a legigazságosabban, mindenki úgy gondolja hogy neki elég sok van...
[19] Medw
Apr 16., Monday 0:20 #7
Hatalmas gratula itt is a munkáidhoz! Elképesztőek!
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[33] matiszg
Apr 15., Sunday 22:46 #6
Királyság fater! Nagy respect ismét, ez az, amihez sokunknak nincs érzéke és türelme ilyen minőségben meg végképp!
Most nincs kedvem.
Apr 15., Sunday 22:05 #5
A te festéseiddel ezen az oldalon csak Zozi tudnà felvenni a versenyt, senki màs nem tud labdàba rugni! Te tènyleg màs vilàg vagy! Szívesen làtnék tőled egy Killer Instinct-es festést, bàrmennyit megadnék érte! Csak így tovàbb!
Chill Out! Psn id: littlebraun Amaz konzolon: szent peter 360
[4] migren
Apr 15., Sunday 22:01 #4
Válasz Mark (#3) üzenetére
köszönöm ez jól esett!
Gamertag: Migren77
[11] Mark
Apr 15., Sunday 22:00 #3
Épp most akartam magasztalni egy másik fórumozót a festése miatt, de mielőtt megtettem volna, bekukkantottam ide is...
Hát oda most nem fogok írni, mert akkor ide egy ódát kéne. Nem vonok párhuzamot, mert nincs! Más ligában vagytok
Király a munkád!
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[4] migren
Apr 15., Sunday 21:39 #2
Válasz MacQur (#1) üzenetére
kimásé lehetne az első HSZ?! XD
köszi papi!
Gamertag: Migren77
[2] MacQur
Apr 15., Sunday 21:33 #1
"nem használok vásárolt matrica rétegeket. Íme pár darab a munkáimból:"
utána szúrj már be egy ... és most pippantsatok le ... mondatot

Még mindig ügyes
migren
Gamertag: Migren77
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
FPS, Verseny
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Bicikli, Küzdősportok, Body buiding
Barátok, ismerősök
drag
(offline)
zsozsa
(offline)
dreampage
(offline)
Sebhelyesarcú
(offline)
matiszg
(offline)
Crazyman
(offline)
xXwilliamsXx
(offline)
GeePee
(offline)
Ray
(offline)
szentpeter360
(offline)
wodbear
(offline)
SvladC
(offline)
Totti5
(offline)
RetekMester
(offline)
TrebiHUN
(offline)
Jube96
(offline)
dani0113
(offline)
1000rr
(offline)
Keyoo
(offline)
Gyusza001
(offline)
Tyuki
(offline)
Fabri
(offline)
Balag3
(offline)
Optimal
(offline)
Forza Motorsport 4 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Microsoft
Megjelenés: 2011. Oct 13.
Kategória: Verseny
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
- Közhely, de tényleg több, szebb és jobb;
- Remek fizika, életszagú MI;
- Látványos bevílágítás;
- Az Autovista mód egy külön show;
- Kinect és Online okosságok;
- Magyar felirat;
- Jeremy Clarkson baritonja;
Ami nem tetszett
- Tartalmilag lehetne picit tovább variálni;
- Továbbra sincs csapadék, nincsenek éjszakai futamok;
Olvasói értékelés: 17.7 (63 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

153 | [Teszt] Forza Motorsport 4

A motorsportok rajongói ismét készíthetik a virtuális slusszkulcsot: az Xbox 360 versenyzős zászlóshajója ugyanis friss folytatással jelentkezik. Realizmus, látvány, tartalom: a Forza 4 minden téren csúcssebességbe kapcsol.

45 | Forza 4: megjöttek a Porschék

Mától tölthető a legújabb Forza Motorsport 4 DLC, a Porsche Expansion Pack, amely új versenyek mellett 30 új négykerekűt is tartalmaz a legendás német autógyártól.

17 | Forza 4: az áprilisi autócsomag

Újabb tíz autóval bővül a repertoár.

10 | Forza 4: a márciusi autócsomag

Újabb tíz autóval bővül a repertoár.

22 | Forza 4: a februári autócsomag

February American Le Mans Series Pack trailer.

33 | Forza 4: a januári autócsomag

Januárban sem maradunk Forza Motorsport 4 autócsomag nélkül: érkezik a January Jalopnick Car Pack névre hallgató letölthető tartalom. Ismét tíz autót kapunk.

20 | Forza 4: a decemberi autócsomag

A mikulás hozza a következő Forza Motorsport 4 letölthető tartalmat: a December IGN Pack tíz új autócsodával bővíti ki a Turn 10 szimulátorát. Trailert is tudunk mutatni.

43 | Forza 4 magyar premier: képes beszámoló

12 | Forza Motorsport 4: az utolsó trailer

Pénteken jelenik meg a Forza Motorsport 4, azaz eljött az ideje a legutolsó, a premiert megünneplő trailernek. Ez következik, a narráció már ismerős lehet a múlt heti élőszereplős videóból.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába