[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4965 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 124676 kreditet gyjttt

2011 October
10:57 Dark Souls - Teszt
Meghalni rdemes..Fleg ha sokszor kell...
Sttsg fedi a vilgot, gonoszsg veszi krbe a levegt, s minden sarkon ott llkodik a hall. A vilg a dmonok uralma al kerlt, az emberek meneklnek s kevesen maradtak a remnyt azon halott emberi katonk jelentik, akik a stt jelkpet kpviselik. Kzlk kerl, majd ki egy kivlasztott ki felszabadtja a gonosz uralma all a vidket. A From Software mrskelt sikereket elr, m a kritikusoknl, annl jobban teljest Playstation 3 exkluzv cm utn gy gondoltk a jtk megrdemel egy msodik eslyt. A krds csak az, hogy vajon a Dark Souls kpes-e minsgi fejldsre az els epizdhoz kpest, illetve elri-e a vrva vrt sikert?

Az els dolog, amit tudni kell, hogy a jtk nem mindenkinek kszlt. A nehzsgi szintje abszolt nem a casual vonalat ersti. A generciban megszoktuk a knny RPG-ket, azonban a From Software dungeon crawlerje a meghalsok szmt olyan magasra nveli, hogy feltehetleg egy id utn mr nem is foglalkozunk majd vele. Azonban semmi sem tkletes, gy a Dark Souls sem. A nehzsget kompenzlja a hihetetlenl buta AI s legtbbszr inkbb irritl lmnyek sorozatnak ksznhetjk hallunkat mintsem a kreatv ellenfl koncepcinak. Tny, hogy nagyon oda kell figyelni s nem mindegy mikor mit csinlunk vagy hov lpnk, mert knnyen a sajt vesztnkbe rohanhatunk. Gyakori, hogy amennyiben valami specifikus helyre kvnunk eljutni, ahol mr kismilliszor jrtunk nem vesszk komolyan a jtkot. Ilyenkor azrt figyelmeztetnek minket a leggyengbb ellenfelek is, hogy k bizony mg mindig meg tudnak lni ha akarnak. gy mond a „pkhendisgnket” helyre rakja a program. Egy percig sem szabad azt hinni, hogy pusztn azrt mert jval ersebb vltunk az rk sorn knnyelmen kezelhetnk brkit s brmit. Minden sarkon veszly les rnk s ez a veszly ms s ms taktikkat ignyel. Sajnos azonban a legjobban bevetett taktika kiss monotonn teheti a jtkot.A harc rendszer brilins. Egsz egyszeren j, ezen nincs is mit vitatkozni. A blokkols a legjobb bartunkk vlik a jtkban, ha nem tanulunk meg eredmnyesen vdekezni akkor sosem jutunk elrbb. A vdekezsnek a fejletebb, nehezebb, de annl kifizetdbb formja a hrts. Ha jkor nyomjuk meg az erre besorolt gombot (L2 vagy LT) akkor ellenfelenk megszdl megadva neknk az eslyt arra, hogy nyugodtan tdfjk a mellkast a keznk gyben lv les fegyvernek ltsz trggyal. A gond csak az, hogy knnyen r lehet unni s amennyiben harcosnak indultunk, de 40 ra utn mr unjuk a blokkols, ts, blokkols, ts s mg egyszer egy blokkols, no meg egy ts rettent vltozatos vilgt, nagyon sokat kell azrt dolgoznunk, hogy teszem, azt tudjunk varzsolni. A szpsge viszont az, hogy megtehetjk, hogy mindeness vlunk. Megfelel energia, trelem s id befektetsvel nagyon szp kis ezer mestert csinlhatunk magunknak. Azonban mindennek megvan az ra. Az ilyen karakterek mg 120 krli szinten sem rik a 40-es specifikusan fejlesztett karakterek erejt, gy a tudatos fejlesztssel rendelkezk jval alacsonyabb szinten is hatsosabbak, mint a szertegaz harcos-gygyt-mgus hibrid. Ez rgtn fel is dobja az amgy olykor monotonnak mondhat kzlekedst. Hla istennek a folyamatos kihvs s vltozatos helysznek kell jdonsggal szolglnak, hogy a kaland fennmaradjon, vigyen minket magval, ne akadjon meg tbb ugyanolyannak tn helysznen, mint sok ms nyitott vilggal rendelkez anyag. Persze megvann a ktelez vrkastly, erd s erd mivel ezek olyan rszei egy kzpkori vilgban jtszd jtknak melyeket mondhatni, hogy tilos kihagyni.

Enyhe knnyts a Demon’s Souls-hoz kpest a kis tbortzek meggyjtsa. Ezek amolyan jraleszt pontok. Kln ments nincs s minden fel nem hasznlt lelknk (pnz s XP egyben) elvsz, amikor az let elhagyja testnket. Ennek visszaszerzsre van lehetsgnk, de csak a legutbbi hallkor elvesztett lelkeket tudjuk felvenni jra ott ahol mresre tantottak minket. Emlkszem legalbb 8 ra kellett az eldnl mire megszoktam, hogy minden egyes hallnl az adott rgit az elejrl kell kezdeni a Nexusban ez nem is azrt volt zavar mert nehz a jtk, hanem mert lehetett megint 58 kilomtert gyalogolni, ez pedig gyorsan unalmass tette szmomra a Demon’s Souls-t. Ez azonban egy csapsra megolddott, a Bonefire-ek teht olyan szint jtsnak szmtanak, amik nem magt a jtkot knnytik meg, hanem inkbb a vontatott semmitmond trktl kmli meg idegrendszernket. Brmennyiszer lehet ezeket a tzeket hasznlni, amikor pedig meghalunk mindig a legutols hasznlt tborhoz pakol minket vissza a jtk.A harcok sorn a kardon kvl lehetsgnk addik hrom mgiatpus hasznlatra. A legalapabb a sima kk llek energikat kilv „Sorcery” ezek ereje intelligenciktl fgg, a fehr mgia mely leginkbb a vdelemre s a gygytsra koncentrl, ereje a faith-tl azaz a hitnk erejtl fgg illetve a brki ltal hasznlhat pyromancy ami nem ms mint a tz varzslatok felett uralom, ez az egyetlen olyan mgia amihez nem kell statisztikai fejlds mivel magt az eszkzt tudjuk fejleszteni. A varzslatokat catalystok segtsgvel tudjuk ignybe venni. Mindegyik tpusnak megvannak a megfelel „elhvi” ezek adottak, csak a tzmgus tudja kln fejleszteni az kataliztora erejt, hiszen az csakis gy lesz ersebb. Krtya alapon trtnik a mgik hasznlata. Azaz amennyi slotunk van annyi klnbz (vagy azonos) varzslatot tehetnk be magunknak. Ezeket csak Bonefire-nl tudjuk cserlni, gy elkerlve a totlis overpowert a mgusoknl. A szabad helyek szmt az attunement tulajdonsg fejlesztsvel tudjuk nvelni. Kulcs fontossg, hogy nincsen mana csk. A mgik meghatrozott tltssel rendelkeznek, ami most a plda kedvrt legyen 12. Ha ezt felhasznljuk az adott mgit kimertettk s csak a legkzelebbi Bonefire hasznlatnl tltdnek jra.

Hasonl elven mkdik az letjratlt flaskk hasznlata. Ez szintn jdonsg, az els rszben nem volt ilyesmi. Alapjraton rendelkeznk 5 darab Estus flaskval, aminek meghzsa estn jfle letenergia ramlik karakternk testbe s a fels kis piros cskba. Amennyiben ezeket elfogyasztjuk a kvetkez Bonefire-ig nem lesz egy darab flasknk sem. Ezek szmt a tbortzek jragyjtsval nvelhetjk. Ha egy tbortzet emberi formban, egy emberi llek felhasznlsval jragyjtunk akkor minden egyes alkalommal az adott helyen 10 darabot tlt be neknk a jtk. Ksbb a jtk sorn arra is addik lehetsg, hogy a flaskk erejt nveljk, gy meg tbb letet visszatltve. Azonban nehogy azt higgye brki, hogy ez tnyleges fejlds, pusztn egyszer optimalizlsrl van sz. Mire ezeket a fejlesztseket vghez tudjuk vinni olyan ellenfelekkel, lesz dolgunk, akik annyival tbbet is sebeznek.
A jtk kemny pontja a boss harcok. Mr mindenki elre fl egy-egy komolyabb szrny lttn. Azonban ahogyan haladunk elre a jtkban gy lesznek egyre primitvebbek a bossok. Egyre kiismerhetbbek, a vgre mr jformn 3 tmadsuk van, amibl kett ugyanaz s van egy szinte vdhetetlen szopatsuk. Nem azrt nehezek, mert vltozatosan hasznljk, hanem mert otromba mennyisg letert levesznek, de komolyan nmelyik annyit, hogy az mr tahsgnak mondhat brmelyik msik jtkban, de nem a Dark Soulsban. Viszont kompenzlsknt az AI olyan ostoba, hogy szinte kiszmthat mikor mit fog csinlni, ez juttat minket elnyhz. De az elbizakodottsg is nagy ellenfl, ha ltjuk, hogy egy boss-ra egyet kne rtnnk viszont nem azt a tmadst csinlja, amit szeretnnk, de mi akkor is vgezni akarunk, vele esik meg az, hogy meghalunk. Brmilyen msik jtkban ez mkdik, „ok egyet rm t rendben”, ez itt egyrtelm elhallozshoz s kisebb idegbajhoz vezethet. Nehz nyugodtnak maradni a folyamatos szvdobogs kzben egy boss harcnl, legtbbszr a szvroham enyhe elszele krnykezi meg fizikai valnkat. Ennek ellenre ezen csatk sikeres abszolvlshoz a nyugalomra s trelemre van szksgnk, amit a jtk pontosan el is vesz tlnk azzal, hogy olyan lmnyt ad, amit ebben a generciban eddig mg semmi. Ha kivrsan, taktikzva jtszunk akkor tuti gyzni fogunk.
A szvdobogs s a halltl val konstans flelem az j helysznek felfedezsnl is jelen van. Sosem tudjuk mi vr rnk a kvetkez sarkon, mi a gyenge pontja, elg ersek vagyunk-e ahhoz, hogy megvdjnk magunkat, megfelel-e a pnclzatunk s gy tovbb. A kaland, az utazs gy lesz teljes rtk. Mindig ms s msflekppen fogunk meghalni s a legtbbszr sajt hlyesgnknek s trelmetlensgnknek lesznk ldozatai. Az j helyszneken sokan Conan-nek vagy Gandalf-nak hiszik magukat, na k azok a jtkosok akik tzesvel hullanak el, brhov is mennek. Meglls nincs, unalom is csak akkor, ha jformn mindenhol jrtunk, mr illetve ha valamit nagyon szeretnnk. Lttam mr nlam 30 szinttel gyengbb karaktert olyan helyszneken tkletesen darlni az ellenfeleket, hogy n krtem elnzst. Nem minden az er a jtkban, de tny, hogy jl jn. Magasabb szinten taln nagyobb biztonsgban rezzk majd magunkat. A tpolsnak is megvan a maga kis varzsa, a Dark Souls pedig pont ettl vlik igazn egyediv, mert mindenki gy jtssza ahogyan akarja, nem kti meg a keznket a jtk. ppen ezrt lehet azt mondani, hogy az elejn vlaszhat karakterosztlyok igazbl csak az els pr szintlpsig rvnyesek, ugyanis brmelyik osztllyal brmilyen irnyba el lehet indulni.A jtk grafikailag teljesen rendben van. A ltvny, ami elnk trul egyszeren mess. Mg a stt terletekben is van valami szp. Ha nem egy szk dungeonban mszklunk, akkor hihetetlen tgas terleteken, magaslati pontokon gynyrkdhetnk a kiltsban. Egsz egyszeren szp a cucc. Azonban mindennek megvan az ra. A jtk olyan slyos programozsi hibktl s hinyossgoktl szenved melyek egyes szakaszokat szinte mr-mr jtszhatatlann tesznek. Ilyen aprsg az amikor a mi kardunk beleakad a falba egy 1,5 mter szles folyosn, de a hromszor nagyobb kardot lenget fekete lovag vgan tbuggol az egszen. Ez olyan hiba, amit ilyen nehzsgnl egyszeren nem engedhetnek meg. Nem egyszer tallkoztam sarokba szorts utni falba akadssal sem egy boss harcnl, ami egsz egyszeren az idegrohamot hozza brkire, fleg ha levitte a boss lett 90%-al. A kamera kezels pedig olyan silny munka eredmnye, hogy el sem hiszem, hogy ilyet 2011-ben lehet csinlni. Lock-onnl meg aztn fleg. Nem elg, hogy a lock-on gy szar ahogy van, alatta a kamera sokszor megprblja kvetni az olyan ellenfeleket amiket nem lehet s prgnk ssze vissza. Sosem lehet tudni, hogy milyen tvolsgbl tudunk rmrni egy ellensgre, mert a jtk kedve szerint mdostja ssze-vissza, ha nem tudunk rmrni, de mgis megprbljuk, egsz egyszeren megfordul a karakternk, ez klnsen kellemes az ersebb ellenfeleknl. A msik, ami rk rejtly marad, hogy az els rszben mirt tudtk ezt megoldani? Ott kezelhet lock rendszer volt, tudtunk ellenfelet vltani s knnyedn kijnni belle. Itt az mrs sajt tudattal rendelkezik. Arra mr akire akar, nem is a optimlis tvolsgban lv ellensgre, hanem aki neki szimpatikus. Ahhoz, hogy megprbljunk tmrni egy msikra meg kell trnnk az ppen aktulisat, a vicc az, hogy rmrve idelis vdekezni, ha megtrjk, majd rosszul tesszk vissza, gy levgnak minket, mint a hsvti sonkt. A msik legnagyobb problma a szaggats. Egyes helyszneken szinte jtszhatatlan 8-10 FPS-re esik le a jtk. Kiszmtatlann vlik a kzdelem, csak ppen nem abban az rtelemben, amiben lvezni is tudjuk. A vicc, hogy kt ilyen helyszn van, ahol jformn semmivel sem kell tbb mindent megjelentenie, mint mshol s mgis sztesik az egsz.A Dark Souls egy remek szerepjtk mely a mfaj szerelmeseit biztosan megfogja majd, a krds az, hogy mennyire lesz ez tarts. A nehzsg ellenre is egy nagyon j jtk, anlkl csak egy rpke 20 rs kaland lenne legjobb esetben. A trtneti narrci teljesen hinya azokat akik drmra vgynak biztos elijeszti majd, de a benne rejl tartalom bsgesen elg kt letre is. A programozsi hibk sajnos igen szembetnek, mostanban egyre tbb jtk rendelkezik hibk halmazval, ha ez gy folytatdik, st ne adj isten felgyorsult temben indul meg, akkor lassan hibs programkd csomagokat fogunk venni- A Dark Souls pontszma nlam egy 7.8. Tartalmilag rendben van, akr 100 rs lmnyt is nyjthat, technikaialag viszont nagyon nem illetve lehetnnek kreatvabbak az ellenfelek. biztosthat.
Dark Souls 59 komment

sszesen: 59 [1-50]
1 | 2
[5] leslie21
Nov 10., Thursday 8:56 #59
Vlasz Rewmac (#55) zenetre
Tudatosan tartottam alacsonyan a szintemet, hogy ha Pvp-re kerl sor, ne kerljek ssze mindjrt szuper tapasztalt veternokkal. Inkbb a fegyverfejlesztsre, pyromancer keszty fejlesztsre s csodk vsrlsra kltttem el a lelkeket. Azta mr NG+ban vagyok, 102-es szinten jelenleg. Egy 200as szintig fel akarom magam tornszni, de csak miutn sikerlt a Darkmoon szvetsgbl megszereznem a miracle-t, mert mr csak az hinyzik a trfehoz. Megclzom a platint.
Nov 09., Wednesday 17:34 #58
Vlasz travis18 (#57) zenetre
igy van ahogy mondod
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
[18] travis18
Nov 09., Wednesday 8:57 #57
az n karakterem nagyon gyerek mg mg csak valamivel tbb, mint 20 rm van benne de nagyon lvezem. pont valamelyik nap trtek be a vilgomba elszr s olyan rettenetes j rzs volt legyzni az ellenfelet, annyira remegett a kezem, dobogott a szvem, hogy egy percre meg kellett llnom megnyugodni s ezek azok a pillanatok, amik szmomra ezt a jtkot a generci egyik legjobb jtkv teszik (minden hibja ellenre)
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[24] xetron
Nov 08., Tuesday 14:21 #56
Vlasz Rewmac (#55) zenetre
n 65 voltam, kt trssal ltk meg
Amgy most olyan lvl 200 tengettem napjaimat, 85 ra utn .
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[40] Rewmac
Nov 07., Monday 13:31 #55
Vlasz leslie21 (#53) zenetre
Azt meg, hogy n elszrre 75-s voltam nluk
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[7] pistuka
Nov 07., Monday 7:53 #54
Vlasz leslie21 (#53) zenetre
Mert nem volt humanitym, de mr tovbb tudtam menni, azrt ksz.
''Sohasem kell tancsot adni. A blcsnek nincs r szksge, a bolond pedig gysem fogadja meg...'' by: Lyderch
[5] leslie21
Nov 05., Saturday 15:41 #53
Vlasz pistuka (#45) zenetre
Ha nem boldogulsz velk mirt nem hvsz be coop partnereket? n csak 36-os szint voltam amikor levertem Ornsteint s Smough-ot, behvtam egy trsat, gy mr gyerekjtk volt.
[20] WarAdmir4L
Nov 04., Friday 17:36 #52
Vlasz Rewmac (#51) zenetre
De nagyon
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[40] Rewmac
Nov 04., Friday 15:14 #51
Vlasz WarAdmir4L (#48) zenetre
Gyerek az a karakter mg
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Nov 04., Friday 15:14 #50
Vlasz WarAdmir4L (#49) zenetre
Kenarf ez egy teszt nem lehet mindent belerni egy szuszra
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[20] WarAdmir4L
Nov 04., Friday 10:07 #49
Vlasz Rewmac (#47) zenetre
Azert en meg szoba hoztam volna azt hogy itt a felszerelesnek valoban sulya van es nagyban megvaltoztatja a karakter dinamikajat. Nem beszelve az online lehetosegekrol, bar lehet hogy nem hasznaltad, en rendszeresen segitek masoknak boss fightoknal es gyilkolom azokat akik vannak olyan bolondok hogy betornek a vilagomba . Vannak meg mas online lehetosegek melyeket en sem ertem.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[20] WarAdmir4L
Nov 04., Friday 9:49 #48
Vlasz Rewmac (#47) zenetre
175 oram van benne 172-es szinten vagyok, kb orankent lepek szintet (dragon head hasznalat nelkul). Masodik vegigjatszasra nehezebb lett a jatek, Four Kings, Nito nagyon durvak lettek, alapbol ahol az elsoben egy utessel vegeztem az ellenfelekkel mar 2, 3 utes kell. Itt mar nem eleg a Havels, Smough vagy Gollem pancel mert ha nem vagy eleg gyors a nagyobb ellensegek pillanat alatt vegeznek veled. Itt mar lassan ertelmet nyeri a Chaos, Divine, Enchanced fegyverek kozti kulombseg, nem eleg hogy csak nagyot sebezzen. Amugy mar csak 3 fegyver kell es egy miracles es meglesz az 1000G !!!. Flaskakbol akar 20-at lehet kapni a bonfirenel, kell hozza egy targy melyiket megkapad miutan vegeztel a foellensegnel a katakombakban.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[40] Rewmac
Nov 03., Thursday 13:28 #47
Vlasz pistuka (#45) zenetre
Nekem tbb mint 200 s egyszer nem hasznltam mr pedig n elkrtam a fejlesztst s jl jtt volna. Id, kitarts, energia nem csals kell, de te tudod. Elveszed az rmt, hogy sikerl magadtl.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[7] pistuka
Nov 03., Thursday 8:53 #46
Amgy meg nem is sikerlt tegnap, pedig nztem a youtube-os videkat akkor valamit rosszul csinlhatok.
''Sohasem kell tancsot adni. A blcsnek nincs r szksge, a bolond pedig gysem fogadja meg...'' by: Lyderch
[7] pistuka
Nov 03., Thursday 8:51 #45
Vlasz Rewmac (#44) zenetre
Kszi, tudom s eddig nem is hasznltam de mr 100 rm van a jtkban s marhra nem boldogulok Anor Londoban a 2 buzival, pedig mr agyon-vissza jrkltam az egsz jtkot, kovcsokhoz caplattam fegyvereket csinltam s mr marhra kivagyok ettl a sok mszklstl.
''Sohasem kell tancsot adni. A blcsnek nincs r szksge, a bolond pedig gysem fogadja meg...'' by: Lyderch
[40] Rewmac
Nov 03., Thursday 8:38 #44
Na megnztem neked. Elvileg mkdik mg, de sajt magaddal cseszel ki ha hasznlod, mivel nagyon sok dolog rtelmt veszti majd. Pr szz ezer llekrt meg nem rdemes betni mert akkor minden egyes alkalommal meg fogod csinlni De te dolgod..
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[7] pistuka
Nov 03., Thursday 8:04 #43
Nem tudjtok vletlenl hogy mkdik mg a Dragon Head-os glitch?
''Sohasem kell tancsot adni. A blcsnek nincs r szksge, a bolond pedig gysem fogadja meg...'' by: Lyderch
Nov 01., Tuesday 17:28 #42
Vlasz Rewmac (#41) zenetre
nekem csak a black ops single jott be a tobbi annyira nem akko mar inkabb a BF single marmint a bad company mert az jo volt ez haat khm

figyu en is jobban szeretem a bf et de 5x tobbet nyomtam a codot erted?
en ugy vagyok vele hogy a cod ba legalabb nem kell 5 percig futni hogy lelojjenek ugy hogy azt sem tudom honnan

es amugy meg jaaaaaa en csak siman vegig nyomtam es ujra kezdtem es ott gengszterkedek most szal nekem csak 1 jatekosom van

lvl412?
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
[40] Rewmac
Nov 01., Tuesday 14:59 #41
Vlasz Tomeggyilkos (#40) zenetre
Szintemet szerintem az tdik playthoughnl ne akard tudni... n all type vagyok mr Egybknt eddig nlam az sszes BF multiban verte a Cod-ot. n a Codokat a single miatt szeretem mert jfasza akcifilmes
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Oct 31., Monday 16:00 #40
Vlasz Rewmac (#39) zenetre
jaja nekem is neha ugy tunik mintha "csalna" csak hatba szur.... tok8 merre mozgok vagy hova mintha a gyereknek be lenne "bind"elve a backstab

BFen nem csodalkozom

ez is vicces mert mar reg azon rohogok szidja mindenki a codot meg csodalkozik ennyit eladnak de mar most lehet tudni megint jobb lesz mint a BF ugyfest pedig mi megint megadtuk az eselyt amikor megvettuk

azert sajnalom

amugy mi a builded meselje mar? es milyen szintu vagy?

en pyro mert lama vagyok es lvl 105 korul lighning spear el nyomom
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
[40] Rewmac
Oct 31., Monday 8:23 #39
Vlasz Tomeggyilkos (#37) zenetre
PVP isteni akrk akrmit mond. Kivve mikor csalk jnnek, br gyakran azok is meglepdnek a buildemen
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Oct 31., Monday 8:22 #38
Vlasz Tomeggyilkos (#33) zenetre
Nlam 2 pontos is a Battlefield 3 Fl nap utn eladtam
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Oct 30., Sunday 23:42 #37
meg 1 dolog hogy szerintem mi teszi naggya ezt a jatekot csak nezzetek meg par videot a utube on minden egyes jatekos teljesen mashogy harcol/mozog es mas fegyvert is hasznal

pvpztem mar eleg sokat es ott ez tetszik nekem mindenki tok mashogy jon/ probalkozik es sose tudhatod hogy mivel szopatnak majd meg
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
Oct 30., Sunday 23:29 #36
Vlasz Rewmac (#32) zenetre
csak meg annyi hogy amugy meg te is vegig dicsered a jatekot
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
[15] Sunny0402
Oct 30., Sunday 19:06 #35
Vlasz Tomeggyilkos (#34) zenetre
Nem viccbl rtam, szerintem ez a jtk minimum 12 pontot r a 10-bl!
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
Oct 30., Sunday 18:24 #34
Vlasz Sunny0402 (#31) zenetre
te annyira vicces srac vagy Charlie
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
Oct 30., Sunday 18:22 #33
Vlasz Rewmac (#32) zenetre
ha technikai hibakrol kene beszelni akkor a battlefield 3 az kb 2 pontos jatek lenne
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
[40] Rewmac
Oct 30., Sunday 1:44 #32
Vlasz Tomeggyilkos (#30) zenetre
Nehzsg kitse nlkl amikor mr sznn voltam tpolva, normlis kihvs mellett konkrtan 5 ra volt a jtk (master key nlkl). Errl ennyit. Nyitott vilg stimmel, de azrt ne ljnk tvedsben. Nyitott szemekkel kne jrni van egy pr nyitott vilg RPG, ami ennyire nyitott. Jtklmny stimmel, de vlemnyem szerint egy tesztnek amennyire lehet objektvnek kell maradnia. Nlam is 10 pont a jtk, de mint objektv szemll sajnos nem ti meg azt a szintet, mivel 2011-ben olyan technikai hibkat tartalmaz amit amint rtam egsz egyszeren nem lehet elfogadni.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[15] Sunny0402
Oct 30., Sunday 1:03 #31
Vlasz Tomeggyilkos (#30) zenetre
Igen, egyetlen egy nyitott vilg RPG sincs a jtktrtnelemben. Br, ha jl emlkszem a trtnelemknyvekben olvasni lehet rla, hogy taln mg 1651 ben ksztettel egyet, sajnos azta kihaltak.

Igazad van, ez az egyetlen jtk ami nem cs s akadozik, mint a szar, simn tz pont, Rewnacika meg butuska mert lepontozta.

Tkre igazad van!
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
Oct 29., Saturday 23:18 #30
Vlasz Rewmac (#25) zenetre
szia nem kotekedni akarok de veheted annak is
szerintem te 1 picit tevedesben vagy nalam/nalunk nem azert 10 pont ez a jatek mert nehez hanem mert olyan jatekelmenyt nyujt amit en nagyon regen ereztem utoljara es a mai jatekoknak koze nincs hozza teljesen mindegy milyen stilus

es meg 1 dolog irod itt a monotonitast ha igy nezem minden jatek monoton az fps be is ugyanoda mesz mindig kempelni az autos jateknal is ha gyors akarsz lenni minidg ugyanugy veszed a kanyart es pl a verekedos jatekba is gonodlom midnig ugyan azzal vegzed ki az elllenfeled erted? ez egy ilyen jatek

amugy meg szerintem ez egy olyan jatek ahol olyanokat lehet kalandozni mint semelyik masik jatekba a mai jatekok kozul sot ehez kepest minden jatek cso kb
PSN ID : Tomeggyilkos "When we released Gran Turismo back in 1998, we started on a journey that was to become a life's work." - Kazunori Yamauchi
[56] Oldern
Oct 28., Friday 8:37 #29
Vlasz Kazama (#28) zenetre
Mert mg nem jutottl el odig
This Cannot Continue
[11] Kazama
Oct 28., Friday 3:50 #28
Ketsegtelen, hogy van bug a stuff-ban, de szerencsere ilyen 5-10fps belassulas nincs PS3-on. Sot nem is nagyon van frame rate problema...
[39] getro2
Oct 20., Thursday 17:07 #27
A Dark Souls egy olyan jtk szmomra, aminek hibit egy tlagos, 5-7-10 rs jtkidvel rendelkez programban nem bocstanm meg (nevezetesen a bugokat s a szaggatst), de itt olyan elkpeszten hatalmas terletet, s olyan egyedi jtklmnyt kapok, hogy simn el tudok siklani a hibk felett. Nekem kb. 9-10 pont kztt van.
[20] Burzum
Oct 20., Thursday 9:57 #26
Vlasz Rewmac (#22) zenetre
Hm, mondjuk nekem kicsit msok az rtkelsi szempontjaim, de ha objektven viszonyulunk a Dark Souls-hoz, akkor vglis illik r az rtkelsed.
Nlam, ami nagy htrnya, hogy nincs sztori. n SD tvn jtszok, szal nlam a graf sem az a kimondottan lmezny (inkbb kzepes, mint j fel hz), persze az art nem rossz, de azrt lttam mr rdekfesztbbeket is a generciban. A szaggats meg, ht... Kezd egyre idegestbb vlni, hogy ellenfelek nlkl, minimlltvnyossgok mellett is kpes a motor sszednteni magt.
Viszont kezdem kitapasztalni a jtkot, fejldik a karakterem is, egyre jobban kzrell a dolog s jhajt a vgy, hogy jobban megismerjem a plykat, ellenfeleket, stb. Szal a hangulat az minden baja ellenre sztem oks, j.
Eddig 6 rt toltam bele, ha rtkelnem kne, akkor 7.5. Majd megltjuk, hogy vltozni fog-e a ksbbiekben ez.
"...I make the angel scream, and the devil cry."
[40] Rewmac
Oct 20., Thursday 7:20 #25
Vlasz Oldern (#24) zenetre
Nem bntani akartalak, de nagyon ilyennek tnt a hozzszlsod. Te lttl az n pontomba bele mikor ez csak a vlemny.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[56] Oldern
Oct 20., Thursday 1:33 #24
Vlasz Rewmac (#23) zenetre
Ilyenkor szoks megkrdezni, hogy mit ittl?
Milyen nagysgom? MIlyen sztr? Mirl beszlsz, ember?
Hol rtam ilyet? Mibe olvasol te bele ilyeneket?

Komolyan elgondolkozik az ember ilyenkor azon, hogy mi rtelme akr pozitvan is nyilatkozni brmirl, ha minden egyes kimondott sz s minden egyes ki nem mondott sz mg azt ltnak bele az illetkesek, amit csak ppen akarnak. rlet.

Annak meg kifejezetten rlk, hogy nem jrtam a fejedben
This Cannot Continue
[40] Rewmac
Oct 19., Wednesday 23:57 #23
Oldern, kurva egyszer szerintem ez ennyit r. Semmi kze ahhoz n mennyire szrakoztam jl. Elhiheted az rsa kzben nem te jrtl a fejemben mint ahogy a napom tbbi rszben is van jobb programom mint a te pontjaiddal foglalkozni, nem vagy te akkor "sztr", hogy ezen ketyegjek papa Ennyit r szerintem s ezt itt zrjuk le, ez a vlemnyem. De az n kis szaros blogomban amgy is kutyafasza lszart r Lpj tl a nagysgodon krlek s ne keresd a tesztemben azt ami rlad szlna. Ksznm szpen.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Oct 19., Wednesday 23:48 #22
Vlasz Burzum (#16) zenetre
Ez gy van. A gond, hogy a nehzsg nlkl a jtk bven karcoln az 5-6 pontot. Valamirt mindenki arra veri ki. Nlam a nehzsg sosem volt igazn mrvad egy jtknl, st a direktbe szopatst kifejezetten rhellem mint a szart, de ettl fggetlenl itt valamirt nem reztem az orbitlis szvst. Csak nem rtem, hogy pusztn nehzsgre alapozva, hogy lesz egy jtkbl amit 5-6 pontos kidolgozottsggal, 8-9 pontos tartalommal s 5-6 pontos megoldsokkal br sima nehzsg tuning utn 10 pont. Flre rts ne essk mint magn szemly kurvra imdom, de ppen ezrt kritikusan is tekintek r.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Oct 19., Wednesday 23:45 #21
Vlasz xXwilliamsXx (#19) zenetre
Lesz biztos, csak addigra mr bven az aktv korszakn tl lesz. A mostani is csak nehezt. jrabalanszol 3 olyan semmit amit n mgus-harcosknt 120 ra alatt nem hasznltam, csak a "nagy" internetes communityk vinnyogtak mert nem volt jobb dolguk. Multi fix is lesz ami szart sem fog rni mert a jtkot japnok csinltk. Olyan 3-4 hnap mlva taln p-kzlb technikai formban lesz.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[56] Oldern
Oct 19., Wednesday 17:07 #20
Vlasz xXwilliamsXx (#19) zenetre
Mr dolgoznak az 1.4-en, de valsznleg nem fejezdik be ott a patchels.
This Cannot Continue
Oct 19., Wednesday 14:16 #19
Ht ez a teszt sem knnytette meg a dolgom a "vegyem-ne vegyem" krdsben..

Vannak hrek esetleg valami patchrl,ami javtan a glitcheket,bugokat?
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[15] Sunny0402
Oct 18., Tuesday 20:43 #18
5-10FPS-t soha, semmilyen krlmnyek kztt nem lehet tolerlni!

Amgy meg nem csak olykor csappan le az fps, hanem folyamatosan ingadozik, persze nem 5-10-re,de 20-30 kztt ingzik. De ha ez nektek 10 pont, akkor mi nem az?
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[36] kis
Oct 18., Tuesday 20:36 #17
Vlasz Oldern (#4) zenetre
Szerintem valahogyan meg kellene hzni egy hatrt, mind a fejlesztknek, mind a jtkosoknak. Eddig, s ne tovbb. Tolerljak egy flksz, bugoktl hemzseg jtkot 14 000-rt? Na meg a tkm.
Ez a "szp" online jelen betette a kaput ilyen tren a konzolvilgnak. Ezrt nem lettem soha pcs, mert az idegrngs kerlgetett ettl a kinldstl.
Ma elvettem egy kicsit, mert hinyzik a jtk. A srkny vlgyet sszekt barlangon keresztl menet, ami Blighttownba viszi, beakadtam valami deszkba, s se elre, se htra. Kt melk knyelmesen odaslattyogott, s agyonbunkzott.
Dark Soul's kikapcs.
[20] Burzum
Oct 18., Tuesday 16:49 #16
Vlasz Rewmac (#9) zenetre
De, elfordult, meg a frank kamerakezels is rsegtett nha.

Amgy 1.5-2 ra utn az a benyomsom rla, hogy tetszik, nem csaldtam benne, de azrt nem egy 10 pontos cucc, mg akkor se, ha nem lennnek framerate gondok...
"...I make the angel scream, and the devil cry."
[73] zaz
Oct 18., Tuesday 16:44 #15
Vlasz Oldern (#14) zenetre

psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[56] Oldern
Oct 18., Tuesday 16:33 #14
Vlasz zaz (#13) zenetre
Bruhaha
This Cannot Continue
[73] zaz
Oct 18., Tuesday 16:13 #13
Vlasz Oldern (#11) zenetre
Szerintem te a pontozssal ne nagyon foglalkozz
J jtk s ksz, akrhny pont is legyen.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Oct 18., Tuesday 16:09 #12
Vlasz Vega (#10) zenetre
Imdom a jtkot s termszetesen NEM hagytam abba emiatt!
De igen is zavar ha egy modellnek(vagy brkinek) gusztustalan hossz gombs lbkrme van. Msznk is le rla azonnal
Egy jtkban az 5 fps semmilyen krlmnyek kztt nem elfogadhat.
Mi mgis megtettk s toljuk tovbb. (s jl tettk)
De akkor is elfogadhatatlan.
Szerintem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[56] Oldern
Oct 18., Tuesday 15:48 #11
Vlasz Rewmac (#6) zenetre
Szerintem kt - nyilvnvalan a jtk egszt nem meghatroz - aprsgon fennakadni s 7.8-at adni valamire gy, hogy mindekzben az elmlt kt htben csak ez tlttte ki a napjaidat (ha beletettl 100 rt) az egy kicsit sem "objektivitsra val trekvs", hanem valami egszen ms. Mondjuk a "hzzuk le csakazrtis" esete, mert valamirt gy rzed, hogy az alacsonyabb pont mindig relisabb. Pedig nem

A Cursed Crusade meg a Thor a lba szrig sem r fel ennek a jtknak, s ezt te is jl tudod. Jindulattal sem.
This Cannot Continue
Oct 18., Tuesday 14:18 #10
Vlasz zaz (#7) zenetre
Dehogynem lehet, ha a 5 frame/sec a jtk kb. 1-2%-t jellemzi csak.
Igen, nagyon szomor a framerate problma, utltam is miatta Blighttown vizes szintjt, de "nas".
Ne azzal jellemezznk mr egy modellt, hogy hossz a lbujjkrme.
sszesen: 59 [1-50]
1 | 2
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
Krisz576
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Dark Souls adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Namco
Fejleszt: From Software
Megjelens: 2011. Oct 06.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
10
Ami tetszett
- Brillins harcrendszer, realista, knyrtelen megoldsokkal
- Tele van emlkezetes pillanatokkal, amelyeket mi hozunk ltre, nem mestersgesen kreljk neknk
- Fergeteges ltvnyvilg
- Intelligens, valban trbeli plyatervezs
- Hatalmas tartalom, tele titkokkal, magas jrajtszhatsgi faktor
- Br nem knny, de az elhallozsokat szinte mindig csak magunknak ksznhetjk
Ami nem tetszett
-Belassulsok
Olvasi rtkels: 17.5 (63 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

285 | [Teszt] Dark Souls

A From Software a Demon's Souls-al megmutatta, hogy hogyan kell valdi kihvst nyjtani a harcedzett veternok szmra is - most a multiplatform utd mesje kvetkezik. Vajon megmaradt az eld nehzsgs s egyedisge? Teszteltk az v legnehezebb jtkt, a Dark Souls-t.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba