[9] Attila6 (offline)

Humoros - Egoista - Lehetetlen

Ő egy 29 éves fiú és itt lakik: Csongrád / Makó

5079 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 13008 kreditet gyűjtött

2011 August
21:52 Fantasy történet
Elöljáróban leszögeznék pár dolgot:
1. Címe még nincs.
2. Szeretném, ha véleményt írnátok róla. A visszajelzések NAGYON fontosak számomra is. Legyen akármilyen észrevételed, jó lenne, ha a kommentben leírnád. Akár pozitív, akár negatív. Örülnék indoklásnak is (Ne csak azt írd le, hogy ez de szar / ez de király).
3. Ha van más hozzád hasonló fantasy-imádó ember a környezetedben, és elolvasta ő is, kérdezd meg a véleményét. Minél több visszajelzés jön, annál jobb lenne.
(Ha szét van csúszva, az azért van, mert gépről másoltam be ide, és a blog széthúzta)
PrológusA férfi a falu egyik utcáján sétált. Minden lépésénél csizmája mély nyomot hagyott a sárban, melyet vér szennyezett. Fegyverét leengedve a kezében tartotta. Amerre csak ment, holtak szegélyezték az útját. Senkit nem kímélt meg, se férfit, se nőt, még a gyerekeket sem. A házak ablakai, mint megannyi vádló szem, mind rá szegeződtek, ő azonban nem törődött velük. Az utca végén megállt, fejét a magasba emelte, behunyta a szemét és figyelt. Még páran életben voltak: kiabálásuk és könyörgésük, sikolyuk és hörgésük mint nyomorultak kórusa hatolt a fülébe. Kinyitotta a szemét. A holtak bűze émelyítő volt, azonban nagyot szippantott belőle, emlékeztetve magát, hogy ez még nem fejeződött be. De nemsokára vége lesz.

Elégedettség járta át, ám tudta, ez még csak a kezdet: tervének fogaskerekei már a helyükön voltak; a gépezet készen várta, hogy beindítsák. A mai mészárlás indítja az eseményeket,és ez az apró kis elem fogja azokat dolgokat beindítani, melyek, ha minden jól megy, megrengetik majd a világot. Márpedig minden jól fog menni. Hibának nincs helye. Felnézett az égre. A napot fekete felhők takarták el, mintha meg akarták volna akadályozni abban, hogy lássa, mi történik alatta.

Elmélkedésében lábak dobogása zavarta meg. Észlelve, hogy merről jön, balra fordította a fejét. Egy menekülő nő tartott felé, nyomában két goblinnal. Mikor a nő meglátta, arcán remény sugárzott szét. A goblinok azonban utolérték. Az egyik a lába felé kapott. Mozdulata sikeres volt: áldozata elesett. Felkiáltani azonban nem maradt ideje: a másik kardja rögtön a torka felé kapott, elvágva azt, őt is többszáz társának sorsára juttatva. A két szörnyfajzat már épp megfordult volna, azonban az ember intett egyet nekik. Ők azon nyomban oda is mentek.

- Hányan vannak még? – kérdezte olyan hangnemben, mintha csak az időjárásról folytattak volna könnyed vitát.

A bal oldali válaszolt neki: – Már nagyon kevesen. Nemsokára az összes meghal.

A férfi nem felelt azonnal, de nem látszott a goblinokon, hogy ez zavarná őket. Továbbra is őt nézték, teljesen mozdulatlanul. Még csak nem is pislogtak. Nemsokára meg is kapták a választ:

- Nagyszerű. Remélem, nem kell senkit emlékeztetnem rá, hogy ha minddel végeztetek, még egyszer ellenőrizzétek le a holttesteket. Nem maradhat túlélő. Semmilyen formában.

A két katona bólintással nyugtázta a parancsot, és elmentek. Addig nézte őket, míg el nem tűntek a szeme elől. El kellett ismernie, roppant hatékonyan végezték a dolgukat. Egyszer sem kérdeztek vissza, nem kérdőjeleztek meg semmit. Ha valamit elrendelt, azt ők szó nélkül megcsinálták.

Most is alapos munkát végeztek. Már az összes kiáltás elhalt, és átadta a helyét a magányosan süvítő szélnek, mely hiába szaladt végig az utcákon, nem talált senkit. Az egyik goblin végül odament a magányosan álló emberhez, és értesítette:

- Készen vagyunk. Ellenőriztünk mindent. Senki sem maradt életben.

A válasz ezúttal rögtön érkezett:

- Akkor már csak egy dolog van hátra. Igazam van?

A harcos egy bólintással jelzett. Csupasz, teljesen fekete szemében nem látszott semmiféle érzelem. Egyszer csak a teste vadul megremegett, úgy, mikor egy erőteljes, jeges borzongás fut végig valaki hátán. A férfi hirtelen mozdult, mintha csak erre várt volna. Pengéje áthatolt húson és csonton, és a goblin hátából meredezett ki. A többiek teljesen szenvtelenül nézték végig az eseményt. Mikor kihúzta a kardot, a vér vörösen csillogott rajta. A test eldőlt. A férfi odament a többiekhez is, és megszólalt.

- Elvégeztük a feladatot. Itt nincs már több dolgunk. Indulás.

Mikor elindult, a fekete felhőkből egyszercsak eleredt az eső. A férfi arcán elégedett mosoly terült szét.
3 komment

[46] multishoot
Aug 14., Sunday 22:04 #3
Nekem tetszett nagyon, szerintem remekül írsz, minden teljesen átjött, és ezek után izgatottan lapoznék tovább egy könyv esetében. Pedig a fantasyt nem is kimondottan csípem. Hajrá, remélem hamarosan még többet megtudhatunk a történetből.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[9] Attila6
Aug 14., Sunday 11:42 #2
Válasz keviny (#1) üzenetére
Annak sajnos vége van. Írni fogok egy blogot róla. Nem tudom fenntartani sajnos, részben magam miatt, részben meg azért, mert szétestünk (ketten már előtte kiszálltak, még ketten egy futamon se voltak, én is elfelejtettem már kétszer, hogy futam van). Ha meg jön a szeptember, még így se lennék képes megcsinálni.
Aug 14., Sunday 9:46 #1
nekem tetszik. Mi van a Mariokart bajnoksággal?
let the sun never blind your eyes
Attila6
Attila6 még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
Wii
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció/Kaland, Szórakoztató, Retro, Sport, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Foci
Barátok, ismerősök
drag
(offline)
Roxas
(offline)
supermario4ever
(offline)
HiMiru
(offline)
fozelek
(offline)
gaborr11
(offline)
casper007
(offline)
Shifty
(offline)
Guzeppe--->Vergil123
(offline)
Dzsekk
(offline)
p00h
(offline)
BW
(offline)
Evil Blue
(offline)
skiz0
(offline)
GW
(offline)
stevefarcry
(offline)
Lapi
(offline)
gnagy
(offline)
wii10
(offline)
csill
(offline)
reeedman
(offline)
gyznagy@freemail.hu
(offline)
mnorbee
(offline)
tjames
(offline)
boldi89
(offline)
regeth
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
Wiicko
(offline)
Kyuubi-x
(offline)
Toopac
(offline)
seci92
(offline)
Sztimpi
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
armi
(offline)
First Aye
(offline)
Cpt.Tenkes
(offline)
gearsofmark
(offline)
Blondy Babe
(offline)
Fantos
(offline)
K2 The Highest
(offline)