[1] Noivikk (offline)

Segítőkész - Alapos

Ő egy 30 éves fiú és itt lakik: /

3231 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 673 kreditet gyűjtött

2011 July
22:34 Heti FM3 fotóverseny - eredményhirdetés

Sziasztok! Elérkezett ez a pillanat is, sikerült győzedelmeskednem a heti fotóversenyen, így ezen a héten az én feladatom "zsűrizni" a képeket, amelyeket a Koenigsegg témára küldtetek. Összesen 7 nevezés érkezett, lássuk hát őket sorban:
KeyooCCX, a kedvenc modellem a gyártótól. Nagyon szép, színes kép, tetszenek a kocsi tetején a tükröződések is. Kicsit zavarónak találom az árnyékot a baloldali lámpák körül és talán kisebb részt fotóztam volna a híd felső részéből, de ez már csak kukacoskodás. Összességében mutatós kép lett.


SvladCSzokásos SvladC minőség, nem igazán tudok hozzáfűzni semmit. Nagyszerű fotó.


dani0113Már az elején írtad, hogy nem tetszik a kocsi és nem jó fotózni, ami szerintem látszik is a képen. A tükröződések szépek és a színek is rendben vannak, viszont az egész képet nézve nem ez lett a legszebb alkotásod.


Balag3Ötletes megközelítés, nagyon jól mutatnak a fények a kocsin. A fotó tetején látható nyílások viszont eléggé zavaróak, ezeket jobb lett volna kihagyni a képről. Mindezek ellenére remek fotó.


GigigogóHasonló az elképzelés, mint SvladC képénél, ami itt is jól néz ki. Hibának a kocsi tetején a beégést írnám és a mélységélességet nem így választottam volna meg, de ez már az ízlések és pofonok kategória. Összességében jól sikerült fotó.


SebhelyesarcúNagyon komoly kép, a kocsi teljesen fémes hatású. Tetszik ez a "sötétben kiemeljük a kocsi vonalait" elgondolás, ugyan úgy, mint Balag3 képénél. Szép munka.


MatyimanVégre a kocsin van a hangsúly és nincs felesleges részlet a pályából, mint az előző képeidnél. Látszik a minőségbeli fejlődés is, egyre jobb és szebb fotókat készítesz. Itt viszont túl nagy a fényerő és kicsi a kontraszt, amitől az aszfalt és a háttér is világít. Ezekre figyelj a jövőben és jó lesz ez.


Ezen a héten

Sebhelyesarcú


fotója nyerte el a zsűri tetszését, így a jövő heti témát ő adhatja. Gratulálok a nyertesnek és köszönöm mindenkinek a nevezést.

Üdv,
Noivikk


5 komment

[22] Keyoo
Jul 17., Sunday 22:39 #5
grat!
Ezt a képet egy régebbi témára csináltam és mivel nem volt Goldom így nem is tudtam volna másikat csinálni!
Xbox Live: Keyoo7
Jul 17., Sunday 21:39 #4
Válasz SvladC (#3) üzenetére
Köszönöm.
Valóban Gigigogó fotóját már akkor is megcsodáltuk, amikor először belőtte ide (egyébként örülök, hogy -talán - visszatért ide, mindig remek fotókat adott ki ő is. )
Minden héten háború PSN ID: ScarfaceSnake; gamertag: HUNSnake
[18] SvladC
Jul 17., Sunday 21:13 #3
Köszi az értékelőt, Sebhelyesnek pedig gratulálok, jó kép lett szerintem is. Csak a miheztartás végett: úgy emlékszem, Gigigogó képe született előbb.
"Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?"
Jul 17., Sunday 21:12 #2
Köszönöm.

Új témát hamarosan kitalálok ...
Minden héten háború PSN ID: ScarfaceSnake; gamertag: HUNSnake
[17] Matyiman
Jul 17., Sunday 19:32 #1
grat!

Jövő hetet behúzom
"Aki nem tud meginni egy üveg bort, az minek bontja meg?"
Noivikk
Noivikk még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Kedvenc játék-műfajaim
Verseny, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Zene (hallgatom), Mozi , Letöltés, Fórum, Foci, Korcsolya
Barátok, ismerősök
Balag3
(offline)