[48] zsozsa (offline)

Határozott

Ő egy 45 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4878 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 160722 kreditet gyűjtött

2010 November
17:54 A konzolok világa..LOL
Két "élményemről" számolnék be, amelyben az a szép, hogy mindkettő rossz tapasztalattal párosul és egyetlen konzolbolthoz kötődik, a KONZOLVILÁG-hoz, amely Budapesten, az Árpád híd és az azt keresztező felüljáró "sarkán" van a Váci úton, majdnem a József Attila színház mellett. Mindez 2-3 héten belül történt.
Szóval kb. két-három hete egy ismerős - mivel tudta, hogy foglalkozom videójátékokkal - megkért, hogy a fia szülinapjára szerezzek be egy box kontrollert, meg egy játékot. Megdumáltuk, hogy egy fekete wireless konti lesz az áldozat. Ugye modern világot élünk, jól körülnéztem a neten, hogy hol van ilyen termék jó áron. Na hát pont a Konzolvilágban volt legjobb áron hirdetve, ami meglehetősen közel is van a melóhelyemhez. Egyik nap meló után arra is vettem az irányt, átslattyogtam a bolthoz. De azért még neten csekkoltam a cuccot, írták is, hogy "raktáron". Az egy dolog, hogy kb. 5 perc volt míg a 2-3 eladóból egy is hozzám szólt, az nem is gond, türelmes ember vagyok. Na valaki csak megszólított, hogy mit is ácsorgok annyira a pult előtt. Mondom szeretnék egy fekete wireless box kontit. Gyors körülnézés, majd elnéző mosoly keretében a válasz "ja, hát az nincs, már pár napja elfogyott, de tessék itt van play and charge kit-es fekete, vedd meg ezt!". Mondtam, hogy természetesen megveszem, azon az áron, amennyiért a honlapjukon a "sima" változatot hirdetik raktáron lévőnek. Széles mosoly, hogy hát viccelek-e. Mondom én nem, de ti biztos. Megkérdeztem, hogy szokták-e nézni a saját honlapjukat. Erre a válasz: "ja hát a honlapot nem kell nézni, az nem pontos, meg naprakész, de majd 1-2 hónap múlva már jó lesz!". Na mondom, az nem volt kiírva a honlapra, hogy majd csak 1-2 hónap múlva fog hiteles infót tartalmazni, úgyhogy miután az általam jelzett áron nem akarta ideadni, hát elköszöntem és megfogadtam, hogy többet ide be nem teszem a lábam. Ezután elmentem a Platinumba és megvettem ott. Csak ez egy plusz fél óra volt az életemből, amit szívesen megspóroltam volna, mint, ahogy a hülye válaszokat is, a vigyor kíséretében.

Szóval megfogadtam, hogy többet oda nem megyek, de az ember lusta egy állatfajta, én meg főleg. Minap megjelent a CoD Black Ops, amin egy pár napot agyaltam, hogy kell-e, aztán a BGS-n látottak és kipróbáltak hatására azt mondtam, hogy egye-kánya, megvesszük. Hát péntek volt, meló vége, és mivel a fenti esemény óta földrengés-földcsuszamlás nem volt, így még mindig a Konzolvilág esett legközelebb a melóhelyemhez. Na mondom, nagyot nem tévedhetek, ha ott akarnám megvenni, azt még csekkoltam neten, hogy mennyi az ára, de azt már nem, hogy van-e nekik raktáron. De hát azt minek is, úgyse pontos az infó a honlapon. De azért éltem a gyanúperrel, hogy napjaink legsikeresebb játékával minden bolt tömve lehet a megjelenés körüli napokon. Szóval nem is aggódtam, hogy nem lesz. Ismét beléptem a boltba, most meglepően hamar felfigyeltek rám. Mondom, kérnék egy Blekopsz-t boxra. Csávó már nyúl is hátra. Elővesz egy Blekopszos dobozt (még nem tűnt fel semmi), kinyitja (ekkor már gyanús vót, hogy ezen tán nincs fólia), megint térül-fordul, előránt egy Blekopsz-nak tűnő dvd-t, bepattintja a dobozba, majd nyújtja felém és a száján ezek a szavak buktak elő: "11900 Ft lesz, utolsó darab.".
Tehát pontosan annyi, amennyiért egy új, fóliás játékot adnának. Én az előbbi folyamatot megkövültem néztem végig és az végleg sokkolt, hogy nem azt mondta mondjuk, hogy "Figyu! Itt van az utolsó darabunk, sajna ilyen-olyan okok miatt ki lett bontva, de ha kéred így is, akkor odaadjuk egy tízesért." Nem, bazmeg, neki tök természetes volt, hogy egy bontott darabot teljes áron tol a pofámba! Mondom neki, hogy erről hiányzik ám a fólia! Asszondja, "akkor nem kell?", de mondom, jelentős árengedménnyel, ez ugyanis a fogalmaim szerint használt játék. Közben még hátraszól valakinek, hogy miért is nem fóliás, a válasz az volt, hogy "mert kipróbáltuk". Mondta, hogy hát úgy nem lehet, ennyi az ára. Akkor fogtam magam, elköszöntem, majd elballagtam a Konzolokszervízébe és megvettem ugyanannyiért, csak itt még volt rajta egy 2 filléres fólia is és úgy érezhettem, hogy a pénzemért egy új terméket vettem. Csak ez megint plusz fél óra volt. A Konzolvilág már tartozik nekem egy óra élettel! :D

Itt most nagy plénum előtt kijelentem, hogy ezentúl legyőzöm önnön lustaságom és soha többet nem megyek ebbe a boltba. Nem mondom azt, hogy más se tegye, mert egyébként mindig sokan vannak bent, mások biztos szerencsésebbek velük, mint én, de én ezt hívom úgy általában, hogy "cigány munka", ami ott folyik, legalábbis amit én ott tapasztaltam. Természetesen egyetlen ismerősömnek sem fogom ajánlani ezt az üzletet. Pedig még anno náluk vettem az első 360-amat is.. Hát így múlik el a világ dícsősége..

A bejegyzést egyetlen más konzolbolt sem szponzorálta, sőt nekem sincs érdekeltségem egyikben sem. Csak egy gémer vagyok, akinek elege van a szopatásból.. És ha valahol megint rossz tapasztalatom lesz, azt is megírom, hogy más ne fusson bele.
Call of Duty: Black Ops 65 komment

Összesen: 65 [1-50]
1 | 2
[3] sokadik
Jan 08., Wednesday 15:36 #65
konzolvilag... par probalkozasom volt veluk:
2010 ben rendeltem toluk az xboxomat , 3 het alatt sikerult nekik kikuldeni .kozben folyamatosan tartottam veluk a kapcsolatott a rendelesem allapotarol elejinte a valasz az volt hogy masnap hozza a futar utana mar nem is tudtak a rendelesemrol 3 .heten pedig konkretan a ficko elkuldot a picsaba, par nappal kesobb hivtak hogy akkor kuldik a boxot (wtf?!) de sajnos 4 ft ert dragabban .Volt meg egy medal of honor heros 2 amit masnap kihozott a futar DE a jatek doboza tiszta hanyadek volt a lemez enyhen karcos pedig en uj jatekot rendelem. Utolso dolog amikor azt mondtam hogy eleg volt ..... juniusban elorendeltem toluk a borderlands 2 erre kiderult megjelenes napja utan 2 nappal kesobb szep 19 hogy nekem sajna nem jutott, szal nezhettem a friendjeimet hogy toljak a jatekot 24ig amikor kikuldtek. Persze kozben volt jo par problema mentes rendelesem de soha tobbet meg egyszer nem rendelek toluk!
PSN : sokadikHUN, nintendo network id :SokadikHUN
[4] ati23
Jan 07., Tuesday 18:46 #64
Én GTA V -öt rendeltem elő náluk. Honlapon az volt, hogy ingyenes kiszállítás, de a futár amikor hozta 990ft -al többet kellett fizetni.
[11] petiex
Jun 03., Sunday 10:25 #63
Nem friss történet, de ilyen velem is volt. Kerestem egy játékot, Consol-saroknál "raktáron" státuszba, felhívtam őket; van? Van. Viszont szűk20perc múlva zárnak, addig nem érek oda, majd holnap...

Melóhelyről azért még megnéztem a honlapjukat, még mindig raktáron, de nem hívtam őket, itt mondhatjuk én is hibáztam, de a történet végéből visszanézve lehet tökfelesleges lett volna...

Hazafelé arra vettem az irányt, iszonyat dugó, szívás, végre megérkezek, jöttem a bizonyos játékért, számítógépen megnéz, majd a játékok felé fordul és keres-keres, megint a géphez fordul, megint a játékokhoz, ezt még1x, (itt már éreztem hogy probléma lesz) majd végül: hááát az nincs.

Tegnap este telefonáltam, akkor még volt, +1órája se néztem a honlapon, ott is raktáron van... Félrerakattam? Nem, miért lehet? Persze... :x Közbe jön egy másik eladó, kérdezi mi a probléma, elmondtam, jaaaaa... azt pont most vitték el... Na most ez vagy igaz vagy nem, bár effektív lényegtelen. Akárhogy is, a honlapon jó 4-5napig még "raktáron" státuszba volt...
[12] AttisHUN
Dec 26., Monday 18:57 #62
Öcsémmel mi a Consol Cornerbe járunk,és csak jó tapasztalatokat szereztünk eddig.Szépen berendezett bolt,mind két eladóval(tulajjal?) volt szerencsém összefutni,korrekt,normális emberkék.Az áraikkal és a válaztékkal sincs gond sem alapgép,sem játékok,sem kiegészítók terén .És ami nem utolsó szempont:a gépek szervizelése is gyorsan működik náluk. Ellentétben például a Keleti Pályaudvarral szemben,az Arzenálban található videójáték bolttal,ahol pár éve a két "szakember",mint a sülthal nézett rám,mikor a fat PS2-önkhöz szerettem volna NA-t beszrezni,mondom hátha.Ők kijelentették,még csak nem is hallottak ilyen dologról,hogy idehaza valaha is lehetett volna vásárolnil.
Ami nem öl meg,az meger?sít.
[12] AttisHUN
Dec 26., Monday 18:56 #61
Válasz Fangoria (#49) üzenetére
Mondjuk megtudom érteni őket . Találékony ember a magyarok egyrésze,amit ellehet vinni ingyé",és nincs lebetonozva,azt sajna el is viszi .
Ami nem öl meg,az meger?sít.
Feb 13., Sunday 19:38 #60
Ismét egy konzolvilág-sztori: PS Move - Killzone 3 edition néhány napja 29900 Ft-ért került fel a kínálatba. Azonnal előrendeltem, hiszen a csomag tartalmaz egy KZ3 CE-t, egy Move Starter pack-ot, egy Navi kontrollert, és egy "zappert". Ez így még jóárasítva is olyan 48000 Ft körüli összeget kóstál.

Az előrendelés előtt persze felhívtam a boltot, hogy tisztázzam a szitut, és a srác szépen felsorolta a fenti tartalmat, és megerősítette, hogy igen, valóban ennyibe kerül. Eltelt egy kis idő, és az ár hirtelen felugrott 55000 Ft-ra, vagyis laza 25000 Ft-tal kerül most többe a cuccos.

Két dolog történhetett: 1. Annyira síkhülyék dolgoznak ott, hogy nem fogták fel első körben, hogy ez a csomag még csak véletlenül sem kerülhet 30 rugóba. 2. Csak azért rakták fel ennyiért, hogy minél többen menjenek fel az oldalra. Így, vagy úgy de egyik opció sem hízelgő a boltra nézve. Részemről a Konzolvilág mostantól tiltott zóna. Basszák ám át a jó öreg... ne engem.
In Tyler we trusted.
[1] zozobp
Dec 02., Thursday 12:18 #59
Hozzá kell még tennem, hogy a konzolvilágba 2k-ért akarták beszámolni a 9rugós játékokat
[1] zozobp
Dec 02., Thursday 12:16 #58
Szeretném megjegyezni hogy én a konzolokszervízével jártam így hogy kértem egy PS3-at 160Gb és a srác mondta hogy van 70e. Mondtam akkor kell.. Erre mondja hogy de nincs kontrollerre mert kibontottuk mert kellett... Mondom háááát nem baj üsse kő... Adtak egy dobozos újat cserébe.... Saját garilevelet töltöttek a ps-hez 12hónapot. Aztán a kezembenyomták... Akkor rákérdeztem számla? Ekkor az öreg aki mellettem állt úgy nézett rám mint ha marsalakó lennék... Mondom azért kell mert ha el akarom adni a gépet úgy a hivatalos... Nagynehezen előkaptak egy számlatömböt és kiállították a nevemre...

Namármost hazamentem és a gépen újlenyomatok voltak és egy kisebb karc....
Félek hogy esetleg használt gépet vettem ráadásul halottam olyan hibáról is hogy sárga led-et 1x lehet javítani aztán kuka a gép. Namármost ha használt akkor mi lesz ha 1 éven túl jön a sárga led és tegyük fel másodjára.........

Jobban jártam volna ha normális helyen vásárolok gépet...
Nov 15., Monday 20:31 #57
Írtam nekik egy mail, hogy mennyiért számítanák be a fifa11et és az f1 2010-et.Jött a válasz, hogy 3-5 ezer ft-ért.Hát burkoltan válaszoltam nekik, hogy máshol azért többért beszámítják.
"Keep calm and Hala Madrid!" GT: Maxinho1993
[26] Alexander
Nov 15., Monday 14:22 #56
"cigány munka"

Sajnos ez az iparág egyéb területeire is igaz. Már sajnálom, hogy jobban beástam magam a kiadók mocskos "életébe". Gusztusalan, lexarom emberek, tisztelet a kivételnek...

Az ügyfél, partner és vásárló fogalmát pedig nálunk oktatni kellene erre specializálódott szakiskolákban.
alexmenrich.com
[8] cody
Nov 15., Monday 11:49 #55
En is megfordultam mar ott, az eladok le se bagoztak, eloszor es utoljara voltam bent, senkinek sem ajanlom en sem, +draganak is tartottam, meg nem is volt amit kerestem!!Ugy tunt jol elvannak magukban is nem is nagyon tortek magukat, hogy ez egy BOLT es abbol lenek, hogy eladjanak egy termeket a vevonek!!
Teljesen jogos ami nem bontatalan, az = hasznalt!
Ha visszaviszed a blokkal egyutt kibontva az 1 napos vagy 1 oras game-t akkor kirohognenek , hogy nem uj(persze jogosan),ez forditva is igy mukodik!!
[48] zsozsa
Nov 15., Monday 0:05 #54
Válasz Fangoria (#49) üzenetére
Ez rendben van, de a bontott játék az egyenlő a használt játékkal. Azért pedig nem fogok teljes árat fizetni. Az elektronikai boltokban a bemutató darabok sem teljes áron mennek el végül.. Sőt a szalonautók sem.
Dzsézon Tetem a Transplanter
Nov 14., Sunday 20:10 #53
Most látom, nálam valamiért nem működik ma a "Válaszolok!" bubi... Remélem, azért nagyjából követhető, mit kinek szántam.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Nov 14., Sunday 20:05 #52
Úgy szoktam, sose a kirakott dobozt cipelem oda. Mindegy, igazából sose zavart (nem drága játékokról van szó), most a BGS-en mégis olyan kellemes volt végre fóliás játékot venni náluk. Egyébként az 576-al nincs semmi bajom, viszonylag sokat járok az üzleteikbe, és a BGS-en is egy nagyon rendes eladósrácot fogtam ki, aki vásárlás előtt figyelmeztetett az Ubisoft idióta másolásvédelmére.

PC-sként még a CD Galaxisba szoktam járni, néha vannak nagyon jó akcióik.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[39] getro2
Nov 14., Sunday 19:46 #51
Válasz siklara (#50) üzenetére
Nem biztos, hogy mindig az utolsó darabokat kapod; ha közvetlenül a eladótól kéred a játékot, akkor fóliásat ad. (tapasztalatom szerint)
Nov 14., Sunday 19:29 #50
Tehát ez csak utolsó darabokra áll, értem. A biztonsági okokkal tisztában voltam, csak azt nem értettem eddig, miért folyton ilyet kapok, és miért nincs a raktárban bontatlan. Úgy látszik, folyton az utolsó darabokat viszem el.

Köszönöm a választ!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[13] BöjtösG
Nov 14., Sunday 19:21 #49
Válasz siklara (#43) üzenetére
Biztonsági okokból van, egész egyszerűen nem lehet kitenni olyan dobozt a boltban, amiben játék is van. Amikor kikerül a polcra a tok, a lemez megy a papírba, és a fiókba, aztán ha már az utolsó darab van kitéve, akkor kerül be a lemez a helyére, és úgy kerül eladásra.
Tag: BojtiTheHun
[42] stk
Nov 14., Sunday 18:32 #48
én az 576-ba fogtam ki egyszer hülyéket
"játszani jó" ősi kínai közmondás. A horst fuchs féle V gyalut balkezesek is használhatják! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[55] axl
Nov 14., Sunday 16:26 #47
Válasz siklara (#43) üzenetére
A Székesfehérvári üzletben egészen biztos, hogy nem. A polcon itt is csak üres tokok vannak kiállítva, de ha veszel valamit, azt a pult mögül kapod meg, fóliásan. Legalábbis akárhányszor vettem ott valamit, ez volt.
Minden játék szerepjáték
[10] atka
Nov 14., Sunday 16:17 #46
Nos úgy néz ki ahogy a hozzászólásokat olvasom , hogy szinte nincs olyan bolt ahol valakinek ne lett volna kisebb -nagyobb problémája. Remélem nem ment át a blog a boltok egymást fikázásába
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
[34] Ray
Nov 14., Sunday 15:35 #45
Válasz xsipi (#32) üzenetére
Soksokévvel ezelőtt...
Na az a lényeg anno PS2-t náluk vettem.Talán az országban hivatalosan az elsők között...kurvadrágán.
A tulajt ismertem régebbről (nemtudom azóta Ő e még a góré) gyakran jártam hozzájuk játékokért,ujságokért,néha cseréltem is. Egyszer nem volt benn a haversrácom, hanem egy kis nyikhaj gyerek volt a pultban. Flegma,kispöcs alkat.
Valami ujabb gámát akartam cserélni, max 2 hetes cím lehetett,de megúntam.
Ez a kispöcs meg olyan árat mondott rá, hogy a hónapokkal azelőtti megjelenésekbe sem fért volna bele a csere...elküldtem a csába...
Akkor a szervíz...bevittem a PS2-t egy kis takarításra.
1. kifizettem a full takarítást
2. otthon vettem észre,hogy szétbarmolták a csavarokat,és egy helyen megrepesztette a burkolatot
3. nem takarították ki...nem tudta levenni a burkolatot,így tulajdonképpen fizettem azért hogy szétbaszták a gépem...
Azóta sem megyek feléjük..
Neked,mint kívülállónak...mi a véleményed az intelligenciáról?
[11] Enzo Di
Nov 14., Sunday 13:58 #44
Válasz Tom Alien (#37) üzenetére
"Nekem a halálom, ha a az eladó kiszolgálás közben csetel valakivel és látom, hogy kurvára idegesítem, hogy ott vagyok és kérdezgetek. De miközben engem kiszolgál még irogat is." Jót röhögtem (kínomban) ilyennel én is találkoztam
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
Nov 14., Sunday 13:54 #43
Válasz Red13 (#42) üzenetére
576-ban még most is ez van, legalábbis most vettem náluk a Fallout trilogy pakkot és ugyanígy ment a dolog, meg a korábban vett Cold Fearbe is úgy tette bele a korongokat a srác. Persze lehet, hogy ez csak az olcsóbb játékokra vonatkozik, vagy nemtom, de azóta sem értem a logikáját.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[18] Red13
Nov 14., Sunday 13:15 #42
Régen az 576-ban volt ez a mód, hogy elővette a tokot, majd egy mappába előkereste a dvd-ét és belerakta.
Nekem rossz tapasztalatom eddig egyszer volt a konzolstúdióba, a szerviz részlegen valami hihetetlenül egy nagy bunkó volt az öreg, majdhogynem elküldött az anyámba.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[55] axl
Nov 14., Sunday 13:08 #41
Válasz Tom Alien (#39) üzenetére
Én házhoz szállítással már régóta nem rendeltem, mivel szerencsére van lehetőségem a közelben személyesen átvenni, így megspórolom a kiszállítás költségét is. Az üzletbe meg csak azután megyek be, hogy visszajeleztek az online megrendelésemre, hogy mehetek érte. Többnyire régebbi játékokat szoktam így rendelni, ha újonnan veszek valamit, azt inkább előrendelem, hogy biztosan jusson belőle.
Minden játék szerepjáték
Nov 14., Sunday 12:39 #40
Az egy jó hely, én is szeretem, de kicsit arrébb a Playmania szintén nagyon jó. : )

A nem frissített honlapnak párszor már én is bedőltem, úgyhogy 2-3 eset után megtanultam, hogy előbb érdemes telefonon érdeklődni. Van egyébként üdítő kivétel, pl. a lentebb már említett Konzoljáték Birodalomnak nemcsak a honlapja van rendszeresen frissítve, de az eladó is nagyon rendes.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[10] Tom Alien
Nov 14., Sunday 12:18 #39
Válasz axl (#38) üzenetére
Nekem az online megrendeléssel az a bajom, hogy oda van irva, hogy készleten, ehhez képest rendszeresen hetekig hitegetnek, hogy át kell hozni a másik raktárból, vagy pont most fogyott el, legyek türelemmel. Végül bárhol megvehetném már mert mindenhol van, de a rendelés miatt várnom kell hogy végre összeszedje magátaz üzlet és meghozza azt nekem, ami már a megrendelés pillanatában állításuk szerint készleten volt.
Igazából azt nem értem, hogy hogyan engedheti meg bármilyen üzlet, hogy hamis adatokat közöljön a weboldalán. És utána még engem oktatnak ki, hogymiért nem jártam utána, hogy tényleg valós-e az adat.
Az irigy ember legnagyobb büntetése a saját irígysége. Az irigy ember lusta és buta.
[55] axl
Nov 14., Sunday 11:53 #38
Válasz Tom Alien (#37) üzenetére
Én azokat a helyeket szeretem, ahol lehetőségem van online megrendelni a játékot, majd a visszaigazolás után az üzletben átvenni. Így nem megyek be potyára (összesen egyszer fordult elő ilyen eset, de akkor is elnézést kértek, én meg csak 10 percet veszítettem az életemből) és ha valami sirámom van, azt helyben el is tudom intézni. Igazából (szerencsére) még soha nem volt negatív tapasztalatom ilyen téren.
Minden játék szerepjáték
[10] Tom Alien
Nov 14., Sunday 11:15 #37
Sajnos az a helyzet, hogy a weboldala szinte minden konzolboltnak ez a színvonal. Én már meg sem tudom számolni, hogy hágyszor mentem potyára üzletekebe "raktáron" felirat miatt. Nem csak itt, hanem szinte az összes boltban. MIndenhol azt kaptam, hogy miért nem telefonáltam oda. MIa az, hogy miért nem telefonáltam oda? Miért kell nekem feltételeznem, hogy ami a neten van, az hazugság? Ezzel az erővel az is lehet hazugság, amit a telefonban mondanak, tehát akkor hívjak fel egy másik kollégát, hogy az is megerősíti-e? A kiszolgálási kultúráról már nem is beszélek. Nekem a halálom, ha a az eladó kiszolgálás közben csetel valakivel és látom, hogy kurvára idegesítem, hogy ott vagyok és kérdezgetek. De miközben engem kiszolgál még irogat is. A kereskedelemben dolgozni ugyan olyan szakma,mint bármi más, szabályokkal. Nem is értem, hogy egy vállalkozó, aki milliókat fektet egy üzletbe, miért cseszi el azzal, hogy teljesen alkalmatlan embereket alkalmaz eladónak. A legnagyobb baj, amikor a vezetőnek sincs semmi fogalma a kiszolgálásról.
Pillanatnyilag én most nem tudnék egyetlen egy konzolboltot sem ajánlani senkinek nyugodt szívvel.
Az irigy ember legnagyobb büntetése a saját irígysége. Az irigy ember lusta és buta.
[17] zoba
Nov 14., Sunday 10:52 #36
Válasz Doom (#35) üzenetére
jogos így teljesen gyorsak vannak

nah de nem év akart lenni hanem hét bocs
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[54] Doom
Nov 14., Sunday 10:47 #35
Válasz zoba (#33) üzenetére
Ha azt mondták hogy Maximum két év, akkor nem értem mi a gond?
[54] Doom
Nov 14., Sunday 10:46 #34
Válasz xsipi (#32) üzenetére
Mert azóta online rendel?
[17] zoba
Nov 14., Sunday 10:42 #33
console corner

mult évbe vittem két ledes gépemet azt mondták maximum két év de telefonálnak majd egyből 1 hónap eltelik semmi hívom őket mondják hogy majd holnap telefonálnak várom semmi telefon másnap ismét hívom őket majd holnap telefonálnak ismét semmi bementem boltba és ott csak sikerült felköhögni a gépet...

megfogadtam többet nem megyek oda a 2 hét ből 2 hónap lett és ez nekem nagyon nem adja
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[13] xsipi
Nov 14., Sunday 10:37 #32
Válasz Ray (#30) üzenetére
Mééé 1x? MOST ÍRD LE! XD
"Nem én vagyok perverz, hanem a világ túl prűd!"
Nov 14., Sunday 9:33 #31
Válasz xsipi (#29) üzenetére
konzolstúdióról hallottam olyasmit, h szervízbe adott ps3-ból kilopták az olvasófejet...
[34] Ray
Nov 14., Sunday 9:30 #30
Na..én a KonzolStúdióba nem teszem be a lábam már évek óta...
Majd egyszer leírom miért..
Neked,mint kívülállónak...mi a véleményed az intelligenciáról?
[13] xsipi
Nov 14., Sunday 8:56 #29
A konzol Studió szerintem is teljesen korrekt! Soha nem volt még velük problémám. A Konzol szerviz meg egy nagy rakás kula...2x bassztak át, többet feléjük sem néztem.
"Nem én vagyok perverz, hanem a világ túl prűd!"
[11] Enzo Di
Nov 14., Sunday 8:29 #28
Sok boltot jártam már meg és úgy veszem észre, hogy a nagyképűség úgy általános. Ez biztos olyan "nekem olyan van ami neked nagyon kell" (gonosz vigyor) Ennél a boltnál én is tapasztaltam a felesleges 5 perc várakozást míg észrevesznek. Viszont én tőlük WT dob szettet vettem, persze előtte telefonos egyeztetéssel, kifogástalan volt. Előttem kibontotta, megnézzük mindene megvan. Aztán megkérdezte a szoftver megvan-e hozzá. Mondtam nem annyira érdekel, mert Metallica-hoz veszem. Mondta odaadja használt áron a fóliást. Elfogadtam, szóval lehet h. akkor jó napjuk volt. Nekem az ÜK-val volt gondom, de mivel tudom itt sokan képviselik így inkább hanyagolom A Platinum nekem is bejött és még van egy a Somogyi Béla u-ban (most nem jut szemebe a neve) azok is jó áron számítottak be és olcsón adták a fóliásat, mondjuk ez tavaly volt, azóta nem voltam.
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
Nov 13., Saturday 23:35 #27
Válasz nesman (#24) üzenetére
Konzol Stúdióval csak egy a gond: drága a futár,(szerintem)majd két ezer ft .Platinum,Progame,Gamestore,Supergamer,K onzoljáték birodalom,én ezektől a boltoktól rendelek,őket tudom ajánlani.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[33] matiszg
Nov 13., Saturday 23:32 #26
Nekem a multiformattal sem volt bajom a körúton.
Most nincs kedvem.
[10] atka
Nov 13., Saturday 22:17 #25
Válasz nesman (#24) üzenetére
A Konzol Stúdióban még én sem csalódtam. Szűkül a kör.
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
[34] nesman
Nov 13., Saturday 22:05 #24
Én eddig mindig a Konzol Stúdióból, és a Platinum-ból rendeltem konzolt, játékot. Mindig volt raktáron amit kinéztem, és mindig itt volt másnap.
Szeretem a sajtot.
[10] Nemo20
Nov 13., Saturday 21:41 #23
Én innen rendeltem neten keresztül februárba a Forza 3 edition Xbox Elitetemet. Kaptam egy sima Elitet és hozzácsaptak egy NÉMET borítójú Forza 3-at, majd a számlán fel volt tüntetve hogy Forza 3 Edition Xbox 360 Elite ami akkor került 64.990 Ft-ba, külön a box meg a játék (főleg a német borítójú) olcsóbban jött volna ki vagy 1-2 ezer Ft-tal, leszartam, annyit nem ért a herce-hurca. Tanulság: hanyagolva a bolt...
Gamertag: BigNemo21
Nov 13., Saturday 21:30 #22
Ez most nagyon elszomorított remélem tudod miért. Látod kell neked mindenféle bugrisokkal üzletelni.
"Is this real or is this just a ride?"
Nov 13., Saturday 20:44 #21
Még 2009 karácsonyakor rendeltem tőlük egy WWE SmackDown sv. RaW 2009-et.A honlapon azt írták, hogy raktáron van.
Megrendeltem.Nem jön a játék, csak nem jön....
2010 Februárjában irtak egy e-mailt, hogy sajnálatos módon elfogyott náluk az említett játék, de most TELJES áron megvásárolhatom náluk a 2010-et!
Hát bekaphatják tövig....
Az élet egy hatalmas RPG, ahol te hozod a döntéseidet!
[46] csavar
Nov 13., Saturday 20:27 #20
Egyszer engem is megleptek...azóta (egy éve kábé) nem jártam náluk... Valami hasonló weboldalas okosság volt
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
Nov 13., Saturday 20:26 #19
Válasz Ray (#17) üzenetére
Aha...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[48] zsozsa
Nov 13., Saturday 20:22 #18
Válasz Ray (#17) üzenetére

Dzsézon Tetem a Transplanter
[34] Ray
Nov 13., Saturday 20:18 #17
Válasz nintendo fan (#11) üzenetére
A gamestore a lentebb emlegetett Roxas..
Neked,mint kívülállónak...mi a véleményed az intelligenciáról?
Nov 13., Saturday 20:10 #16
Egyébként nagyon igazad volt,mi az hogy majd 12000 ft-ért nem fóliás,vadiúj game-t ad,hanem egy bontott,használt játékot?Hülyének nézik ezek az embert,vagy mi?Pedig kinéztem egy játékot a Konzolvilágból,(Sengoku Basara 3 Wii)de a fentiek után asszem nem tőlük rendelem majd meg...(Nehogy használtat küdjenek.)Ha meg van honlapjuk,az a minimum hogy mindig naprakész,és hiteles legyen,ne ezeréves árak,meg infók legyenek fent.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Összesen: 65 [1-50]
1 | 2
zsozsa
Dzsézon Tetem a Transplanter
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Xbox One
Playstation4
Kedvenc játék-műfajaim
Szórakoztató, FPS, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, Snowboard, Küzdősportok, Fitness
Barátok, ismerősök
Ördög
(offline)
Bobo
(offline)
Stevex
(offline)
SamFisher
(offline)
Sebhelyesarcú
(offline)
kris91
(offline)
vencel
(offline)
matiszg
(offline)
boksz
(offline)
xsipi
(offline)
GeePee
(offline)
Rewmac
(offline)
gila
(offline)
hjetyekus
(offline)
mrpeck
(offline)
micshp
(offline)
Ray
(offline)
kafaszofa
(offline)
Funky75
(offline)
kozi1200
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
Riddick
(offline)
Karyu
(offline)
Kisvendég
(offline)
nattila77
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
Tigergreece
(offline)
RetekMester
(offline)
rider72
(offline)
The Jedi Master
(offline)
Sziszka
(offline)
biroooo
(offline)
birooo
(offline)
dani0113
(offline)
btdudu
(offline)
wolfman
(offline)
BazsiHHH
(offline)
rico77hun
(offline)
R-Win
(offline)
nintendo fan
(offline)
Zoy76
(offline)
Gyuszi 64
(offline)
Shifty Fox
(offline)
migren
(offline)
smash877
(offline)
Pifu1983HUN
(offline)
Duracel
(offline)
Zso46
(offline)
gizmo1686
(offline)
huRedd
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live
Call of Duty: Black Ops adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Treyarch
Megjelenés: 2010. Nov 08.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
+ Változatos helyszínek
+ A korábbiaknál mélyebb sztori
+ Bombasztikus látvány
+ Masszív, rengeteg lehetőséget kínáló multiplayer
Ami nem tetszett
- Butácska AI
- Bugok, több helyen
Olvasói értékelés: 13.2 (105 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

34 | [DLC] Call of Duty: Black Ops - First Strike

Az alma és a magja. Nagypapa házipálinkája, és a másnap reggeli fejfájás. Call of Duty és a húzós árcédulával útjukra engedett letölthető tartalmak. Vagyis: vannak dolgok a világon, amik összetartoznak, és örökké így is maradnak. Teszteltük az első Black Ops DLC-t.

134 | [Teszt] Call of Duty: Black Ops

Az Activision ügyesen tette a Call of Duty-t a jelenleg futó konzolgeneráció meghatározó akciósorozatává. A széria megoldásait sokan, sok helyen vették át, a sorozat lendülete pedig öt év múltán sem csökkent - de mit produkál a friss epizód? Black Ops teszt következik.

58 | [Próbakör] Call of Duty: Black Ops

A Call of Duty-féle idézőjeles váltógazdaság kifizetődni látszik: az Infinity Ward egyértelműen jobb munkát végzett a múltban, mint a páratlan epizódokat készítő Treyarch, utóbbi csapat azonban úgy tűnik, hogy idénre tényleg összekapta magát. Közelebbről is megvizsgáltuk a Black Ops-ot.

25 | Black Ops: a számok tükrében

Az Activision számokkal támad: ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops első DLC-je, ennek örömére perverz mennyiségű adatot kaptunk az játék online teljesítményéről - egy kép formájában.

23 | Cod Black Ops: First Strike ismerkedés

Hat perces kóstoló érkezett a Call of Duty: Black Ops február elsején érkező, First Strike címet viselő térképcsomagjáról, amely elsőként az Xbox 360 tulajokhoz fog ellátogatni.

10 | Az első Black Ops: First Strike képek

Közeleg a Call of Duty: Black Ops első letölthető tartalma, a First Strike, amely öt új multiplayer pályát fog tartalmazni: ma a Stadium nevűvel ismerkedhetünk meg.

30 | CoD: Black Ops - az első First Strike videó

Befutott az első videó az első Call of Duty: Black Ops DLC-ből, a First Strike-ból. A csomag öt pályát kínál, ebből négy multis, egy pedig zombis. A videó az előbbieket mutatja be.

27 | CoD Black Ops: 20 millió játékos

Töretlenül menetel előre a Call of Duty: Black Ops: az Activision bejelentette, hogy már több, mint 20 millióan játszottak a legújabb epizóddal.

56 | Rekorder a Call of Duty: Black Ops

Évről-évre egyre csak nő a Call of Duty franchise sikere: a legutóbbi epizód, a múlt héten megjelent Call of Duty: Black Ops ismételten átírta a korábbi rekordokat.

56 | CoD Black Ops: epikus premier

Megvannak a számok a Call of Duty: Black Ops nyitásával kapcsolatban, és talán senkinek nem okoz meglepetést, hogy a széria sikeressége töretlen, az új rész pedig ismét rekordokat döntött.

19 | Ha Black Ops premierre vágysz

Hivatalos magyar Call of Duty: Black Ops premierbuli ugyan nem lesz, de az éjfélkor kinyitó boltok azért csapnak némi felhajtást a játék megjelenése alkalmából.

72 | Call of Duty: élőszereplős reklám

Az Activision nem viccel, ha a Call of Duty: Black Ops népszerűsítéséről van szó, a játék élőszrepelős reklámja az év egyik legjobban eltalált promóciós videója.

21 | CoD Black Ops: az utolsó trailer

A Call of Duty: Black Ops november kilencedikei premierjéig még hátra van egy hét, az Activision és a Treyarch azonban már most előállt a játék utolsó előzetesével. Robbanás, akció és Rolling Stones.

41 | CoD Black Ops: zombilövészet

Jó ideje tudjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops-ba vissszatér a közönségkedvenc zombi mód. Most jófajta zombigyilkolós gameplay videót tudunk mutatni, és van egy meglepetésünk is.

93 | CoD Black Ops: videón a Gun Game Mode

A Call of Duty: Black Ops masszív multiplayer szekciójának egyik újdonsága a Gun Game Mode lesz. Minden kill után új fegyvert kapsz - a videóban majdnem sikerül elvinni a az utolsóig.

12 | Call of Duty: Black Ops multi újdonságok

Öt perces mozgóképes összeállítást tudunk mutatni a Call of Duty: Black Ops-ről, amely a multiplayert illető újdonságokra fókuszál. Szó esik többek között a killstreakről és a perkekről is.

91 | Call of Duty: Black Ops - öt perc multi

November kilencedikén érkezik a Call of Duty: Black Ops, a hátralévő erős három hétben pedig gyaníthatóan sok-sok videót fogunk belőle látni. A vasárnapi páldány öt perc deathmatchet mutat.

83 | Call of Duty: Black Ops - sztori trailer

Medal of Honor trailer volt már ma, jöjjön a konkurencia: befutott az ESPN-en az éjszakai órákban leadott új, a játék sztorijára koncentráló Call of Duty: Black Ops trailer.

37 | Call of Duty: Black Ops tízer

A korábbi hagyományoknak megfelelően az Activision ismét amerikai focimeccsbe ékelve mutatja be az új Call of Duty: Black Ops trailert. Tízer trailer a végleges trailerhez - igen, ilyen is van.

47 | Call of Duty: Black Ops 3D-ben

A mai napon kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 360, PS3 és PC verziói 3D támogatással fognak a boltokba kerülni: a játékról készült legfrissebb mozgóképes összeállításban erről is szó esik.

28 | Call of Duty: Black Ops multi trailer

Friss Call of Duty: Black Ops trailer a porondon, fókuszban a multiplayer szekció, azon belül is a meglehetősen részletes karakter beállítási / öltöztetési / módosítási lehetőségek.

52 | Black Ops: nem lesz kampány koop

Nem lesz végigjátszható a Call of Duty: Black Ops kampánya kooperatív módban, mondta el nemrég a játék executive producere, Dan Suarez.

12 | Nagy nevek a CoD: Black Ops-ban

A Call of Duty széria korábban is szívesen flörtölt Hollywooddal, és a jelek szerint a Black Ops is igénybe veszi az Álomgyár szolgáltatásait: ismert színészek és író az új CoD stábjában.

27 | CoD: Black Ops multiplayer videók

Ma délelőtt már (jó hosszan) beszámoltunk a frissen felfedett Call of Duty: Black Ops multiplayer játékmódokról és újdonságokról. Most új gameplay videókat tudunk mutatni - szintén a multiból.

72 | Call of Duty: Black Ops multiplayer újdonságok

A Treyarch tegnap éjjel végre leleplezte a Call of Duty: Black Ops legnagyobb érdeklődéssel várt porcióját - természetesen a multiplayerről van szó. Újdonságok teljes hadára kell felkészülni - középpontban a COD pontok és a Wager meccsek.

112 | Call of Duty: Black Ops multi teaser

Az eddig látott Call of Duty: Black Ops anyagok az egyszemélyes kampányra koncentráltak, a frissen befutott teasernek köszönhetően azonban most a multiplayerbe is belekóstolhatunk.

29 | [E3] CoD: Black Ops gameplay és trailer

Itt a Microsoft konferencián bemutatott Call of Duty: Black Ops trailer és gameplay prezentáció is - előbbi alatt Eminem szól, utóbibban pedig felrobban a dzsungel.

22 | Call of Duty: Black Ops képözön

Tizenkét darab friss képet tudunk mutatni az eddig látottak alapján a vártnál is ígéretesebbnek tűnő idei CoD játékról, a Treyarch-féle Call of Duty: Black Ops-ról.

27 | Az első Call of Duty: Black Ops képek

Tegnap megérkeztek az első hivatalos képek a Call of Duty: Black Ops-ról - akkor nem akartuk őket bezsúfolni a remek új trailer mellé, most azonban már csináltunk nekik külön helyet.

60 | Call of Duty: Black Ops trailer

Az Activision a tengerentúlon tegnap estére ígérte az első tisztességes Call of Duty: Black Ops trailert, ami ma itteni idő szerint hajnalban annak rendje és módja szerint meg is érkezett.

14 | Négy fős koop a Call of Duty: Black Ops-ban

A Treyarch és az Activision a hónap végén hivatalosan is leleplezte az idei CoD epizódot, amely a Call of Duty: Black Ops címet viseli - ma további infók csordogáltak.

36 | Call of Duty: Black Ops pillanatképek

A cseh GameTV nekiesett a tegnapi Call of Duty: Black Ops trailernek, mink Floki a lábtörlőnek, és a másodpercekre felvillanó ingame jelenetekből sok csinos, és árulkodó képet kaptak el.

104 | Call of Duty: Black Ops - az első trailer

Ilyen az, amikor egy pletyka valósággá válik: a korábbi szóbeszéd szerint Call of Duty: Black Ops lesz a következő CoD címe. Meglepetés: tényleg az lesz, és megjött belőle az első videó.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába