[4] northmahri (offline)

Humoros - Szakrt

egy 30 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3986 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4941 kreditet gyjttt

2010 October
08:30 Star Wars The Force Unleashed 2 AudioTest
Sziasztok! A Star Wars The Force Unleashed 2rl alkotott vlemnyemet foglaltam mp3 formtumm, hogy mikzben majd ha vmikor unatkoztok meghallgathasstok.
Sziasztok! A Star Wars The Force Unleashed 2rl alkotott vlemnyemet foglaltam mp3 formtumm, hogy mikzben majd ha vmikor unatkoztok meghallgathasstok.

Megaupload letlts: http://www.megaupload.com/?d=ETASZ8Q5

Nhny dolog kimaradt a tesztbl, tovbb helyesbtenk:
-Repetatvs: Megvltoztattam vlemnyem, a harcok nem repetatvak, minden helysznen vannak j fajta ellensgek, viszont a robotok, AT-ST,stb... lete tl sok, s ez zavar. Ez akkor zavar amikor nem csak 1 robot ellen harcolsz, hanem 4 jumptrooperel, 18 klnnal, s 2db AT-ST-vel harcolsz s egyszeren folyton meghalsz, gyakorlatilag az ilyen helyzeteket csak Flury-vel lehet letolni,de sokkal jobb lenne ha 50% kevesebb letk lenne, vagy valahogy lehetne hibernlni ket egy olyan 10mp-re hogy tudjl a kis egysgekkel elszrakozni, pl ha a mind trick gyhatna rjuk, hogy nem lnk meg magukat, hanem csak llnnak mint egy **** 10mp-ig, vagy ha nagyobb szint mind trick lenne akkor veled lennnek...De mg lenne az az alternatva is, hogy a kzelben benyomod az LB+RB gombot s akkor ilyen quickkilled lehetne, de sokkal nehezebben. Pldul olyan gombokat kne nyomni hogy LB+Y vagy ilyesmiket s sokszor, de ugyanakkor nem csak azt lehetne csinlni amit elr, hanem lenne egyszerre 2,3 vlasztsi lehetsg az elejn(rrohanni vagy vmi nehz cuccok rdobsa vagy ilyesmiket, s ezeket a opcikat kzvetlenl a kapcsolatos dolog mell rakn hogy mit kell nyomnod.),s csak utna kne sokszor, nehz gombokat nyomni, de ez se tartana mondjuk 20mp tovbb(mintha belassulna az id, gy mg tletes is lennei) s az egsz mris egymilliszor jobb lenne.
- Auto target: elg idegest. Lnyegben annyi hogy tlsgosan a msodrend ellenfelekre koncentrl mind er, mind lzerkard formban, s ez sok esetben idegest.gy ahogy van kivettem volna.Tovbb a felemelt trgyak/ellenfeleket amikor eldobod mint segt vmi ms trgynak nekidobni, ez sok esetben j, de ha leakarod dobni valahonnan akkor van hogy direkt egy embernek dobja neki. Ht ebben az esetben kisebb szintre vettem volna a "dobs rsegtst"
sszesgben:
Grafika 9
Hangok 10
Sztori 5
Jtklmny 7
Extrk: Multi, vagy Challenge, vagy Spec Ops, stb: 5
Teht 36/50, azaz 7.2/10 pontot r el a jtk a szememben.
Kicsit szomor leszek amikor rnzek a jtkra...nem ezt vrtam tle, de azrt nem lett rossz jtk, mg nhny napig elszrakzok vele, majd lecserlem a cod 7-re.
Ksznm, hogy idt szntl rm!
Star Wars: The Force Unleashed II 3 komment

Oct 31., Sunday 22:05 #3
Sajnos nincs multi, a Challenge md kzl meg csak 1 j, de az bazira
A co-op rohadt j tlet!
Kr hogy nem mi voltunk a producerei a jtknak...vagy legalbb megkrdeztk vna a npet...majd ha less j gpem(karcsony) csinlok vide reviewet, LucasArtsnak cmezve, hogy tisztn lssk hibikat.
[3] Robertoo
Oct 31., Sunday 12:49 #2
n egybknt co-op mdot tenk a jtkba : )
[3] Robertoo
Oct 31., Sunday 12:35 #1
A II-ben van multi?
northmahri
northmahri mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Sport, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, DVD, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, Mozi , Grafika, rajzols, Csajozs / Pasizs, Bowling, teke, Bulizs, Bartok, Programozs, Email, Letlts, Chat, Frum, Internetes magazinok, szs, Foci, Kzilabda, Cserepadon ls, S, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Squash, Ping-pong, Kzdsportok
Bartok, ismersk
szrichie
(offline)
AntiHero
(offline)
emero
(offline)
martinant76
(offline)
sittes79
(offline)
Mc ZoleE
(offline)
XBOX Live
Star Wars: The Force Unleashed II adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Lucasarts
Fejleszt: Lucasarts
Megjelens:
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Nincs

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 197 (3 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba