[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 24 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4087 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2010 August
11:16 Egy remek két és fél nap
Szeretem a Fable: The lost chapters-t. A kedvenc játékom. Viszont a második résszel eddig még nem sikerült játszanom. 14 éves vagyok saját pénzen veszem a játékaimat amivel nincs semmi bajom, mert legalább megtanulok takarékoskodni de egy X360-at nem tudok megvenni. Szeretem a Fable-t.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Gulandronak aki meghívott magához pár nap Fable2-zésre, hogy kipóbálhassam vagy végigjátszhassam vagy valami. Ezen a héten csütörtökön reggel 9 óra 40 perckor dokkolt a buszon a Népligetben Gulandro már várt rám és elindultunk a nindzsa negyedbe. A házba betérve megpillantottam a Fable 2 Game of the year edition-jének magyar vátozatát. Nyamm.

Kezdetét vette a két és fél nap. A játék nagyon szép és óriási ötlet, hogy lehet ketten játszani. több nehéz résznél csatlakozot Gulandro, hogy segítségemre legyen. Nem találtunk azonban kétkezes fegyvert és nagy vértezeteket.
Elhíztam lefogytam gonoszkodtam, aki beszólt azt megöltük. A játék zenéi frankók de nekem az első részben jobban tetszett. Este még egy kis Samurai Showdownnal leöblítettük manóvérrel áztatott kezünket.
Kipróbáltuk a Fifa10-et is... játék közben sokszor elhangzott a "Miért rugja mellé üres kapura ez a béna?! Különben is melyikkel rugok kapura?" mondat.
Lefekvés. Másnap reggel 7 és 8 között már búg az xbox szakadnak a manók, ismét Fable 2. Tetszett, hogy a készítők megtartották a játék humoros stílusát a komoly történet mellett. Délig játék aztán a Nindzsa negyedet elhagyva bementünk a belvárosba, ahol láttam egy igazi pesti konzolboltot ami sokban különbözöik a vidékiektől. Felkészültünk az estére, ugyanis este VHS est volt. Erről külön bejegyzés készült amit itt olvashattok: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=22403
A videózás utáni reggelen

kissé fáradtan egy utolsó alkalomra nekiveselkedtem a játéknak. Végül nem sikerült véghezvinnem a lehetetlent. A játékban odáig jutottam amikor már kiszabadulok az épülő toronyból és az utána lévő küldetés az hogy Hammerrel vigyáznunk kell Garth-ra amíg kinyitja a teleport kaput. Sok van a végéig? Ennyit sikerült elérnem, mert indult a buszom haza...Viszont most van egy x360 játékom csak nem tudok játszani vele. Mégegyszer köszönöm Gulandronak ezt a két és fél tartalmas napot.
9 komment

[14] ultratti
Aug 09., Monday 15:34 #9
Válasz zoba (#7) üzenetére
És még büszke is rá, bémeg!
[55] axl
Aug 09., Monday 0:23 #8
Gulandro-nak van X360-a?

A Fable - TLC-t én is imádom, a második része volt az egyik fő ok, amiért X360-at vettem, de a demo ('Episode 1') után kicsit kiábrándultam belőle. Egyáltalán nem mondanám rossznak, de valahogy nem éreztem benne azt a hangulatot, ami az első részben a mai napig elvarázsol. Lehet, hogy kevés időt adtam neki, lehet, hogy csak a demo mutat ilyen keveset, de a TLC már az első percekben levett a lábamról.

Ettől függetlenül egyszer beszerzem és végigviszem a Fable 2-t is.
I WλNT TO BELI3VE
[17] zoba
Aug 08., Sunday 21:38 #7
Válasz stk (#4) üzenetére
félelmetesen szar

én utoljára a 98 al tudtam játszani ezzel a 2010 es csak szenvedek és nem értem az egészet XD
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[18] Rince
Aug 08., Sunday 19:51 #6
Válasz Gulandro (#3) üzenetére
Ez rendes volt toled!
How 'bout them Cowboys?
[14] ultratti
Aug 08., Sunday 15:00 #5
Válasz stk (#4) üzenetére
Jah, mikor a beadás után a "d"-t csépelve vágta be ollózva. Milyen rendes ez a Gulandro gyerek, hogy a "nyomorult sorsúakat" a szárnyai alá veszi.
[42] stk
Aug 08., Sunday 14:39 #4
fifa, uhh de utálom én is , hogy pontosan kell célozni. 2000-er volt a legjobb, megnyomtad a rúgás gombot, és rávágta félpályáról, pontosan a kapuba. De rühellem én a fifa irányítását
"játszani jó" ősi kínai közmondás. A horst fuchs féle V gyalut balkezesek is használhatják! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[41] Gulandro
Aug 08., Sunday 14:02 #3
Örülök, hogy jól érezted magad. Kicsit sajnáltam, hogy nem sikerült befejezned, de az a tapasztalatom, hogy a be nem fejezett kalandokra emlékszik az ember a legélénkebben.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[3] ridd
Aug 08., Sunday 13:55 #2
off, nem vagyok egy macskás fazon, de qrva aranyos az a kis dög
[17] zoba
Aug 08., Sunday 13:24 #1
jó játék nagyon

sokszor vittem végig
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)