[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4784 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 119746 kreditet gyjttt

2010 July
13:31 Sniper : Ghost Warrior Teszt [UPDATE]
Mesterlvsz? Vagy script kamikaze rambo?
A City Interactive j jtka mely a mesterlvsz harcot lezi ki megjelent meglestem lerom. Rvid teszt lesz ezt mr most mondom s aki krvonalas szp megfogalmazsokra szmt az ezt most nem kapja meg. n nem tudom, hogy ebben generciban egyes fejlesztcsapatok mit gondolnak magukrl, de nlam is van egy trs hatr. n szinte brmilyen anyaggal el tudok jtszani h van hangulata vagy az egsz krts olyan, hogy megfog. Lehet szar a grafika, ha ts a jtkmenet, de akr mind a kett lehet szar ha egy olyan vilgba helyezik ami kzel l a pici lelkemhez. m mint anno a Shellshock nevezet frmedvnynl itt is elrte az anyag azt a bizonyos hatrt ami akrmennyire prblok lvezni nem tudom. Amennyire lehet prblom majd objektven megkzelteni a termket, de nem nehz mert vagy prtatlan maradok vagy kidobom a kukba.

Aki ismer az tudja, hogy imdom a sniperezst s fleg Tom Berenger Lopakodk cm remekmvt. Anno a Modern Warfare-ben letem legjobb FPS lmnyt adta a br rvid, de eszmletlenl hangulatos All Ghillied Up kldets. Azta vrok arra, hogy legyen egy j mesterlvsz anyag. A Ghost Warrior-t hihetetlenl vrtam. Elvrsaim nagyon minimlisak voltak hiszen tudtam, hogy egy kis stdi prblkozsrl van sz, mint ksbb kiderlt ez mg annak is kevs. A trtnet lnyege egy akkora klis, hogy majdnem elrhgtem magamat. Le kell lnnk egy nagy bszme kopasz, iszonyat nagy napszemveggel rendelkez pasast. Persze mi a nagy profi dzsungel harcos lvszek elvtjk a lvst s innentl nevetsges esemnyek sorozata indul meg amit lekvetni is nehz. Ilyen pldul, hogy mi a retkes fennek megy egy amerikai osztag fel egy olajfr toronyra egy adag bvrfelszerelsrt? rthetetlen. Az egsz gondolatmenetet nem lehet lekvetni. A vicces rsze, hogy van egy csaj aki magyarz flnkbe, de termszetesen hlyesgeket. viszont mindig tudja, hogy mikor ki merre van. Szval nem kvethet az egsz esemnysorozat. Senki ne prblja meg, mert csak szrnylkdni kezd. Legyen elg annyi, hogy a trtnet nagyon finoman szlva kb. Bartkzt Kzt minsgi forrsait vegyti a Jban Rosszban sznszi alaktsval s belerakja a Dallas fordulatait. A helyszn tkletes lenne ahhoz, hogy meghozza a hangulatot egy jl fabriklt lvldhez, de ez sajnos elmarad. Az egyetlen pozitvum ami emltsre mlt az a dzsungel.

A grafika. Legyek nagyon rvid? Siralmas. Textra hibk tmkelege, letlen s homlyos kpek, nevetsges tjkp. A gytrelmes vizulis megjelens mellett kln rontja a szemnket, hogy a jtk alapbl gy van belltva, hogy ht gra st napban sem szrjuk ki a puszta kzepn ll embert. Ezt mondjuk egy egyszer gamma mdostssal feljavthatjuk s most jn a csavar gyerekek, ezt mind megtehetjk a jtk menjben. Hihetetlen mi? A City Interactive rakott gamma mdostsra szolgl opcit a jtkba. Megll az sz.
De komolyra fordtva a szt, nem tudom megszeretni a vizulis elemeket. Lehet nem annyira szrny mint ammennyire most lerom mert persze lttunk mr csnybbat, de 2010-ben legyen benne egy olyan elem ami tnyleg szp. Mondom nem gond ha valami nagyon csnya (lsd. Alpha Protocol), de akkor legyen benne olyan tartalom amitl hanyatt esek. Pop-upok serege sznesti a kpernynk ltal szlelhet hibkat amik nem gyengn jelen vannak. A kedvenceim kz tartoznak a klasszikus bugok. Eldobunk egy fegyvert az meg lebeg a levegben vagy ppen a fegyver csve lazn tsiklik a szikln. Rgen lttam ilyet, gy ez mosolyt csalt a kpemre. Most biztos megkapom majd a nem is olyan rossz mirt fikzom ennyit kommentet (vagy nem). Erre ki fogok trni a jtkmenet rsznl. Amit itt ltunk az 3 ve egsz jl sikerlt grafika lett volna, de sajnos ma elavultnak tnik.
A hang egy olyan pontja a jtknak ami vltozik. A lvsek hangja egsz j ha nagy fegyverrel lvnk. m a gpfegyverek olyan szinten mindennapi, hogy mr flsrt is lehetne. A szinkronok nagyon gyengk, a zent meg inkbb emltsre sem mltatom mert mg telefon csenghangnak is gyenge kompozcik.

Miutn meglttam a bevezet mozit el voltam julva. No nem azrt mert jl nzett ki, hanem a tartalma miatt. Mondom ha ebben ilyen ts harc lesz, akkor ez tnyleg a szellem harcos s egy jt fogok lvldzni. De a msodik kldetstl kezdve a jtk nem hagy jtszani. A sniper puska adta lehetsgeket nem lehet elegnsan kihasznlni. Nincs szrevtlen lvs tbb vagy csak nagyon ritkn. Ha egy hangtompts puskval lelvnk egy embert akinek a tbbi idithoz semmi kze sincs nem szmt, mert mind 12 tudni fogja, hogy melyik bokorban feksznk s hov kell lni. Ez nmagban akkor nem lenne problma ha mi tudnnk, hogy honnan a fjsbl lnek minket romm. Erre nem derl fny azutn sem, hogy meghaltunk 2 lvstl norml fokozaton. Az ilyen jeleneteknl gy nz ki, hogy aktivldik egy script ami az sszes csv clkeresztjt rnk hzza. De mi sniper masta killk vagyunk nem? Nem. Maga a tvcsves clzs nagyon jl lett kitallva s le kalappal. A pontos lvs leadshoz figyelembe kell vennnk a pulzusunkat (ami vltozik a klnbz helyzetekben), a szelet, a tvolsgot s egyebeket ahhoz, hogy pontosan kiltt tltny j helyen tallja el az ellenfelet.. Ez jl hangzik, nekem is jl hangzott. Egszen addig amg 35-en nem lttek egyszerre s talltak is el gy, hogy fnn voltam egy toronyba. tlagos jtkosnak tartom magam gy szpen le is szedegettem ket az iszonyat mesterlvsszel 250 mterrl. Ez megint jl hangzik. Csak, hogy az ellenfl gpfegyverrel jobban l negyed kilomterre mint mi. Szmukra nincs olyan zavar tnyez mint lgmozgs, nekik nem szmt a tvolsg, pontosan tudjk hol vagyunk s mit csinlunk. Kedvencem az volt amikor lelttem egy faszit s gyorsan elbjtam a dzsungel mlyn fekv kocsi mg.. A turret gunos j ember s kztem lv tvolsg a gp szerint 198 mter volt. n a tvcsben alig tudtam bemrni, de lazn lekapott tlem 80 letet. Ez tnkreteszi magt a sniper lmnyt s tulajdonkppen hazavgja a jtk lnyegt. Nincs viszont jratltd leter aminek az els bejelentsnl nagyon rltem. Sajnos abszolt nem jl oldottk meg a medikus csomag hasznlatt. Maximum 5 lehet nlunk s csak 50 letet tltenek fel a 100-bl. 30ig mindig visszagygyulunk teht max 80ig tudjuk magunkat gygytani. Ez jl hangzik azoknak akik ezt kedvelik, de van egy bkken. Normalon nincs idnk beadni mert 50 mteren bell 60%, hogy fejbelnek minket. Annyiszor kitrtem mr r, de akkor kibkm, a jtk nem hagy minket jtszani, lvezkedni s itt ez rombolja az anyagot. Viszont azt meg kell hagyni, hogy amikor 300 mterrl fejbelvnk valakit az ess dzsungelben s a erre mg a tltny tvonal mutat kis jelenet is bekapcsol az igen hatsosan nz ki. Egyszval nagyon j tud lenni.

Egy nagyon jl kitallt s tletgazdag mr-mr majdnem innovatv harcrendszert nagyon rosszul hoztak jtkba. Mikzben a klnbz clzsbefolysol trtnseket figyeljk, nem rt tudni, hogy van egy kpessgnk is. A fkuszls. Ezt knnyedn minden egyes ls utn tudjuk aktivlni, ha jl vettem ki. A lnyege ekkor nem remeg az ember keze hanem teljesen stabilan fogja a fegyvert s lelassul az id. Nagyon szp fejeseket lehet adni, ha tudjuk hol az ellenfl. Kln pont jr a Bullet Cam-rt. Lttunk mr persze ilyet mshol is, de ha egy tkletes fejest adunk le akkor lelassul az id s mutatja ak iltt goly utjt. Ez megint j, de kzben tehetetlenek vagyunk, de sebezhetetlenek nem. Egyszval lazn megeshet, hogy a goly vbemutatjnak vgre meghalunk. Nem kellemes. A Ghost Warrior a feltn ruhs katonkra rvnyesl a plyk sorn s ezt most nem viccnek szntam. Ha picit is sietsre vesszk a figurt anlkl, hogy felmrnnk a terepet (krnyezet, emberek elhelyzekedse) s lvnk biztosan meghalunk. Egyszval az els pr lvsnl rdemes krltekintnek lenni. A hangulatfaktor ahogy haladunk elre viszont hullmzik. Rvid idre egyes rszeknl oly annyira felmehet, hogy behgyozunk kzben, de a legtbbszr szenvednk a scriptelt csatk s szerencstlenkedsek miatt. A lopakods nagyon gyenge, tlsgosan is sok id kell mire megszokjuk s ott is sok mlik a szerencsn, de elsre biztosan nem fogunk semmit sem megcsinlni normalon. Figyelni kell, hogy ne vegyenek szre vagy ha mr szrevettek akkor ne lssanak csak vakon tzeljenek, ez nehz lehet picit, de ha van trelmnk s rrnk akkor jl is elslhet. Ritkn lhetnk elegns kzben mert egyszeren ha valami gy van megrva, hogy szrevegyenek nincs bokor ami megvd minket. A ltsi viszonyos pocsk lvszetet eredmnyeznek. Nappali plykon mg csak-csak elvagyunk valahogy, de vannak jszakai, ess helysznek ahol rlnk ha trnk. Egy viszont biztos. A csnyasguk ellenre a helysznek nagyon tletesek s vltozatosak. Ugyan van kzttk hasonlsg, de mindenkppen dicsretes a plyk elrendezse. A helysznek nagyban segtenek abban, hogy akr mg lvezhessk is az anyagot. Isten bizony kreatvak s ltvnyosak a maguk mdjn.

Egy viszont becslend. Megprbltk kevs pnzbl sszehozni amit lehetett. Legknnyebb fokozatra lelpve, szpen trelmesen tervezve haladva mg lvezni is lehet. Tisztessges kis budget anyagot raktak ssze egy-kt nagyon zavar hibval s csnya prezentcival.De mg gy is zavar az ellenfelek clzsa s szrevteli kpessge. Nekem ez egy hatalmas csalds. Valahol most picit rossz rzs ilyeneket rni egy olyan anyagrl amit vgig kvettem a bejelents ta s tiszta lelkiismerettel mondom folyamatosan adom neki az eslyeket.

Egyszval a sniper egy j jtk akkor ha megszabadtjuk magunkat olyan tulajdonsgoktl mint eszttikai rzk s lvezeti ignyek. Ha ezek kilve akkor egy kellemes szrakozs vr rnk. Azonban ha van esznk s szeretnnk egy j jtszani s mg szemlyi tulajdonsgainkat is meg akarjunk tartani akkor hagyjuk ki most. Lttunk mr rosszabbat, de most nyron nem kell ez. Aki mindenkppen katonai lvldre vgyik minimlis sniper kldetsekkel, az vegye meg a Modern Warfare mindkt rszt s lvezkedjen. Ezt az anyagot meg hagyjk meg az olyan mazochistknak mint n akik nem brnak nem jtszani sniper cuccal. Ha lemegy az ra olyan 5000 forint krnykre akkor megri beszerezni vagy akr klcsn krni a havertl. Nlam kap egy j indulat 6,5 pontot, de csak azrt mert nem rg megnztem a Lopakodk cm filmet.
25 komment

[10] atka
Jul 08., Thursday 16:24 #25
Vlasz Rewmac (#22) zenetre
Hamr dzsungel rulez , legjabb Rambba mesterlvsz cska elg brutl , skul csak gy viszi le a fejet .
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[10] atka
Jul 08., Thursday 16:20 #24
Vlasz Rewmac (#22) zenetre
Bakker vagy 10 percig gondolkodtam a cmmn erre csak el csesztem .
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[17] zoba
Jul 08., Thursday 13:25 #23
Vlasz atka (#21) zenetre
j film az orvlvsz nagyon

nemrg nztem meg jra
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
[40] Rewmac
Jul 08., Thursday 12:03 #22
Vlasz atka (#21) zenetre
Orvlvsz De azt is lttam, de az sehol sincs a Lopakodkhoz nlam Dzsungel rulez
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[10] atka
Jul 07., Wednesday 17:14 #21
Vlasz Rewmac (#19) zenetre
Nekem nagyon tetszett a teszted ( a helyesrsi hibk ellenre ). Viszont ha a Lopakodk ennyire kzrejtszott a pontszmban , meg kellet volna mg nzni a Mesterlvszt is ( Mark Walhbergel) s mris ott a 8 pont .
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[21] HUN Coyote
Jul 07., Wednesday 14:31 #20
Azt hittem majd egy jt jtszok. Nesze... Ksz Rewmac, j lett, tjtt amit akartl mondani.
NOWAREZ - Egytt a tiszta jtkrt! - Web: http://www.nowarez.hu/
[40] Rewmac
Jul 06., Tuesday 11:55 #19
Vlasz Enzo Di (#17) zenetre
Kr, hogy a Sniper Elite-nek nincs j rsze a next-genen. Az a jtk nagyon j volt.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Jul 06., Tuesday 11:47 #18
Vlasz Enzo Di (#17) zenetre
[11] Enzo Di
Jul 06., Tuesday 8:47 #17
n nem nztem a helyesrsodat, mert vitt magval az rsod, szval nekem tetszett, mint pl. ez: "a sniper egy j jtk akkor ha megszabadtjuk magunkat olyan tulajdonsgoktl mint eszttikai rzk s lvezeti ignyek"
A game-rl: nem tudtam milyen budget-el kszlt, de mr a kpeket, videokat ltva, mr ki is hztam a listmrl, pedig n is szeretek sniperkedni. Remljk majd az j COD-nl, vagy MOH-nl lesz jobb lehetsgnk.
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
[40] Rewmac
Jul 05., Monday 22:42 #16
Vlasz Naxalite (#15) zenetre
Persze alrom jogos volt, de gy vlem ha valamit az ember normlisan akar kzlni akkor az gy teszi.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[14] Naxalite
Jul 05., Monday 17:36 #15
Vlasz Rewmac (#10) zenetre
A napkzis foglalkozsnl prbltam minl szellemesebbet, de ennyire futotta, amgy nem az ncl geciskeds volt a cl, komolyan gondoltam.
"Vrszomjas vmpr koalamedve. Buta llat,de okos." "Remltem tallok a zsebedben csokit"
[35] he7edik.
Jul 05., Monday 16:50 #14
Szerintem nagyon is korrekt a grafika persze nha sszecssznak a textrk de egyltaln nem zavar.Igaz az viszont elg gz hogy vissza kell vennem a felbontst 1280x720-ra alacsony rszletesggel mert klmben nincs fps (bezzeg a Singularity fullHD-ban high-on se megy 29FPS al) de gy is nagyon jl nz ki 16'4"-ben mg pop-up se jelentkezik. Mg az elejn tartok s igazbl valban nincs igazi campels csak nem annyira direkt az akci mint a legtbb FPS-ben. Igazbl egy nagyon nagy problma van a jtkkal ez pedig az agyon scriptelt jtkmenet ami valban idegest tud lenni. Aki egy kis dzsungeles kicsit lopakodsabb kevsb darls hentelsre vgyik annak tetszeni fog a jtk.
[40] Rewmac
Jul 05., Monday 14:35 #13
Vlasz bilicsi (#12) zenetre
Ht hanyagolhat. Nagyon ki kell ismerni a plykat ha sniperezni akarsz, de a sok hlye inkbb piszollyal krbe rohangl s lel vagy grntot dob. Nem olyan j a multi.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[14] bilicsi
Jul 05., Monday 14:08 #12
s a multija milyen? Prblttok?
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[5] ScoopeX
Jul 05., Monday 13:39 #11
Vannak benne hibk, ez jogos. Engem elssorban a script hibk idegestettek idnknt, de a grafikai problmk nem zavartak. Lehet nekem alacsonyabb az ingerkszbm a sniper jtkok tern (ami annak tudhat be, hogy eddig nem jtszottam ilyen stlussal) de elsre majdnem beleraktam 5-6 rt gy, hogy szre se vettem az id mlst. Ezek a script hibk ritkn jttek el nlam. Volt olyan, hogy gy tisztitottam meg egy falut a msodik rszben, hogy senki nem tudta hol vagyok. Ltszott a tvcsben, hogy keresnek agyra-fre de nem talltak meg. Nekem kellemes meglepets a jtk, de tny, hogy teli van hibkkal.
[40] Rewmac
Jul 05., Monday 12:47 #10
Vlasz Naxalite (#6) zenetre
A ksznm a kultrlt pt jelleg kiritikt, hla istennek neked ksznheten most mr jobban t fogom nzni. Csak egy krdsem lenne, sokat gondolkoztl azon, hogy lerd milyenek a helyesrsi hibim?
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Jul 05., Monday 12:37 #9
Vlasz Necroman Mk2 (#7) zenetre
A dzsungel szp, de minden ms randa
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[73] zaz
Jul 05., Monday 11:59 #8
Mi van csszik felfel a pontszm?
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Jul 05., Monday 11:58 #7
"City Interaktv - a rossz jtkok kiadja!"

Amgy a kpekrl nem jtt le nekem semmifle grafikai bug (a dzsungel szp, de az embereken tnyleg lehetett volna mg dolgozni), a jtkmenet vontatottsgn viszont nem csodlkozom.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[14] Naxalite
Jul 05., Monday 11:09 #6
"aki krvonalas szp megfogalmazsokra szmt az ezt most nem kapja meg."

Ez eddig ok, de attl mg egyszer tnzhetted volna, mert az elgpelsek, helyesrsi hibk miatt legalbb olyan olvashatatlan mintha zsrkrtval rta volna a kiscsm viaszosvszonra, ebd utni foglalkozson.
"Vrszomjas vmpr koalamedve. Buta llat,de okos." "Remltem tallok a zsebedben csokit"
Jul 05., Monday 0:06 #5
Vlasz Rewmac (#4) zenetre
Csak ez a Techland rdeme, nem a fejlesztk.
"This is our time to medicate..."
[40] Rewmac
Jul 04., Sunday 22:58 #4
Be kell ltni igazad van, a Chrome nekem mindig is tetszett. Legalbbis amennyit lttam belle anno a Call of Juarezben, br az elvileg mg egy korbbi volt. Egybknt most, hogy gy jobban megnzem egszen trhet a grafika ha csak bizonyos elemeket nzek a plyn.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Jul 04., Sunday 21:30 #3
Azrt az engine az egszen komoly. Ezt el kell ismerni.
"This is our time to medicate..."
[40] Rewmac
Jul 04., Sunday 17:32 #2
Vlasz mcmacko (#1) zenetre
n nagyon vrtam az anyagot s adok mg neki egy pr eslyt, de pl az assault rifle-s meg menekls rszek siralmasak.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Jul 04., Sunday 17:02 #1
Tegnap prbltam a trninget, mg nem fogtam gyant, de majd idvel gondolom elkerlnek a bzl rszletek.
"This is our time to medicate..."
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)