[59] drag (offline)

Alapos - Higgadt - Szernytelen

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4954 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 231343 kreditet gyjttt

2010 May
14:30 LOST 6x17-18 - The End
FIGYELEM! HA MG NEM LTTAD AZ EPIZDOT, CSAK SAJT
FELELSSGRE OLVASS TOVBB!

Eljtt a Nagy Nap: vget rt a LOST, a 'The End' pedig pont olyan lett, amilyenre szmtani lehetett. Ezt persze nem gy rtem, ahogyan azt elsre hinntek: a 'The End' megosztotta a kznsget. s ennek gy kellett lennie.

Hogy mirt? A dolog nagyon egyszer. Vannak azok, akik konkrt elkpzelsekkel, elvrsokkal, ha gy tetszik checklisttel ltek le a finl el - k bizonyra csaldottak. Akik viszont nemes egyszersggel csak arra voltak kvncsiak, hogy mgis mi a fent akart ennyi ven keresztl elmeslni neknk ez a kt gniusz, Damon Lindelof s Carlton Cuse, azok bizonyra egy katartikus lmny birtokban dltek htra.

Nem mondom, hogy szeretni kell a finlt. Mr csak azrt sem, mert a flig-meddig szabadon interpretlhat lezrst mr az azta eltelt rkban is sokan tmadtk - hogy ennek aztn az elvrsok, az zls, a rosszmjsg, vagy egsz egyszeren csak az intellektulis alsbbrendsg ll a httrben, az mr egynenknt eltr. Annyit azonban tegyen meg mindenki, hogy magba nz, s felteszi a krdst: vajon n csinltam rosszul, vagy k? Vlasz nyilvn nincs, egyszeren csak tegytek meg, s gondolkozzatok el rajta. Ha tetszett, akkor persze nincs erre szksg.

s hogy mi az n vlemnyem? Az, hogy ez a finl megmutatta azt, amirl Lindelofk oly' sokat beszltek mr: azt, hogy ez a sorozat a karakterekrl szl. Olyan karakterekrl, akik valaha magnyosak s boldogtalanok voltak, m a sorozat vgre mind megtalltk azt, ami hinyzott bellk. Termszetesen a nagy csavar sem maradhatott el a vgrl, amit az alternatv szl szolgltatott, a LOST zsenialitsa pedig ismt megmutatkozott: annyira oda akartuk rakni az egyenlsgjelet a sziget s - az egyszersg kedvrt nevezzk gy - a purgatrium kz, hogy meg sem fordult a fejnkben, hogy esetleg az alt lehet az. Pedig ennl tkletesebb magyarzat nem nagyon van a flashsideways-beli trtnsekre, a sok vletlenre s az egybeessekre.

Lindelofk mr rgta hangoztatjk, hogy a legeleje ta tudtk, mi lesz az utols kpkockkon - a krds csupn annyi volt, hogy mennyi id alatt, s milyen ton jutnak el odig. A lezrst ltva nekem meg sem fordul a fejemben, hogy ktelkedjek ebben: a kr bezrult. Okos, gynyr s szvbemarkol volt.

Nehezen tallom a szavakat. Szomor vagyok, hogy vget rt a LOST. Tudom viszont, hogy holnapra a szomorsg boldogsgba fog tfordulni: kptelen vagyok kifejezni, mennyire rlk annak, hogy tlhettem ezt az egszet az elmlt vek sorn.

Hogy mit jelent szmomra a LOST most, hogy vget rt? Nos, azt egy ideje mr tudom, hogy a LOST az, ami rszoktatott a sorozatnzsre, s a LOST az, ami egyben le is szoktatott a sorozatnzsrl. Mindenkinek van egy olyan dolog az letben, amit mrhetetlenl imd, rajong rte - nem elvakultsgbl, egyszeren csak azrt, mert tkletesen magnak rzi. Most mr azt is tudom, hogy szmomra a LOST ez a dolog. Egy rk lmny, amit soha nem feledek.
49 komment

Oct 19., Tuesday 18:03 #49
Most akarom elkezdeni elrl
Nincs.
[30] Djuree
Aug 26., Thursday 16:33 #48
de j hogy vge, nagy marhasg volt gy is....
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[2] Cresh
Jun 26., Saturday 15:06 #47
Vlasz blackfox (#46) zenetre
n is megknnyeztem hogy vge...
Ma megprbltam megnzni mg egyszer az utols rszt, de a vgn megint gy jrtam, tl sok emlk fzdik ehhez a sorozathoz. Biztosan mondom, hogy az letem egy meghatroz rsze volt, hiszen minden hten volt mit vrnom!
Sajnlatot s rmt rzek egyszerre, mg mindig, 1 hnap utn is!
Stroncium
[10] blackfox
Jun 23., Wednesday 16:25 #46
Az az aigazsg, hogy n rltem a befejezsnek! Vgn csak 3szor sikerlt elsrnom magamat annyira meghatott pr jelenet (sawyer s juliet)! Szval n azt mondom aki vgig brta nzni gy, hogy nem vergdtt kzben, hogy mikor magyarznak mr meg mindent benne! Az megelgedett a vgvel is!

KATT! sajtvide s kezd is vagyok rendesen szal nem kpkdni!
True Elite!
[21] Gaben
Jun 01., Tuesday 10:39 #45
Vlasz Cresh (#41) zenetre
Kszi, ez kellett.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[5] bp
May 31., Monday 17:15 #44
Vlasz Cresh (#41) zenetre
Azzal a kivtellel hogy sem Demsond sem Penny nem volt mg csak a komplett els szezonban sem s az sem vilgos hogy mirt a MiB-nek dolzott Ben? Amikor vgig Richard volt mellette...
May 29., Saturday 11:59 #43
Vlasz Cresh (#41) zenetre
Vgig olyan rzsem volt, hogy ezt mr olvastam valahol, aztn rjttem, hogy ez valjban egy fordts.
Egybknt abszolt kirly summzat, s remekl rvilgt a sorozat alappillreire, ajnlom vgigolvasni mindenkinek.
Found.
[16] HunRevan
May 28., Friday 21:56 #42
Vlasz Cresh (#41) zenetre
Ez az eddig legjobban sszeszedett rs, amit eddig olvastam, kszi. n is hasonlan vlekedtem egy kis gondolkozs utn.
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
[2] Cresh
May 28., Friday 20:49 #41
Ezt az SG oldalrl msolom, mivel nem tudok mit lerni, csak magamban megy a teria gyrts, tanulsgok leszrse stb.
De biztos, hogy felejthetetlen volt, ksznm az alkotknak, sznszeknek, mindenkinek!!
Teht, a flrertsek elkerlse vgett (persze ez is csak egy teria,de eddig a legszimpatikusabb):

A sziget valdi volt. Minden, ami a szigeten trtnt a hat vad alatt, abszolt vals volt. Tnyleg lezuhantak, tnyleg tlltk, tnyleg rbukkantak a Dharmra s a Tbbiekre. A Sziget az, ami egyenslyban tartja a vilgban a jt s rosszat. Mindig is ez volt, s mindig is ez lesz a szerepe. Emellett a Szigetnek mindig szksge lesz egy “rzre”. Jacob nem az els, Hurley pedig nem az utols volt. Viszont volt egy olyan gonosz er, amivel sem Jacob anyjt, sem Hurley-t nem fenyegette, csak Jacob-ot: lLocke (Feketeruhs). Jacob hozta ltre a gonoszt, s ki kellett tallnia, hogyan lhetn meg, jllehet a szablyok miatt erre kzvetlen mdon nem volt lehetsge.

gy Jacob kitallta s mozgsba hozta tervt: jellteket hoz a szigetre, hogy megtegyk azt, amit nem tehetett meg: Meglni a Feketeruhst. Hossz listja volt, mely genercikon velt t. Mgis, mikor embereket hozott a szigetre, a Feketeruhsnak sikerlt megrontania s egymsra usztania mindannyijukat. gy ment ez, mg Richard meg nem jtt: segtett megrteni Jacob-nak, hogy ha nem vllal aktvabb szerepet a jelltek segtsben, akkor a terve nem mkdhet.

Megjtt teht a Dharma-szervezet a szigetre. ket is, mint elttk szmtalan embert szintn azrt vitt oda Jacob, hogy megljk a Feketeruhst. A gonosz persze rjtt erre a tervre, s kzbe is lpett azzal, hogy megfertzte Ben-t szavaival. Becsapta az akkor mg fiatal fit azzal, hogy Jacob parancsait kveti, holott valjban a Feketeruhs akaratt szolglta. Ben szigeten kvli akciit is a gonosz parancsra kvette el. Ben ebbl persze semmit sem sejtett, ahogy tudta, vgig Jacob-bal, a sziget vdelmezjvel beszlt. A “Tbbiek” teht Ben segtsgvel vgeztek a teljes Dharma-szervezettel a szigeten, ksbb pedig meg akartk lni Jack-et, Kate-et, Sawyer-t s Hurley-t, valamint az sszes tovbbi jelltet, mivel a Feketeruhs ezt akarta, nmaga pedig nem tudta ezt megtenni.

A Dharma eredetileg Jacob eszkze lett volna a Feketeruhs ellen, m a gonosz megfertzte ket, majd sajt bbja, Ben segtsgvel megsemmistette ket. A Dharma szervezetet csak azrt hoztk a szigetre, hogy segtse Jack-et s a tbbi jelltet? Vagy esetleg Jacob-nak a Dharma-csoportbl is voltak ugyangy jelltjei? Ezt a krdst direkt nem vlaszoltk meg, inkbb rhagytk a nzre, hogy egymaga dntsn.

Nagyszabs terve ellenre Jacob egy dolgot mindenkpp kvnt adni “jelltjeinek”. Egy olyan valamit, amit a sem , sem a testvre nem kapott meg: szabad akaratot. Ezrt is hozott a szigetre megannyi vszzad alatt megannyi jelltet: dnthettek, hogy ki vllalja a feladatot. Illetve dnthettek volna, ha eljutottak volna odig a Feketeruhs rmnykodst kveten. Taln Jacob tudta, hogy Jack fogja meglni lLocke-ot, s azt is, hogy utna Hurley lesz majd a sziget rzje. Taln nem tudta. De mindig is ezek volt a sorozat kulcskrdsei: Szabad akarat Vs. Sors, Hit Vs. Tudomny.
Szerintem Jacob a kezdettl fogva tudta, hogy mi fog trtnni s, hogy mindenki szksges ahhoz, hogy Jack eljusson arra a pontra, hogy vgl meglhesse a Szrnyet, s tadja Hurley-nek az rzi szerepkrt. A sorozat szmos rja gy vlekedett. De errl egy sz sem esett konkrtan, mivel elvenne egy nagy adagot a show misztikumbl.

A vgn Jack megtehette mindazt, amit a sorozat els rsztl fogva annyira szeretett volna: megmentette a tbbi Tllt. Kijuttatta Kate-et s Sawyer-t a szigetrl, Hurley letnek pedig vgre olyan rtemlet adott, ami mindig is hinyzott belle. Az Alternatv vilgban (amire mindjrt kitrek) is megmentett mindenkit, mivel segtett nekik tovbblpni…

Alternatv idsk (6. vad):

Az Alternatvban teolgiai s metafizikai terleteken bimbzik igazn a sorozat maga. Alapjban vve a sorozat azt mondja, hogy letnk sorn hozz vagyunk ktve bizonyos emberekhez. Nevezhetjk ket lelkitrsnak, br ez taln nem a legmegfelelbb sz. De ezek az emberek mindenkpp a rszei egymsnak olyan tekintetben, hogy “letk legfontosabb momentumban” egytt voltak (ahogy Jack apja is mondta a vgn). Ezek azok az emberek, akikkel keresztlvgunk az univerzumon letrl, letre. A hinduizmus mellett j adag nyugati vallst is felfedezhetnk ebben a tematikban.

Az rk ltal a vallsi motvumok alapjn meglmodott koncepci szerint az Oceanic Tllk csoportja tudatalatt megalkotta maguknak ezt az “Alternatv” vilgot, ahol egyfajta purgatriumban lteznek mindaddig, mg r nem brednek letkre, egymsra, s kapcsolataikra. Ahogy ezt megteszik, tovbblphetnek. Gyakorlatilag ez lefesti a sorozatalkotk tlvilgrl alkotott kpt. Az rk szerint mindenki megalkotja magnak az “Alternatv idsk” purgatriumjt, ahol “lelkitrsaikkal” egytt meg kell tallniuk egymst, s csak ezt kveten, egytt tudnak innen tovbblpni. Mg ha az ember nem is vallsos, akkor is szpnek s megindtnak hat a gondolat, miszerint egytt lnk, s egytt halunk.

Igazn remek s spiritulis koncepci ez, mely a sorozat alaphangulathoz, illetve ki nem mondott rtkeihez kivlan illeszkedik. Ezeknek az embereknek egytt KELLETT lennik azon a replgpen. Egytt kellett tlnik ezeket az esemnyeket, s nem csak Jacob miatt. Hanem mert ez volt az univerzum (vagy akr Isten) akarata. A sorozat egyik alapvetse mindig is a Tudomny Vs. Hit krds kr fondott, s vgl az rk a Hit fel billentettk a mrleg nyelvt, hiszen ez adott vlaszt a sorozat legfontosabb alapkrdsre. A krdsre, melyben minden rejtly gykerezett, minden egyes karakter httrtrtnete, a trtnet minden fordulata. Ez nmagban hatalmas fegyvertny.


Hogy ebbl milyen kvetkeztetseket vonunk le, az csak a nzn mlik. Emlkezznk az els vadra, mikor a Tllk megtalltk a Bunkert. Mindenki azt hitte, hogy az maga a VLASZ. Ami ott van lent, az a VLASZ. Aztn megtudtuk, hogy ami lent van, az csak egy lloms a sok kzl. Egy lncszeme annak a hossz lncnak, mely egy hatalmas mozaik egyes elemeit fedte fel elttnk.

De az utols vadban az rk mg tovbb mentek, mikor az Alternatv idsk “purgatriumt” kontrasztba lltottk a Szigettel magval. Emlkezznk, mikor Michael megjelent Hurley eltt: azt mondta, hogy nem hagyhatja el a Szigetet. Pont, mint a Feketeruhs. Nem mehetett t az Alternatv skba, gy nem kapta meg a lehetsget, hogy onnan tovbblpjen. Mirt? Mert a Szigeten elkvetett tettei miatt nem talltatott rdemesnek r. Elbukott a prbn. A trsai tmentek, nem. k eljutottak a Purgatriumba halluk utn: nhnyan mg Jack eltt, nhnyan vekkel utna. Hurley esetben taln vszzadokkal ksbb akr. Egszen addig lteznek ebben az Alternatv skban, mg „r nem brednek” korbbi letkre, egymsra. De innen aztn csak EGYTT lphetnek tovbb, hiszen sszekttetsben llnak. Az a sorsuk, hogy az idk vgezetig egytt maradjanak. Ez a Vgzetk.

Nem fzte ket ilyen spiritulis sszekttets Anna Lucia-hoz, Faraday-hez, Rousseau-hoz, Alex-hez, Miles-hoz s Lapidus-hoz sem (tovbb azokhoz, akik nem voltak a vgn a templomban… teht majd’ mindenki aki nem szerepelt az els vadban). De ezek a hozzjuk nem ktd emberek is ott vannak az Alternatv skon. Mirt? Ezt megint mindenki maga dntheti el. Szerintem azrt, mert nekik is ebben a skban kell megtallniuk a sajt “lelkitrsaikat”, hogy aztn azokkal egytt lpjenek k is tovbb. Valszn, hogy a hozzjuk ktd emberek nem is voltak a szigeten (Eko testvre, Rousseau frje, Ben anyja).

Sok diskurzust folyt a neten arrl, hogy Ben mirt nem ment be a templomba a vgn. Ha jobban belegondolunk, nem olyan bonyolult a vlasz erre a krdsre. Ben nem lphetett velk tovbb, mert mg nem lpett kapcsolatba azokkal, akikkel kell. Azt kell tennie, amit Desmond-nak s Hurley-nek: Az feladata innentl az lesz, hogy rbressze Rousseau-t, Alex-et, Ethan-t, Goodspeed-et, az apjt s a tbbieket korbbi letkre, hogy aztn EGYTT k is tovbblphessenek. Ugyanez elmondhat az sszes tbbi Purgatriumban jelenlv karakterrl is.

Tovbb azrt csak els vados karakterek vannak a templomban, mert ezt a befejezst pontosan akkor rtk meg, mikor megrtk a sorozat Pilot-jt, vagyis a legels duplarszt. Azta egy cseppet sem vltoztattak rajta. Az rk azt mondjk, hogy br rengeteg dolgot t kzben talltak ki, de a sorozat vge mr a kezdetektl fogva kszen volt. Megvltoztathattk volna, hogy Ben is bemenjen, de gy nem kaptuk volna meg azt a fantasztikus jelenetet Ben s Locke trsalgsval a templom eltt.
Stroncium
May 28., Friday 9:10 #40
Vlasz shenmuedc (#16) zenetre
Ezrt a legjobb feladni a tvedsnek mg csak a lehetsgt is, elvgre a hitben nem lehet tvedni. Vagy legalbbis sose tudod meg

Igaz, ezzel az eredmnyek elrsnek lehetsgt is feladod. Elvgre nem a hit segt elolvasnod ezt sem
[21] Gaben
May 27., Thursday 17:58 #39
Ide is:
90 percnyi beszlgets az alkotkkal: KATT!
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[64] DarkVenom
May 25., Tuesday 13:52 #38
KATT!
Thrills, Chills, Kills!
[33] backstab
May 25., Tuesday 11:04 #37
Vlasz backstab (#34) zenetre
Ja, hinyzott a krdjel a mondatom vgrl...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[67] Lavitz
May 25., Tuesday 10:53 #36
Vlasz backstab (#34) zenetre
egyedl az alt-ban nem tudtk hogy halottak, a szigeten is a valsgban voltak ott, teht igen tlltk a zuhanst s nem gy mint most sokan hiszik hogy mr a pilot ta halottak, a vissza kell mennnk Kate, akkor azrt volt mert Jack azt tudta hogy a szigeten kvli lete nem mkdik cltalann vlt, ezt tbbszr is mondta a sorozat sorn, hogy megprbltk folytatni az letet de nem ment, s ezt az sszes Oceanic 6 tudta rezete hogy vissza kell menni.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[21] Gaben
May 25., Tuesday 9:32 #35
Vlasz backstab (#34) zenetre
Nekem az jtt le, hogy Jack az utols pr percben, az apjval val tallkozskor jtt csak r, hogy halott.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[33] backstab
May 25., Tuesday 7:59 #34
Vlasz Gaben (#31) zenetre
Ezrt mondta Jack Kate-nek, hogy "Vissza kell mennnk"-mert mr rjtt, hogy halott, s a tbbiek is csak akkor nyernek megvltst, ha mindannyian visszatrnek, s szembenznek a sorsukkal.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[21] Gaben
May 24., Monday 23:50 #33
Vlasz Lavitz (#32) zenetre
THX. Akkor nagyon rossz irnyba nem haladtam.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[67] Lavitz
May 24., Monday 23:49 #32
Vlasz Gaben (#31) zenetre
teht aki a valsgban meghal az alt-ban tallkoznak, s mindenki gy ltja a msikat ahogy akkor amikor utoljra lttk egymst, szval tkmindegy hogy ki mikor mennyi idvel a msik utn hal meg mert ott az alt-ban nincs olyan hogy most. Azrt egytt mert egsz letk legfontosabb cselekedetei azokkal az emberekkel egytt ltk t.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[21] Gaben
May 24., Monday 23:46 #31
Vlasz Lavitz (#29) zenetre
Lavitz & HunRevan:
Teht akkor az ALT-ban gyakorlatilag vrnak arra, hogy mindenki meghaljon? Hisz csak gy tudnak "tovbb lpni"?
*De hov?
*s mirt csak egytt?
*satbbi, satbbi..

"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[64] DarkVenom
May 24., Monday 23:44 #30
Valahol bnom s valahol nem, hogy a 2. vad vgn abbahagytam a szrit. Nem bnom annyiban, hogy tudom, kptelen lettem volna tovbb nzni, mert mr a 2. vad egy olyan utat tztt ki, amin n nem akartam vgigmenni (az els vad jobban tetszett, kr, hogy nem azt kvettk) viszont egy szria lezrsnl az ember valahogy mindig irigyli azokat, akik katarzist lnek t, mert vgigkvettk az esemnyeket.
Thrills, Chills, Kills!
[67] Lavitz
May 24., Monday 23:41 #29
Vlasz Gaben (#27) zenetre
h ht n az elmlt 2 rban szinte mindent vgigolvastam h ennyifle magyarzatot adni ahny ember van tele van a net klnfle alt befejezsekkel mekkortl ki halott vagy l szellem van itt minden.

a krdsedre a vlaszt Jack apja adja, nzd meg mg1x az utols 8 percet.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[16] HunRevan
May 24., Monday 23:41 #28
Vlasz Gaben (#27) zenetre
Ht ha jl rtelmeztem Jack apjt, akkor mindenki a sajt idejben, van aki Jack eltt, van aki meg Jack utn jval, pl Hurley, aki mg pr szz vig ott golfozott Bennel.
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
[21] Gaben
May 24., Monday 23:38 #27
n mr csak egy (dehogy, de az igazi szm a vgtelen lenne) krdsre keresem a vlaszt. Akkor most mr a gp lezuhansakor meghaltak? Vagy a sziget felrobbansakor? Vagy mikor? (Tudom, sanszos, hogy a legelejtl...)
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[30] AntiHero
May 24., Monday 23:27 #26
Nagyszer sorozat. 10/10
one, two , lets see what you can do!!!!!!!
[41] Kuresz
May 24., Monday 23:13 #25
Vlasz dreampage (#22) zenetre
Nem kellene ennyire "a torrent a stn mve, a warez a dmonok jtkszere" vlemnnyel lenni s rjnnl.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[41] Kuresz
May 24., Monday 23:09 #24
Na n is megnztem az utols rszt. n egyvalamit nagyon vrtam, de nem kvetkezett be. Amikor Jack kistl az erdbe a bambuszfkhoz (az egyik fn csng cip is erre utal), megltja a sajt holttestt. gy meg is lenne magyarzva minden. Br nekem gy is tetszett. Az utols rsz(dupla) feledtette velem az utols vad kesersgt, hogy mr majdnem lemondtam rla. Az egyszer biztos, hogy ha kijn a dvd kiads, felkerl a polcomra. 10/10 volt ez a sorozat. Br n csak 4 hnapja kezdtem el nzni, nagyon a szvemhez nttek a karakterek. lmny volt.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[3] Bazsi86
May 24., Monday 22:56 #23
Vlasz dreampage (#22) zenetre
torrent oldal s felrat enyi
[111] dreampage
May 24., Monday 22:55 #22
Sosem fogom megrteni, hol s hogyan nzitek az amerikai vettssel kzel egy idben ezeket a sorozatokat. Biztos j sorozat volt, engem a negyedik vadnl elvesztett.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[3] Bazsi86
May 24., Monday 22:41 #21
most nztem meg az utols rszt nem tallok szavakat csak annyit hogy ez az 5 v gynyr volt n mr nem kerestem a vlaszokat csak a szereplk sorsa rdekelt s gy rzem aki elgondolkodik a sorozat mondani valjn a mai vilgba az rteni is fogja.....
[4] shenmuedc
May 24., Monday 22:40 #20
Vlasz backstab (#18) zenetre
Tnyleg nem vagyunk egyformk. De ez taln nem is baj. gy kerek a vilg!
[55] KiswechPS3
May 24., Monday 22:36 #19
Nem tudom hogy srjak vagy nevessek. A kliss magyarzat remlem nem kell.
/* Life runs on Code */
[33] backstab
May 24., Monday 22:35 #18
Vlasz shenmuedc (#16) zenetre
Hehe, most olvasom az sg.hu-n a hozzszlsokat, s a #20828, #20829 hozzszlsok szint szrl-szra ugyanezt mondjk, mint mi!
KATT!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[16] HunRevan
May 24., Monday 22:30 #17
Gyakorlatilag a nz egy passzv szereplje a Lostnak. Az igazi szereplk sem tudtak meg semmit. Egyike vagyunk az Oceanic 815.-nek, lehet ez is volt a cljuk.
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
[4] shenmuedc
May 24., Monday 22:30 #16
Vlasz backstab (#15) zenetre
s ha minden krdst megvlaszoltl? Akkor mi lesz? A tudomny emberei ltalban megvlaszoljk a dolgokat , aztn jn valaki aki bebizonytja hogy tvedtek. s gy tovbb. Mint meg annyiszor a trtnelemben.
[33] backstab
May 24., Monday 22:21 #15
Vlasz shenmuedc (#10) zenetre
Mi a lnyeg? Hogy mind halottak vagyunk, csak nem vesszk szre?
Nekem az emberi lt igenis a vlaszok keressrl szl, s nem a megvltoztathatatlanba val beletrdsrl. rdekes, hogy a 2. vad els epizdjnak cme "Man of Science, Man of Faith" volt. Aki a Hit embere, s a sorozatot a szereplk miatt nzte, az most boldog, vagy szomor lehet. Aki a Tudomny embere, s veken keresztl kutatta a trtnetben rejl utalsokat, prblva megtallni a Titkot, az most keservesen csaldott s kibrndult lehet. Nem vagyunk egyformk, de a Tudomny hveit nem kne elmarasztalni azrt, mert prbltak rendet tallni a koszban...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[62] casper007
May 24., Monday 22:04 #14
Mg szedem a gondolataimat innen-onnan, egy biztos: vget rt valami, ami az letem rszv vlt. Ksznm.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[17] Ragnar360
May 24., Monday 22:00 #13
KATT!
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
May 24., Monday 21:58 #12
Vlasz Lavitz (#11) zenetre
KATT!
Found.
[67] Lavitz
May 24., Monday 21:53 #11
Vlasz shenmuedc (#10) zenetre
tnyleg nincs ms htra mint meghallgatni a legszebb Lost ntt:

Lost OST - Life & Death

s ebben benne van minden.
esetleg ha vkinek nem elg akkor radsknt a msik kedvenc:

Lost OST - Parting Words
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[4] shenmuedc
May 24., Monday 21:40 #10
Fantasztikus volt! Bocsnat hogy ezt mondom de akinek nem tetszett, Bassza meg s nzzen magba ember e egyltaln. Pazarolja tovbb az lett, minl tbb dologra vrja vlaszt, annl jobban elsikkad a lnyeg.
May 24., Monday 20:57 #9
Megrtem azt aki csaldott, vlaszokat vrt, nem kapott. n nem vrtam vlaszokat, mert ez a sorozat nem (csak) a rejtlyekrl, hanem a karakterekrl is szlt. Persze n is kvncsi voltam dolgokra, de nem reztem, szksgt, hogy minden aprsgot megvlaszoljanak. Engem kielgtett a befejezs, nem is tudom, hogy lttam-e mr rzelmileg ilyen ers lezrst.

Szerintem gynyr volt a befejezse, mlt lezrsa, az utbbi vek egyik legnagyobb hats (s ezt mg az ellen szimpatiznsok sem tagadhatjk, akiknek nem tetszett a sorozat) sorozatnak.
Ha brmi fontosabb, mint az n egm, akkor megyek, elkapom s lelvm!
[67] Lavitz
May 24., Monday 20:48 #8
az utols fekete httr Lost kirsnl a vgn az els szavam az volt. Ennyi!?! ebben az t betben benne volt krds, megnyugvs, harag, vgy, rm s bnat.

most azt mondom ht ennyi. vge van. Igen kellett a 108 perc mert a 45 perc nem lett volna elg a lezrsra. Rengeteg megvlaszolatlan krds atyaristen csak gy mlik rm hogy s az hogy volt na s ez, de mr nem lesz r vlasz sose. A mit mirt a szereplk clja cselekedetei, lehetne mg prgni rendesen.

Igazbl ami a legjobban tetszettek azok a pillanatnyi visszaemlkezsek amikor rjttek a szereplk s megismertk egymst. 5 ve nzem a Lostot s soha nem nztem vissza az els vadokat, s olyan furcsa volt ltni a Pilot kpeket, a fiatal Jack-et meg a tbbi szereplt, s rjttem n is hogy most rt vget a legrgebbta nzett sorozatom, engem nem a Lost vitt r a sorozatnzsre, de nagyban hozzjrult. gy visszagondolva nem bnom hogy anno belekezdtem 2005 mjusban, mert mindig volt vmi tma a haverokkal srzs kzben, lehetett terikat fellltani, a szmokat figyelni, ki mit mond, rdekes volt. Ksznm ezt a fajta nosztalgikus rzst.

Lehetne szidni a Lostot sokszor rtetlenkedtem a 6. vadon hogy ht ezt mirt, de most mr gy rzem, hogy halottrl vagy jt vagy semmit.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[4] Deadpool
May 24., Monday 20:16 #7
10 perce itt lk s prblom megfogalmazni mondanivalmat, de hiba.. s ez gy van rendjn.

Az els vad ledarlsa utn azt hittem, vgre talltam egy j kis sorozatot magamnak.. Most pedig azt mondom, hogy megtalltam A sorozatot.
Wanna know how I got these scars?
May 24., Monday 19:12 #6
Vlasz backstab (#1) zenetre
Azrt mert ha nincs benne nem nzed meg...
[11] Tyson
May 24., Monday 18:50 #5
rlk, hogy meglhettem a sorozat vgt, s lthattam a zr sorokat.. Ha a dolgok mlyre nznk, s tnyleg a legmlyre, akr csak a fszereplk, mi is jobb emberek lesznk.. Szmomra tant jelleg is volt a Lost nem csak a legnagyobb sorozat amit valaha nztem... Minden tiszteletem az irknak! Soha nem lesz hasonl mint a Lost.. Ilyet nem lehet mg egyszer sszehozni.. Lehetetlen.. Fejet Hajtok !
" A mltad meghatroz, de nem lehet teher "
[21] B3N1
May 24., Monday 17:38 #4
Vlasz backstab (#1) zenetre
Ugyang rzem n is az egszet,igazbl ezt a befejezst be lehetett volna tenni pr vaddal korbbara illetve ksbbre is.
( ͡ ͜ʖ ͡)
[18] Red13
May 24., Monday 17:24 #3
Nem nagyon tudok mit rni, nem is tudnm lerni, max lben tudnk rkat beszlni az egszrl. Az egyszer biztos, hogy nlam filmtrtneti jelentsggel br ez a sorozat. Marha nagy film rajong vagyok, legyen az Japn, Koreai, Hongkongi, Amerikai, Eurpai film, az egyszer biztos, hogy a Lost eddig a legjobb az ltalam ltott filmek kzl. 10/10
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[16] HunRevan
May 24., Monday 17:12 #2
n mg egyelre nem tudom mit higgyek. Mg feldolgozom a dolgot... nagyon gynyr volt a vge, de a hinyrzetem megvan...
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
[33] backstab
May 24., Monday 16:53 #1
rtem a karaktereket, a kztk lev kapcsolatot, az letket s a hallukat. Csak azt nem rtem, hogy mirt kellett ehhez a Dharma, a jegesmedvk, a fstszrny, az idutazs, az Alt...
Mr a msodik vadnl reztem, hogy ennyi szlat egyszeren nem lehet elvarrni. s most mgis gy rzem, hogy tbb szz rt elpocskoltam az letembl, le lettem hzva.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
drag
Found.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Nintendo DS
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Zene, Verseny
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, DVD, Zene (hallgatom), rs, Mozi , Bartok, Foci
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Roxas
(offline)
Necc
(offline)
GYUFo
(offline)
logen
(offline)
dreampage
(offline)
norbysx
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
GeneraL_XTX
(offline)
Ryu
(offline)
Kenny
(offline)
oxigen
(offline)
DarkVenom
(offline)
benj
(offline)
Attila6
(offline)
Lothar
(offline)
casper007
(offline)
Animejetix
(offline)
mcmacko
(offline)
arsenal
(offline)
***Drago***
(offline)
Reiker
(offline)
Gyurk
(offline)
Evilluki
(offline)
lorantHUN
(offline)
abluxirum
(offline)
Blackcolt
(offline)
alexmagnum
(offline)
CJ
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
Mollaka
(offline)
Ryudo
(offline)
CaptainPrice
(offline)
Szemy666
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
rehynn4
(offline)
Psycho
(offline)
wesker
(offline)
ragi
(offline)
ne5h
(offline)
markidlive HUN
(offline)
PlayNorbi
(offline)
dani0113
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
Ocelot365
(offline)
Stiletto
(offline)
ujitso
(offline)
Keyoo
(offline)
MilanZila
(offline)
Mcking360
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
Spy_Clown
(offline)
migren
(offline)
csirkecske
(offline)
tyesz66
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live