[7] jardo (offline)

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4011 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 9569 kreditet gyjttt

2010 May
23:04 Need for Speed: Shift-teszt
Shift vs. GRiD


A Need for Speed sorozat ktsgtelenl nagy vlsgba kerlt az elmlt vekben. Mi sem bizonytja ezt jobban, mint az a tny, hogy a szria vek ta keresi a helyt, nemcsak az auts jtkok palettjn, hanem a rajongk klnbz csoportjainak krben is. Kicsit gy tnik, mintha sem az EA, sem pedig az aktulis fejlesztgrda nem tudn eldnteni, mit is akarnak igazbl, akr a jtk stlust tekintjk, akr a clkznsget.
Tulajdonkppen a Carbonnal kezddtt meg az a lass, de biztos hanyatls, amely vgl elvezetett minket a legutbbi, Undercover cm rszhez, ami mr tnyleg a legalja szintet kpviselte (sszessgben egybknt sem a Carbon, sem a ProStreet nem volt olyan rossz jtk, csak pp mr ott is jelentkezett, hogy a kiad s/vagy a fejlesztcsapat nem igazn tudta eldnteni, mit is akarnak, gy tulajdonkppen kt szk kztt vgl a padlra ltek).
Ideje volt teht a vltsnak, ami vgl a fejlesztcsapat lecserlsben lttt testet. Az EA Black Box helyett ezttal a Slighty Mad Studios kapott lehetsget, az a csapat, amelynek tbb tagja is kzremkdtt a SimBin-fle GTR 2 s GT Legends jtkok fejlesztsnl. A tapasztalat teht megvolt az j grdnl, radsul ezttal szimultort grtek a rajongknak, gy dupln remnykedhettnk. Lssuk, mi slt ki a dologbl!

A teljes tesztet innen ritek el.


Nektek mi a vlemnyetek a jtkrl? Bevltotta a hozz fztt remnyeket? Jobb lett, mint az elz rszek? Sikerlt fellmlni a GRiD-et?
0 komment

jardo
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS, Verseny, Szerepjtk, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
axl
(offline)
macewindu74
(offline)
rozsomak96
(offline)
bence93
(offline)