[40] Rewmac (offline)

Társasági - Görény - Szónok

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4824 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 120442 kreditet gyűjtött

2010 April
17:06 Top 15 - Az elmúlt 1 év toplistája
Top 15 - 2009 Április - 2010 Április

#15 : Final Fantasy XIII – Playstation 3Nálam ez Final Fantasy valahogy nem lett az igazi. Tény, hogy a grafika eszméletlen és valószínűleg a legszebb next-gen játék, de nekem ez kevés. Nem tudok rá mást mondani mint, hogy szép, de baromi unalmas. Körülbelül háromszor aludtam el rajta ha nem többször a beleölt több mint 40 óra alatt amiben van azért néhány óra szunyókálás. Iszonyatosan jól néznek ki a harci jelenetek, de egy idő után olyan semmilyenné válik a tartalom.

#14 : Mass Effect 2 – Xbox 360A Mass Effect 2 elhagyta az RPG elemeit szinte teljesen és átment egy TPS-be. Abba viszont jó lett, de én mégis mást vártam. Eszméletlen jó lövöldözés és a képesség használat, de valahol szerettem volna többet. Bolygók felfedezése és hasonlók. Egy kis utazgatás utána mészárlás, feladat megoldás. Ezekből kevés majdhogynem egy sincs a játékban

#13 : Bayonetta – Xbox 360Az új japán kaszabolás. A DMC alkotóinak játékát kizárt volt, hogy kihagyjam. A harc eszméletlen jó lett és van rendesen tartalom amiért érdemes újrajátszani, már aki szereti az ilyesmit. Ezzel szemben a történet olyan szinten kritikán aluli, hogy még elsőre is átnyomogattam egy-két mozit mert nem bírtam. Béna poénok amik lehet a készítőknek viccesek, de számomra inkább szánalmasak. Ettől még egy iszonyatosan jó játék.

#12 : Assassin’s Creed 2 – Xbox 360Szerettük az első részt, szeretjük ezt is. Hihetetlen jó játék lett, megtartva az előző rész élvezetes részeit és mellőzve azok unalmas részeit. Pörgős, jó történet és látványos. Tiszta szép képi világot kapunk. Nem tudok róla rosszat mondani, de nem lett akkora kedvenc, hogy ennél jobb helyet kapjon.

#11 : Sacred 2 – Xbox 360Nincs róla rossz véleményem. Aki ismer az tudja, hogy imádom az eszméletlen tartalommal megáldott játékokat. Ilyen a Sacred 2 is. Sokan mondták tele van bugokkal, melyekkel több mint 100 óra alatt én nem találkoztam. Eszméletlen játékórákat öltem bele az egyes karaktereimbe ezért az hiszem, hogy nálam örökké fönn lesz valamilyen toplistán. A grafikai hiányosságot az eszméletlen lootolás öröme kárpótolta.

Jöjjön a Top 10…

#10 : Infamous – Playstation 3Ez a játék az amilyennek minden szuperképességes sandbox szerű cuccnak lennie kell. Épkézláb történet, egyértelmű küldetések, normális mellékmissziók , remek és komplex harc valamint gyönyörű grafika. Ez volt az első olyan szuperhősös játék amit nem vettem meg megjelenés napján, csak hetekkel utána és azóta sem bántam meg. Remek cucc.

#9 : God Of War Collection & God Of War 3Amennyire vártam a GoW 3-at akkorát csalódtam benne, sehol sincsen a régi részekhez képest, leszámítva a grafikát. A helyszínek bugyuták a harcok egyértelműek a megoldandó rejtvények meg gyerekeknek valóak. De ettől még nagyon élvezetes tud lenni, tetszik amit grafikailag műveltek a cuccal, eszméletlen látványos az akció. Ha az ember az előző két részt minél többször hideghagyja. Ez jobban ment volna, ha nem jön ki a GoW Collection. De mivel kijött így most a harmadik rész ennek köszönheti, hogy számomra felkerült a listára. Élveztem a hármast, de nem volt meg bennem az „de állat ez a játék” érzés végig max csak egy-egy pontnál.

#8 : Section 8 – Xbox 360


A Section 8-et sokan nem szeretik és azt mondják rá, hogy szar. Szerintem pedig a legjobb multiplayer játék amit a világra alkottak. Fontos a csapatjáték, a taktika és fejlesztés. Nem mindegy mit csinál az ember. A single az semmitmondó hiszen csupán meccsek tömkelege, de az egyéb online és botok elleni játékmódok hihetetlenek. A járművek, a fegyverek, az egyedi képességek egyszerűen eszméletlen. A kedvenc mutliplayer FPS-em.

#7 : Darksiders – Xbox 360A Darksiders azon játékok közé tartozik melyet évek óta vártam és nem csalódtam benne egy cseppet sem. Egyszerűen jó. Nincs gond a grafikával, a harcok jó, lehet felfedezni keresgélni és mind emellett ott van egy eszméletlen tartalmas és érdekes történet. A fejtörők jók nagyon tetszett, hogy nem csak a csapkodásról szólt hanem gondolkodni is kellett. Nálam egyszerűen a hihetetlen címet érte el.

#6 : Batman : Arkham Asylum – Xbox 360Látványos, egyedi, akciódús, komplex, szép és Batman. Kell még ide valami? Szerintem jó lett ez az új megközelítés, végre egy olyan képregény adaptáció ami tényleg jól lett megcsinálva. A lopakodás külön élmény volt, a tömeg harcok pedig valami eszméletlenek voltak.

#5 : Ninja Gaiden Sigma 2 – Playstation 3Ninja Gaiden 2 tuning. Nem vagyok egy pro Gaidenes, de szeretem a játékot. Hála istennek ez könnyebb mint az elődje és végre hagy játszani. A plusz karakterek és mission mode még érdekesebbé tették. Főleg a coop küldetések. Végre lehetett ökörködni. Zaz-al nagyon jókat harcoltunk anyázás nélkül egy Ninja Gaidenben ez már önmagában is fasza. Nem beszélve a natív 1080P-ről.

#4 : Borderlands – Xbox 360Számomra ez a játék a semmiből tűnt elő. A megjelenés előtt pár nappal néztem róla egy pár videót és annyi elég is volt nekem. Körülbelül olyan 100 órám lehet eddig benne a nem több. Hihetetlen amit ez a játék alkotott. A grafikáért külön dicséret. A küldetések pedig kifejezetten szórakoztatóak voltak.

#3 : X-Men Origins : WolverineNálam ez a játék valami eszméletlen sikereket ért el. Egyszerűen annyira tetszik a mai napig, hogy kifejezni nem tudom. Egyszerűen kurva jó. Van benne brutális harc, kivégzések, platformolás, fejlesztgetés, keresgélés, lopakodás és mindez olyan jól tálalva, hogy hiba kihagyni. A grafika jó, kifejezetten jó. Három alkalommal vittem végig a játék és merem állítani egyik sem volt unalmas.

#2 : Uncharted 2 – Among Thieves – Playstation 3Nálam az Uncharted 1 is nagyot robbantott annak ellenére, hogy csak egy évvel a megjelenés után szereztem be, de a második rész meg aztán még annál is nagyobbat. Hihetetlen történettel egybekötött akció és platform feladatok, csodálatos vizuális elemekkel tálalva. Nem tudom hányszor vittem végig, de sokszor az egész megfogott úgy ahogy van.

#1 : Resonance Of Fate – Xbox 360Nálam ez a játék egyszerűen az eddig megjelent legjobb cucc az elmúlt években. Nincs kifogás, nincs hiba nekem ez maga a tökéletesség. Lehet szidni, lehet utálni, de egyszerűen a legjobb. A JRPGk next-gen etalonja. Komplex harcrendszer, nehéz küzdelmek, eszméletlen tápolás, stratégia. Nem tudok róla egy rosszat sem mondani.
30 komment

[13] Cash Bacsi
Apr 28., Wednesday 10:05 #30
Válasz Rewmac (#27) üzenetére
A kommentet moderáltuk, mert, kérlek kultúráltan nyilvánulj meg itt nálam, értem én viccet csak azért mégis. Hálás köszönet.
[40] Rewmac
Apr 26., Monday 20:02 #29
Válasz Tommy_Angelo (#24) üzenetére
Szerintem erre a választ te sem akarod tudni.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Apr 26., Monday 20:01 #28
Válasz Alexander (#8) üzenetére
A listádon csak megjelenési dátum problémák vannak Márha te is május közeli időpontokat céloztad meg.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Apr 26., Monday 20:01 #27
Válasz Cash Bacsi (#26) üzenetére
Nem számítasz Már LIVE-on se vagy alig látni téged
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[13] Cash Bacsi
Apr 26., Monday 14:52 #26
A vélmeményekkel nagyjából egyet értek, csak a rangsorolással nem... NAGYON NEM!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[73] zaz
Apr 21., Wednesday 15:59 #25
Válasz Tommy_Angelo (#24) üzenetére
DP listáján az első 20 helyen
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Apr 21., Wednesday 15:53 #24
HOL az FM3?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[73] zaz
Apr 21., Wednesday 15:50 #23
Válasz Alexander (#22) üzenetére
Én csak amiatt vettem psn pontkártyát.
Igazi szuper relax!!!!!!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[26] Alexander
Apr 21., Wednesday 13:20 #22
Válasz zaz (#17) üzenetére
Csodás játék, de ha megnézed a profilomat PS3-on láthatod is, hogy mennyire tetszett
alexmenrich.com
[26] Alexander
Apr 21., Wednesday 13:18 #21
Válasz Sunfi3lds (#12) üzenetére
Igen tudom, kicsit tágabb intervallum

A God of War 3-ban a Boss Fightok egyébként iszonyatosan durvák, elképesztőek megoldások és az ötletek. Van egy csomó amit vagy ötször újrajátszottam, mert annyira lenyűgözött.

Egyébként kiégtem (nem is kicsit sztem), lehet, hogy rossz időben játszottam jó játékokkal, most pl. hetekig csak a Flower-t nyomtam. Magával a gamingel persze rengeteget foglalkozok, csak játszani nincs nagyon erőm.
alexmenrich.com
[10] qper
Apr 21., Wednesday 11:19 #20
Tudom, bennem van a hiba, mindenki más angyonajnározza, de az Infamous és én valahogy nem kötöttünk barátságot.

Borzasztóan ellenszenves maga az egész játék, a főszereplő, a játék közbeni saját engine-es átvezetők (komolyan, már a vérgagyi kategória), szinkronok dettó, szinte végig ugyanazok a küldetések ismétlődnek benne, a grafika is alulról nyaldossa a ps3 tudását. Már csak a bohozatba illő ellenfelek miat tsem tudom komolyan venni az egészet.
gamertag: csodaleny, 3DS Friend Code: 2680-9869-5492
[73] zaz
Apr 21., Wednesday 10:03 #19
Válasz Rewmac (#18) üzenetére
Na kb ennyi
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[40] Rewmac
Apr 21., Wednesday 9:58 #18
Válasz zaz (#15) üzenetére
Asszem volt valami csávó aki csinált valami rosszat és akkor volt még egy pár másik csávó és akkor a főhősök
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[73] zaz
Apr 21., Wednesday 9:25 #17
Válasz Alexander (#8) üzenetére
Mondtam én hogy jó a flower!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Apr 21., Wednesday 9:23 #16
Válasz Sunfi3lds (#2) üzenetére
Simán!
A leglaposabb GOW!
Ua mint az FF szép szép..de nem az igazi.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Apr 21., Wednesday 9:21 #15
Egy-két kivétellel ez az én listám is lehetne!
Az első hely egyértelmű!
Valami iszonyatosan durva anyag!!!
Miről is szólt???
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[20] Vuxy
Apr 21., Wednesday 1:03 #14
Válasz Daniel (#11) üzenetére
ha tudnád mennyi pénzt kapok én ezért wehehe
"don't follow anybody, lead yourself"
[23] Coooler
Apr 20., Tuesday 21:35 #13
Egyedi lista annyi szent. Szinte mindegyik korrekt, hogy felkerült a listádra, de a Section 8-at nem értem. Demója alapján szar. Eléggé szar.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[27] Sunfi3lds
Apr 20., Tuesday 21:03 #12
Válasz Alexander (#7) üzenetére
A harcrendszer pedig ebben a részben lett a legjobb a trilógia egyes részei között.

Itt a látványos összecsapásokon van a lényeg, nem pedig az éktelen precizitáson, pörgősségen mint a Bayonettában. Az pergősebb tipikus "méd in dzsep'n" hack 'N' slash, míg a GoW az USA irányvonalat képviseli. Nekem mindkettő nagyon tetszik.

Apró megjegyzés a listáddal kapcsolatosan, hogy a Rewmac által megadott intervallumba (2009 ápr. -2010 ápr.) nem fér bele se a RE5, se a Killzone 2.
Sic Parvis Magna
[31] Daniel
Apr 20., Tuesday 20:38 #11
Akkor valamikor avass be a Section 8 szépségeibe. Hülye Vuxy rámtukmálta a megvételét
Gamertag: Tiszi
[16] seci92
Apr 20., Tuesday 20:38 #10
Az X-Men Origins : Wolverine nekem is nagyon bejött. Nem gondoltam hogy van még valaki akinek felfér a listájára!
[61] Invi
Apr 20., Tuesday 20:06 #9
Vegre egy jo lista. Nem a jol bevalt cimek tomege, hanem eleg sok olyan is van benne, ami a nagytobnseg vagy akar szerintem is szar... De ugyanakkor nem az az izzadsagszagu akaras latszik rajta, mink napjaink nagy bloggerjeinel, hogy hu ez nagyon alter es en is nagy EGYENISEG vagyok es ez senkinek nem tetszik, szoval nalam ez lesz a kedvenc. Osszefoglalva latszik, hogy ez egy abszolut szubjektiv, szemelyes lista... Es ez tetszik.
[26] Alexander
Apr 20., Tuesday 19:57 #8
Nálam így néz ki a toplista.

1. Batman AA
2. Resident Evil 5
3. Heavy Rain
4. Bayonetta

PS3 exkluzívok tekintetében

1. Heavy Rain
2. Flower
3. Killzone 2
4. Uncharted 2
alexmenrich.com
[26] Alexander
Apr 20., Tuesday 19:52 #7
Válasz Sunfi3lds (#2) üzenetére
Vannak benne dögunalmas részek (pl.: Caverns), a harcrendszer sem túl változatos. Grafikai mérföldkő, de ennél többet nem tudok róla mondani. Valósággal megváltás volt újra játszani a Bayonettával (harcrendszer miatt).
alexmenrich.com
[17] Kuszi
Apr 20., Tuesday 19:42 #6
Válasz Kuszi (#4) üzenetére
A Heavy Rain és a GoW 3 holtversenyben ezt elfelejtettem.
Puporka Károly
[42] stk
Apr 20., Tuesday 19:40 #5
furcsa az az xmen a top 10-be de hát a te listád...
"játszani jó" ősi kínai közmondás. A horst fuchs féle V gyalut balkezesek is használhatják! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[17] Kuszi
Apr 20., Tuesday 19:35 #4
7 játékkal játszottam a listádon szereplő játékok közül nálam a Uncharted 2 a legjobb, utána a God of War 3, és a többi holtversenyben a harmadik.
Puporka Károly
[59] Alwares
Apr 20., Tuesday 19:34 #3
Nem rossz lista, de szinte biztos vagyok benne, hogy az első helyezetett nézve, hozzám hasonlóan, sokaknak el fog kerekedni a szeme

Amúgy a Sacred 2 nem volt szép? Én PC-én próbáltam kis és csak lestem olyan gyönyörű volt.
Batman-t már pótolnom kéne, nah majd ha lesz egy kis időm és leesik a GOTY ára (mert jelenleg egy kicsit borsos).
.titanic {float: none;}
[27] Sunfi3lds
Apr 20., Tuesday 19:30 #2
OMFG, hogy lehet a God of War III - ban csalódni???
Sic Parvis Magna
[44] Szemy666
Apr 20., Tuesday 19:26 #1
Nálam teljesen máshogy nézne ki ez a lista. Kb így, de nem játszottam mindegyikkel:

1. GoW III
2. Uncharted 2
3. FF XIII
4. Bayonetta
5. Batman AA
6. inFamous
7. Assassin's Creed 2
8. Mass Effect 2
9. Ninja Gaiden Sigma 2
10. Darksiders
11. Borderlands
12. X-Men Origins : Wolverine
13. Sacred 2
14. Resonance Of Fate
15. Section 8
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Színház, Étterem, Bowling, teke, Horgászat, Barátok, NASA weboldal feltörése, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Sí, Északi sarki expedíció, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
Đoma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)