[4] Jungle (offline)

egy 32 ves fi s itt lakik: Pest / Szada

4966 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4072 kreditet gyjttt

2010 April
12:50 DotA
Korbbi felvetsemnek eleget tve, kvetkezzk egy rvidke post a DotA nevezet csodrl.
Krds: melyik az az vek ta fut Warcraft3 multiplayer plya, amelyik vek ta egyre tbb rajongt szerez magnak, s sajtos jtkmenett mr hrom kln jtk is trkelte kisebb-nagyobb vltoztatsokkal?
m mg a vetlytrsaknak igencsak vltozkony a npszersge, a DotA csak gyarapodik a jtkosokban. Hisz minden adott a sikeressghez, a jtk alapjul szolgl Warcraft3 kzel 8 ves, gy a gpigny nem htrltat senkit, mg a DotA fejlesztje - IceFrog - sem ttlenkedik, pr havonta jelentkezik jabb verziival, folyamatosan j tartalommal bvtve a jtkot (a folyamatos egyenslyozs mellett).
gy jelenlegi verziban 97 hs ll rendelkezsre, szmtalan trgy, s a lehetsgek vgtelen trhza (gyakorlatilag nincs kt ugyanolyan meccs). Hogy ezt mirt is mondhatjuk? A jtkot maximum 10 ember jtszhatja (s ersen ez az ajnlott minimum is), kett 5 fs csapat mrkzhet meg, ahol a cl az ellenfl csapat bzisn tallhat letfa/fagytrn elpuszttsa. Ehhez a jtkosok kivlasztjk az adott meccs alatt hasznland hseiket (kb nincs kett egyforma a jtkban), majd elindul harc.
Kedvcsinlnak kb ennyi, most rengeteg dologrl nem esett sz (a versenyszer dotrl, az egyes hskrl stb.), a vgtelen dokumentcik sort meg lehet tallni knnyedn, ha a playdota oldalra elltogatunk.
Amennyiben elkezdentek jtszani nincs ms dolgotok mint beszerezni egy war3 klienst, a getdota.com-rl az j mapot s mehet is a mka. :) Jtszani lehet a battle.net-en, vagy garenan (itt mennek a cw-k is) vagy akr a mostanban magyarok kztt npszer 6net szerveren is (ide a csatlakozshoz a bulivan oldaln talltok informcit).
Vgezetl egy viszonylag j video:


hf

u.i.: kszi a segtsget a felmrshez, relatve sikeresnek volt mondhat a beadandm s az eladsom rla :D
0 komment

Jungle
Vi sitter hr i venten och spelar lite DotA.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Retro, Szerepjtk, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...
XBOX Live