[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 32 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4678 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 119032 kreditet gyjttt

2010 January
15:02 Bayonetta
Boszorknyosan szexi, de rdgien veszlyes...Elg ez?
Szexualits. Igen ez a helyes sz, a Bayonettnak ez ll a kzppontjban. Minden jelenetben a frfi egszsges vgyainak prbl eleget tenni, no de elg ez vagy kellene mg valami?
A fszerepl egy igen furcsa valaki. Bayonetta egy boszorkny aki 20 ve bredt fl rejtlyes lmbl, enyhe amnzival. Nem emlkszik arra kicsoda vagy honnt jtt, csak arra, hogy szereti a nyalkt s klnbz lnyek irtst. Sokkal okosabbak egybknt a ksbbiekben sem lesznk. Tbb ra jtk utn sem tiszta mi mirt van, de egy biztos, ez ltvnyosan trtnik. Utunkat kt furcsa „ember” segti. Az egyik a kkemny szttetovlt, kromkodsoktl vissza nem riad Wesley Snipes kln, a msik pedig Enzo aki igen ersen hasonlt a Pingvin-re a Batman Visszatr cm remek mozgkp alkotsbl. Na mr most Bayonetta hirtelen rjn, hogy pont most tra kell kirtja a fl vilgot s rjn kicsoda is valjban, mindezt profi szinten teszi, de s van itt egy hatalmas DE. Annyira tl van jtszva a flegma kemny csaj szerepe, hogy mr-mr nevetsges. Annyira Dante akar lenni a Devil May Cry-bl, csak olyan mintha egy vilg letben kisebbsgi komplexussal s szeretethinnyal rendelkez lny most fis kemnysggel akarn ellenslyozni pszicholgiai problmit. Nem gond ez annyira, meg lehet szokni.

A grafika szerintem tlagosnl picit jobb. Fnyes, csilli-villi, de les s br helyenknt kzd hibkkal, szerintem szpnek is mondhat. Helyenknt kisebb v-sync hibkkal kszkdik, de teljesen hanyagolhat. J pr rs jtkid utn viszont egyszer sem tallkoztam akadssal ami brmilyen framerate hibra utalna. Egy szval a grafika szp, les majdnem hibtlan, nem egy Devil May Cry 4, de kzel ll hozz. Jellemez a jtkra a monumentlis brzols md. Fordtok picit, hozznk kpest minden kurva nagy. Ez szp s j is, csak nha nem ltjuk egy-egy boss mikor rgja le szexi boszink fejt. Az tvezet videk iszonyatosan prgsek s szpek. Nem sok klnbsg van egybknt az in-game s mozik grafikja kztt. Ezekben hatalmas harcok folynak vagy mr-mr monoton s unalmas beszlogatsok egy ellenflnek. Hla istennek tbb a mozgalmasabb mint a nem. Viszont kszljnk fel viszonylag sok tvezet filmecskre. Az elejn brjuk ki utna azrt kevesebb lesz.

Nos a jtk igen ers pontja a harc. El kell mondanom hihetetlenl j, de amennyire egyszernek tnik egyszerre annyira bonyolult is. Brmennyire is j, knny elveszni a koszban s knny meghalni ezltal. Ezton szeretnk krni mindenkit aki kedvet kap hozz, hogy ne kezdje knnyn, mert azt se fogja tudni mit trtnik a jtkban. Nagyon kaotikuss vlik a easy automatic folyamatos kombzsa, ahol az amgy igen ltvnyos s mr-mr komplexnek mondhat harcot tnkreteszi. Nagyon fontos a jtkban a Witch Time. Ezt akkor tudjuk elhvni ha legutols pillanatban egy igen egyszer jobb ravasz megnyomsval kikerljk a tmadst. Ekkor lelassul az id s sztverhetnk mindenkit aki krlttnk bajt kavar. A jtklmny a hihetetlen sok szn kombincis tmadsok teszik, egyszeren hihetetlenn. Ha egyszer begyakorolja az ember akkor olyan komoly szinten lehet zni, hogy rlnk ha le brjuk tenni. Ehhez sajnos tnyleg sokat kell jtszani, mert az elejn nem igen fogjuk tltni elsre, hogy s mit csinlunk. A mgia egy furcsa dolog. Kapunk majd ksbb kpessgeke melyek hasznljk a varzslat cskot, mgis ez nem minden. A legltvnyosabbak s legersebbek a knz tmadsok (Torture Attack), ezek egy teljes mgia cskot elhasznlnak s igen sokat is sebeznek. m ha viszont megtnek minket brmikor akkor vesztnk a cskbl, teht vigyzni kell. Ezzel szeretnk ismt visszakanyarodni a tmadsok hrtsra. A dodge egyszeren ktelez, ha azt nem tanuljuk be, akkor ksbb hatalmas nehzsgekben fogunk tkzni., ezt rdemes az elejn mr begyakorolni s a jvben nem lesznek akkora problmk.
A fegyverek tekintetben van itt minden ami szem szjnak ingere. Szamurj kard, pisztolyok, lassz ami tulajdonkppen egy mrges kgy, shotgunok illetve raktavetk. Mind-mind egyedi kombkkal. Harc kzben egy-egy kombnl rdemes hasznlni a tmadskzbeni fegyvervltst mivel gy j mg ersebb varicikat hozhatunk el.
Az egyik dolog ami nekem klnsen tetszett, hogy minden egyes bossnl teljesen egyedi kivgzst kapunk. Ezt hvjk Climax.nak a jtkban. Meg kell mondjam ha msrt nem is ezrt biztos megri vgigkzedni a fellensgeket.

A szavatossga pedig ha elkap minket a feeling akkor igen magas, ha nem rezzk t a jtk hatst akkor rvid lesz egy vgigjtszs. De ha mgis megfog minket akkor nagyon sok felnyithat cucc van benne amitl egyre knnyebb s knnyebb lesz a jtk. Nem csak harc van hanem platformozs (amatr szinten ugyan de van), motorozs (minimlisan), quick time event egsz bartsgos idkorlttal, st mg repkedni is lehet persze csak adott helyen s ugyanez vonatkozik a falon futsra is. Egyszval vltozatos is egyik msik helyen. Helysznek nhol hasonlak, de mgis mindig klnbznek valamiben s persze vannak teljesen egyediek is. A checkpointok gyakoriak, de plya kzben ne lpjnk ki. Egy boss alatt akr 3-4 checkpointot is kaphatunk, teht mg nem is annyira idegest.

A hang pedig tlagos mivel semmi olyan specilis dolgot nem lttam benne ami e fl emeln. A szinkron pedig szerintem szar munka. Bayonetta egsz rendben van, de olyan lassan beszl elalszom rajta, a feka meg annyira egy amerikai afro amerikai gengszter-rappert akar brzolni ami nekem gy ebben a japn lgkrben ellenszenves. Mindezt teszik olyan erltetett mdon, hogy ezekhez kpest a Bartok Kztben sznszi alakts folyik. Itt mr meg sem emltem az ellenfeleket, mert azok meg annyira lassan osztjk meg velnk gondolataikat, hogy a Pause Skip Movie option igen gyakoriv vlt nlam.

n egy 7.5-t lazn adok r, de azrt a 8asrt mg kzdenie kne egy keveset. A stlus rajongi igen gyorsan megkedvelik, mg ha az elejn dilemmzs is megy ezzel kapcsolatban. Ha mg nem jtszottunk ilyennel akkor tltsk le a demo a piactrrl s nzzk meg milyen is….

Bayonetta 36 komment

moderator Ghz
Jan 11., Monday 21:50 #36
Vlasz DarkVenom (#33) zenetre
Mondja ezt az aki nem jtszik semmivel?
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[40] Rewmac
Jan 11., Monday 21:28 #35
Vlasz DarkVenom (#33) zenetre
Ht nzd. Az ok, hogy j a harc, de n szeretem ha valaminek van eleje s vge.
Youtube: TheIconizer
[40] Rewmac
Jan 11., Monday 21:28 #34
Vlasz Alexander (#24) zenetre
Szerintem nem lesz ilyen. Egybknt hallottam, hogy nem sikerlt megoldaniuk a portolst s nem nagon oldottk meg a verzi javtst. De ht ez van. Nem ps3 hibja.
Youtube: TheIconizer
[64] DarkVenom
Jan 11., Monday 17:23 #33
Valaki a trtnetrt jtszik hack'n'slash-sel?
Thrills, Chills, Kills!
[73] zaz
Jan 11., Monday 15:20 #32
Vlasz theSickness (#31) zenetre
gy van
na mieltt valaki flrerten ,nem vagyok bayonetta gyll, ma is azzal fogok a darklsiders utn levezetni csak szerintem messze tl van nyihogva s szmomra nem egy mindentver kickass berkirlysg.
Egy ers hetes....sok ers hetes(vagy mg gyengbb) jtkot vgigtoltam mr.....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Jan 11., Monday 15:07 #31
Vlasz zaz (#30) zenetre
De minek, ha gyis tudod, miket fogok mondani? Nem kell olyan sokat gondolkodni, hogy esznkbe jusson nhny 2009-es (st, 2008-as!) sztrjtk.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[73] zaz
Jan 11., Monday 14:46 #30
Vlasz theSickness (#29) zenetre
Btran
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Jan 11., Monday 14:40 #29
Vlasz zaz (#28) zenetre
Hadd ne rakjak mell pr cmet...
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[73] zaz
Jan 11., Monday 14:34 #28
"Mindettl fggetlenl a Darksiders nem szp."
Nem bizony! A darksiders gynyr!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Jan 11., Monday 14:16 #27
Vlasz Ghz (#25) zenetre
Te ezeket most honnan vetted? Az els Ninja Gaiden az egyik legnagyobb kedvenc hentels jtkom, a msodik rsz a helysznek miatt elsre nem fogott meg. De most mr kvncsi vagyok, melyik GOW-ra gondoltl.
A megjelentsrl meg annyit, hogy nyilvn nem mindegy, hogy egy 19"-es monitoron nzzk vagy egy 42"-es kpernym, amit radsul knytelenek vagyunk msfl mterrl bmulni. Nem azt mondom, hogy hlyesg volt ekkora tvt vennem, csak azt, hogy a fullhd s a relatv kzelrl nzs egytt nem a legszerencssebb komb. Mindettl fggetlenl a Darksiders nem szp.
Amgy nem lttl mell, csak srolt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[9] pippo
Jan 11., Monday 14:01 #26
A harcrendszer ts, az tvezetket nehezen veszi be a gyomrom, nem kedvelem a stlust. Bayonettn kvl a karakterek egyltaln nem bejvsek. Ezen dolgok miatt kicsit vegyes rzelmeket tpllok a jtk irnt.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
moderator Ghz
Jan 11., Monday 12:53 #25
Vlasz theSickness (#23) zenetre
Az egy dolog, de nem szereted ket A Darksiders meg gyakorlatilag ssze szedte a jobb 5leteket az elmlt vek jtkaibl s jl sszegyrta. A grafika meg durva komoly, a PC klisk csak a te "beteg" fejedben lteznek s most nyilvn nem megint a els plyra gondolok Egybknt soha nem lvk mell, ahogy most sem
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[26] Alexander
Jan 11., Monday 12:51 #24
... elfelejtettem. Kicsit kellemetlen, mert XY kls tnyezk miatt vgl nekem ( ) egy kollektoros PS3 verzi jutott (a pisztolyos exkluziv vltozat). Kibontottam, mert rdekelt..., s tnyleg elkpeszten rossz az tirat. Szoksos tbb perces tltsek, fps brutlisan ingadozik, halott fak szinek. Inkbb exkluziv stuff lett volna 360-ra...

Ennek ellenre megtartom, de ha brki rendelkezik 360-ra ezzel a kiadssal, akkor persze azonnal cserlem
alexmenrich.com
Jan 11., Monday 12:49 #23
Vlasz Ghz (#21) zenetre
Nem csak a grafikbl indulok ki (ami mondjuk szpnek NAGYON nem mondhat), meg tlpek a grafikus dizjnon is (ami nekem szemly szerint nem jn be, a tipikus pcs klisket ltom rajta), de akkor is csak egy flig-meddig szabad csapkods anyag - br a ksbbiekre kvncsi leszek, lltlag lehet benne agyalni is.
Megint mell lttl, csak a msodik Ninja Gaiden-nek nem ugrottam (mg!) neki, az elst viszont imdtam. Azt nem tudom, melyik GOW-ra gondoltl, de mindkett mindkt rszvel toltam, st egy epizd kivtelvel mindegyiket be is fejeztem.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[73] zaz
Jan 11., Monday 12:34 #22
Vlasz Ghz (#21) zenetre
Apm helyettem is rtl
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
moderator Ghz
Jan 11., Monday 12:32 #21
Vlasz theSickness (#17) zenetre
Mert csak az elejt lttad, s mr megint sz*psz a tvd miatt, mert nlam gy nz ki a cucc, hogy el sem hittem, hogy ugyan az a jtk... Lemszik a kpernyrl s elkpeszten durva j cucc, de neked nem fog bejnni, mert sem a GOW sem a NG nem jtt be Szval jtsszl csak a Bayonettval
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[26] Alexander
Jan 11., Monday 12:02 #20
Vlasz Oldern (#12) zenetre
DMC fan vagyok, de 100%-osan egyetrtek, a jtk megtallta kategrija rseit s mindenkit maga mg utasitott. Tkletes, 100%-os jtk. ljen az Edge (ezttal).
alexmenrich.com
[26] Alexander
Jan 11., Monday 11:59 #19
A V-Sync nha nagyar zavar, ms hibval nem tallkoztam.
alexmenrich.com
[73] zaz
Jan 11., Monday 11:56 #18
Vlasz theSickness (#17) zenetre
Klnbzek vagyunk, s ez a szp
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Jan 11., Monday 11:54 #17
Vlasz zaz (#15) zenetre
n meg ezt a Darksiders mizrit nem rtem.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[73] zaz
Jan 11., Monday 10:14 #16
Vlasz Ghz (#13) zenetre
Valahogyan gy gondolom n is.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Jan 11., Monday 10:08 #15
Nlam max 7 pont max!!!!
Ha nem tolnm mellette a Darksiders taln 8-at is kapna tlem de gy "csak" 7.
Ersen tlnyihogott jtk ,remek harcrendszerrel,vrgagyi karakterekkel s tvezet videkkal, tk kzepes(vagy gyengbb) grafikval)
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[40] Rewmac
Jan 11., Monday 5:02 #14
Vlasz Oldern (#12) zenetre
A harcban valban. De a DMC-nek volt/van egy nagyon j trtnete ami igen sok szmt abban a jtkban. Jelen stlusban a Bayonetta valban uralkodnak szmtana, egy rendes f karakterrel s egy rthet, normlis trtnettel.
Youtube: TheIconizer
moderator Ghz
Jan 11., Monday 2:11 #13
Szerintem is egy sima 8 pontos cucc. Remek akci jtk amiben sok kiemelked dolog nincs, taln csak a harc, mert az nagyon kirly s nagyon 5letes. Engem is zavart, hogy gyakorlatilag nincs trtnet, meg aztn igazbl ha lenne sem rdekelne klnsebben annyira beteg az egsz. Mert ha ezt komolyan gondoltk akkor nem jtt be, viccnek meg borzaszt gyenge....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[56] Oldern
Jan 11., Monday 0:43 #12
Vlasz Andrew Ashford (#5) zenetre
Nem kell ennyire flsen, megeszi, sztcinclja, s darabokban kpi ki akrmelyik DMC dolgait a Bayonetta. Bvebben a hamarosan rkez tesztemben : ) Persze DMC-fanoknak ilyet mg gondolni sem ajnlott/szabad.
This Cannot Continue
Jan 10., Sunday 23:53 #11
Vlasz Rewmac (#7) zenetre
Persze Csak vlemnyt mondtam.
Meg van minden fegyvered, amire szksged van. Most pedig harcolj!
Jan 10., Sunday 23:52 #10
Vlasz Sunfi3lds (#8) zenetre
Tapasztalat Gz vagy nem gz ez az n vlemnyem, de mint lertam, ezzel nem azt mondom hogy, szar jtk a DMC. Nagyon is szeretem.
Meg van minden fegyvered, amire szksged van. Most pedig harcolj!
[24] xetron
Jan 10., Sunday 20:21 #9
A pontozssal teljesen egyet rtek,n is annyit adnk r
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[27] Sunfi3lds
Jan 10., Sunday 20:13 #8
Vlasz Andrew Ashford (#5) zenetre
n meg veled "vetekednk" (honnan szoptad ezt a kifejezst a fasz se tudja)

Szerinted Dante-t a lnyoknak csinltak, szval a ni kznsg kedvrt lett srmos megjelens, gizda, vagny csv????
A Bayonettval meg a fiknak akartak "kedvezni" ???
Ez elg gz gy hallod......
Sic Parvis Magna
[40] Rewmac
Jan 10., Sunday 20:10 #7
Vlasz Andrew Ashford (#5) zenetre
Alrom ezek mind nagyon jk. De DMC egy kln vilg, a kett nem ugyanaz. Szerintem is j a Bayonetta, de egy Devil May Cry sok tekintetben veri meg nlam. De ht tudod nagyon jl, DMC nlam minden ami j.
Youtube: TheIconizer
[17] zoba
Jan 10., Sunday 19:56 #6
Vlasz Andrew Ashford (#5) zenetre
vannak ilyen jelenetek?

nah go shopping
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
Jan 10., Sunday 18:38 #5
Vgig olvasva a bejegyzsedet n vetekednk veled. Egyrszt persze hasonl kaliber, mint a DMC, mert ugyanaz az ember fejbl pattant ki. A msik, mindenki megszokta a DMC-t. Lnyok kaptak egy lenyalt fej Dante-t, akik mindenfle trkkel, jobbra-ballra kitr minden ts, goly ell, s a vilgot menti meg

Most nem csak a lnyok jrtak, jl hanem a fiknak is kedveztek. Maga a Bayonetta jtk szerintem nagyon, nagy s lazn hazavgja a DMC-t. Elg, ha csak a Dem els plyjt nzzk meg. Ezzel persze nem azt mondom, hogy szar a DMC, mert az a jtk is szp gynyr s kivl trtnetvezetse van.

Ha pontozni kne, akkor n valahogy gy tennm:
Devil May Cry 4: 9 pont
Bayonetta: 10 pont

Emiatt majd jhetnek a kommentek, hogy jaj, biztos azrt mert vannak jelenetek amikor Bayonetta meztelen s arra verem, de aki ilyet mond, az csak magbl indul ki. Nekem jobban tetszik Bayonetta vilga, mint a Devil May Cry-.
Meg van minden fegyvered, amire szksged van. Most pedig harcolj!
Jan 10., Sunday 17:42 #4
Vlasz zoba (#3) zenetre

Clozd meg a Holdat, ha elhibzod is, a csillagok kzt landolsz...
[17] zoba
Jan 10., Sunday 17:40 #3
Vlasz Vuxy (#2) zenetre
deht ez nem is first person shooter
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
[20] Vuxy
Jan 10., Sunday 17:24 #2
gondolkoztam hogy beszerzem...de mivel szar a fizika benne s nem 60 fps gy marad a Forza
"don't follow anybody, lead yourself"
[17] zoba
Jan 10., Sunday 16:18 #1
J NAGY CSCS
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
Rewmac
Youtube: TheIconizer
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Bayonetta adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: SEGA Europe
Fejleszt: SEGA
Megjelens:
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
10
Ami tetszett
-Eszmletlenl vltozatos s dinamikus harcok
-Gyakran megelevenedett festmnyre emlkeztet kinzet, bbjos zenei alfests
-Rengeteg extra tartalom, kivl jrajtszhatsg
-Bayonetta szemlyben igazn egyedi karakterrel bvlt a videjtkhsk palettja
Ami nem tetszett
-A nv ktelez, a korbbi Clover jtkokhoz hasonlan ez is knnyen rtegjtkk vlhat az extrm stlusa miatt
Olvasi rtkels: 14.4 (88 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

86 | [Teszt] Bayonetta 1 & 2 - Switch

Mit keres Bayonetta, a 8,5 ves Bayonetta 2018-ban? Tbbek kztt erre a krdsre keressk a vlaszt, amellett, hogy jl grcs al vettk a hamarosan megjelen Switch verzikat.

92 | [Interj] Hideki Kamiya / Bayonetta

Mi a kzs a Resident Evil 2-ben, a Devil May Cry-ban, a Viewtiful Joe-ban, s az Okami-ban? A vlasz: mindegyiket Hideki Kamiya rendezte. A Bayonetta megjelense kapcsn tbb eurpai online lappal kzsen krdeztk mindenflrl Kamiya-sant. Interj.

271 | [Teszt] Bayonetta

A Devil May Cry mgtt ll Hideki Kamiya s a Clover hamvaibl jjszletett Platinum Games ezttal multiplatform jtkkal jelentkezik, a cl pedig nem kevesebb volt, mint adni egy hatalmas, bresztknt funkcionl taslit a hack'n'slash jtkok mfajnak. Sikerlt nekik?

32 | Patch rkezik a Bayonetthoz

A SEGA jelenti, hogy javts rkezik a Bayonetta PlayStation 3-as vltozathoz, amely igen trivilis mdon prblja orvosolni a men megnyitsakor is kellemetlenl hossz tltsi idket.

53 | Bayonetta: az utols trailer

Ma vgre Eurpban is a boltokba kerl a Platinum Games hack and slash akcifejlesztse, a Bayonetta, gy eljtt az id, hogy lekzljk az utols kedvcsinlt a jtkrl.

241 | Bayonetta: a Sony lehet a megment

Viszonylag nagy port kavart a Bayonetta kapcsn az, hogy a PlayStation 3 verzi jelentsen gyengbbre sikeredett, mint az Xbox 360-as - a Sony tehet pontot az gy vgre.

47 | Bayonetta megjelensi dtum

Azt mr j ideje tudjuk, hogy a Bayonetta csak a kvetkez vben fogja elhagyni a felkel nap orszgt, most pedig arra is fny derlt, hogy pontosan mikor fog erre sor kerlni.

24 | Bayonetta: importbart PS3 verzi

Ha az eddig ltottak alapjn a megvalstst tekintve nem is felttlenl, de legalbb importlsi szempontbl a PlayStation 3 verzi lesz a nyer a Bayonetta esetben.

84 | Bayonetta: 40 / 40

Nem, ez nem korhatr, vagy valami ilyesmi, hanem pontszm: ennyit kapott a Bayonetta a japn Famitsu-ban. De csak az egyik verzi a kett (PS 3 / X360) kzl. Vajon melyik?

29 | Bayonetta dem a jv hten

Kiderlt, hogy hamarosan lehet szmtani a Platinum Games ltal fejlesztett Bayonetta demjra - annyira hamarosan, hogy a jv hten mr jn is, 360-ra s PS3-ra is.

13 | [TGS] Bayonetta kpek s trailer

tsen sszeollzott kedvcsinl futott be a Platinum Games hack and slash akcijrl: az j Bayonetta trailer vegyesen vlogat az tvezetkbl s a gameplay jelenetekbl.

51 | Bayonetta: a PS3 verzi

Az a kzelmltban mr kiderlt, hogy nincs teljesen rendben minden a Bayonetta PlayStation 3 verzija krl - most fny derlt arra, hogy mi llhat ennek a htterben.

15 | Bayonetta dem hamarosan

A Sega a htvgn egy kisebb rendezvnyt tartott Tokiban a Bayonetta kapcsn, ahol is kiderlt, hogy hamarosan egy dem fog rkezni a Platinum Games hack and slash akcijrl.

14 | Bayonetta: korizs kombzs

A Platinum Games elkpeszten stlusos hack and slash akcija, a Bayonetta sem maradhatott le a Comic-Conrl: kt kombk ltal ztatott videt is tudunk rla mutatni.

25 | A Bayonetta is jvre csszik

gy tnik, hogy a kiadk most mr nem csak jtkmegjelenseiket, hanem ezek bejelentseit is egymshoz igaztjk: ma a Bayonetta premierjnek csszsrl tudunk beszmolni.

34 | Bayonetta: a kombk

A most kvetkez, kzel t perces Bayonetta vide mindssze egyetlen dologra koncentrl csupn, arra viszont nagyon komolyan: rszletes bemutat kvetkezik a jtk ltal knlt kombkrl.

46 | [E3] Bayonetta - meztelensg, erszak, forradalom

A szakma japn veternjaibl ll Platinum Games csapata egy jtkot mr befejezett idn, a Mad World megjelense ta pedig teljes ervel koncentrlhatnak az idn vgre megjelenni kszl Bayonettra. Az gret: az akcijtkok forradalmt kapjuk majd.

40 | [E3] Bayonetta trailer

A kiss korai E3-as videradatban kiemelked helyet foglal el a Bayonetta kedvcsinlja. Hideki Kamiya, a Devil May Cry apukja ismt belecsap a lecsba, a Bayonetta roppant ltvnyos.

20 | Bayonetta kpek s megjelens

Nhny napja egy j trailerrl szmolhattunk be, most pedig nhny friss kppel, valamint a megjelens vrhat idpontjval tudunk jelentkezni a Bayonettval kapcsolatosan.

44 | Bayonetta trailer

Kemny menet lesz a Bayonetta - hallhattuk nemrg a jtk producertl, arra utalva, hogy igenis nagy kihvst knl akcira kell szmtanunk. Jjjn egy kis zelt belle.

57 | Kemny menet lesz a Bayonetta

Hideki Kamiya belecsapott a lecsba: nem htkznapi jtkosoknak sznja a Bayonetta cmre hallgat jtkt, hanem pp ellenkezleg: a mr-mr szadista kihvsok kedvelinek.

17 | [TGS] Bayonetta trailer

A Clover hamvaibl jraformlod Platinum Games a Bayonetta-val kvn kzelebb frkzni a ltvnyos akcijtkokat kedvelkhz. A trailer alapjn: sikerrel.

20 | Bayonetta kpek & vide

A Clover hamvaibl sszesprt Platinum Games jelenleg hrom jtkon dolgozik: ezidig leginkbb a Mad World kerlt reflektorfnybe, most azonban itt az ideje, hogy elhzzuk a Bayonetta-t is.

17 | Bayonetta - kp ngyesfogat

Szmszerstve pontosan ngy darab j kp rkezett a Platinum Games ltal fejlesztett Bayonetta kapcsn: ezekbl kett a karakterekre, kett pedig a krnyezetre fkuszl.

30 | Platinum Games: vr, rcsata s mg tbb vr

Mg a ht elejn rtunk arrl, hogy a 2006 vgn bezrt Clover Studio hamvaibl verbuvldott Platinum Games hrom jtkt is felfedni kszl: akkor mg csak szveges formban tudtunk beszmolni, most azonban kpek s videk is rkeztek a hrom cmrl.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba