[7] jardo (offline)

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

3978 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 9569 kreditet gyűjtött

2009 December
13:19 GTA 4 mizéria
Avagy hogyan b@sszunk ki a becsületes vásárlóval.
Nos, akik ismernek, jól tudják, nem vagyok különösebb rajongója a warezolásnak. Ha tetszik egy játék, akkor megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy megveszem a játékot. Ezzel ráadásul én is jobban járok, mert eredeti játék esetében egészen biztos, hogy megy a multi, működnek a patch-ek, futnak majd a DLC-k, stb. Nem beszélve arról, hogy még jól is mutat a polcon az eredeti játék.

A GTA-sorozatot is imádom, a London 1969 kiegészítő kivételével az összes része megvan, amit PC-re kiadtak.

Tegnap este gondoltam egyet, és elkezdtem telepíteni a GTA 4-et (első alkalommal). Szépen fel is kúszott minden a gépre, Social Club regisztráció már korábban megvolt, volt Live acc.-om is, egyszóval minden szépnek és jónak tűnt.
Az első gondok még indítás előtt adódtak. A Live profilomat ugyanis sehogy sem sikerült hozzátársítani a Social Club-hoz. A sokadik regisztráció után nagy nehezen összejött a dolog, na, innentől sínen vagyok, mint József Attila, gondoltam magamban. A játékban azonban nem sikerült a Live-hoz való csatlakozás, holott a Live profilomban minden helyesen volt beállítva. Először USA-beli címmel próbáltam, nem ment. Utána átállítottam angol címre, azzal se ment. Létrehoztam egy negyedik új Live acc.-ot is, az sem volt jó.
Utána létrehoztam 100%-ig fake acc.-okat, összesen 4-et. Végül a negyedik volt az, amivel hajlandó volt elindulni.

Végül kicsivel több, mint 6 (!!!) óra szenvedés után elindult, de a megpróbáltatásoknak még ekkor sem volt vége.

Nem is érdekelt volna különösebben, ha nincs Live, multizni úgyse nagyon szoktam, valószínűleg itt sem fogok. Na de hogy szingli játékmódban menteni sem lehet Live nélkül? Ez mi? Nevetséges, szánalmas... nem tudok jobb szavakat rá.

A sokadik sokk akkor ért, amikor a beállításokat nem tudtam állítani. Hiába módosítottam pl. a felbontást, stb., miután elfogadtam a módosításokat, nagyjából 1 percig bámultam a fekete képernyőt, majd visszatett a menübe, és semmilyen módosítás nem történt meg.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy elképesztően optimalizálatlan, akadoznak, villognak, eltünedeznek a textrúrák, stb.


Komolyan felmerült bennem a kérdés: legközelebb is megvegyem a Rockstar játékait? Adjak pénzt azért, hogy ennyit szenvedjek, hogy el tudjak indítani egy játékot?
Őszintén, miért kellett ez? Miért kell erőltetni ezt a Social Club-os és Live-os szarságot? Miért nem lehet hagyni, hogy aki megvette a játékot eredetiben, kiadta érte a rengeteg pénzt, az nyugodtan játszhasson vele? Miért nem lehet alkalmazni a régi módszert, mely szerint 1.) beteszem a lemezt, 2.) telepítek, 3.) játszom?

És megint kik jártak szarul? Akik eredetiben megvették. Akik hajlandóak voltak kiadni érte egy csomó pénzt. Azok, akik tisztességesek.

Köszönjük szépen Rockstar, csak így tovább, ezentúl is bánjatok ugyanígy a kedves vásárlókkal. És akkor tuti sikeresek maradtok.
81 komment

Összesen: 81 [1-50]
1 | 2
[7] jardo
Jan 02., Saturday 10:19 #81
Okés, csak mert nem tudtam, hogy ugyanaz vagy-e.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[41] Đoma
Jan 01., Friday 23:50 #80
Válasz jardo (#79) üzenetére
jah nem!
[7] jardo
Dec 31., Thursday 13:01 #79
game star fórum
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[7] jardo
Dec 31., Thursday 13:00 #78

"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[41] Đoma
Dec 31., Thursday 11:33 #77
Válasz jardo (#76) üzenetére
Mivan ? mi az a gsf ?
[7] jardo
Dec 30., Wednesday 23:33 #76
Sztem meg sok mindenben igaza van Doma-nak.

Doma, amúgy te a GSF-os Doma vagy?
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[41] Đoma
Dec 30., Wednesday 22:42 #75
Válasz Npeti (#74) üzenetére
Miért is ?
[35] Npeti
Dec 30., Wednesday 18:33 #74
Válasz Đoma (#73) üzenetére
Egyetértek, hogy egyesek hülyeséget beszélnek, de ezzel a hsz-el te is csatlakoztál hozzájuk.
[41] Đoma
Dec 29., Tuesday 22:28 #73
Egyesek komolyan olyan hülyék istenem. Márcsak nevetni tudok. Shark: ha rákötsz egy joyt a gépre, és rákötöd hdtv-re az ugyan olyan mintha x-en nyomnád csak nem megy szarrá évente Ennyi. A PC erősebb mint a 360, a 360 soha nem fog olyan grafikát produkálni mint egy erősebb PC. lehet hogy drágbb, de jobb. Ez egy drága hobbi, ez van. Az meg aki azt mondja nekem, hogy fps-t könnyebb konzolon játszani az csak egyszerűen hülye. Az egy dolog hogy megszokod, de attól még nem leszel vele olyan jó, mint egy 10000 dpi-s egérrel Lehet még vitatkozin, de szerintem egyértelmű, hogy kinek lesz igaza.... Én nem szidom a 360at, mer én is szeretem, 2en el lehet vele szórakozni, de nekem az hogy minden játékon 60 fps van, az nem fekszik. Nagyon sok játéknál látom, hogy lemegy a framerate 40-50 alá, és ez rossz! És 360on azthiszem még DX11 sincs, sőt DX10 se. Most lehet, hogy max 2 játék támogatja, de eljő majd annak is az ideje Jó gép a 360, de a PC jobb..
[7] jardo
Dec 29., Tuesday 2:27 #72
Válasz AlcohollicA Hun (#71) üzenetére
Én a VITA szó valódi jelentéséről beszéltem. Sajnos éppen elég szomorú, hogy a vita sokaknál azt jelenti, hogy anyázok a másiknak. Ezért nem lehet normálisan kommunikálni senkivel, pl. veled sem, mert nem vagytok hajlandóak elfogadni a mások érveit, és egyből személyeskedtek. De ha csak ezt tudod, akkor hajrá. Elindult egy téma, beszélgetés, érvek cseréje, erre idejössz te, szarsz mindenki véleményére, csak a saját igazadat hangoztatod, és ha valaki ezt szóvá teszi, akkor annak egyből anyázol, hogy ő minek pofázik bele. Ezzel is csak saját magadat minősíted, mert más érveire nem tudsz normálisan reagálni, csak úgy, hogy egyből elküldöd a g.ecibe. Voltak itt mások is, akik konzol-pártiak, mégsem fajult odáig a helyzet, hogy egymás felmenőit kelljen emlegetni. Érdekes módon ők el tudták fogadni mások álláspontját...
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Dec 29., Tuesday 1:05 #71
Válasz jardo (#70) üzenetére
Jól van üljél le egyes!
Neked meg úgy látszik a világ dolgaival nem vagy tisztába, igen persze a vitában nincs káromkodás ,mert azt csak az olyan buta emberek csinálják mint én aha ébredjél fel álomvilágból kisfiam!!! (és én ezzel be is fejeztem nem pazarlom az időmet rátok)
Drink 'Em All
[7] jardo
Dec 28., Monday 23:44 #70
Válasz AlcohollicA Hun (#68) üzenetére
Látszik, hogy valójában gőzöd sincs arról, mi a vita. A vitában észérvekkel próbáljuk megvilágítani a másik számára a saját nézőpontunkat. Nem rábeszélni akarjuk, csak ismertetni a saját álláspontunkat. Meghallgatjuk a másikat, és nem beszélünk közbe, nem anyázunk neki azért, mert ő másként látja az adott dolgot, stb. Ez a vita. Amiről te beszélsz, az a paraszt, buta emberek viselkedése, akiknek másként nem megy.

Ez egy blog, bárki hozzászólhat a témához, akinek van értelmes mondanivalója. Jelenleg úgy látom, te vagy az, aki csak azért jön ide, hogy szájkaratézzon. Mondtam, ha nincs értelmes gondolatod, nem kell hozzászólni. Arra nem vagyok kíváncsi sem én, mint a blog írója, sem pedig a többiek, akik olvassák, hogy te mit póverkedsz. Mégegyszer megkérlek, ha nincs értelmes mondanivalód, inkább ne írj semmit, és főleg ne sértegess senkit. Köszönöm.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[35] Npeti
Dec 28., Monday 23:43 #69
A 22 évedel biztos felnöttebb vagy mint én. Amúgy én szóltam hozzád (esetleg te valaki olyan vagy akihez nem szólhat halandó?), és ha ez nem tetszik az ok a te dolgod de akkor vagy ne válaszolj vagy kultúráltan tedd mert ez nem volt az. De lényegtelen megmutatad mennyire lehet veled vitázni te kezdtél itt személyeskedni, elötted 64 kommentben senki más nem tette ezt. De hát mindenhol vannak gyenge láncszemek...
Dec 28., Monday 23:31 #68
Válasz jardo (#67) üzenetére
Kulturáltan elkuldtem a p...ba ez a kettonk dolga szerintem minek uti bele az orrát más(ok) dolgába.Ez nem vita ami itt folyik csak nem jutunk kozosnevezore valamiben a vitáknál káromkodás is lenne.
Drink 'Em All
[7] jardo
Dec 28., Monday 22:05 #67
Válasz Insect (#64) üzenetére
Akkor neked szerencséd van...
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[7] jardo
Dec 28., Monday 22:05 #66
Válasz AlcohollicA Hun (#65) üzenetére
Ne személyeskedj, mert marhára igaza van. Inkább ne írj ide, de erre nincs szükség, ha nem tudsz kulturált formában, ész érvek alapján vitatkozni.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Dec 28., Monday 20:54 #65
Válasz Npeti (#52) üzenetére
Hozzád meg ki szólt te madár senki se kérdezett téged ne szóljál bele a fenottek dolgába!
Drink 'Em All
[17] Insect
Dec 28., Monday 20:07 #64
Szóval Steam letöltötte, feltelepítette, a live accomat elsőre simán bevette, regisztráció a Buena Vista Social Clubra (xD) 3 perc és megy simán, grafikai hibát nem láttam eddig, mindent maxra húzva 50 fps. Verziószámot nem tudok nézni, legalábbis nem talátam benne, de szerintem simán a Steam frissíti ahogy van patch. Jah Windows 7 64 bit és utolsó Catalyst van fent.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[7] jardo
Dec 28., Monday 18:12 #63
MAjd szólj, kíváncsi vagyok, hogy nálad mi a helyzet.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[17] Insect
Dec 28., Monday 16:59 #62
Válasz jardo (#61) üzenetére
Fél 9 körül érek haza, majd akkor.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[7] jardo
Dec 28., Monday 16:34 #61
Válasz Insect (#60) üzenetére
Akkor még jól jártál.

Egyébként lejött már, megnézted, hogy neked rendesen megy-e?
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[17] Insect
Dec 28., Monday 16:09 #60
Válasz Insect (#58) üzenetére
Még akciósan vettem, most megint 30 €.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[25] Shark
Dec 28., Monday 16:08 #59
#46-47
A nem játszottam pc-n azt jelenti,hogy nem úgy,mint konzolon.Persze rengeteg játékot próbáltam ki havernál,amíg el nem csábította a konzol.De itthon soha nem tartottam pc-t játékra,és nem is fogok.
Remélem így már érthetö
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[17] Insect
Dec 28., Monday 16:03 #58

"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[7] jardo
Dec 28., Monday 16:00 #57
Válasz Insect (#56) üzenetére
A Steam-es akció keretében vetted? Vagy már nem akciós?
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[17] Insect
Dec 28., Monday 15:16 #56
Válasz Lothar (#54) üzenetére
And the Heroes in Pink saved the day! (again) on: ha minden igaz a steames GTA 4 már lecsordogált, este megnézem hogy az is ilyen, hulladék-e, vagy csak a dobozoshoz van a bónusz türelemjáték.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[7] jardo
Dec 28., Monday 14:08 #55
Válasz Lothar (#54) üzenetére
Egyébként köszi a tippeket mindenkitől, majd ha lesz egy kis időm, akkor elszórakozok, hogy élvezhető legyen a GTA 4.

Amúgy pedig én támogatom az ötletet!
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Dec 28., Monday 14:03 #54
On: már írták a srácok, hogy mik a lehetséges megoldások, de egyet még hozzátennék: töltsd le a legutóbbi Games for Windows Live klienst - KATT! . A GTA IV PC port tényleg hírhedten összecsapott, de nem reménytelen. Odaát is jelezték, hogy pl. bajos a konfiguráció belövése (az automata rossz), úgyhogy érik egy tweak guide a játékhoz (amennyiben igény van rá).
Fraggen und fraggen lassen.
[7] jardo
Dec 28., Monday 14:03 #53
Válasz AlcohollicA Hun (#50) üzenetére
Az, hogy neked nem jön be a stratégia, mondtam már, nem jelenti azt, hogy az bármivel is kevesebb műfaj lenne, mint bármelyik másik. Elég, ha megnézed pl. Koreát, ahol a StarCraft nemzeti sport...
A stratégiáért is legalább annyian rajonganak, mint akármelyik másik műfajért. Csak egy stratégiát, ellentétben mondjuk egy fps-sel, nem lehet lebutítani, mert élvezhetetlen lesz. Emiatt az egyszeri játékos nem stratégiázni fog leülni.

Én elismerem az előző generációs konzolok jelentőségét, és szerepét, de ma már ezek egyáltalán nem játszanak fontos szerepet sem a játékeladásokban, sem pedig a fejlesztési prioritásoknál.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[35] Npeti
Dec 28., Monday 14:02 #52
Válasz AlcohollicA Hun (#50) üzenetére
Ha már te is szakértesz meg dolgoakt tényként állitasz akkor kisé hiteltelené teszi a mondokádat, hogy egy soral feljebb a fos szót használod.

Az, hogy neked nem kell vagy nem tetszik még nem jelenti azt, hogy úgy van ahogy te gondolod. Az rts nem fos, és már sokkal régebben játszotak emberek az áltlalános célú gépeken, minthogy a konzolok egyáltalán megjelentek volna.
Dec 28., Monday 13:58 #51
Au au AU! Rince, Shark, ezeket ugye nem gondoljátok komolyan? Értem ezalatt, hogy pl. egy lapon említitek az Oblivion és a Dragon Age konzolos és PC-s verzióját, hogy úgy állítjátok be, mintha nem lehetne PC-n akár Xbox kontrollerrel is játszani (GTA-ban pl. autót kontrollerrel, gyalog meg klavi+egérrel - az übermegalol autócélzás nélkül, ugye), vagy hogy tapasztalat / naprakészség nélkül jelentitek ki hogy, szörnyű platform, meg hogy halott.

Kérem, ez az igazán "Lol". Tényleg ennyire fáj, hogy egyesek még mindig szeretik ezt a platformot? Sosem fogom megérteni...

Az meg szimplán az egyik legundorítóbb dolog, hogy amikor valakinek problémája akad (platformtól függetlenül ugye, mert bárhol előfordulhat), akkor segítség helyett nekiáll így papolni.
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 28., Monday 13:57 #50
Válasz jardo (#46) üzenetére
1.Igen jrpg az más kategória viszont én nem látok bele a fejedbe és úgy esett le nekem általánosítasz egykalap alá veszel minden rpg-t(ha már ennyire szakértesz ne spóroljál a betukkel)
2.Tudod itt kezdodik az hogy alapveto emberi butaság elozo generációs gép akkor leszarjuk én ha tehetném lenne DC,PS2,XBOX csak nem bírja a kassza még lenne sok játék amivel ellennék/kimaradt.(God of War 2,Okami,FFXII stb...)
3.Nem jon be a stratégia és kb pc-n az ilyen fos játékokat lehet jól játszani ,ezért nincs is semmi game gépen.
A pc-t nem játékok miatt találták ki a konzolokat igen ennyi!!!
Drink 'Em All
[18] Drado
Dec 28., Monday 13:56 #49
PC-nek nem a játékfelhozatala a baja, arra is döbbenetesen sok játék jelenik meg. A PC-nek az a baja, hogy általában a fejlesztők basznak optimalizálni rá. 3-4 éve ez a baj még nem állt fenn, mert tisztes iparosmunkát végeztek az emberek a PC-s játékokkal, de a mostani helyzet megdöbbentő szar.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[18] Drado
Dec 28., Monday 13:54 #48
Kinek mire áll jobban a keze ez attól függ. Jardo-nak inkább a billentyűzet+egér kombóra.
Én nekem tök mind1 melyik van a kezemben. PC-n csak azt utálom, ha sokat kell fordulni egy lövöldözős játékban, akkor előbb utóbb elfogy az egérpad.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[35] Npeti
Dec 28., Monday 13:19 #47
Válasz Shark (#45) üzenetére
Ezek után kb ennyit is ér a véleményed a témában. Amúgy meg, hogy lehet valami számodra halott ami eddig nem is léttezet?
[7] jardo
Dec 28., Monday 13:14 #46
Válasz Shark (#45) üzenetére
Ha soha nem játszottál PC-n, akkor miért mondasz róla bármit is? Én legalább úgy nyilatkozom az x360-ról, hogy játszottam is vele, és nem csak vakon beszélek bele a nagyvilágba.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[25] Shark
Dec 28., Monday 12:55 #45
Válasz jardo (#44) üzenetére
Itt nem kell elhitetni semmit senkivel.Mindenki azt hisz amit akar.Soha nem játszottam pc-n és ezek után se fogok,számomra mindíg is halott volt.Pc-n szörnyü játszani,és hiába dugsz rá joyt és hiába kötöd rá tv-re nem ugyan az.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[7] jardo
Dec 28., Monday 12:42 #44
Arról nem is beszélve, hogy azzal, hogy elkezdik hirdetni egyesek a pc halálát, némileg a konzol malmára hajtják a vizet. Arra még nem gondoltatok, hogy ez az egész csak puszta marketing? Hogy még több konzolt tudjanak eladni?

Egyszerű példa: elkezdek mondjuk fakockát árulni, majd elkezdem terjeszteni, hogy emberek, fakocka-válság van, hamarosan minden fakocka a dupláját fogja érni, és milyen jól el lehet adni majd őket. Persze, hogy egy csomóan fognak tőlem fakockát venni, mert ők is jól akarnak jarni. Valójában pedig ki jár a legjobban? Én.
(Szándékosan volt ennyire egyszerűsített és bugyuta a példa.)
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[35] Npeti
Dec 28., Monday 12:27 #43
Válasz Rince (#41) üzenetére
Hidd el ha a pc-s gta4 után leülsz akármin VC-zni az bizony ott is cadilecből trabant effektus lesz, ez a játék fizikája miatt van így nem a platform miatt amin játszol.

Amúgy haldoklik haldoklik nem érdekel, de amég pcre vannak rendes szimulátorok (akár kamion vagy repülö vagy bármi) és vannak fps-ek meg jó féle stratégiák addig engem nem érdekel, hogy most haldoklik vagy már meg is halt. Lehet nehéz elhinni, de sokan nem érezük úgy, hogy itt baj lenne. A defcon életem egyik legjobb játéka pedig az egész játékban nincs összesen annyi pixel, mint a halo3 egyetlen karakterén.

Ez csak ízlés kérdése, és amit egyesek (tévesen szerintem) a pc játékok halálának tekkintenek az nem más csak változó igények. A pc-n a mainstream kategória mindig is az fps, rts volt ezenfelül még ott vannak a szimulátorok, vagy az egyre népszerűbb indie játékok és ezek mind más-más rétegnek szólnak. Mintahogy a konzolok is. Láttszik a hszekből is szinte senki se szereti a stratégiákat, mert másra van igénye, amit a pc kevésbé jól szolgál ki, mint a konzol és így valóban tünhet haldokló platformnak.
[7] jardo
Dec 28., Monday 12:20 #42
Hát ha úgy vesszük, te meg szemellenzős konzolos vagy.
Mondom, nekem is volt x360-am, és több játékot is játszottam rajta, valamint barátoknál, ismerősöknél néha most is szoktam játszani box-szal. Szóval nem hasraütés-szerűen mondtam valamit, hanem tényleg van tapasztalatom nekem is.

Azért a GTA 4-et és a VC-t ne hasonlítgassuk már semmilyen téren, ég és föld a különbség, már csak a korkülönbségből fakadóan is. A GTA 4 egy sokkal fejlettebb mechanizmusasl rendelkezik, akár az irányítást, akár a mozgást, akár a grafikát, stb. nézzük.

Egyébként miért jelenne meg kevesebb játék pc-re? Az, hogy vannak kirívó esetek (Fable 2, GoW2), még nem jelenti azt, hogy ez általános lenne.

Amúgy sztem felesleges folytatni a vitát, úgysem győzzük meg egymást. Neked is vannak saját tapasztalataid, nekem is, mindketten máshogy értékeljük ezeket. Ennyi.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[18] Rince
Dec 28., Monday 12:04 #41
Azert a szemellenzos PC-s titulust mar rolad sem mossa le semmi. Lol!

Autos jatekoknal kontrollerrel alapbol analog az iranyitas (ergo fokozatosan kanyarodhatsz, illetve adagolhatod a gazt), ami sokkal precizebb iranyitast tesz lehetove, mint a billentyuzet gombjai. Autos jatekokkal ugyan nem jatszom, de a box-os GTA IV utan peldaul leultem a Vice City melle PC-n es olyan volt egerrel es billentyuzettel iranyitani, mintha egy Cadillac utan beultem volna egy Trabantba. Sot lassan masfel evnyi aktiv Halo 3 multi utan mar az FPS is tizszer jobban megy, mintha egerrel bohockodnek. A tegnapi Firefight-on peldaul mindenkinek 200 felett volt a fejloves szamlaloja, szoval koszi, de tokeletesen meg lehet szokni.

En megertem, hogy nehez ezzel szembenezni (en is atestem ezen, barmennyire is nehez elhinni; nekem sem volt mindig konzolom), de jelen allas szerint a PC-s jatekipar bizony haldoklik. Szar ugy, de ez van. Egyre kevesebb jatek jon ki PC-re es nem ugy tunik, hogy ez a kozeljovoben valtozni fog.
How 'bout them Cowboys?
[7] jardo
Dec 28., Monday 11:55 #40
Mármint az irányítás nem olyan jó.

Ne értsetek félre, jó dolog a konzol, egy csomó előnye van, ezt én is így gondolom, de vannak olyan területek, amiken a pc még mindig jobb.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[7] jardo
Dec 28., Monday 11:54 #39
Billentyűzettel is szar, de ha választani kell, akkor a kisebb rosszat választom. A joykarral még rosszabb, mint gombokkal. Mondom, több autós játékot is próbáltam konzolon.

Egyébként, nekem is volt x360-am, játszottam rajta több játékot is, szal én sem a levegőbe beszélek, ha azt mondom, nem olyan jó, mint a pc.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[25] Shark
Dec 28., Monday 11:48 #38
Válasz jardo (#37) üzenetére
persze mert billentyüzeten jobb játszani autóversenyt mint controlleren lol
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[7] jardo
Dec 28., Monday 11:40 #37
Hát, ahogy én olvastam, a DA pl. egyáltalán nem lett olyan jó konzolon, mint pc-n. Szal igaza van Insect-nek.

Oké, autós játékok. Próbáltam x360-on a Forzát, a Shiftet, a DiRT 2-t, meg még 2 játékot de azoknak már nem jut eszembe a címe. Egy a baj ezekkel, hogy a kontroller miatt kissé bugyuta az irányítás. Nos, ha veszel egy kormányt, akkor ezeket jól lehet irányítani konzolon. Ha kontrollerrel nyomod, akkor nyomába sem ér a pc-s verzióknak.

Verekedőset már említettem, hogy jól mennek konzolon, jrpg-kről is volt szó.

Oké, sportjátékokat kifelejtettem, igazatok van, ezek is jobbak konzolon.

És ha már a Fable 2-t említette valaki, jobb ha tudja, pusztán csak a pénz miatt nem jött pc-re, nem más miatt.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[41] Đoma
Dec 28., Monday 11:35 #36
Válasz Drado (#33) üzenetére
Így van Ugyanugy kötheted HDTV-re, ugyanúgy kötheted HDTV-re HDMI kábellel, akárcsak én.... szóval, a pc-re senkinek egy rossz szava sem lehet!
[25] Karez
Dec 28., Monday 10:56 #35
Elméletileg egy rakat patch már megjelent a játékhoz, ami a bug-okon kívül a live és a social club kompatibilitását is javítja valamennyire.

itt is vannak(érdemes mindegyiket feltenni):
KATT!
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[17] Insect
Dec 28., Monday 10:41 #34
A Dragon Age fogyatékos konzolportját ne említsük a pc verzióvak eggyütt
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[18] Drado
Dec 28., Monday 10:08 #33
Válasz Đoma (#26) üzenetére
Meg ott nem is kell moddolni a gépet ha warezolni akarsz.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[18] Drado
Dec 28., Monday 10:07 #32
Itt csak én szeretem a stratégiát vagy mi? Ami egy kicsit kezdi megizzasztani az emberek szürkeállományát az egyből nem kell?
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
Összesen: 81 [1-50]
1 | 2
jardo
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS, Verseny, Szerepjáték, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
axl
(offline)
macewindu74
(offline)
rozsomak96
(offline)
bence93
(offline)