[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5156 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103446 kreditet gyűjtött

2009 October
01:40 Win7 occsóér', de módjával!
Gondolom senkit nem lep meg az az információ, hogy 21.-éből 22.-ére átforduló éjfélkor a budapesti Mammut 2-ben féláron lehetett megvenni a Micosoft legújabb operációs rendszerét, a reklámból inkább 7-esnek nevezett 6.1-et (valódi verziószám, nem szemétkedés!). Ezt a honlapon kinn volt hírként is, blogbejegyzésként is. Ez egy valószínűleg soha, de leghamarabb is évekkel később visszatérő alkalom, amit kár elszalasztani, gondoltam magamban, így útra is keltem. Röviden összefoglalva: Jöttem, láttam, szörnyülködtem, vásároltam, menekültem. Bővebben a tovább gomb alatt.
Nem volt sok kedvem az éjfél előtti programokra, pusztán a rituális összejövetel egyetlen értelméért akartam elmenni, a premierkori olcsó Windowsért, ezért elég későn indultam. A helyszín természetesen nem is lehetett volna messzebb, de semmi gond, örülök hogy legalább elérhető közelben van. Gondolkodóban voltam, hogy talán kocsival kéne mennem, hisz este nincs forgalom és nem lesz gond hazajövet se, de rájöttem hogy tömegközlekedéssel legalább fogalmam van a Mammut hollétéről, kocsival meg arról se, hol van a Moszkva tér, így maradt a metró.

Meglepően hamar megtaláltam a Mammutot, és ezért már 23:00-kor a kapujánál ácsorogtam, de jobb inkább azonnal megtalálni mint a keresésre szánt időt túllépni, úgy hogy beme...nnék, ha nem lenne egy bazi nagy paddal eltorlaszolva az egyébként se nyíló fotocellás ajtó. Már kezdtem megérteni miért ígértek ekkora kedvezményt, amikor is kicsit arrébb már találtam működő bejáratot. Véletlen a Mammut 1-be akartam menni a 2 helyett, de mivel ki sincs írva ezért megesik, nah.

Leérve a premiernek helyt adó üzletbe kicsit körbe néztem, ha már ilyen gyorsan ide értem, eldobtam a fejem az áraktól (még hogy fukar árak...), megpróbáltam rájönni mi megy az HBO HD-n (Beowulf), és meglepődtem a tömegen, főleg az összetételén. (Rocker pulcsis bajtárson át a banyatankot görgető öregasszonyig mindenki új Ablakokat akart magának.) Közben ment a tombola, amikre jegyeket 21.-e napközben lehetett szerezni Budapest forgalmasabb terein, és serényen nyerték a hihetetlen értékű "sajnáljuk hogy nem nyert" feliratot és a 10 forintos nyakba akasztós pántot, igaz a vége felé elment egy Windows 7 is, Office 2007-estül.

Nagy nehezen elérkeztünk a várva várj éjfélhez is, és az igazi gondok valójában most kezdődtek. Például ott, hogy nekik még nem volt éjfél. Nekik 2 perces késésben jár az óra (avagy az övüké volt pontos, és körülöttem mind a 10 embernek sietett 2 egész percet). Oké, ebbe még nem halunk bele. De ne olyan gyorsan, hiszen már csak 58 percetek van, pazaroljunk még belőle egy keveset azzal, hogy csak most fogjuk kisorsolni a laptopot, addig meg nincs fogdosás. De persze akinek még nincs elég vacka, az előtte nyerhet pólót (ha éles volt a szemem, az egyiket Gyu vitte, a meg nem mondom melyik magazintól) meg focilabdát, majd jöhetett a notebook is. Oké. 0:13 Na még beszéljünk el egy percet, addig legalább előrébb tolongok, megkérnek hogy mindenki csak 1 darabot vegyen el (WTF OMG???), akkor még 5 másodpercet visszaszámolunk úgy hogy 10-nek tűnjön, aztán tényleg elkezdődik. A kirakott (OEM ellenére csinos dobozú) Windows 7-eket kettesével-hármasával emelik le az emberek, tökéletesen figyelmen kívül hagyva, hogy mit mondtak az előbb, és már nem vagyok messze a kirakott példányoktól, amikor is, mind elfogyott. Durván fél perc leforgása alatt, és szerintem még felfele kerekítettem.

De aggodalomra semmi ok, mondja az a faszi, akit már legszívesebben lecsaptam volna, de ahhoz megint ki kellett volna állni abból a tumultusból. Jön még Windows, jön a raktárból, csak egy kis türelem! Mivel a dolog időre megy, eme pofátlanul kevés adag után mi a "kis türelmen" leginkább a kettővel korábbi pillanatot értettük, ehelyett újabb 10 percig kellett azon viccelődnünk, hogy majd 0:55-re talán hoznak még valamit, meg az emlegetett raktár Redmondban van, és még egyszer gyorsan újraszámolják, mielőtt felengedik a gőzhajóra. Végül két Föld körüli út után megjött, immár a szokásos ótvar OEM csomagolásban, és hihetetlen hogy rájöttek erre, de már 2 hosztesz lány osztogatta a Wint, mert így gyorsabb. Az utolsót kaptam. Nekem viszont beígért misszióm volt arra, hogy stevefarcrynak is kiverekszek egy példányt, így ez nem lett volna elég. Ellenben egyszerre félve attól, hogy előbb érkezik el a hajnali 1 óra mint hogy kijussak, valamint hogy a mögöttem lévők meglincselnek hogy egy Winnel a kezemben miért nem megyek a fenébe, inkább kivonultam, hogy legalább ezt fizessem ki, aztán ha van idő visszajövök még egyért.

De álljon meg a gyászmenet, én milyen változatot is kaptam? Az oké hogy Home Premium, no de hány biteset? Kikeresem a címkéből. 32 bit Épp csak a fele a kelleténél. Na így nem leszünk jóban. Már kezdtem azt gondolni hogy a végén MesszeSíró István (stevefarcry, haha!) fog jól kijönni az egészből, mert ő ilyet kért, én viszont előbb élem meg a Barátok Közt végét, minthogy hagyjam félgőzzel vánszorogni a procimat. Majd megkérdeztem az első útbaeső szervezőt, hogy éljünk már a jelenben, hol vannak a 64 bites Win7-ök? Az első azt mondja jó kérdés, a második azt hogy így jártam, mert 32 bites volt meghirdetve az akcióra, igaz nem ilyen szavakkal. Én meg azt neki, hogy te is meg fogod járni, ez egyáltalán nem volt kihírdetve, és nincs kedvem a vicceidhez. Majd a harmadik azt mondta hogy kitudnak egyet cserélni csütörtökön (immár csütörtök volt, csak szóltam), a negyedik azt, hogy jelentkezzek az ötödiknél, és akkor majd kedden kicserélik, ha bontatlan és meg van a blokk. Eme ötödik pedig már alig tudta hova felírni a nevemet, mert az eddig vásárlók minimum fele is hasonlóan tett, és még jöttek mások mögém.

Ezután csak a pénztáros sort kellett végig állni, ahol csoda hogy nem vetették be minden egyes Windows 7-nél a "Józsi, mennyibe is kerül ez a 2387232763 vonalkódú termék?" trükköt az időhúzásra, hanem már 0:40-kor ki tudtam fizetni eme akciós áron. Majd visszanéztem, hogy akkor tudok-e szerezni stevey-nek is egy Windowst, de legalább 3x akkora sor volt ott mint amennyin nekem át kellett verekednem ehhez az egyhez, és a harmadik adag azóta se jött meg. Redmond bizony messze van raktározásra...

Ezek után pedig már tényleg nem akartam mást, csak hazajutni, így felszálltam az utolsó 4es/6os villamosra, a fogyasztóvédelmi törvényeket sértően készlethiányos akció miatt pedig tegyen feljelentést az, akinek ehhez még kedve maradt. De hogy a hajnali 1 órás zárást azt kőkeményen bevasalták mindenkin, azt így látatlanra is megmondom!
37 komment

[37] carville
tegnapelőtt 10:48 #37
Válasz Invi (#34) üzenetére
Ha a mindennapi életem során nem találtam olyat amivel van gond, minek kutassak ilyen után?
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[17] Tomtom
Oct 23., Friday 17:41 #36
Válasz Npeti (#31) üzenetére
nem csak hallottam, tapasztaltam is néhányat. (Corell11-12-13, Open office, Maya...)
Természetesen ezek nem mostani verziók, és lehet, hogy az O. Office kivételével -mert hogy az shareware- mindegyiknek létezik megbízható 64 bites változata, dehát nem tudok minden évben százezreket költeni csak szoftware-re és gépre, csak azért, mert ők úgy gondolják, a tavaji verzió már elavult...
Majd akkor váltok gépet és op.rendszert, ha a Win. 7-ről kiderül, mennyire stabil és ha a rendszer g. azt nem mondja, "na most már átpakolom a RAID 0.1-et..."
Ez még el fog tartani 1-2 hónapig
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[51] Dude
Oct 23., Friday 17:05 #35
Ha most vennék gépet biztos, hogy 64 bites op.rendszert raknék rá. Persze csak, mint egy átlagos felhasználó. Egyszerűen időtállóbb befektetés.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[61] Invi
Oct 23., Friday 16:56 #34
Válasz carville (#32) üzenetére
Próbálj meg olyan cuccokat futtatni, amik el sem indulnak 64bites OS alatt. Vagy amikhez nincsen 64bites driver.
[35] Npeti
Oct 23., Friday 11:53 #33
Válasz carville (#32) üzenetére
Ja hát az xp 64 bit érdekes jószág volt. Bár ott is csak az ie8 beta1 64 bites verziójával volt gondom, ami azt mondta, hogy ő nem települ mert ezt az ost nem támogatja. De azon kivül ott se volt semmi gondom. Win7el meg vistaval meg még annyi se.
[37] carville
Oct 23., Friday 11:10 #32
Válasz Npeti (#31) üzenetére
Szintúgy.
A 64 bites Windows XP maga volt a katasztrófa, azon még maga a Windows se futott el, kis túlzással.
Vistánál semmi gond nincs, van külön Program Files a 64 és 32 bites programoknak is, a 32 bitesek 32 bitesként futtatja és úgy működik mint ahogy megtervezték, akár 10 éves programról is lehet szó. Viszont a 64 biteseket végre valahára rendesen ki lehet használni.
Épp ezért ha erre már a Vistánál képesek voltak akkor Win7-nél se adom lejjebb 64 bitnél.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[35] Npeti
Oct 23., Friday 10:49 #31
Válasz Tomtom (#30) üzenetére
Annyiszor halllotam már ezt a 64 biten nem futnak programok, de ilyenel én még nem találtakoztam másfél év alatt. Se linux se win alatt.
[17] Tomtom
Oct 23., Friday 10:08 #30
mondjuk aki egy cseppet is foglalkozik a témával, az gondolhatta már az elején, hogy miért is 6.1 az a 6.1...
Továbbá a 64 bites verziókat sok esetben, számos program nem támogatja mivel azokat 32 bites környezetre optimalizálták. Még mindíg azt mondom -mint ahogy azt anno a Vista debütjénél is tettem-, hogy egy megfelelő szakmai hozzáértéssel rendelkező, lelkiismeretes R.G., a 32 bites környezetre is tökéletesen fel tudja építeni a kívánt konfigurációt.
Magam is 32 bites XP pro.-t használok és közel 3 éve semmi gebasz nem volt vele, pedig nyúztam eleget. Jó, mondjuk én csak munkára használom, dehát egy PC-t mi másra kellene/lehetne használni...
Szerintem az MS legbiztonságosabb OP. rendszere még mindig az XP.
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[32] manga02
Oct 23., Friday 9:44 #29
Ez emlékeztet arra, hogy nekem nem ér meg 15 forintos leárazást ennyi szopás egy operációs rendszerért, amit így is csak netezésre használnék. Semmi sem ér ennyi szopást....
[11] blackbox
Oct 22., Thursday 22:59 #28
Válasz dreampage (#27) üzenetére
Így van: Verzió: 6.1 (build 7600)

Mint dream bemásolt szövegéből is kiderül, hogy kompatibilitási okok miatt lett 6.x, és nem 7 a verziószám. Sok program nem volt hajlandó elindulni eltérés esetén.
Finish the Fight!!
[111] dreampage
Oct 22., Thursday 21:48 #27
"Anyway, the numbering we used is quite simple. The very first release of Windows was Windows 1.0, the second was Windows 2.0, the third Windows 3.0.

Here's where things get a little more complicated. Following Windows 3.0 was Windows NT which was code versioned as Windows 3.1. Then came Windows 95, which was code versioned as Windows 4.0. Then, Windows 98, 98 SE and Windows Millennium each shipped as 4.0.1998, 4.10.2222, and 4.90.3000, respectively. So we're counting all 9x versions as being 4.0.

Windows 2000 code was 5.0 and then we shipped Windows XP as 5.1, even though it was a major release we didn't' want to change code version numbers to maximize application compatibility.

That brings us to Windows Vista, which is 6.0. So we see Windows 7 as our next logical significant release and 7th in the family of Windows releases.

We learned a lot about using 5.1 for XP and how that helped developers with version checking for API compatibility. We also had the lesson reinforced when we applied the version number in the Windows Vista code as Windows 6.0-- that changing basic version numbers can cause application compatibility issues.

So we decided to ship the Windows 7 code as Windows 6.1 - which is what you will see in the actual version of the product in cmd.exe or computer properties."

KATT!
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[35] Npeti
Oct 22., Thursday 20:58 #26
Válasz Invi (#25) üzenetére
De a legjobb az volt benne, hogy mikor elöször raktam fel akkor semmi gondja nem volt vele. Aztán váltotam xpre 1-2 hét után és mikor megint vista került fel akkor kezdte csak ezt az ökörséget. Pedig ua. a 64bites msdnaas vista volt.
[61] Invi
Oct 22., Thursday 20:52 #25
Válasz Npeti (#23) üzenetére
LOL.
Oct 22., Thursday 20:51 #24
Sajnállak,de legalább az áru megvan.
Game Life www.játékaim.hu www.gameronline.org http://twitter.com/markidlive http://www.youtube.com/user/markidlive
[35] Npeti
Oct 22., Thursday 20:47 #23
Válasz carville (#20) üzenetére
Persze, hogy sokkal jobban hasonlit hisz ugyanaz a kernel van alatta mnit a vista alatt (pont ezért lett anno az xp is csak 5.1 még a win2000 5.0 volt), így valóban megállja a helyét a 6.x de a 6.1et én is keveslem. Bár igazából a semmin vitatkozunk.

Invi: Nekem a vistat állandóan úgy kellet inditanom, hogy ne nézze a driverek digitális aláírását mert az nem volt a wifi adapteremnek és nem müködött volna ha ellenőrzi. Rüheltem is érte.
[61] Invi
Oct 22., Thursday 20:38 #22
Válasz carville (#15) üzenetére
Amúgy szerintem OEM-nél ha valaki Vaterán veszi, akkor toszhatja, mert legalitás szempontjából be kell mutatni a matricát és a névre szóló számlát.
[61] Invi
Oct 22., Thursday 20:36 #21
64bites win nagyon jó, ha nem akarsz dolgozni. Saját tapasztalatból mondom. Az asztalin az van, de se digitálisan aláírni se semmit nem lehet vele, mert az not supported a fontos programjaim számára...
[37] carville
Oct 22., Thursday 19:49 #20
Válasz Npeti (#19) üzenetére
Hát, végülis pont a marketing kedvéért emelték eggyel a verziószámot. Névlegesen, ugye. Azt meg kb senki nem tudja, hogy mi az általuk ténylegesen meghatározott verziószám, azt megtartják maguknak.

És azért a Vista és a 7 sokal jobban hasonlít egymásra, mint az XP és a Vista, szerintem jogos hogy nem 7.0, bár a 6.1-et keveslem. Talán 6.5-tel lehetne a legjobban megfogalmazni.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[35] Npeti
Oct 22., Thursday 19:25 #19
Válasz carville (#18) üzenetére
Igazad van nekem valahogy logikusnak tünt, hogy márcsak a marketing miatt is emelik legalább egyel a verziószámot, de aztán most olvasom a win7 blogon, hogy ez valóban csak egy 0,1-es eltérés a vistahoz képest. Amibe ha belegondolok elégé egy vicces dolog mert a vista sehol nincsa 7hez képest.
[37] carville
Oct 22., Thursday 19:17 #18
Válasz Npeti (#17) üzenetére
Az csak a build száma.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[35] Npeti
Oct 22., Thursday 18:33 #17
6,1-es Verzió szám? Már az RC is 7100 volt ez rtm meg azt hiszem 7200as lett, szóval nem egészen értem de mindegy csak kötekedni akartam.

Amúgy szép kaland jó, hogy csak homeot árultak mert ha pro is lett volna tuti felmegyek én is még akkor is ha a déliben kell aludnom, de így inkább elég az msdnaa-s verzió.
[111] dreampage
Oct 22., Thursday 17:48 #16
Én annyit tennék hozzá, hogy az ilyen rendezvények hangulata, légköre legalább ugyanannyi részben a látogatók viselkedésétől is függ, mint a szervezéstől. És sajnos tudjuk, Magyarországon milyen az, ha valami 1 forinttal kevesebbe kerül.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[37] carville
Oct 22., Thursday 17:09 #15
Egyébként Doomtól jött ihlettől vezérelve, ránéztem a Vaterára, vajon hány példányt pakoltak fel az estéből.
KATT!
Sóhaj
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[37] carville
Oct 22., Thursday 17:06 #14
Válasz Sagem (#13) üzenetére
Szerintem nekik üzlet minden egyes eladott példány, és ezért sem érdekelte őket hogy egy ember mennyit vesz, mert hát gondolom az MS-től is olyan áron kapták.
Ellenben demoralizáló lett volna meghirdetni hogy az első 100 szerencsés féláron kapja a cuccot, ha nem darabra akkor időben kell mérni, azzal meg jól lehet trükközni, és így szerintem még 100 se tudott elfogyni akciósan...
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[12] Sagem
Oct 22., Thursday 16:57 #13
Válasz tg76 (#6) üzenetére
Halljuk mi nem úgy volt, avatar "kollega" Egyébként nagy valószínűség szerint ez inkább a Fukarék sara, mint az MS-é. Ha darabszám stop lett volna az MS részéről, akkor szerintem nem időtartamot adnak meg, és szigorúan ellenőrizték volna azt is, hogy 1 vásárló 1 példány.
No Mutants Allowed
[37] carville
Oct 22., Thursday 15:05 #12
Válasz mcmacko (#11) üzenetére
Benne van a szövegben az utána érdeklődésem, tudok róla. Bár már azon se lepődnék meg ha kedden pedig letagadnák.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Oct 22., Thursday 11:33 #11
Keddtől becserélik a 64 bitesre, ha a csomagot nem bontod fel.
"This is our time to medicate..."
[11] blackbox
Oct 22., Thursday 11:24 #10
Válasz Alwares (#2) üzenetére
Ezért most nem iratkozok be újra a suliba

Most mennyi lett volna az ára így? Mammutban?
Finish the Fight!!
Oct 22., Thursday 10:54 #9
Hát öregem, ez nem semmi.... Mindenesetre, mint mondtam, köszi , hogy megpróbáltad, mert itt tényleg minden lehető akadályt eléd gurítottak, ami csak lehetséges.
[3] Truner
Oct 22., Thursday 9:58 #8
Megérni megérné az árát, de nem így.
Hála istennek nekem is megvan már egy ideje (MSDNAA szintén), így nem kell vacakolnom.
[37] carville
Oct 22., Thursday 9:54 #7
Válasz tg76 (#6) üzenetére
Nyugodtan írd le őket, nem célom a direkt félrevezetés, de az én szememben Tényleg minden így folyt le.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[4] tg76
Oct 22., Thursday 9:52 #6
Pár dolog azért nem úgy volt ahogy láttad, de sebaj.
Are you experienced?
[37] carville
Oct 22., Thursday 9:51 #5
Válasz renz (#4) üzenetére
Mivel most is megtettek mindent annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb embernek kelljen kifizetnie ezt a félárat, nem hiszem hogy valaha ismét találkozhatunk ezzel az árcimkével.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[57] renz
Oct 22., Thursday 9:32 #4
Én csak akkor fogok mosolyogni, ha majd ugyanennyiért adják a BGS-en is a win7-et.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[8] river
Oct 22., Thursday 9:25 #3
Hát Carville jók az idegeid,hogy ezt mind kibírtad...ez ma Magyarország..egyszer tudnánk valamit rendesen megszervezni...dilettánsok.Remélem a Budapest Game Show nem ilyen lesz...
foglalkozzunk komoly dolgokkal...jáccccunk!!!
[59] Alwares
Oct 22., Thursday 9:17 #2
Fantaszikus. Rosszul vagyok az ilyen verekedős akcióktól mindig
Szerencsére nekem van már Win7-em (Msdnaa) meg most lesz még egy a laptopra ingyen.
.titanic {float: none;}
[51] Dude
Oct 22., Thursday 9:06 #1
Még jó, hogy nem mentem. Baszakodás és 64 bites nuku. Ez jóak...ez aztán jól össze volt rakva. Innen is gratulálok a szervezőknek.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live