[7] R.P (offline)

Humoros - Vidm

egy 32 ves fi s itt lakik: Bks / Bkscsaba

4264 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8957 kreditet gyjttt

2009 September
20:43 Wet xbox 360
Vide megnz,hmmm jnak tnik...Jtk kiprbl...Nah bazdki...:D
Hihetetlen rzelmeket vltott ki bellem ez a jtk.Az elejn lekttt,aztn azon a plyn ahol ilyen hthzban vagyunk s jgtmbk lgnak a plafonrl,nah ott nem tudok egy istennek sem tovbbjutni.Igaz hardon toltam,de ht ez mr egyszeren irritl.(Mg a Resi 5 sem izzasztott meg ennyire,pedig ott voltak gondok a mestersges inteligencival nhol :))Maga a game tartalmilag kimerl annyiban,hogy llandan lasstani kell az idt.s nagyjbl ennyi...Van 4 fle fegyver+ a kardunk,ami elg nevetsgesen "szuperl".Ugyanis 5-6 suhints egy ellenfl.Mikor volt az meglezve? :) J hard-hard,de azrt ne legyenek mr istenek.Ezentl vagy valakit ldznk,vagy ppen nem ezt tesszk,de akkor meg jn egy bejtszs,gyors megmutatja honnan jnnek vgtelentve a gazok,majd a "forrst" megjelli egy koponyval s ezt kell neknk kitni,hogy bezrdjon az aktulis ajt.Persze mindekzben 600Xan jnnek,lnek rnk,s ha elszr nem az ajtk kiiktatsval foglalatoskodunk,akkor termeldnek jra a leltt emberek... s,ha mg ez nem lenne elg nehz,mindezt csakis a kardunkal tudjuk kivitelezni,lhetjk fedezkbl,de az sajnos nem hat.gy marad az,hogy a nagy golyzporban kell kardozgatnunk az ajt "kapcsoljt"...:hmm: Tovbbi kezdetben rdekes,ksbb irritl elem,mikor fhsnnk begurul.Ilyenkor mindent pirosnak lt,csak az ellensg krvonala,meg a trgyak feketk.(Ez elre letrolt helyszineken trtnik)Nagyon szp s j,de mikor ugrabugrlni kell,akkor a f@sznak tesznek be ilyen marhasgot,nem is beszlve arrl,mikor az elbbiekben emltett ajtkat kell lezrni az ellensg folyam ell...Sokat lehet ilyenkor ltni... :shutup2: Tovbb ami kicsit rdekes volt,az a vr csapdsa.ltalban egyenes vonalakban trtnik.rdekes ltvny.Valamint kicsit fusztrl,mikor leter visszatlts gyannt megkortyoljuk a Whisky-s veget,majd hsnnk feldobja s sztlvi,s teszi ezt minden egyes alkalommal...Legalbb tettek volna bele mg pr ilyen animcit amit aztn randomra vltogat a gp...Grafikailag sem olyan egetver amolyan ers kzepes.Tartalmilag meg teljessggel sszetkolt az egsz, pl Max payne,Tomb raider...Mindent sszevetve,valameddig lefoglalt,de nem rzek ksztetst,hogy 700000re is nekirugaszkodjak ugyan azon plyarsznek,gy aztn megy a polcra porosodni.
5 komment

[46] csavar
Sep 17., Thursday 1:14 #5
jaj de elszomort amit rsz. n is vrom, mert Tarantinosg van nlam. de... nem is tudom. lehet vrok vele. 12 guriga sok lesz rte...rzem
ja s kszi az inft. mg vrok review-t "oszt" megltom
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[7] R.P
Sep 16., Wednesday 23:27 #4
Vlasz Wolverine (#3) zenetre
Nem,ez olyan jtk,ami knnyedn bejhetett volna mindenkinek,ha nem ilyen kisipari ereszts lett volna belle.
"Forward ever backward never"
[34] Wolverine
Sep 16., Wednesday 23:19 #3
Vlasz R.P (#2) zenetre
Pontosan ez az. n imdom a filmjeit s biztosan a jtk ksztit is megihlette a Kill Bill s a Death Proof. Az viszont biztos hogy tbb dolgot is bele vihettek volna a jtkba. Kr hogy ennyire sszecsapott lett. Szerintem pedig az tlet lehetett volna egyedibb is. Ha esetleg taln lesz folytatsa remlem odafigyelnek erre. Feltve ha lesz. Ez a jtk olyan hogy vagy tetszik a jtkosnaknak, vagy nem.
Die in peace
[7] R.P
Sep 16., Wednesday 23:07 #2
Vlasz Wolverine (#1) zenetre
Ht,nem rajongok klnsebben a Grindhouse vilgrt.De nincs is bajom vele. Tnyleg el is felejtettem utalni Quentin Tarantino-ra.Pedig a legels gondolatom ez volt.
"Forward ever backward never"
[34] Wolverine
Sep 16., Wednesday 22:58 #1
Pedig nagyon vrom mr ezt a jtkot hogy megvehessem. De egybknt tged foglalkoztat is ez a Grindhouse vilg, vagy csak gondoltad megveszed, htha megtetszik?

Ez a bizonyos beguruls nlam is okozott problmt. Nehezen kivehet a plya. Plusz ez az vegdoblsdi is...valban jobb lett volna ha ezt is kicsit cifrzzk mg. Kis aprsgok s mgis hogy le tudjk rontani a jtkot. n azrt beprblkozom mg vele.
Die in peace
R.P
"Forward ever backward never"
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Nintendo DS
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Zene (jtszom), TV, Bulizs, Bartok, Letlts, Internetes magazinok
Bartok, ismersk
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
FooLman
(offline)
Chicco24
(offline)
Patrick Bateman
(offline)
Yip Man
(offline)
HuTi
(offline)
erik10
(offline)
Rince
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)