[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4116 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2009 August
12:13 Első képregényeim és függőségem története
Ez a bejegyzés nekem is hasznos hiszen (sajnos) én is leszek öreg és én sem fogok emlékezni gyermekkorom összes csodás pillanatára melyek közül néhányat most megosztok veletek. Követtem el hibákat, én már tanultam belőle, most rajtatok a sor. (Ez az utolsó mondat filmbeillő volt nem?)
Első képregényeim a Garfield 1999-es és 2000-es évjáratának néhány száma (azóta beszereztem sokkal régebbieket is) volt melyeket egymás után olvasgattam rengetegszer mígnem egy napona hely újságárusnál megpillantottam egy számot amit mondanom sem kell azonnal megvettem elolvastam és beleszerettem... Havonta jött az új Garfield és én mindig megvettem de most ugorjunk oda amikor már nagyon sok számom volt és szembesülnöm kellett azzal, hogy ismétlik a poénokat csak átalakítva pl: megváltozik a háttérszín, szinonímaszavak és így tovább. De én kitartottam és vettem a számokat és bíztam a Paws kiadóban, hogy visszatér a humorérzékük vagy valami...nem így történt. Mégtöbb számom lett de kevesebb poénom ezért abba kellett hagynom a Garfield vásárlását :( . Lehet, hogy azóta megjelentek új poénok de nem...nem fogok visszaszokni. Viszlát Garfield!
4 komment

[41] Gulandro
Aug 21., Friday 18:57 #4
Évekig gyűjtöttem, remek sorozat.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[32] manga02
Aug 21., Friday 17:49 #3
Válasz D. (#2) üzenetére
Én ezt értem Arra céloztam az oldallal, hogy jobb napi egy új poén, mint havonta több ismétlődő
[4] D.
Aug 21., Friday 14:42 #2
Válasz manga02 (#1) üzenetére
Ezek tényleg tök jók meg minden de ha kiszámolod havonta jelenik meg újság és egy hónapban akkor 31 új poén van ami tök jó de egy újságban nem 31 van hanem több ezért beleraknak olyanokat amik már öregek de egy idő után az is elfogy úgyhogy újakat dobnak.
Oh it's bad luck to be you.
[32] manga02
Aug 21., Friday 14:29 #1
KATT! Itt az összes eredeti. Minden napra egy képsor. Majdnem az egészet átnyálaztam már, még nem találtam ismétlődést, max a témában.
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)