[9] badger (offline)

Bjos - Diszn - Hatreset

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4299 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 12834 kreditet gyjttt

2009 July
08:35 GEARS OF WAR 2 - Xbox Live
gy gondoltam, mivel napi rendszeressggel ljk az ellent, online a haverokkal, rok egy kis lmnybeszmolt.


Lesznek lag-os partykrl rdekessgek:) Nevezhetjk amolyan feszltsg levezet, *sp* lag, aaaazmmiiiivolt?, hteztnemhiszemel... stb. ellenslyoz rsoknak...

Tovbb igyekszem informldni a kzelg esemnyekrl, s megosztani veletek.

s vrunk minden magyar Gamer-t, ha jtszana velnk! :)
Gears of War 2 3 komment

[9] badger
Jul 06., Monday 10:59 #3
hali!

mivel dolgozom, gy csak egy pillantsnyi idm volt... dlutnra szmthattok egy j bejegyzsre.
Troll'd | XBL GT: BaDGeEEeR | nem mindegy hogy kanos lan party vagy lanos kan party
[25] criss
Jul 06., Monday 10:38 #2
Na ez egy j tlet volt lassan tltm fel az accom s megkereslek titeket.
Kvncsi leszek az iromnyokra hajr!
Xbox ONE v PS4 ?! hmmmmm Fakontroller Djas 2010-ben! Gamertag: Cybst0rm HUN
[18] Drado
Jul 06., Monday 10:38 #1
azthittem bvebb lesz az lmnybeszmold
Rm nagyon kell vigyzni, mert bellem csak egy van. A tbbiekre nem, mert k sokan vannak.
badger
Troll'd | XBL GT: BaDGeEEeR | nem mindegy hogy kanos lan party vagy lanos kan party
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (jtszom), DVD, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Grafika, rajzols, Bowling, teke, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Chat, Frum, Esben stls, Foci, Kosr, Hember pts, Squash, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
Pusztt
(offline)
Daneel
(offline)
zeroentity
(offline)
rainman72
(offline)
travis18
(offline)
Laccccccc88
(offline)
Zaki
(offline)
Fabri
(offline)
hudra
(offline)
Lieb Zsolt
(offline)
csirkecske
(offline)
XBOX Live
Gears of War 2 adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Epic Games
Megjelens: 2008. Nov 06.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.2
Ami tetszett
Ahol lehetett, ott javult, epikus jelentetek sokasga.
Ami nem tetszett
Lehetett volna egy kicsivel hosszabb is.
Olvasi rtkels: 11.5 (202 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

122 | Gears of War 2 - teszt

Eljtt a nap, amire az Xbox 360 tulajdonosok nagy rsze mr rgta vrt: megjelent a gp exkluzv knlatnak idei zszlshajja, a Gears of War 2, amely minden szempontbl az els rsz tlszrnyalst tzte ki cljul. Lssuk, sikerlt-e Marcus-knak.

25 | [E3] Gears of War 3 teaser

Cole mr kszen ll. s te?

31 | Gears of War 2: GOTY kiads

Akik mostanig halogattk a Gears of War 2 megvsrlst, azoknak most mr rdemes vrni egy keveset, definitv kiads rkezik ugyanis hamarosan az Epic Games jtkbl.

68 | Gears of War 2: kiegszl a single player

Jv hten rkezik a kvetkez Dark Corners nvre hallgat Gears of War 2 DLC, benne a szoksos multis bvtmnyek mellett kilencven percnyi single player tartalommal.

46 | Gears of War 2 jdonsgok

Az Epic Games tbb Gears of War 2-vel kapcsolatos bejelentst is tartogatott szmunkra a mai napra: megtudtuk, hogy tovbbi tartalmakkal fog bvlni a jtk, mint ahogy azt is, hogy a msodik rsz eladsai tlptk a bvs tmillis hatrt.

19 | Gears of War 2 - patch a kzeljvben

Az nnepeknek vge, az Epic hza tjn pedig jelenleg is vadul dolgoznak a Gears of War 2-n: ezttal Mark Rein maga tjkoztatta a rajongkat a vrhat frisstsrl.

21 | [VGA] Gears of War 2 DLC trailer

A korbbi gretekhez hen ma felfedtk a Gears of War 2 els komolyabb letlthet tartalmat, amely a Combustible Map Pack nvre hallgat.

57 | Gears of War 2: kzel a hrommilli

Az v vgi Xbox 360 knlat legcsbtbb darabja egyrtelmen a Gears of War 2 lesz a vsrlk szmra a nagy karcsonyi rohamban, amit a jtk eddigi teljestmnye is jl altmaszt.

19 | Gears of War 2: ktmillis start

Ahogyan az vrhat volt, remek start ll a mlt ht vgn megjelent Gears of War 2 mgtt: a nagyobb, szebb, jobb szenthromsgot kvet folytatsbl kt milli fogyott az els napokban.

29 | Gears of War 2: nem lesz dem

Nem volt multiplayer bta, s nem lesz dem a pnteken debtl Gears of War 2-bl. A jtk dizjnere szerint azrt, mert a nylt btatesztek olyanok, mint a gyorsan lezavart szex.

247 | Nagy COG-Tag Vadszat: a msodik kldets

Egysgnk feladata lokalizlni s begyjteni az Utols Hbor sorn elesett bajtrsaink “Cog Tag”- jeit. Az els bevets sikeresen lezajlott, az egysgek egy rsze sikeresen visszatrt a bzisra. A msodik misszi legalbb ilyen kemnynek grkezik: itt vannak az j koordintk.

60 | Gears of War 2: az utols trailer

Az utols bizony, jv hten vilgpremier, a Sskk mr izgatottan mocorognak a fld alatt, hinyzik nekik a frszels. A Gears of War 2 november hetedikn indul harcba.

148 | Gears of War 2: az utols nap [Frisstve]

A Gears of War els rsze annak idejn a "Mad World" tvreklmmal csbtotta vsrlsra a nagyrdemt - most a msodik rsz is megkapta a maga lrai zenei alfestssel meglocsolt reklmjt.

55 | Gears of War 2 premierbuli

A Gears of War 2 az v egyik legjobban vrt Xbox 360 jtka - a premierje egyrtelmen olyan esemny, amit rdemes nnepelni egy kicsit. Ez most kis haznkban is megtrtnik - s ott lehetsz Te is.

35 | Gears of War 2: ajnlott ltnival

A Gears of War 2 videonapl szria eddigi legjobb rsze kvetkezik, a "A Pixel is Worth 1,000 Words" epizd a grafikra s a vizulis finomsgokra koncentrl, korbban nem ltott ingame jelenetekkel.

546 | Gears 2: A Nagy COG Tag Vadszat

Egysgnk feladata lokalizlni s begyjteni az Utols Hbor sorn elesett bajtrsaink “Cog Tag”-jeit. A mholdas kpek elemzse szerint a Fldn sszesen 1000 “Cog Tag” ltezik, abbl az irnytsunk al tartoz KE-12 znban 11 darab tallhat. Indul a vadszat.

41 | Gears of War 2 - Brumak-vadszat

Fldtl elrugaszkodott, nagy felbonts, ltvnyos kpcsomaggal bvlt a most befutott t darab friss screenshot-nak ksznheten a Gears of War 2 cmmel felcdulzott galrink.

42 | Gears of War 2: j ellenfelek

Friss epizddal jelentkezik a maratoni Gears of War 2 videnapl sorozat. Ezttal az j ellenfelek vannak tertken - a tmegesen tmad kzkatonktl a masszvabb sskkig.

126 | Gears of War 2 kpzn

Nem egy, nem kett, nem hrom... anem kapsbl tizenhat friss s ropogs screenshot zuhant be a Gears of War 2-bl. Kellemesen fldbedngls mindegyik.

31 | Gears of War 2: Marcus s a haverok

Ezen a hten sem maradunk fejleszti kommentral megspkelt Gears of War 2 vide nlkl - a friss epizdban a Marcus mellett harcol bajtrsakrl s az j karakterekrl tudhatunk meg tbbet.

18 | Gears of War 2: a fegyver a bartod

Az Epic jfajta fejleszti videsorozattal tmogatja meg a november elejn rkez Gears of War 2-t. A friss epizdban a fegyverekrl, a kivgzsekrl, s a persze a brutalitsrl esik sz.

46 | Nem lesz Gears of War 2 PC-re

Br eredetileg Xbox 360 exkluzv volt, vgl PC-re is megjelent az els Gears of War, a fejlesztk azonban elrultk, hogy a msodik rsznl mr senki se szmtson hasonlra.

70 | Gears of War 2: Limitlt Frszes Csomag

A durva limitlt kiadsok kort ljk: tavaly a Halo 3 Master Chief sisakjt pakolta a legdrgbb csomagba, idn a Gears of War 2 letnagysg, frsszel felszerelt karabllyal prblkozik.

18 | [E3] Gears of War 2 bemutat

Hbor van, kkemny hbor: a Gears of War 2 az szi X360 knlat akcijtkai kzl a leginkbb vrt - ennek pedig tbb oka is van. Az eddig ltott videk, beszmolk, elzetesek s kpek alapjn a msodik rsz igazi hbort mutat be neknk, jtkosoknak.

29 | [E3] Gears of War 2 trailer + gameplay

A Final Fantasy XIII meglepetsszer bejelentst leszmtva a jtkok kzl a Gears of War 2 kapta a leghosszabb fellpst a Microsoft nemrg befejezdtt E3-as konferencin: Marcus-k egy j trailerrel s egy tartalmas gameplay zeltvel hvtk fel magukra a figyelmet.

17 | Gears of War 2: megjelensi dtum?

Nemrgiben fellttek egy j teaser oldalt a Gears of War 2-hz, a sejtelmes kp alapjn pedig szoks szerint rgtn megindultak a tallgatsok - taln mr meg is van a rejtvny megoldsa.

129 | Gears of War 2 kptenger

Nem viccelnk, tnyleg tengernyi ltnival rkezett a Gears of War 2-bl, ritkn lttunk egyszerre, egy idben, egy jtkbl ennyit. Fkuszban: a karakterek, a csajok, az ellenfelek, a Rettenetes Masszaszrny, a csajok, a pajzs, a lngszr - mondtuk mr, hogy csajok is vannak?

68 | Gears of War 2: friss kpek

A pr nappal ezeltt felltt els gameplay trailer utn megrkeztek az els, emberes felbonts screenshotok is az idn szre datlt Gears of War 2-bl.

207 | Gears of War 2: az els vide

Az greteknek megfelelen a ma reggeli rkban debtlt a Gears of War 2 sokak ltal, s rgta vrt els mozgkpes gameplay bemutatja. A videt a jtk dizjnre, Cliff "Cliffy B" Bleszinski vezeti fel rviden, aztn jn a nagyplys akci.

52 | Gears of War 2 - zdulnak az informcik

Tbb, egymstl fggetlen informci is rkezett nemrgiben a Gears of War 2-vel kapcsolatban - ezek kztt olyanok szerepelnek, mint a jtk llapota, kpregnyvltozat, a rejtlyes UT3-as kapcsolat, s persze az szi premier sikeressgnek elrejelzsei.

35 | Gears of War 2: ingame kp & ltvnytervek

Az Epic az idei Game Developers Conference-en jelentette be hivatalosan a Gears of War 2-t. Akkor csak egy rvidke teasert lthattunk belle - most befutottak az els kpek is, tbbfle zben.

167 | Gears of War 2 - j informcik

A GameInformer magazin mjusi szma szrkben s vrsben pompzik, a fkuszban pedig a Gears of War 2 tallhat - a magazinban elejtett informcik szerencsre hamar elrhet vltak mindenki szmra: jjjenek a konkrtumok.

39 | [GDC] Unreal Engine prezentci

A Gears of War 2 kapcsn tegnap nem csak a hangulatos teaser filmecskt lthatta a nagykznsg, hanem az Unreal Engine 3 egy j vltozatt is bemutattk.

183 | [GDC] Gears of War 2 bejelents, trailer

Sokan vrtk ezt a bejelentst: a Microsoft s az Epic a GDC-n bejelentette az Xbox 360 msodik legsikeresebb jtknak, a Gears of War-nak folytatst. A msodik rsz novemberben rkezik. Informcik, s teaser trailer a porondon.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba