[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4850 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 120502 kreditet gyjttt

2009 June
19:20 Top 10 Games Of The Last 1 Year
Az elmlt egy vben megjelent jtkok toplistja...Lssuk...
Gondolom ez az rs nem sok ember rdekldst mozgatja meg, de gy gondoltam akit mgis azzal megosztom. Ezen lista az elmlt kb. 1 vben kijtt toplistja. Sajt vlemnyezsemet tartalmazza. A jtkokat aszerint helyeztem sorrendbe, hogy n szemly szerint mennyire lveztem ket, mennyire ktttek le, nem pedig az alapjn, hogy milyen motorral futnak, milyen konzolra jttek ki s hny polygonbl ll a fszerepl bal szeme. Egyszeren arrl van itt sz, hogy a szmomra ez vben megjelent 10 legjobban tetsz jtkok kztt fllltottam egy toplistt...

10. Hely : Gear Of War 2Maga a Gears univerzum engem annyira nem fogott meg, az els rszben tetszett ami a trtnet j volt harc, nekem adott egy j lmnyt, hisz az egyik els next-gen jtkom volt. A msodik rsz viszont nekem egy kicsit vkony lett. Egyszeren nem rtettem mi retkes fennek trtnik ami trtnik s egyltaln ezek a lnyeg eddig hol voltak? RAAM utdja egy vilgszgyen volt azt a harcot nem is tudom hov tegyem, majd csinlok egy legsatnybb boss fight listt s ott valahol a 3. helyen lehet. Na mindegy, egyszeren a Gears 2 nem hozta azt amit vrtam tle, elhordzgattam, vgigjtszottam ktszer s aztn megkszntem. Az egyik legjobb idei jtk ugyan, de szmomra messze van attl, hogy j helyen szerepeljen.

9. Hely : Ninja Gaiden 2A Ninja Gaiden 2 flrerts ne essk az egyik legjobb cucc a piacon. Az egyetlen bajom vele, hogy olyan kurva nehz, hogy rltem, hogy vge lett. Nagyon jl nznek ki a kombk, minden fegyverhez van vagy 30 (amibl 5-t ha hasznl az tlagos jtkos), j a harc rendszere, de mocskos md nem hagy jtszani s ez engem egy jtk esetben ki tud akasztani. Zavart, hogy a legknnyebb fokozat is olyan, hogy megvesztem tle, zavart, hogy nincs mission select s a fejlesztseket csak adott szintek kztt lehet tovbbvinni. Ha ezek lettek volna, plusz fldi normlis ember szmra kszlt volna a jtk akkor minden rendbe lenne vele s gy 5 hellyel lejjebb helyezkedne el a drga.

8. Hely : Ninja BladeA Ninja Blade nekem egy nagyon kellemes csalds volt. Nem a top jtkok kategria ltalban, de nlam biztos. Kedvelem a stlust s a ninjs dolgokat is. Engem megfogott s lekttt. Vannak benne hibk, pldul a mentsrendszer, de ennek ellenre egy nagyon j jtkrl beszlnk. Azrt nem kapott jobb helyezseket, mert szmomra kevs volt benne a harci mozdulat, de mondjuk azt legalbb mind hasznlta az ember.

7. Hely : Killzone 2A Killzone szmomra egy nagyon j lmny volt. Hihetetlen ltvnya vilga van s a fegyverek is eszmletlenl nznek ki. A jtkmenete nekem kicsit dcgs, tl sok a fedezkbe vonuls s hinyzik az 1-bl a fegyverek alternatv funkcija. Picit monoton nekem, de ettl mg baromira lvezetes termk. A Bad Company utn taln a legjobb ilyen jelleg FPS.

6. Hely : Wolverine s Star Wars : The Force UnleashedA 6. helyre igen kett darab ksztmny is kerlt. Egyszeren nem akartam egyik se kihagyni s nekem egy kategriba esik a kett. Adott kt pasas az egyik egy brutlis vadbarom karmokkal, msik pedig egy fnykardos sith/jedi harcos. Nekem ezek nmagukban eladtk a jtkot a megjelens eltt. Rgta Wolverine rajong vagyok s persze a csillagok baromira nagy hborjn nttem fel. A kt jtk megllja helyt a hack n slash kategriban. A Wolverine-bl hinyoltam a tipikus Rozsomk ellenfeleket, a Star Warsbl meg egyszeren hinyzott valami, de nagyon. Ezrt is kerltek ahov.

5. Hely : InfamousAz Infamous szmomra az egyrtelmen kell s tuti megveszem kz helyezkedett el a megjelens eltt. A sorsa is ez lett. Egyszeren szeretem a elektromossgot buzerl karaktereket (Thor, Elektro a marvel univerzumbl, Shazam a DC-bl). gy az Infamous Cole-ja kapsbl szimpatikus fiatalember kpben jelent meg szmomra a jtkban. A menete nagyon tetszik, de hinyolok kpessgeket s nhol picit idegest harcok tudnak eljnni, de kell tudssal azok is megoldhatk. Az Infamous az egyik legjobb jtkok egyike nem csak az elmlt vre vonatkozan, de az egsz next-gen korszakban is valahol a top 8-9 krnykn lenne.

4. Hey : Fallout 3A Fallout 3 szmomra egy nagyon furcsa jtk volt. Elszr nagyon nem tetszett el is akartam passzolni aztn valahogy folytattam a jtkot s hihetetlenl lvezetes lett. A poszt-apokaliptikus univerzum amelyben jtszdik egyszeren adta magt. A szerepl brbe is knnyen beleltem magam. J trtnete volt s iszonyatos izgalmas jtkmenete. Nekem ennl tbb nem is kellett. lveztem ahogy jrklhatok a vilgban.

s akkor jjjenek a dobogsok akik nlkl ez az v egyszeren nem lett volna az igazi, ha jtkrl van sz…

3. Hely : Resident Evil 5A Resident Evil sorozatban a 4. rsszel kapcsoldtam be, ami nlam a mai napig az egyik legjobb cucc. Az 5 hozta magt, nagyon j akci jtk lett, csak nem azt vrtam tle. Ha viszont akci akkor mirt nem tudunk akcis irnytst beletenni, maradt a 4 irnytsa, viszont mell egy ers akci kerlt. Hihetetlenl lvezetes jtk volt, gynyr grafika, eszmletlen fegyverek s persze Sheva, oooh Sheva. sszevetve fasza kis lvldzs, de nem ppen Resident Evil 4. Az jobb volt.

2. Hely : The Last RemanantA Last Remnant szintn azon jtkok kz tartozik melyeket nem akartam megvenni, aztn csak eljutott hozzm is. Egyszeren nlam ez a jtk innentl a JRPG-k etalonja. A fszerepl vgre nem egy kis buzi hlyegyerek, hanem egy viszonylag talpraesett valaki. A csapatban iszonyatosan sok szimpatikus lny tallhat. A trtnete is nagyon megfogott, mr mondhatni akrmilyen kcsgl hangzik, hogy elvarzsolt a vilga. Krlbell 200-220 rt jtszhattam vele mikor azt mondtam, hogy na most azrt mr kne ms is. Sokan mr elknyveltk akkoriban, hogy letem vgig ezt fogom jtszani.

Na s most mindenki megtudhatja, hogy az n szememben melyik jtk is rdemelte ki az v jtka cmet…Akit eddig sem rdekelt, az minek olvasta, akit pedig igen annak itt a feldls…

1. Helyezett – Number 1 Game Of June 2008 – June 2009-06-06

METAL GEAR SOLID 4 – Guns Of The Patriots
Az MGS hozta magt s Kojima ismt csodt tett. A jtk grafikailag nekem a legszebb. A menete pedig olyan amilyennek n akarom. Ha akarok lopakodok 59 Javelin raktval az inventoryban vagy kilvk 4000 tltnyt ezzel mindenkit lemszrolva csak mert rossz napom van. Ha pedig olyanom van akkor mindenkit szpen halkan vadszok le kssel, de akr sniperkedhetek is. Annyi fegyver van, hogy ez mg nekem is elg volt, pedig mindig keveslem. Itt viszont van annyi, hogy rohadsig telepakolhatjuk a vilgot lommal. Ha egy hadseregnek kne nekimenni izombl Old Snake lazn megoldan. Persze kicsit sok a vide a jtkban, de ez mind kit rdekel, mert jk a videk. A trtnet eszmletlen, eljnnek olyan dolgok amikre az ember nem szmtana. Az MGS-nl muszj megemlteni a zent. Ugyanis hihetetlenl hatsos. Az utols harcnl libabrs lettem. Magt a jtkot ppen ma fejeztem be 5. alkalommal, de mr kezdem is a 6.-at mert mirt ne. Nlam ez a jtk mg elg sokig a toppon marad nagyon nehz lesz innen kitni.

Nektek akik elolvasttok meg ksznm, hogy gy tetttek remlem rdekesnek tallttok…
16 komment

[40] Rewmac
Jun 07., Sunday 14:44 #16
De jn majd mg egy olyan lista, hogy top 10 legjobb next-gen...Csak nagyon vacillok bizonyos jtkoknl...
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Jun 07., Sunday 14:40 #15
Vlasz Jill Kalina (#14) zenetre
Az nem 2008 Jniusa utn jelent meg.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Jun 07., Sunday 14:04 #14
Nem hinyzik valami a listbl? DMC4? Vagy azt annyira nem szereted? Sztem a Ninja Blade helyre simn mehetne, de persze ez csak az n vlemnyem
zengessnk egymsnak idzeteken keresztl, mert az tk men!
[20] olcsi
Jun 07., Sunday 10:35 #13
szepek a kepek nagyon. Annyira hulye szerencsere nem vagyok meg en sem, hogy 6szor vegigjatszak valamit, csak azert, metr miert ne, heh...
XBL: oliverio
[55] axl
Jun 07., Sunday 2:17 #12
Erdekes lista.

Maradjunk annyiban, hogy en az elmult evben nem jatszottam annyi uj megjelenessel, amibol egy epkezlab Top 10-et ossze lehetne allitani. De a Burnout Paradise tutira benne lenne!
Minden jtk szerepjtk
[44] Szemy666
Jun 06., Saturday 23:12 #11
Vlasz Rewmac (#10) zenetre
Elgg hasonlt Noctis is Cloud-ra, de ez egy msik vilgban jtszdik (a szmozott rszek biztosan) s a FFVII is ms vilgban jtszdik, maximum a Dissidban tallkozhatnnak.
[40] Rewmac
Jun 06., Saturday 23:10 #10
Vlasz Szemy666 (#9) zenetre
Valami 1500c ves videban egyik csv pont gy nzett ki mint Cloud az Advent Childrenben.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[44] Szemy666
Jun 06., Saturday 23:08 #9
Vlasz Rewmac (#8) zenetre
Nem tudom, hol lttad. Nem lesz benne Cloud. Noctis lesz helyette. ( lsd: kpem )
[40] Rewmac
Jun 06., Saturday 23:05 #8
Vlasz Szemy666 (#7) zenetre
XIII-at nem vrom mint Messist, inkbb a Versust. abba lesz Cloud
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[44] Szemy666
Jun 06., Saturday 23:04 #7
Vlasz Rewmac (#6) zenetre
Ez gy igaz. n a FFXIII-at vrom, mint a messist. De a FF Versus XIII-at is nagyon vrom.
[40] Rewmac
Jun 06., Saturday 23:02 #6
Vlasz Szemy666 (#5) zenetre
Star Ocean-nel egy bajom a fszerepl grda. Idegest mind. Persze ha majd meglesz akkor elvlik mi lesz. Lost Odyssey j, nem rossz, de nekem valahogy a Last Remnant jobban tetszett. Persze soha nem kapunk mr olyan minsget mint FF VII vagy FF X de ami van azzal kell berni
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[44] Szemy666
Jun 06., Saturday 22:59 #5
Vlasz Rewmac (#4) zenetre
Ht sajnos nem sok minsgi JRPG-t kaphattunk erre a genercira, de ha nem prbltad mg a Lost Odyssey-t, akkor tegyl vele egy prbt, akrmilyen ellenszenvesnek tnik maga a jtk s fleg a fhs, nagyon j jtk. Ami mg emltsre mlt JRPG, az most jtt ki a Star Ocean 4 szemlyben, az is igen "kiemelked" ebben a generciban. De itt van mg az Eternal Sonata is. (persze ha ezeket prbltad s megvan rla a vlemnyed, akkor vedd semminek ezt a hozzszlst.
[40] Rewmac
Jun 06., Saturday 22:55 #4
Vlasz Szemy666 (#3) zenetre
Ht a next-gen JRPG-nek ez lenne a minimum szint
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[44] Szemy666
Jun 06., Saturday 22:51 #3
Ht rdekes lista, mert kr lenne tagadni, hogy nem az. De pldul az rdekes, hogy a The Last Remnant a JRPG-k etalonja nlad. Szerintem akkor nem sok JRPG-hez volt szerencsd vagy nem tudom, de teljesen mindegy, mindenkinek ms az zlse. Az MGS4 1. helye pedig mindent feledtet.
[23] gyuri12
Jun 06., Saturday 22:01 #2
... nem egyezik az zlsnk,s akkor mg finoman fogalmaztam.
rdekes volt,az biztos.
[9] hunkosza
Jun 06., Saturday 21:37 #1
Kiraly, vegig rohogtem a gammak alatt talalhato szoveget, nagyon jo, viszont ps3 teren gyozzel meg pl: a MGS-rol, meg a Killzone-rol, a Gow-ot kicsit elobbre tettem volna, de egyebkent korrekt toplista.... .Grat
Resident Evil Survivor Team-Daniel
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)