[38] playmore (offline)

Alkalmazkod - Alkalmatlan - Mnikus

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

5041 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 109071 kreditet gyjttt

2009 April
14:18 Zavaros Vizeken (update)
Az Xbox LIVE Marketplace rgizrnak megkerlse
Tbben jelezttek az oldalon s privtban, hogy nagyon rdekelne titeket ez a rgizr kiiktatsa dolog. Sokat gondolkodtam rajta legyen-e rla egy lers, de vgl gy dntttem ht legyen. Nem valamifle irgysg beszl bellem, inkbb vatossg. Nem mintha komolyan feltteleznm, hogy a Microsoft bannolsi hullmba kezdene az esetleges pr szz magyar Gears 2 letlt miatt, de mgis felvethet nhny problmt ez a kiskapu a kzeli jvben. Vgl is tuds hatalom s az internet amgy is hres arrl, hogy szabad az informciramls, gyhogy legyen. Elljrban ksznet zeroentity-nek a segtsgrt!
Figyelem! Megprblom laikusok szmra egyszeren s kzrtheten megfogalmazni s nhny lpsben lerni hogyan is oldjtok meg ezt. Megadott VPN szolgltatval s Win XP-n (Vistn hasonl). Elrebocstom: nagyon specifikus leszek. Nem csak amiatt, mert az ltalnos magyarzat tl sok hibalehetsget rejt, hanem terjedelmi s rthetsgi korltok is fent llnak. Essnk tl a balabln.

Alapoz
A rgizr nem ms, mint annak biztostsa, hogy adott Xbox LIVE ltal tmogatott orszgbl csak azok tlthessenek le bizonyos tartalmakat, akik szmra az adott orszg llami szervezetei ezt elfogadtk. Mivel maga a zr aszerint a logika szerint mkdik, hogy "ha regisztrlt orszgban hasznlatos IP (egyedi azonost az interneten) cm nem egyezik meg az xbox IP cmvel, akkor nem engedem a letltst" ezrt ahol nincs hivatalos LIVE nincs is semmilyen lehetsg beszerezni az adott DLCket. Az egyetlen md ennek a problmnak a kikszblsre a hres nevezetes IP cm megvltoztatsa. Azonban az IP cmet mindenki az internetszolgltatjtl kapja (T-Online, UPC stb) s nem vltoztathatja meg tetszs szerint. Ez a problma mr sok ve felmerlt, hiszen vannak olyan orszgok melyekben komoly korltozsokat vezettek be a szlsszabadsg ellen (pl Kna) az IP alapjn tiltva oldalakat vagy sok amerikai-angol TV szolgltat bevett gyakorlata az eurpai lakosok kizrsa az internetes sugrzsukbl, arra szmtva, hogy majd ksbb alaposan megfejhetik ket ugyanazrt, mint nyugati embertrsaikat. Ennek alakultak ki az n. VPN szolgltatk akik egy vtizedes fejldsre visszatekint technolgit vetettek a megolds rdekben: a VPNt.

A VPN (vagyis Virtulis Magnhlzat) clja az internet biztonsgoss ttele vllalati krnyezetben. A munkatrs otthon egy apr programot elindtva azonnal egy biztonsgos, kvlrl nem ellenrizhet kapcsolatot pt ki a munkahelye s az otthoni szmtgpe kztt, teljesen olyan mintha ott bent lne a vllalat pletben. A clnk egy ilyen kapcsolatot kipteni a sajt gpnk s a klfldi szerverparkkal rendelkez VPN szolgltat kzt, gy csodk csodja pr perc alatt gy fogunk ltszani, mintha mi is Angliban lnnk a szerverteremben.
Hlzatkezels Haladknak
Maghoz a kapcsolathoz mindsszesen egy PCre, egy routerre (vagy kt hlzati csatolra a szmtgpen) s egy elektronikus fizetsre alkalmas krtyra lesz szksgnk (Paypal Account is megteszi). Mivel router majdnem mindenhol megtallhat (kt hlkrtya viszont alig) ezrt ezt a mdszert ismertetem.

Els lps: szerezznk egy accountot egy VPN szolgltati oldalon. Erre a www.purevpn.com-ot javaslom. Nem csak azrt mert egyszer a hasznlata, hanem azrt is mert a VPN bellthoz van egy sajt automata programjuk. AZ ORDER menpont alatt vlaszthatunk egy account tpust. n a 100MB os 2.5 dollros Bandwidth Plan (Shared IP)-t ajnlom, mgpedig azrt, mert a VPN-en nagyon kevs adatforgalmat fogunk bonyoltani s egy MB-os csomag nagyon sokig elg lehet. Ha megvan a regisztrci s a fizets, akkor vrnunk kell sajna nhny napot amg accountounk megkszl s megkapjuk a jelszt. Ez van srcok vagy knyelem vagy gyorsasg. Nekem a 200MB-os csomag krlbell 900 forintba fjt kezelsi kltsggel. Amennyiben sikerlt tltsk le s teleptsk a VPN trcsz programjukat. Teleptsk fel indtsuk el, majd a tulajdonsgoknl vlasszunk a regisztrcinknak megfelel szervert (UK, US, CAN, JP), vssk be a felhasznlnevet s a jelszt majd lpjnk be. Ha minden jl ment akkor bonthatjuk a kapcsolatot. NE FELEDJK!! Mindig kapcsoljuk ki a VPNt ha nem hasznljuk mert eszi az rtkes MBokat4 ne fusson semmilyen torrent vagy fjlmegoszts amg megy!

Msodik lps: a routernk IP cmt lltsuk t az ltalban szoksos 192.168.0.1-RL az J 192.168.0.2-RE! Valahol a WAN IP settings nven fut a dolog. Ha ez megvan, akkor nyomjunk egy jobb klikket a windowsban a VPN kapcsolat ikonjn a HLZATI KAPCSOLATOK menben (start menben vagy vezrlpultban van) --> TULAJDONSGOK --> SPECILIS --> INTERNETKAPCSOLAT MEGOSZTSA. Pipljunk ki mindent majd ok. Itt tallkozhatunk nhny sr ablakkal, ne trdjnk vele. OK. Ha ez megvan, utna ugyantt a hlzati kapcsolatoknl, nyomjunk jobb klikket arra a Helyi kapcsolatra ahonnan az internet jn (wirelessen vezetk nlkli kapcsolat nven fut). Itt TULAJDONSGOK --> TC/IP PROTOKOLL duplaklikk s a kvetkez IP cm hasznlata (csak akkor rjuk t ha nem egyezik):
IP CM: 192.168.0.1
ALHLZATI MASZK: 255.255.255.0
ALAPRTELMEZETT TJR: 192.168.0.2
ELSDLEGES DNS kiszolgl: 192.168.0.2

Ha ezt leokztuk s van internet a PCn, akkor mehetnk az Xboxra.

Harmadik lps: A My Xbox flben lapozzunk a System Settingig a jobb szlen. Itt Network Settings --> Configure Network. lltsuk manualra az IP s DNS settingeket mgpedig:
IP ADDRESS: 192.168.0.5
SUBNET MASK: 255.255.255.0
DEFAULT GATEWAY: 192.168.0.1
Primary DNS: 192.168.0.1

Ezutn nyomjuk egy Xbox LIVE tesztet s ha megy az internet akkor kszen vagyunk.
A Letlts Menete
1. lltsunk le minden fjlmegosztst s letltst! Xboxot mg ne kapcsoljuk be. Menjnk fel a megfelel Marketplacere az interneten s navigljunk el addig, hogy r kell kattintani a letltend dologra (mg a kis confirmes ablak eltt), kapcsoljuk be a VPN-t (hlzati kapcsolatok, csatlakozs), ha sikerlt kattintsunk a letltsre s CONFIRM. Ezutn valami olyasmit kapunk, hogy "Added to your Queque". Most kapcsoljuk ki a VPNt utna be a boxot, Xbox Gomb -> Active Downloads s ott indtsuk el. Ezt a lpst az kihagyhatja aki mr valaha egyszer letlttte a dolgot ( egybl a Marketplacerl indthatja).
2. Vrjuk meg amg letlti 99%-ig s hibt dob. Box kikapcs (a letlttt felkiltjeles fjlt NEEEE trljk le!).
3. PCn VPN jra bekapcs, Box bekapcs, letltend cucc kivlaszt s "Download Again", ekkor letlti a maradk 1 %-ot, utna VPN kikapcs! Lent van a cucc, alig fogyott az accountunkbl pr MB s kszen vagyunk. Tetszs szerint ismtelend.

Ha valami hlyesget rtam krlek szljatok, ha valami nem vilgos prblom megoldani, de nem srtdk meg ha valaki segt a msiknak a kommentelk kzl ;)

Ha vgeztetek mindennel rdemes visszalltani a rendszert, mert ezzel a belltssal csak az adott gpetek s az X tud a netre menni s az is csak akkor ha be van kapcsolva a PC.

U.I.: Krlek, krlek, KRLEK titeket, hogy sszel csinljtok ha mg nem csinltatok ilyet s minden lpst jegyezzetek fel (mi volt abban a a menben eredetileg s mit rtatok t), mert ugyan vglegesen nem tudtok elrontani semmit DE nem szeretnk ktszzhuszonktmilli levelet kapni naponta, hogy nem megy a netetek.


----------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: gy tnik egy kedves frumtrsunk mr tallt is egy ingyenes prbalehetsggel kecsegtet VPN szolgltatt. KLIKK
Gears of War 2 44 komment

Jun 26., Wednesday 13:30 #44
Hell.Nekem nem engedi megosztani a vpn kapcsolatot..mindig ugyanaz a hiba...Cannot enabled shared ..Vki pls HELP!!!
[1] Mayaa
Jul 28., Thursday 17:49 #43
Http: / / www.supervpn.net/ hasznlok, s n nagyon elgedett a szolgltatssal. A szolgltats gyors s bartsgos szemlyzet.
[1] dongasre
Feb 13., Sunday 11:38 #42
purevpn-en automatn kapcsoldok s angol ip-m is van,csak a Hlzati s megosztsi kzpontba nincs ott a kapcsolat! irja h csatlakozva vagyok de ahol a bellitsokba kne bemenni ott nincs csak a wifi s a helyi kapcsolat
Jun 05., Saturday 17:42 #41
Engem igazbl az rdekelne,hogy vki tud-e olyasmirl,hogy vmelyik internet szolgltat letiltan ennek a belltsnak a lehetsgt!

A vlaszt elre is ksz!
Gamertag: DirtyDog HUN
Jun 05., Saturday 17:33 #40
Vlasz Goa (#39) zenetre
Live-on is 2 lehetsges van,vagy kifizeted s engedi a letltst,vagy a fizetsnl rja,hogy rgi zras a cucc,gy nem tudod letlteni!Utbbihoz ennek a kapcsolatnak a belltsa kell!
Gamertag: DirtyDog HUN
[5] Goa
Apr 30., Friday 21:13 #39
Most nekem azok nem jnnek le amiket kaptam a jtkokhoz ez egy dolog.
Esetleg most ha fogom magam s veszek pontot, megveszem liveon a tartalmat azt sem lehet mert kiirja hogy nem engedlyezett ebben a rgiban s ahoz is ez a mdszer kell ? Vagy amit LIVE-on megtallok kifizetem azt le is tudom tlteni ?
X360 Gamertag: EVO8MRFQ400 PSN ID: goaastrix 3LED mentes jtkot kivnok minden X360 tulajnak.
[1] edemxi
Apr 28., Wednesday 21:19 #38
Sziasztok! 2db hlkrtya van a gpembe. Az egyikbe a netet dugom a msikat sszektm az xboxal. xboxnak megadom a megfelel szmokat s kikapcsolom, utna gpen letltk egy vpn es progit kapcsoldok kiirja hogy angliban vagyok ( liveon is otvok ) ezutn a VPN -t elindtom megosztom azzal az hlkrtyval amivel az xboxot sszektttem. Xbox bekapcs. Livera felmegy. minden ok. s UGYANAZT A HIBT IRJA KI!!!! Help plz.....
Jan 03., Sunday 23:57 #37
Vlasz K3NZO (#17) zenetre
Hali ugyanez a problemam, nem vagom mi van.
Jan 03., Sunday 17:04 #36
vmit nem ertek ugye adok fix ipt a gepnek, a routernek, illetve a helyi halozati kapcsolatnak a gepnek ....01 a router ....02 es a helyi halonak akkor mit ?
Jan 03., Sunday 16:50 #35
hali sajnos nem boldogulok vele. Beallitottam mindent ahogy kell vpn is csatlakozik de furcsamod nem tudok browseolni, illetve livera se csatlakozni.
[16] Richi
Dec 27., Sunday 20:25 #34
Nekem ez nem megy. Mindent megcsinltam a virtulis hlzaton keresztl az xbox network tkonfigurlsig mindent megcsinltam. Erre mikor csatlakoznk azt rja ki az LIVE csatlakozs hibnl hogy a MTU kevesebb mint 1364. Na letltttem egy programot s azzal 1400-ra tlltottam s mg mindig ugyanazt rja ki. Valaki tudja mit kellene ilyenkor tenni? Mellesleg routerem van nem tudom ez mennyit szmt
Dec 03., Thursday 17:20 #33
A mdszer mkdik, ksznm szpen!
Aug 30., Sunday 23:27 #32
Srgsen help kne!
A sszektst nem rtem. Az xbox bele van ktve a pc-be a pc meg wifirl kapja a netett? Vagy hogy van ez?
[9] marmyk
Aug 27., Thursday 6:41 #31
Kszi a lerst, sikerlt leszedni az AllFrontsot gy
Aug 16., Sunday 20:07 #30
ahoj!

nem sokat ertek a routerekhez es a kovetkezokepp probaltam konfiguralni a region locked cuccok letoltesehez.

- UK xbox live account
- router: D-LINK DIR-635 IP atallitva 192.168.0.2
- purevpn account UK-ra allitva, megosztva, kapcsolodik
- Local area connection:
ip: 192.168.0.1
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.0.2
primary dns: 192.168.0.2
vagy automatikus, mindket modon mukodik
- xbox 360
network settings automatikus

PC-n van net, Xbox 360-on szinten van LIVE.

- dark corners elmegy 99%-ig es jon az error code.

ha valaki latja a hibat, legyen olyan szives es tereljen a helyes iranyba!

cheerz!

waxxer
Kijtszani az ellenfeleket szoktk, kitolni pedig a hatridt s a szart a vcben. A jtkokat vgigjtsszk. Tartsd szben.
[19] cobra525
Jul 13., Monday 23:27 #29
Hmm, ez akr mg a PlayStation-s VidZone-nl is mkdhet...
Ahhoz, hogy nyerni tudj, elbb meg kell tanulnod veszteni.
[14] D-Fens
Jul 13., Monday 17:21 #28
Nem tudom az szmt-e de nlam nem 99%-ig megy el marketplace-rl hanem 97%-ig, utna folytatn de marad a pending ablak 98%-nl
What's the most, you've ever lost in a coin toss? gamertag: Czar007 x
[14] D-Fens
Jul 13., Monday 17:17 #27
Nekem megy a 3. pontig de utna ha vpn + xbox bekapcs az istennek sem akar tovbbmenni 98%-rl egyik sem Az lehet baj hogy amikor a boxot bekapocsolom rgtn egy msik profil jelentkezik be, utna switch profile s utna prblom? Az eredeti profilom angol, de csak az amcsin van pont s azzal prblom lehzni...
What's the most, you've ever lost in a coin toss? gamertag: Czar007 x
[1] richi11
Jul 08., Wednesday 11:17 #26
kszi a lerst nekem sikerlt leszednem amiket akartam. dv
Jun 13., Saturday 22:28 #25
gyerekek, seghlye vagyok a pc hez, ruterem is ma van elsszr de megcsinltam s mkdik ez rohadtj az ingyenes vpn is j!! 3 rs a limit. abba minden belefr!!!!!! anyit hozzfznk!"" NE pc n menjetek marketplace re nagyon lass ha megvan minden akkor xbox bekapcs ott marketplace elindit letlts utnna kilp vp kikapcs xbox ujra be leszed 99 szzalkig utnna xbox ki vp be xbox be download again "
Nem mindegy mit teszel ha kiugrasz egy zuhan replgpbl .. Orditasz ahogy a torkodon kifr... vagy utljra gynyrkdsz a ltvnyban...?????
[25] Hwopapa
May 11., Monday 13:50 #24
Vlasz sidocious (#23) zenetre
meg lehet csinlni, n gy vettem meg a flashback mappackot.

nem nehz, de sznni kell r egy kis idt.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[24] sidocious
May 11., Monday 12:49 #23
annyit mondjatok meg, valaki ezzel pl leszedte a Duke Nukem-et, esetleg meg is vette a full-t s megy?
www.xboxklub.hu | XBL: sidocious | PSN: SiDoCiOuS_HUN | www.Garmada.Net
[7] Kyuubi-x
May 05., Tuesday 19:23 #22
basszameg, ez nagyon bonyolult... ht, lehet hogy lemondok a rgi zras tartalmakrl. gyse igazn tltk le DLC-ket.
[25] Hwopapa
May 05., Tuesday 17:14 #21
n voltam a balfasz, megy!

annyi volt a problma, hogy a routeren nem volt engedlyezve a VPN, cosdlkoztam mirt dob error message-t XD
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[25] Hwopapa
May 03., Sunday 23:44 #20
Vlasz playmore (#18) zenetre
hali, nekilltam gykrkedni ezzel az anonymitynetwork-es cuccal, de nem enged kapcsoldni. a jelszt helyesen rom be, mindent belltottam, mgsincs kapcsolat.

sehogy sem engedi, se ha alaprtelmezettnek lltom be a vpn-t, se ha mellette megy a msik kapcsolat. ilyenkor mi a teend?
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[1] Opi
Apr 21., Tuesday 12:12 #19
Szia!
Az mitl van hogy ma hajnalban sszejtt de most az istenrt nem akarja??
[38] playmore
Apr 15., Wednesday 12:36 #18
Vlasz K3NZO (#17) zenetre
Ha norml esetben elindtod a VPNt, akkor utna mennie kell a netnek is a PCn. Ezek utn kell bepiplni a megosztst a VPN-en. A dolog elvileg gy mkdik, hogy hiba nincs sszektve kzvetlenl a box s a pc mgis a default gateway miatt a router bekldi az adatot a pcbe, azon keresztl VPN-el kimegy a netre (a routeren keresztl, mivel az van a modemre ktve) s visszajn ugyangy a routert ktszer jrva meg.
Cheers, love! The cavalry's here!
[3] K3NZO
Apr 15., Wednesday 8:03 #17
Vlasz playmore (#16) zenetre
Akkor ha jl rtem azt a csatlakozst kell megosztani amin a net jn ( jelen esetben egy wlan csatlakozs s a megoszts miatt 0.1 lesz az ip je ), de akkor nem rtem, hogy a vpn hogyan fogja ltni azt mivel nem engedi a vista kt csatlakozs megosztst, illetve vpn-nel csak felcsatlakozni tudtam idig szrflni a netem mg nem.
"Lgy mint szrtfok mellyet hullmok ostromolnak, s elcsendesl krtte a habz forgatag..." Marcus Aurelius
[38] playmore
Apr 14., Tuesday 21:30 #16
Vlasz K3NZO (#15) zenetre
Nem a VPN-es kapcsolatnak akarja kiosztani, hanem a hlzati eszkznek. Els lpsnek rd t a hlzati csatlakoz IPjt 0.1-re (persze ellenrizni kell, hogy ms hlzati eszkz nem fut-e ilyen cmen). Nem a VPNnek akarja adni a 0.1-et hanem az internetmegoszts bekapcsolsa esetn a PCnek kell legyen az az ip cme.
Cheers, love! The cavalry's here!
[3] K3NZO
Apr 14., Tuesday 19:29 #15
n megprbltam de nem mkdtt. Ahonnan jn a net (wi fi) kapcsolatot nem tudtam megosztani vista op rendszer alatt . Mert megadom neki a 192.168.0.1 ip-t majd a vpn-t akarom megosztani egybl error dob mert a 192.168.0.1 -t akarja kiosztani a vpn es kapcsolatnak. Illetve ha ms ip-t adok meg a wi fi-s kapcsolatnak az sem j mert sehogy nem tudom sszehozni, hogy vpn en kapcsoldjak. tlet?
"Lgy mint szrtfok mellyet hullmok ostromolnak, s elcsendesl krtte a habz forgatag..." Marcus Aurelius
[48] zsozsa
Apr 13., Monday 14:58 #14
Kszi!
Dzszon Tetem a Transplanter
[26] shearer
Apr 12., Sunday 22:27 #13
Remek lers kszi rte. Ha majd meglesz a paypalom akkor ki is prblom, aztn leszedem vgre a Duke3D-t!
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
Apr 12., Sunday 2:09 #12
Nagyon j lett az rs, gratula!
Spartans never die, they're just missing in action...
[6] konzolozz
Apr 08., Wednesday 12:06 #11
s a nem tud, akkor is van megolds, ami persze ingyenes is...
s ha mr ingyenes, mrt fizetne valaki is rte?
A vilgot ltom ugyan, de csupn nzpont vagyok, mely formba nti a vilgot.
Apr 08., Wednesday 11:43 #10
Vlasz konzolozz (#9) zenetre
Fizetni kell a netrt, a LIVE-rt s a pontokrt is. Aki mr ennyire benne van a LIVE mkban s rgizras gameket (IS) akar venni idehaza, gondolom csak ssze tud hozni egy PayPal accot pr perc alatt. Btw, ksz a lerst.
"Experience does for the soul what education does for the mind."
[6] konzolozz
Apr 08., Wednesday 11:04 #9
Ez is pnzes megolds, mrmint fizetni kell a vpn-rt.
Akinek nincs lehetsge paypal-ra, az ismt meg van lve...
A vilgot ltom ugyan, de csupn nzpont vagyok, mely formba nti a vilgot.
[55] axl
Apr 07., Tuesday 22:26 #8
Vlasz theSickness (#6) zenetre
Detto.

Koszi, playmore!
Minden jtk szerepjtk
[59] Alwares
Apr 07., Tuesday 21:54 #7
Ht nem semmi hogy ilyen megoldsokra kell szorulni..
.titanic {float: none;}
Apr 07., Tuesday 19:25 #6
Ez super!
Asszem a hten meg is csinlom s le is kapom a 400 pontos Ultimate Mortal Kombat 3-at.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Apr 07., Tuesday 17:39 #5
Nyugi, ha nem megy a net, akkor gyse tudnak rni.

Alapos rs, thx.
nope
[16] lorantHUN
Apr 07., Tuesday 16:57 #4
J a lers, ksz. Ha a Cod 1 vagy a Battlefield 1943 rgizras lesz, megprblom.
http://twitter.com/LORANT92
[17] Ragnar360
Apr 07., Tuesday 16:41 #3
Na zsr, jhogy megrtad - tegnap/ma jvolt az a Horda - asszem ma is benevezek 1 krre xd
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[29] sepsta75
Apr 07., Tuesday 16:40 #2
kszi az rst!!
[30] typer
Apr 07., Tuesday 16:19 #1
jelenleg nincs olyan tartalom, ami kne, s rgi zras, de ha lesz, akkor tudom, hogy kit kell megkeresni
playmore
Cheers, love! The cavalry's here!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Retro, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Zene (hallgatom), Anime, Email, Letlts, Frum, Internetes szex, Esben stls, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Oldern
(offline)
Project1083
(offline)
dreampage
(offline)
carville
(offline)
GXbox
(offline)
Tyson
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
sidocious
(offline)
K4PL4N
(offline)
METHOS
(offline)
typer
(offline)
Rolne
(offline)
Shark
(offline)
vumar
(offline)
Vandor
(offline)
norbi85
(offline)
DarkVenom
(offline)
Guardian Hero
(offline)
Kriszti196
(offline)
Hellfrost
(offline)
ChaosCrash
(offline)
Sagem
(offline)
casper007
(offline)
Danee
(offline)
Fatman
(offline)
storm78
(offline)
Jackal
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
Marcangol
(offline)
norbypapa
(offline)
stevefarcry
(offline)
dragonken
(offline)
hunkosza
(offline)
reveszandi
(offline)
KARAK
(offline)
Rewmac
(offline)
Telson
(offline)
blackfox
(offline)
konzolcowboy
(offline)
Livingbox
(offline)
hjetyekus
(offline)
sepsta75
(offline)
kimi79
(offline)
Ayanehunter
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
Iceakos
(offline)
A Lucsy
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Kratos34
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
macewindu74
(offline)
Csaby83
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
getro2
(offline)
travis18
(offline)
K3NZO
(offline)
xXx Skyline HUN xXx
(offline)
dirtydog87
(offline)
kornl20
(offline)
Gaben007
(offline)
Xclusive
(offline)
Totibaba
(offline)
HungaianEvil
(offline)
ZOZA13
(offline)
MegadetH Hun
(offline)
Alpr
(offline)
markidlive HUN
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
sity89
(offline)
Phantom
(offline)
xetron
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
okornyalbaro
(offline)
neuroflex
(offline)
dpb
(offline)
@themys
(offline)
Svitzh
(offline)
Ra1D3n
(offline)
XBOX Live
Gears of War 2 adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Epic Games
Megjelens: 2008. Nov 06.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.2
Ami tetszett
Ahol lehetett, ott javult, epikus jelentetek sokasga.
Ami nem tetszett
Lehetett volna egy kicsivel hosszabb is.
Olvasi rtkels: 11.5 (202 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

122 | Gears of War 2 - teszt

Eljtt a nap, amire az Xbox 360 tulajdonosok nagy rsze mr rgta vrt: megjelent a gp exkluzv knlatnak idei zszlshajja, a Gears of War 2, amely minden szempontbl az els rsz tlszrnyalst tzte ki cljul. Lssuk, sikerlt-e Marcus-knak.

25 | [E3] Gears of War 3 teaser

Cole mr kszen ll. s te?

31 | Gears of War 2: GOTY kiads

Akik mostanig halogattk a Gears of War 2 megvsrlst, azoknak most mr rdemes vrni egy keveset, definitv kiads rkezik ugyanis hamarosan az Epic Games jtkbl.

68 | Gears of War 2: kiegszl a single player

Jv hten rkezik a kvetkez Dark Corners nvre hallgat Gears of War 2 DLC, benne a szoksos multis bvtmnyek mellett kilencven percnyi single player tartalommal.

46 | Gears of War 2 jdonsgok

Az Epic Games tbb Gears of War 2-vel kapcsolatos bejelentst is tartogatott szmunkra a mai napra: megtudtuk, hogy tovbbi tartalmakkal fog bvlni a jtk, mint ahogy azt is, hogy a msodik rsz eladsai tlptk a bvs tmillis hatrt.

19 | Gears of War 2 - patch a kzeljvben

Az nnepeknek vge, az Epic hza tjn pedig jelenleg is vadul dolgoznak a Gears of War 2-n: ezttal Mark Rein maga tjkoztatta a rajongkat a vrhat frisstsrl.

21 | [VGA] Gears of War 2 DLC trailer

A korbbi gretekhez hen ma felfedtk a Gears of War 2 els komolyabb letlthet tartalmat, amely a Combustible Map Pack nvre hallgat.

57 | Gears of War 2: kzel a hrommilli

Az v vgi Xbox 360 knlat legcsbtbb darabja egyrtelmen a Gears of War 2 lesz a vsrlk szmra a nagy karcsonyi rohamban, amit a jtk eddigi teljestmnye is jl altmaszt.

19 | Gears of War 2: ktmillis start

Ahogyan az vrhat volt, remek start ll a mlt ht vgn megjelent Gears of War 2 mgtt: a nagyobb, szebb, jobb szenthromsgot kvet folytatsbl kt milli fogyott az els napokban.

29 | Gears of War 2: nem lesz dem

Nem volt multiplayer bta, s nem lesz dem a pnteken debtl Gears of War 2-bl. A jtk dizjnere szerint azrt, mert a nylt btatesztek olyanok, mint a gyorsan lezavart szex.

247 | Nagy COG-Tag Vadszat: a msodik kldets

Egysgnk feladata lokalizlni s begyjteni az Utols Hbor sorn elesett bajtrsaink “Cog Tag”- jeit. Az els bevets sikeresen lezajlott, az egysgek egy rsze sikeresen visszatrt a bzisra. A msodik misszi legalbb ilyen kemnynek grkezik: itt vannak az j koordintk.

60 | Gears of War 2: az utols trailer

Az utols bizony, jv hten vilgpremier, a Sskk mr izgatottan mocorognak a fld alatt, hinyzik nekik a frszels. A Gears of War 2 november hetedikn indul harcba.

148 | Gears of War 2: az utols nap [Frisstve]

A Gears of War els rsze annak idejn a "Mad World" tvreklmmal csbtotta vsrlsra a nagyrdemt - most a msodik rsz is megkapta a maga lrai zenei alfestssel meglocsolt reklmjt.

55 | Gears of War 2 premierbuli

A Gears of War 2 az v egyik legjobban vrt Xbox 360 jtka - a premierje egyrtelmen olyan esemny, amit rdemes nnepelni egy kicsit. Ez most kis haznkban is megtrtnik - s ott lehetsz Te is.

35 | Gears of War 2: ajnlott ltnival

A Gears of War 2 videonapl szria eddigi legjobb rsze kvetkezik, a "A Pixel is Worth 1,000 Words" epizd a grafikra s a vizulis finomsgokra koncentrl, korbban nem ltott ingame jelenetekkel.

546 | Gears 2: A Nagy COG Tag Vadszat

Egysgnk feladata lokalizlni s begyjteni az Utols Hbor sorn elesett bajtrsaink “Cog Tag”-jeit. A mholdas kpek elemzse szerint a Fldn sszesen 1000 “Cog Tag” ltezik, abbl az irnytsunk al tartoz KE-12 znban 11 darab tallhat. Indul a vadszat.

41 | Gears of War 2 - Brumak-vadszat

Fldtl elrugaszkodott, nagy felbonts, ltvnyos kpcsomaggal bvlt a most befutott t darab friss screenshot-nak ksznheten a Gears of War 2 cmmel felcdulzott galrink.

42 | Gears of War 2: j ellenfelek

Friss epizddal jelentkezik a maratoni Gears of War 2 videnapl sorozat. Ezttal az j ellenfelek vannak tertken - a tmegesen tmad kzkatonktl a masszvabb sskkig.

126 | Gears of War 2 kpzn

Nem egy, nem kett, nem hrom... anem kapsbl tizenhat friss s ropogs screenshot zuhant be a Gears of War 2-bl. Kellemesen fldbedngls mindegyik.

31 | Gears of War 2: Marcus s a haverok

Ezen a hten sem maradunk fejleszti kommentral megspkelt Gears of War 2 vide nlkl - a friss epizdban a Marcus mellett harcol bajtrsakrl s az j karakterekrl tudhatunk meg tbbet.

18 | Gears of War 2: a fegyver a bartod

Az Epic jfajta fejleszti videsorozattal tmogatja meg a november elejn rkez Gears of War 2-t. A friss epizdban a fegyverekrl, a kivgzsekrl, s a persze a brutalitsrl esik sz.

46 | Nem lesz Gears of War 2 PC-re

Br eredetileg Xbox 360 exkluzv volt, vgl PC-re is megjelent az els Gears of War, a fejlesztk azonban elrultk, hogy a msodik rsznl mr senki se szmtson hasonlra.

70 | Gears of War 2: Limitlt Frszes Csomag

A durva limitlt kiadsok kort ljk: tavaly a Halo 3 Master Chief sisakjt pakolta a legdrgbb csomagba, idn a Gears of War 2 letnagysg, frsszel felszerelt karabllyal prblkozik.

18 | [E3] Gears of War 2 bemutat

Hbor van, kkemny hbor: a Gears of War 2 az szi X360 knlat akcijtkai kzl a leginkbb vrt - ennek pedig tbb oka is van. Az eddig ltott videk, beszmolk, elzetesek s kpek alapjn a msodik rsz igazi hbort mutat be neknk, jtkosoknak.

29 | [E3] Gears of War 2 trailer + gameplay

A Final Fantasy XIII meglepetsszer bejelentst leszmtva a jtkok kzl a Gears of War 2 kapta a leghosszabb fellpst a Microsoft nemrg befejezdtt E3-as konferencin: Marcus-k egy j trailerrel s egy tartalmas gameplay zeltvel hvtk fel magukra a figyelmet.

17 | Gears of War 2: megjelensi dtum?

Nemrgiben fellttek egy j teaser oldalt a Gears of War 2-hz, a sejtelmes kp alapjn pedig szoks szerint rgtn megindultak a tallgatsok - taln mr meg is van a rejtvny megoldsa.

129 | Gears of War 2 kptenger

Nem viccelnk, tnyleg tengernyi ltnival rkezett a Gears of War 2-bl, ritkn lttunk egyszerre, egy idben, egy jtkbl ennyit. Fkuszban: a karakterek, a csajok, az ellenfelek, a Rettenetes Masszaszrny, a csajok, a pajzs, a lngszr - mondtuk mr, hogy csajok is vannak?

68 | Gears of War 2: friss kpek

A pr nappal ezeltt felltt els gameplay trailer utn megrkeztek az els, emberes felbonts screenshotok is az idn szre datlt Gears of War 2-bl.

207 | Gears of War 2: az els vide

Az greteknek megfelelen a ma reggeli rkban debtlt a Gears of War 2 sokak ltal, s rgta vrt els mozgkpes gameplay bemutatja. A videt a jtk dizjnre, Cliff "Cliffy B" Bleszinski vezeti fel rviden, aztn jn a nagyplys akci.

52 | Gears of War 2 - zdulnak az informcik

Tbb, egymstl fggetlen informci is rkezett nemrgiben a Gears of War 2-vel kapcsolatban - ezek kztt olyanok szerepelnek, mint a jtk llapota, kpregnyvltozat, a rejtlyes UT3-as kapcsolat, s persze az szi premier sikeressgnek elrejelzsei.

35 | Gears of War 2: ingame kp & ltvnytervek

Az Epic az idei Game Developers Conference-en jelentette be hivatalosan a Gears of War 2-t. Akkor csak egy rvidke teasert lthattunk belle - most befutottak az els kpek is, tbbfle zben.

167 | Gears of War 2 - j informcik

A GameInformer magazin mjusi szma szrkben s vrsben pompzik, a fkuszban pedig a Gears of War 2 tallhat - a magazinban elejtett informcik szerencsre hamar elrhet vltak mindenki szmra: jjjenek a konkrtumok.

39 | [GDC] Unreal Engine prezentci

A Gears of War 2 kapcsn tegnap nem csak a hangulatos teaser filmecskt lthatta a nagykznsg, hanem az Unreal Engine 3 egy j vltozatt is bemutattk.

183 | [GDC] Gears of War 2 bejelents, trailer

Sokan vrtk ezt a bejelentst: a Microsoft s az Epic a GDC-n bejelentette az Xbox 360 msodik legsikeresebb jtknak, a Gears of War-nak folytatst. A msodik rsz novemberben rkezik. Informcik, s teaser trailer a porondon.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba