[26] Lothar (offline)

Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Kecskemt

4934 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 61809 kreditet gyjttt

2009 February
13:56 Mod post #1 - Fallout 3 [UPDATED]
A Bethesda jtkok PC-s kivetlsnek van egy j szoksa: szabadon modifiklhatak.
Legyen sz Elder Scrolls hromrl, ngyrl, vagy Fallout 3-rl, modok egsz trhaza ll rendelkezsre, hla a szorgos kzssgnek s a nylt kdnak. Ezttal a poszt-apokaliptikus hibrid legjobbjai kerlnek grcs al. Egyfell azrt, mert mra a "vanilla" tartalmat taln mr mindenki alaposan kiismerte, de mg aktulisnak mondhat a jtk, msfell pedig a terms megrett arra, hogy learassuk. Lpcszetesen haladunk a nnszi finomsgoktl a drasztikus modokig. A szelektls egyni zls szerint trtnt a Fallout 3 Nexus knlatbl, teht ha valami hinyzik, s j, tessk jelezni, s ptolva lesz!

Fontos tudnivalk: a modok nem hivatalosak. Teht alkalmasak arra, hogy egy jtk egyenslyt felbortsk, mechanikjt megvltoztassk. Installlsuk szinte mindig manulis ton trtnik, m rm egyszeren (XY fjl msolsa AB knyvtrba, de errl mindig mellkelnek instrukcikat), teht akinek ez is derogl, az jobb, ha nem prblkozik ilyesmivel. Hasznlatukhoz mindig ajnlott, st, legtbb esetben ktelez a jtk legfrissebb verzijt hasznlni. A Fallout 3 esetben ez jelenleg az 1.7-os verzit jelenti.

Repairable Gauss Rifle + Repair Rethought vagy 4 DLC Repair FixAz els hrom mod a javts, azaz a "repair" kpzettsget rinti. Kalandozsaim sorn kapcsolatom a Gauss Rifle-vel komolyabbra fordult, de meglepdve vettem szre, hogy gyakorlatilag semmit nem tallni, amivel javtani lehetne (a kereskedk nagy rsze pedig elg kontr munkt vgez). Ezt hivatott ptolni a Repairable Gauss Rifle mod, mely lehetv teszi, hogy fmhulladkkal, illetve brmilyen energiafegyverrel javtani tudjuk.

A msik mod, a Repair Rethought mr egy kicsivel rzkenyebben rinti a balanszt: trgytpusonknt tbb, eddig nagyrszt hasznlhatatlan kellkeket rendel hozzjuk, javtsi alapanyag gyannt. Egsz pontosan a fm alap fegyverek s pnclok mr karbantarthatak fmhulladkkal s konzervdobozokkal, ruha s br alap szerelsek a csodaragasztval (wonderglue), s gy tovbb. Minthogy a tonna szmban fellelhet konzerv is belekerlt a kpletbe, egyeseknek mr tl nagy knnytst jelenthet... teht hasznlata ennek fnyben javallott.

Azok szmra, akik rendelkeznek mind a ngy DLC-vel, itt egy tfog (s az elbbi kettt helyettest) mod, mellyel minden egyedi fegyvert s pnclt javthatunk.

Explosive Entry

Maradjunk mg kicsit a skillek terletn. Az Explosive Entry amellett, hogy egy letszag opcit ad a jtkhoz, hasznos lehet azok szmra, akik jrtasak a robbanszerek vilgban, m a zrtrsben mr nem annyira. Mint neve is sugallja, robbanszereket hasznlhatunk zrak kinyitsra, mely kpzettsgnktl s a hasznlt tltet erssgtl fggen produkl eredmnyt. Hasznlata korntsem olyan finom, mint a hajt, teht felkelti az NPC-k figyelmt, elszmolhatja magt az idzt, s a folyamat sorn a megkaparintani kvnt tartalom is megsrlhet.

Level Cap Workaround

A tma levezetseknt itt a kznsg (egyik) kedvence, a 20-as, illetve Broken Steel esetn a 30-as szintkorltnak feloldsa. Egyszer s nagyszer. Natr, s +HP-s kiszerelsben egyarnt.

Flash Mapgy rzed, mr mindent lttl, mgis csak a Bobblehead gyjtemny fele van meg? Explorer perk hjn is szeretnd ltni, hogy hol nem jrhattl mg? Ha mr nem riaszt vissza a spoiler alert, akkor a Flash Map-et neked talltk ki! Rettenetesen alapos s tartalmas, brmilyen brzerrel gond nlkl megnyithat, flash alap lvn pedig sok extra funkcival is br. Maximalistk s felfedezk szmra ktelez!

Flesh-burning plasma weaponsMg mieltt tlovalnnk az igazn komoly modifikcikra, tegynk egy rpke kitrt a vizualitsok tern. A szmtalan textra csomaggal ezttal nem foglalkoznk (mr csak mretk miatt sem), de van itt egy aprsg, amit a plazma fegyverek hasznli imdni fognak: a Flesh-burning plasma weapons mod. A big s small gun-nak ott a csonkits s a felgyjts, mint kivgzsi forma, de mi jut az energiafegyvereknek? Az eredeti elkpzels szerint semmi, m ez a mod ltvnyos elgttelt nyjt a plazma elktelezettjeinek.

Subtle Sunglare FXAprsg, de a napfny sugaraival, egsz pontosan azok grafikai megvalstsval nem igazn voltam kibklve. Gyakorlatilag ugyanis nincsenek is neki. Ezt hivatott javtani a Subtle Sunglare FX mod. A kpek magukrt beszlnek. Nem egy kardinlis dolog, de kellemes plusz.

Enhanced Blood TexturesMsodik felvonsa "Vr, vr, VR!!!!44!!4!" cm darabunknak.

Night VisionA Pip-Boy pislkol fnye sokszor nem elg. Persze, zrt helyeken trhet, m nylt terepen alig vesszk hasznt, s mg az NPC-k figyelmt is felkelti. Ezek a problmk ihlettk a Night Vision-t, vagyis az jjellt kszlket. 'nuff said.

Ideje rtrni a nagygykra. Kt perzonl favorit, vlemnyem szerint elengedhetetlen mod kvetkezik, melyek kpesek nagyban megvltoztatni az F3 lmnyt.

Weapon Mod KitsA Small Guns preferli mr drzslhetik is a tenyerket, ugyanis a most kvetkez csomag nekik kedvez... nem is kicsit. rdekes mdon a mod profilja maga a moddols. Konkrtan: kzi fegyverekre appliklhat kiegsztk. gy mint: hangtompt, extra tr, automata tz, tvcs, lzerirnyzk. s nem csupn egy amgy igen kifinomult szmokkal dolgoz, clzs javt, hang- s sebzscskkent csomagrl van sz, hanem egy vizulisrl is, mely poftlanul jl illeszkedik a meglv fegyvermodellekre (lsd: kpek). Kln barkcsasztal s megszerezhet / megvehet kiegsztk is duklnak. Hangtompts, lzeres mesterlvsz puska, extra tras, automata shotgun... hell yeah!

Bullet Time + FOSE

Vgl, de nem utols sorban egy univerzlis, mechanikt, megjelentst, ltvnyvilgot s komplett rzetet reforml csomag, a Bullet Time! Igen-igen, Max Payne utn szabadon, a V.A.T.S. ktttsgbl kilpve itt a gombnyomsra elidzhet idlassts. Hasznlata folyamatos AP-be kerl, brmilyen gyorsbillentyre bellthat, ahogy a lassts mrtke, a grafikai effekt milyensge, s az AP szksglet is. Teht ha valaki az egyensly s a nehzsg miatt aggdna, ne tegye: hatalma szabadon vltoztathat. Egyetlen htrnya csupn, hogy a problmamentes s knyelmes hasznlathoz elengedhetetlen a FOSE bta 9 teleptse.

Ennyi volt a mka mra. Akinek gondja akad valamelyik installlsval / hasznlatval, nyugodtan jelezze, de tartstok szben, hogy az instrukcik szinte minden esetben mellkelve vannak, s hogy a F3 menjben a Data Files menpont alatt is be kell piplni ket. J szrakozst!
Fallout 3 7 komment

Mar 05., Thursday 1:28 #7
Ezek nagyon jk. Megvtel, s els vgigjtszs utn tuti kiprblok 1-2-t. Anno a Morrowind-hez imdtam a Jedi mdot.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[6] rorr
Mar 02., Monday 1:02 #6
Vlasz Alwares (#3) zenetre
Install volt?
Mert gy semmi baja!
Mar 01., Sunday 11:29 #5
Vlasz sinus1 (#4) zenetre
!SPOILER!
[8] sinus1
Feb 28., Saturday 22:40 #4
Nekem a Wanderers Edition is szimpatikus ( KATT! ). Sajnos a FOSE az n verzimhoz pont nem j (hla a SecuRom-nak, szvassuk csak a vsrlt ... ). Egyszer mr vgigvittem modok nlkl, most jhet a legjobb modokkal .
Aki a pixeles grafikt szereti, rossz ember nem lehet.
[59] Alwares
Feb 28., Saturday 17:20 #3
H ht ezek nagyon jnak tnnek! Majd ha lesz j PC-m, szerintem azon fogom jtszani. (360-on prbltam, de haver j lemeze ktszer is kifagyott meg grafikai hibkat csinlt, ezt inkbb nem krem...)
.titanic {float: none;}
[18] rozsomak96
Feb 28., Saturday 16:27 #2
Hajj, be kne nekem is szerezni
[14] Basara
Feb 28., Saturday 16:14 #1
Br pont gy terveztem, hogy terveztem, hogy leszedem a gprl az F3-at, azrt kiprblok ezek kzl eltte prat.
Bastich
Lothar
Fraggen und fraggen lassen.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Hember pts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Vega
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
BW
(offline)
Yip Man
(offline)
Livingbox
(offline)
sepsta75
(offline)
scott
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
lamann
(offline)
siklara
(offline)
lemen10
(offline)
Fallout 3 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Bethesda Softworks
Fejleszt: Bethesda Softworks
Megjelens: 2008 4. negyedv
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nem ismert

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 19.6 (51 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

8 | [E3] Fallout 3: Point Lookout zelt

Jniusban rkezik a Fallout 3 letlthet tartalmak kvetkez felvonsaknt a Point Lookout. Friss E3-as trailert tudunk mutatni a DLC-bl helysznekkel, akcival.

4 | Fallout 3 DLC: janur 27

Kevesebb mint kt ht mlva, janur 27-n jelenik meg a Fallout 3 els letlthet tartalma, eltte azonban a frissen publiklt patchet is le kell tltennk.

30 | Fallout 3: gameplay csokor

Nagy mennyisg gameplay vide rkezett az oktber vgn PC-n, Xbox 360-on s Playstation 3-on prhuzmosan debtl Fallout 3-bl. A videk a jtk elejt mutatjk be.

17 | [GC] Fallout 3 - hivatalos dtum

Hivatalos s egyben vgleges megjelensi dtumot kapott a Bethesda ltal kalaplt Fallout 3. A posztapokaliptikus szerepjtk oktber legvgn tr vissza.

32 | Fallout 3: jobb az Oblivion-nl

A Bethesda szerint jobbnak grkezik az Oblivion-nl az oktberben megjeln Fallout 3. A fejlesztstdi tvlati tervei szerint nem ez lesz az utols Fallout cmkvel elltott produktum.

28 | Fallout 3: kszljn minden el

A Fallout 3 fejlesztsnek kvetkez nagy mrfldkve, hogy minden rendben elkszljn a jtkkal kapcsolatban, nyilatkozta Pete Hines, a Bethesda kommunikcis fnke.

11 | Fallout 3: PC-re is jnnek a DLC-k

Xbox360 mellett pckre is megjelennek majd a Fallout 3-hoz tervezett letlthet tartalmak a jtk megjelenst kveten, erstette meg a Bethesds Peter Hines.

25 | [E3] Fallout 3 gameplay & trailer

A Microsoft konferencit nyit Fallout 3 gameplay bemutat is itt integet: a prezentci sorn megismerkedhetnk a poszt-apokaliptikus RPG vilgval, s belekstolhatunk a brutlis harcba is.

47 | [E3] Fallout 3 teaser

Lassan, de biztosan kezdtek el csordoglni az idei E3-ra rendelt mozgkpek: elsknt itt a Fallout 3 teaser-trailere, Nuka Kolval, csontvzzal s fegyvert lbl fhssel.

34 | Fallout 3 - ilyen lesz a gyjti kiads

Hogyan fest majd az sszel megjelen Fallout 3 limitlt pldnyszmban megjelen gyjti vltozatnak tartalma? A csomagrl megjelent els fot ezt hivatott megvlaszolni.

15 | Fallout 3: nem lesz demo

A Bethesda-s Peter Hines a Eurogamer-nek nyilatkozva elrulta, nem terveznek demonstrcit kiadni az szre grt Fallout 3-hoz. Ez legyen a legnagyobb bajunk.

56 | Fallout 3 - friss informcik

A Fallout 3-at demztk a mai napon a Bethesda emberei Londonban a dleltt folyamn, ahol a sajt kpviselivel friss informcikat osztott meg Peter Hines. Sz esett a vezet fejlesztsi platformrl, a vrhat PC-s gpignyrl, s tervezett letlthet tartalmakrl is.

13 | Fallout 3 - lesz gyjti vltozat

A GameStop szlltotta az els informcikat az sszel megjelen Fallout 3 Collectors kiadsrl, a jelek szerint teht gyjti vltozatban is megjelenik a vrva-vrt harmadik rsz.

13 | Fallout 3 - a magnyos harcos

Habr a Fallout 3 megrkeztre sajnos az szig mg vrni kell a megfelel zeltk adagolsval taln tvszelhet a htralv id. Kpzn nmet forrsbl.

15 | Fallout 3: nem a mret a lnyeg

A Fallout 3 bejrhat terleteinek mrete nem r majd az Oblivion kzelbe, de nem is ez a lnyeges. Peter Hines, a Bethesda vezre beszlt a harmadik rszrl.

10 | Fallout 3 tvlati tervek

A Fallout 3 jv sszel esedkes megjelenst kveten nagy valsznsggel letlthet tartalommal jelentkezik majd a Bethesda. Tvlati tervek.

18 | Fallout 3 s a jtkid

jabb informcik arrl, hogy mi minden vr majd rnk a kvetkez v szre grt Fallout 3-ban. Questrendszer, jtkid, jrajtszhatsg s a dntsek fontossga.

13 | Fallout s a felntt tartalom

Elssorban felntteknek szl jtk lesz a Fallout 3 Bethesda elzetes tervei szerint, ennek ellenre igyekeznek vatosan tlalni a sikamls tartalmat.

13 | [E3] Fallout 3 kpek

A Fallout 3-bl is csepegtetett morzskat a Bethesda az E3-on: a jv sszel debtl poszt-apokalpitikus szerpjtkbl hrom darab friss screenshotot dvzlhetnk.

27 | [E3] Fallout 3 zelt

Negyven perces Fallout 3 bemutatt tartott a sajt kpviselinek a Bethesda az E3-on, radsul holnap, pntek tizenharmadiknn, lltlag jdonsgokat is megtudhatunk majd a jtkrl. Gyorsan sszefoglaljuk a kzel egy rs prezentcbl leszrhet infkat.

31 | Fallout 3 - hasznos informcik

Megtrtnt az els nagyszabs Fallout 3 prezentci a napokban, a kivltsgos klhoni sajt jvoltbl pedig a rszletekrl is idben tjkozdhatunk. Csupa hasznos informci a 2008-ra grt harmadik rszrl egy kattintsnyira.

34 | Fallout 3: testkzelbl

A Fallout 3-al kapcsolatban eddig inkbb krdseink voltak, mint vlaszaink. Milyen lesz a harcrendszer? Vals idben lvldznk, vagy jra akcipontokat hasznlunk? Egyszersdik a karakterfejlds, vagy marad minden a rgiben? Most sok mindenre fny derl...

65 | Itt a Fallout 3 els trailere

A visszaszmlls a vghez rkezett, hosszas vrakozs utn befutott a Bethesda kezei alatt kszl Fallout 3 els, hivatalos teaser trailere. Gameplay nincs benne, hangulat viszont van...

22 | Fallout 3 s Liam Neeson

Leszerzdtette Liam Neeson-t a Bethesda. A neves sznsz a Fallout 3 fszerepl apjnak hangjt adja majd. A jtkbl egy j koncepcis art is megjelent.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba