[9] Necc (offline)

Trsasgi

egy 35 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4880 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 12639 kreditet gyjttt

2008 November
18:48 Mirrors Edge
Az jts mindig specilis volt, az uj tletek mindig segitettek a jtkiparnak, egy fps szabad bebarangol kaland remnykedett hogy bizunk jo lesz a trailerek alapjn, na de tnleg jo lett a vgleges mirrors edge?


Mi vagyunk faith egy Runner akinek meggyilkoltk a szlei (kis drma de nem spoilerek inkbb tovbb) a dolga hogy informciot lopjon/vigyen Arol Bre vagy esetleg tadni egy msik runner trsnak. A briefing ltalban ingame szokott lenni s minding ad motivciot az embernek hogy jtszon tovbb, Radio chat pedig Runner tarsaiddal is van de ami engem nagyon idegesitett a 2D animation ami volt, nha olyan hlye fejet vgott faith amitol simn felmsztam volna falra.Faith kalandja elvesz minket skyline vrosba ahol rdekes modon egy emberel nem tallkozunk a.k.a nagyon res illetve nagyon tiszta o_o ugralunk, falra futunk s ahol minden fle acrobata mozdulakat csinlunk, kb a jtk 60% hz tetkon ugrabugra van de vzcsatornkon illetve bevsrlkzpont is volt egy kt chaprter, a jtkban van mommentem rendesen, nagyon tetszik hogy ha megvan az ut akkor olyan szp manvereket csinl faith, de persze ha nem ismertem az utat akkor volt olyan hogy percig egy helyben ltam s nztem a fejembol hogy most merre is? itt segitett a piros szin illetve a guide gomb sok ember cheatnek tekinti de aki uj a gamehez szerintem nlklk sok helyen akadna. Rendr bvebben van, de Ponos az hogy sok helyen faith csinlja az ldzs.
Aki vgig vette a jtkot annak ott van a timetrail mode ahol ki lehet unlockolni 20 mapot s azon versenyzni, a legjobb eredmnyeg pedig a leaderboardra kerl, aki nem igazan rdekli a speedrunos timetrail annak figyelmbe kne venni hogy a jtk kb 7rs.

Az elejn nagyon nehz volt tanulni az uj fps reflexek, voltak olyan pillanatok ahol csinltam egy 180 forduls a lvs helyett de idvel meglehet szokni, a nzett nagyon jl mkdik ugrsra-guggols-harci manverekre (megis lehet lassitani az idt hogy pontositani az idzst), Sok helyen a leggyorsabb t volt nem meneklni hanem le szerelni a fegyvert rendrktol, itt a fegyerek inkbb csak elny a harcban, de sok helyen nem tudtam pldul mszni valahol mert fegyver volt nlam, igy van egy kis balance.
Nem csodlom hogy sok helyen lepontoztk ez egy olyan jtk ami vagy tetszik vagy nem. nekem tetszett de az csak 8/10 adok neki.

Fps platform nem valami uj mert mr lttuk ms jtkokban, de egy teljes jtk amire arra pl az uj. remlem lesz msodik rsz mert jo amire cloztak csak van mg mit dolgozni rajta.U.I : sorry ha volt elirs vagy fogalmazsi problmk ugyanis mgmindig tanulok magyar nyelvet.
5 komment

Nov 18., Tuesday 0:05 #5
Vlasz KiswechPS3 (#3) zenetre
Pontosan...
Clozd meg a Holdat, ha elhibzod is, a csillagok kzt landolsz...
[16] adam062
Nov 17., Monday 22:43 #4
j jtk... mindenki errl r... beszerzem! de majd egy kicsit ksbb
[55] KiswechPS3
Nov 17., Monday 22:13 #3
Nekem mint mr oly sokszor lertam, v egyik jtka

imdom, s a 2D-s animcik sajnos valban nem a legjobbak! sokkal inkbb nznm ingame Faithet
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[46] csavar
Nov 17., Monday 21:15 #2
Ma vettem meg n is. Most is pp ME-t tolom Elkpeszten hangulatos jtk!!
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[41] oma
Nov 17., Monday 20:04 #1
Gratgratgrat
Necc
Playing is important, you can work anytime.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, DVD, Magazinok, jsgok, TV, Mozi , Anime, Grafika, rajzols, tterem, Bulizs, Bartok, Letlts, Chat, Frum, Internetes magazinok, Foci, Bicikli, Ping-pong
Bartok, ismersk
drag
(offline)
Oldern
(offline)
csoos
(offline)
soniq
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
zs0lt1
(offline)
buksovac
(offline)
ps2true
(offline)
atom360
(offline)
KiswechPS3
(offline)
cyberrat
(offline)
Jackal
(offline)
Patrick Bateman
(offline)
stevefarcry
(offline)
Georgy07
(offline)
cobra525
(offline)
kimi79
(offline)
IceMan00
(offline)
szmorepapa
(offline)
macewindu74
(offline)
XBOX Live