[7] olin (offline)

Jópofa - Elvetemült - Színes

Ő egy 31 éves lány és itt lakik: Budapest / Budapest

4503 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 9442 kreditet gyűjtött

2008 October
18:58 Olin Ápdét
Egyik barátnőm írt szerda esti ominózus kalandunkról, így én se maradhatok ki... :)
Az egész azzal kezdődött, hogy egyik csoporttárssam (innentől Ed :D) rádumált, hogy nehogy kihagyjam már az Egyetemi Napokat. Igaz, elmaradt vagy 2 óránk, így időm lett volna, de a lustaságomot végül az a tény HECCSOTolta, hogy Kiss Ádám koma is tiszteletét tette aznap este, én meg diehard fanja vagyok.

Na, délután már bandultunk egyet, jöttek az új arcok kétszázzal, én pedig inkább csendesre vettem a figurát, meg is jegyezte legújabb barátném (az ennivaló csajszi, Pippi :3) a blogjában, nem is hallotta a hangom későbbig. Na igen, ez a veszélyes oldalam, mikor GONDOLKODOK. :D
Miután a bagázs egy fele elbúcsúzott tőlünk, elmentünk a Könyvtárba... ELTÉsek tudhatják, nem ám egy könyvtár van a campuson... sok. :D És abból az egyikbe nem szellemi, inkább alkoholikus táplálékért járnak a hallgatók... na mi abba mentünk.
Itt ment a lazulás egy sötét(?), eldugott sarokban (Ed, a Pippi meg én), szálltak a "This is Sparta!"-k s hasonló. (Teszem hozzá, Edről kiderült, közös gamerpontjaink többek közt a God of War és a FFVIII).

Innen elindultunk megvenni a szükséges "alapozót", mézes barack megtestesülésében, és mire idő volt felszállni a villamosra, enyhén be voltunk "baszcsizva", csak hogy stílusos legyek.

Lassan ment a Tüske Csarnok megtalálása (egyébként is, de még így részegen :P), előbb egy templomra hittük azt, hogy az, mert "tüske volt a tetején, de a kereszt... hallod, azt nem is láttam".
Végül elértünk, épp időben (bár a borzalmasan mély (magas?) lépcsők egy percre megrémísztettek, de hát kérdem én, mire való a korlát...), gyorsan székkeresés és már jött is mindenki kedvence. Mi meg skandáltuk hátul, hogy "NAGY DÁVID, NAGY DÁVID!" :D

Hatalmas háromnegyed(?) óra volt, sajna a poénok legtöbbjére már nem emlékszem (thx to alcohol :P) de hogy szétröhögtem magam, az tuti. Még jó, hogy ott volt egy régi ismerős, Andi, aki kegyesen megígérte, hogy elmeséli majd, mi is volt, ha nem menne a fejbenreplay. :D

Utána maradtunk négyen: Pippi, Ed, Ákos kollega meg én, szétterültünk a sörpadon minden elképzelhető pózban és formációban (le is kaptak minket, de inkább nem kutatok a kép után :P ), háttérben szólt a KFT, de minket csak az Afrika tudott konkrétan megmozgatni.
Innentől elég elfolyós a dolog, az tuti, hogy egyszer csak meguntuk és eljöttünk - persze az éjszakai járat lerobbant alattam, de kis gyaloglás után jött a pótlóbusz és átszállhattam a ... na? Surprise, surprise - másik éjszakaira. Az már tényleg meglepi volt, hogy rajta ült szobatársnőm az újdonatú hímjével.
Hazaértünk, feküdtem aludni, másnap morcos hangulat befigyelt, fenének volt kedve bemenni róákra, húztam is haza.
Mindenesetre nagyon jól éreztem magam, és ahogy Pipp is írta a blogjában, remélem máskor is összejövünk így.

Jövő hét csütörtökön meg irány a Lágymányosi Campusos animevetítés Tia-channal! :3 Aki esetleg még jönne, írjon rám és koccanhatunk!

PS: (post script + playstation)
Playing: FFX
A 24. órában járok 2 nap alatt... :P De most le kell állni, mert már a kétharmadánál tartok s ó jaj mi lesz velem, ha végigviszem... (FFX-2 egyébként, de ez most lényegtelen).
Final Fantasy X 2 komment

[9] ati898
Oct 04., Saturday 22:07 #2
Válasz Patrick Bateman (#1) üzenetére
Ez igaz.
Nekem a FFX kb 80 óra vol mire végigvitem bár igaz a karakterek is kb félig voltak feltápolva de a vége valami gyönyörű............... zsepi kellet, mert könnyek majdnem jöttek a szememből.
FFX-2 viszont tényleg jó kis kikapcsolódás.
Oct 04., Saturday 21:48 #1
Az FF X-2-re ne nagyon pazarolj időt szerintem.
Inkább az FF X-nek élvezd ki minden pillanatát!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
olin
"Nem tudom, de kérlek próbáld meg tarkónlőni magad."
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
Nintendo DS
Kedvenc játék-műfajaim
Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Online RPG, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Játék zsebkonzolon, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Grafika, rajzolás, Email, Letöltés, Fórum, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Basara
(offline)
DarkVenom
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
Rudymester
(offline)
Messiaskii
(offline)
Final Doom
(offline)
GameBoyGirl
(offline)
KuCz
(offline)
Roni
(offline)
Lione
(offline)
shearer
(offline)
Doom
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
Final Fantasy X adatlap
12 év felettieknek Tinédzsereknek
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Square Enix
Megjelenés: 2002. May 22.
Kategória: Szerepjáték
Online játékmód: Nincs

Még nem értékeltük ezt a játékot
Olvasói értékelés: 26.2 (34 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

45 | Final Fantasy Fodrászat?

Érdekes helyen tűnt fel a Final Fantasy X női főszereplője, Yuna! Amerikai játékosok figyeltek fel Chicago egyik negyedének kis fodrászüzlete felett a japán szerepjáték hősnőjének arcára.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába