[10] loga (offline)

Segít?kész - Vadállat - Színes

Ő egy 40 éves fiú és itt lakik: /

5151 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 14973 kreditet gyűjtött

2008 September
16:33 Én és az Eye of Judgment
Közel 70 lejátszott meccs után teljesen kialakúlt bennem a vélemény a játékról, amit mondhatunk érzelmekkel vegyesnek is akár.
Aki nem ismerné a játékot:
Felszerelés:
Egy kilenc mezőre osztott lepedő, PS3 eye, a játék maga és a kártyakészleted ami 30kátya egy pakli amit használhatsz a játékban(te állítod össze)
Összeállítod az állványt és a kamerát ráhelyewzed és mehet is a móka egy körökre osztott kártyajáték amit kaptál talán a Yu-gi-oh hoz lehet hasonlítani.
Csak itt igazi karival játszol a képernyőn...
Körönként két mana meg és a kártyáknak adott manacostjuk van meg activálási cost.


Tehát lássuk:
Az ára rettenetesen drága játék mert ugye a kamerával eggyüt jön és ez valahogy nem fog belekerűlni egy átlagfogyasztó kis és közép keresetű család karácsonyfája alá még így lassan egy év elteltével is közel 60 fontért lehet beszerezni ami kb 20ezer forint.
Ami önmagában nem is lenne probléma mert kifejezetten online örömökre lett készítve ez a kis csoda de ennyivel nem elégedett meg ez a pénzéhes szörnyeteg alapból 32kezdőkártyád van és mehetsz szerencsét próbálni.

Félreértés ne essék volt már dolgom ilyen játékkal Etherlords I-II aminek a harcrendszere talán kifinomúltabb is.

DE könyörgöm ott a játékon bellűl lehetett lootolni és szereztni extra varázslatokat és caractereket annyi volt az ÁRA hogy legyőztem az azt őrző kis creepeket aztán mehettem tovább a STORYban ami ugye EoJ ben nincs...
Mondhatnátok hogy de azon a kis kilenc részre osztott kis lepedőre minik meg hogyan de ugye a verekedős játékok is csak egy arénában játszódnak és mégis van sztorija és mehetsz füljebb mindíg valami erősebb nagyúr felé.
Itt ilyen nincs.

Tehát a single mód abban kimerűlni látszik, hogy comp ellen nyomúlsz amit experten(legerősebb fokozat) alap kártyákkal is meg tudsz verni 4.re nagy cucc... Igen vannak olyan elérendő feladatok, hogy előre összeállított Decket használ a comp és azt vered le vereség nélkűl megcsináltam...experten ezt is semmi kihívás.
Utána még van olyan hogy egy fajjal uraljad az öt mezőt, varázslatt nélkűl győzzél etc...

Tehát marad az ONLINE:
Felmentem a netre és remegő kézzel kezdtem el első meccsemet ami kb úgy folyt le hogy olyan kártyákkal jöttek ellenem amikről mégcsak nem is hallottam, mondom rendben egy, aztán kettő, három meg a többi is kb így folyt le.

Elmentem a boltba vettem booster karikat nagyon örűltem nekik persze de ugye egy logikailag jól összeállított deck kellett tehát vettem kb 7 et semmi nagyonritkát azaz Phantomot nem kaptam érdekes.

Mielött félreértésbe esnénk a ritka kártyák nem manadrágaságukban különböznek neeeem inkább mondjuk úgy, hogy annyi manáért kapsz egy sokkal jobbat mint amúgy használnál egy simát vagy akármilyen más természetű karit.

Tehát hogy is lehet az, hogy ultrariitka kártyákkal van tele mindenkinek a paklija?

Ami felbosszantott:
Ez a játék egy igazi pénznyelő ha komolyan akarsz játszani vele akkor meg kell venned pénzért ebay vagy kártyashopokból a single karikat amikről úgy véled, hogy ékes példánya lenne a paklidnak de ha nem akkor vehetsz másikat megint...

Tehát az nyer akinek jobb a kártyája=több pénzt költött a játékra=gazdag és nemtudja mire másra elkölteni a pénzét. Adná Etiópiába a vöröskeresztnek.
Tehát igen kérem szépen itt nem a tudás a mérvadó hanem a pénz kinek mi van a tarsolyában.
Hol van itt egy játékon bellűl esélyegyenlőség? SEHOL!!!
Veri magát a gyerek mert kb 70ezer forintos a paklija, és megver? Wááááóóóó!
Tudása meg annyi, hogy addig vár amíg lesz elég manaja, hogy letegyen a végefelé egy Archbishop Jirvat meg egy Battle Mastert egy Biolith Temple-vel eggyutt? Huha csak ki kell addig huznia és kész.

De ha Zealotokkal lopom a manajat meg discardoltatom akkor meg egy sportszerűtlen szemét vagyok? lol

Olvastam fórumokat, hogy vannak akik másolják a kártyákat és ógy játszanak megnövelve saját esélyüket a kis gazdagok ellen és simán nyernek, persze azok meg elkezdtek sírni, hogy milyen szemétség meg bannolják ki őket egyből, mert ez így CSALÁS

Elmondom mi a csalás:
Az a csalás ha FPS játékban aimbotot használsz(a gép céloz helyetted), vagy ha Stratégiában végtelen pénzt szerzel magadnak és simán építkezel már van 3 hadsereged mire ellennek van egy drab embere.

Mielött megvettem a játékot nem értettem miért másolják le a kártyákat.
De mivel megveszi az ember azt a DRÁGA játékot akkor ugyanmár legyenek egyenlőek a nyerési esélyeim én nem valami gyűjtő vagyok, hogy kidobjak az ablakon többezer forintot plasztikkártyákra.

Előre szólok, nemkell szöveg senkitől, hogy jaj azokkal sem menne mert menne.
The Eye of Judgment 15 komment

[16] barnoca
Apr 10., Friday 17:16 #15
"Tehát a single mód abban kimerűlni látszik, hogy comp ellen nyomúlsz amit experten(legerősebb fokozat) alap kártyákkal is meg tudsz verni 4.re nagycucc..."

Most szereztem be pár napja és lenyomtam kb. 5-6 meccset normálon de a computert még nem sikerült legyözni.
Nagyon tetszik a játék.Bár én még nem tartok 70 offline meccsnél.
http://www.youtube.com/user/barnoca26
[10] loga
Sep 10., Wednesday 8:37 #14
Válasz loga (#13) üzenetére
Használtan!
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[10] loga
Sep 10., Wednesday 8:36 #13
Én is csak azért vettem meg, mert Gamestationban találtam 25 fontért...de még így is sajnálom a belevesztett időt és fáradtságot.
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
Sep 09., Tuesday 17:01 #12
Vennék Eye of Judgement-et kamerával együtt, max 5k-ért!
[13] Griev
Sep 09., Tuesday 9:56 #11
Én régen még kis kölyökkoromban játszottam a hivatalos Yugioh TCG tagjaként. Igazi lapokat vettem, több ezrekért, pedig nem vagyok milliomos fazon... Aztán rájöttem énis hogy XY pénzes hülyegyerek győz mindig a versenyeken, mert neki mindig megvoltak a legritkább és legerősebb lapok... akkor rövid időn belül abbahagytam a fenébe. Azót max psp-n ha tolom. De mint mindenről, erről is leszoktam az idők folyamán.
"I recognise a quest for revenge when i see one. And revenge, i respect."
[8] Matos
Sep 08., Monday 21:17 #10
Velem ugyanez volt,most készülök eladni xD
Isleofman
[3] Hexal
Sep 08., Monday 19:04 #9
Válasz loga (#8) üzenetére
Pedig voltak olyan vissza ugrásaim szó szerint a 0-ról. de mindig kirakott valami sokkal jobbat ..ez van..
PSN ID: hexal
[10] loga
Sep 08., Monday 19:01 #8
Válasz Hexal (#4) üzenetére
Énis így éreztem az elején aztán rájöttem, hogy már előre tudta az ellenség, hogy mikor fogom elbukni.
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[10] loga
Sep 08., Monday 19:00 #7
Válasz Gulandro (#5) üzenetére
Szerencsémre én használtan vettem a kamera áráért, de az a baj hogy a játék maga tetszik de nagyobb ráfordíytással nem megy.
Mint mondtam offline gép ellen semmi kihívás, másokat meg nem ismerek ezzel játszani midnenki(még itt is UK) túlontúl drágának találja.
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[10] loga
Sep 08., Monday 18:57 #6
Mert ugye az lenne a fair ha mindenki hozzáférne mindhez aztán ugyanmár had döntse el mit használ úgyis a pakli felállítása a lényeg. Akkor már tényleg egyenlő esély és akkor a skill döntené el.
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[41] Gulandro
Sep 08., Monday 18:57 #5
Válasz loga (#3) üzenetére
Remek lehetőségek. Amondó vagyok, mivel eladni nem tudnád annyiért amennyit beleölté tartsd meg és játssz vele offline ismerősökkel ha party van (nem tudom lehet e vele, csak remélem). Ha igaz ami igaz a kamera állván talán még más játékokat és funkciókat is támogatni fog egyszer.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[3] Hexal
Sep 08., Monday 18:54 #4
Én is tooltram pár online csatát de sorra levertek ,de valahogy mindig csak egy hajszálon múlt ,hogy nyertem..ráadásol alap paklival.
PSN ID: hexal
[10] loga
Sep 08., Monday 18:52 #3
Válasz Gulandro (#2) üzenetére
Igen és most fogalmam sincs mit tegyek adjam el vagy rohadjon a polcon?
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[41] Gulandro
Sep 08., Monday 18:44 #2
Mióta ez a sátáni dolog (gyűjtögetős fantasy kárytajátékok) megjelent, azóta nem tudok rá barátságos szemmel nézni. Rövid időn belül mindig és mindenhol a lapokat másoló kisiparosok és a tényleg gazdagabb gyerekek játéka lett, míg aki játszani szeretett volna. eh, bele sem megyek. Gondoltam, hogy az Eye of Judgement is erre a sorsra jut.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[25] Yip Man
Sep 08., Monday 18:42 #1
Szomorú...
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
loga
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Verekedős, FPS, Online FPS, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, DVD, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Mozi , Esőben sétálás, Napozás, Bicikli, Body buiding
Barátok, ismerősök
Matos
(offline)
Yip Man
(offline)
Laci 20
(offline)
rozsomak96
(offline)
XBOX Live
The Eye of Judgment adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: SCEJ
Megjelenés: 2007 4. negyedév
Kategória: Kártya
Online játékmód: Van

Még nem értékeltük ezt a játékot
Olvasói értékelés: 51.7 (13 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

64 | Eye of Judgement gondok

A Sony az Eye of Judgement névre hallgató kamerás kiegészítővel alaposan belecsapott a lecsóba - viszont komoly problémákkal kűzd az erre épülő kártyás játékkal kapcsolatban.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába