[35] Stinger (offline)

Angyali - Jlnevelt - Mnikus

egy 37 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4784 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 96530 kreditet gyjttt

2007 szeptember
16:22 TOTAL Domination, avagy a szombat este
Beinvitlom a vendgeket az sztnsen kialaktott gamer helysgbe: vlasszatok magatoknak krhozato… iz, helyet. Srcok tesnek a fldn heverkontrollerek, vezetkek, gpek sokasgban, mire megjegyzem, hogy a htben finom sr, bor, s mindenfle nyalnksg is lapul - nem telik bele 5 perc, mindenki ktpofra csmcsogja a ropogtatnivalt, s egymst leordtva prblja a msikat fellmlni Burnoutban.... mi is ez? Jaaa, a szoksos szombat este!
Szombaton ismt lezajlott az utbbi hetekben szoksoss vlt htvgi game parti: a mag persze most is odatette magt, de rgrl elfeledett bartaink is csatlakoztak a kedlyes trsasghoz. A sort Ray s R indtotta, akihez a menyasszonyi szkben ldgl Dudi, a Pesthonbl hazaszakadt Qry is csatlakozott. Ray persze mr j elre bejelentette, hogy egy rgrl elfeledett ismerst is hoz magval, de az ajtnyits pillanatban r kellett jnnm, hogy valjban hrman toporognak a kszbn. Szevasztok, miujs vazze, jttetek gmelni? Ja, tudod hogy megy ez. J trsasg, j hzigazda, j jtkok… szval nem lehetett kihagyni. Mivel toltok?

Beinvitlom a vendgeket az sztnsen kialaktott gamer helysgbe: vlasszatok magatoknak krhozato… iz, helyet. Srcok tesnek a fldn heverkontrollerek, vezetkek, gpek sokasgban, mire megjegyzem, hogy a htben finom sr, bor, s mindenfle nyalnksg is lapul - nem telik bele 5 perc, mindenki ktpofra csmcsogja a ropogtatnivalt, s egymst leordtva prblja a msikat fellmlni Burnoutban. A negyedik Revenge termszetesen: abszolt best of, hifire kitolva, dbrg a HD lmny: 9-es szint, fullkemny verdk, bven 250 krnyki nitr, persze semmit sem lehet ltni. Buky csm is hozza a legjobb formjt: elvileg utlja az rkd rletet, nem az PC stratga keznek val ez - a kvetkez pillanatban viszont lazn lealz mindenkit, amikor 32 Takedown-al, a bka segge al tipor minket. Laza. Elkerl a sajtkezleg kszlt trklyplesz, bombk, pezsg, Hubertus, s a “hajtanyag” is - j kt rt tltttnk el az imnt vzolt vilgban, mire tudatosult bennnk, hogy jtkot kellene vltani. Nincs vge, mg csak most kezdik…

Nagy rmmre belibben a hz rnje: my dear Kisvacak, ht megjttl? Gyere, gyere, tbbiek mr vrnak. Pusszancs csattan, lels megvan, dim a jobbomon, keze a vllamon - gy mr nem veszthetek. Srcok, van itt minden - mi kell? Nyomjunk egy kis partijtkot - jhet a zld gyk, a buznyk csszerel, meg az a vinnyog ribi.. jaa, Mario Party? Neeem, most nincs GC - legyen helyette Fuzion Frenzy. Game indt, ngy playeres jtkmd kivlasztva - j egy rn keresztl meg egyms szivatsa, mire az egyik figura ers bealvs helyzetet produkl… ezen vltoztatnunk kell! Kisvacakom fradt, de mg tartja magt: holnap mel, indulnia kell. Most nem hagyhatom itt a tbbieket, gy Sunny kulcs odaad, nagy bcszs a sttben s irny haza - Szzzzzzzeeee di, holnap megyek, viszek neked ddllt!

Ray: Game kivesz, Halo betesz - senki nem brja normlisan irnytani kettnkn kvl, s mikor mr a hatodikat nyerjk zsinrban, Ray beadja a kulcsot - vegytek ki ezt a sz@rt s jtsszunk mr normlis jtkkal. Def Jam? Oks, jhet… ngy nigga’ powa ti egymst a metraluljrban - gy tnik, soha sincs vge a menetnek - mr hromszor fullra lepofoztuk egymst, mgsem br egyiknk sem meghalni. Ok persze, speck meg interaktv krnyezet kivgzs, de semmi nem jn ssze… ht srcok mik ezek, szuperhsk? Nem telik bele 2 msodperc, egyik jtkos holtan rogyik ssze a sarokban… na akkor ez most mi volt? Ok, vltsunk… hol van Raziel s Kain? Vrj, ahhoz mg kora van - elszr a pudingoknak kell bealudnia, addig semmi ilyen szellemes marhasg. Vili?

Egy lass flash-re mindenki nyll vltozik: jn a zld, meg a kellemes fincsi illatok. Hm, sti? Aaaz nincs… nem is baj, megteszi ez. Elkezddnek a kult klasszikus nagy partis sztorizgatsok, mikor az egyik mondat vgn felcsendl a varzssz: Dreamcast! s mg egy: Mars Matrix! ISTEN! Azonnal nylok a szekrnyre a masinrt - gyorsan sszedobom s mr indtjuk is a menetet. Skacok, itt a memn a kt vvel ezeltti ments - tltstek s nyoms! Lssuk, mennyire regedtnk ki. Ht gy tnik, nagyon: a bossok szinte sz@rr szednek minket, pedig anno kegyetlenl sok rt passzroztunk minden idk egyik legagresszvebb shooterjbe - a gyakorls persze most is segt, fl ra mlva rmmel konstatljuk, hogy XY kredit rn sikerlt jra vgigtolni a gmet, szval… jk vagyuk. Ne hagyjuk veszni az Under Defeatot sem: R-rel anno mi voltunk a Zero Gunner 2 kirlyok - mondom neki, ez majdnem ugyanaz, csak hi-tech cuccok helyett, vilghbors helyzetben. Clzvz bevesz, pppents megvolt, indulhat a game - normal helyett hard, a rend kedvrt. Eredmny: harmadik szint elsre… hmm, ez nem rossz. Garantltan az volt az rzsem, hogy a Hard fokozaton trtn taktikzs sokkal kifizetbb, mint a normal ltal nyjtott lporos helyzet. Kvetkeztets: szerencsre nem korcsosultunk el, mint sok korbbi gamer trsunk - mi most sem nyomjuk az easy-t, Metroid is csak hardon… gy az igazi.

Mi az a REZ? Hogy miiii? Na add ide! Egybl az tdik szinten indtottam s vadul kezdtem ecsetelni, hogy ez bizony vizulis mvszet, nem egyszer videjtk… ltjtok? Halljtok? Nzitek? Egy vilg pl fel elttetek. Tg pupillk, ijedt arc s az angyal effektus - rhgve gyzm le a fbosst, hogy egy j let szlessen. No, de ideje vltani - a prnp lelpett, csak a kemnymag maradt. Jhet vgre Kain s Raziel, avagy a Legacy of Kain: Defiance Xbox inkarnci. Hogy mirt pont ez? Maradjunk csak annyiban, hogy a csoportos game (egy jtszik, a kontroller krbejr, tbbiek figyelemmel ksrik, tancsot adnak, stb…) mindig is nagy kultnak szmtott a kreinkben: A Zelda s Metroid mellett a Legacy of Kain s Soul Reaver sorozat az, amit nagyon csp a banda… Kt vilg, dmonok, vmprok, mgia, s rohadtul sok logikai feladvny. Hajnali fl hrom magassgban hirtelen kros lommal kszkdk: R, vidd tovbb, nekem muszj egy kis szunya. Reggel hatkor bredek, Dudi, Ray alszik, R vadul pfli Raziellel a gonoszokat - skac, ez mr addiktsg… tedd le, irny haza. Legkzelebb folytatjuk.

Mit mondhatnk: j buli volt, nagyon. Msnap rkon keresztl tartott a nyomok eltntetse, de megrte - j jtkok, j trsasg, j gpek… nem kell ms. Mg nextgen sem. Rvidesen ugyanitt, ugyangy!
5 komment

[19] Hellfrost
szept 10., htf 11:38 #5
Nagyon j is az ilyen, csak valban nem knny sszehozni
[11] Mark
szept 06., cstrtk 18:07 #4
3 fs kemnymag nlunk is van, de pont egy negyedik nem r r soha
Amgy rajtam kvl mindenki "rendes" addikcimentes ember, gyhogy az ilyen alkalmakkor kizrlag a ltens gmer jn el bellk...n meg ugye vllaltan
Szval inkbb csak jtk. Pofzni lehet a kocsmban is s ott mg jobban is megy
rdekes! Ha arrl van sz, akkor egy dlutn alatt sszegylik 8-10 ember...
Szval akkor most biztos, hogy a jtkfggsg a problma?
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
szept 06., cstrtk 13:20 #3
Vlasz Mark (#1) zenetre
Ht igen... ahogy egyre idsebb lesz az ember, annl nehezebb - mindenkinek ms dolga van, nem r r, stb. De egy j trsasg mindig tud idt szaktani erre

Ilyenkor nem csaj jtszunk, hanem kibeszljk az let nagy dolgait is.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[28] fozelek
szept 06., cstrtk 12:40 #2
n egyedl szeretek jtszani...
PS3, PS4, PSV: Dezt81, Wii U, 3DS: fozelek, 360, XO: fozelek hun
[11] Mark
szept 06., cstrtk 1:04 #1
Frankk az ilyen bulik! n is begyjtm a haverokat, amikor csak lehet. Csak sajnos mr egyre nehezebb...
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
Stinger
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Nintendo 3DS
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , tterem, Bowling, teke, Bartok, Programozs, Email, Letlts, Chat, Frum, Internetes magazinok, szs, Esben stls, Korcsolya, Hember pts, Jgkorong, Bicikli, Tenisz, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
supermario4ever
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
sarabi
(offline)
BlackLord
(offline)
bagszi
(offline)
Lothar
(offline)
Norbi92
(offline)
pali
(offline)
kochanp
(offline)
Reiker
(offline)
NvG
(offline)
LokkoLori
(offline)
lorantHUN
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
zead
(offline)
Stiletto
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
steely
(offline)
CsibeB
(offline)
N7 Attila
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live