[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4138 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20914 kreditet gyjttt

2019 November
13:40 Second Galaxy - Teszt (iOS)

Ht ezt a galaxist bizony kinttk, irny a kvetkez!
A Second Galaxy igencsak gretesen kezddik. Megismerkednk az alapsztorival, ami meglepen rdekes, alapveten az egsz jtkra jellemz, hogy rdemes a sztorit vgigolvasni, persze csak akkor ha rendelkeznk megfelel angol tudssal. Idben 3000 vet ugrunk elre, amikor is az emberisg kintte sajt galaxist s eljtt az ideje, hogy egy kvetkezbe kltzzn. t lehetsges frakci kzl tudunk vlogatni, mindegyiken bell tbb egyedi kasztbl, amik ha nem is nagy mrtkben de nmileg hatssal lesznek a ksbbi jtklmnyre. Az els s legfontosabb ezek kzl maguk a fegyverek lesznek, ugyanis mindegyik frakci ersebb valamelyik tpusban, a Neo-European Federation pldul a raktkban ersebb, mg az Economic Community of Dawn a blasterekben. tekintettel arra, hogy a jtk java rszt rcsatkkal fogjuk eltlteni nem mindegy hogy melyik frakcit vlasztjuk.

A jtk mretei dbbenetesek, ha minden igaz akkor egszen 1000 fnyvig terjed tvolsgig tudunk utazni, ami tbb mint 50.000 csillagot s 5.000 galaxist fed le. Ez dbbenetes. Igaz nem kell itt komoly tervezi munkra szmtani, tekintettel arra, hogy a bolygkra nem szlhatunk le s randalrozhatunk kedvnkre mint mondjuk a No Mans Skyban, vagy az Elite-ben. De akkor is brhogy is nzzk ez egy meglehetsen komoly dolog, fleg egy mobilos MMO-tl. Na akkor kb. ennyit a statisztikkrl, nzzk meg rviden mi is lesz a dolgunk ebben a jtkban valjban?

A Second Galaxy egy MMO RPG-stratgiai-rlvlde, ahol kedvnkre szptgethetjk s ersthetjk a hajinkat, rengeteg kereskedelmi lehetsg lesz a jtkban vagy NPC-kel esetlegesen ms jtkosokkal is, a jtk sava-borst mgis csak a lvldzs fogja kitenni, ami az els pr rban nagyon kellemesre, knnyen tanulhatra, ltvnyosra s lvezetesre sikeredett. A kperny bal fels sarkban ltjuk majd felsorakozni az ellenfeleinket, az egyikre rklikkelve majd a jobb als sarkokban lv gombbal vlasszuk ki az automata kvetst, ha nem vagyunk hozz elg kzel akkor kapcsoljuk be a thrusterkeet hogy lecskkenjen a tvolsg kettnk kztt, majd ha utolrtk embernket nem lesz mr ms dolgunk mint a klnbz idkznknt elrhet fegyverarzenlunkkal jl sztlni t. Ha elfogy a pajzs tltsk jra, ha elfogy az energia ptljuk. Nagyon fontos megtallni az rhajnkon bell a r aggathat felszerelsek kzti egyenslyt. Minimum hrom fegyverrel szereljk fel, a tbbi meg lehet nyugodtan egyb ms, olyanok mint pajzsgenertor, vagy energiacellk. Rengeteg erssg (common, uncommon, rare stb.) s tpus dolgot rakhatunk fel a hajnkra, minl nagyobb maga a szekr annl tbbet. Eleinte gy fog tnni, hogy a hajnk elpusztthatatlan, de ahogy haladunk elre a jtkban fogunk rjnni arra, hogy sajnos nem az. Egyszerre tbb hajnk is lehet, kldetsre viszont csak egyet vihetnk, azt amelyik szerintnk a legalkalmasabb az adott feladatra.

Nade jl elkalandoztam itt a harccal kapcsolatban, mert a jtknak lesz egy llatira j s izgalmas sztorija is, amit rdemes nyomon kvetni, vgigolvasni. Igaz sajnos nem lesznek ignyes szinkronsznszek akik vgigbeszlik a jtkot, szvegleni persze fognak, csak ppen nem azt monjdk ami le van rva, hanem folyamatosan ismtld sablonos mondatokat mondanak jra s jra. A sztorin s a lvldzses kldiken kvl rdemes kapcsolatot teremteni ms jtkosokkal is, esetlegesen csatlakozni egy szvetsgbe s velk egytt menni felfedeztra, a jtk akkor fog elkapni minket igazn, ha lesznek mellettnk ms jtkosok is, akikkel egytt harcolhatunk s bandzhatunk, tekintettel arra, hogy egy MMO jtkrl beszlnk ugyebr.

A Second Galaxy lthatan nem egy AAA cm, egy kisebb fggetlen csapat ksztette a Zilong Game Limited, radsul ha jl tudom ez az els jtkuk. Szval nem kpvisel egy olyan minsgi szintet amit manapsg megszokhattunk a mobilos jtkoknl. Az lland lvldzs s harc sajnos egy id utn unalmas tud lenni, ha taln tbb beleszlsunk, szabadsgunk lehetne harc kzben, mint monjduk egy Galaxy on Fire kzben ez mskpp lenne, de sajnos egyelre a jtk ilyen. Mint a legtbb MMO jtk knnyen lehet hogy vek mlva teljesen ms lesz az egsz, tovbb fejldik s a mai llapotnl egy sokkal de sokkal jobb jtkot kapunk a kezkbe. A jelenlegi formjban viszont minden j tulajdonsga ellenre, csak egy kzepes rtkelst kaphat tlem, mert gy vlem nem elgg egyedi a nagykznsg szmra. Erteljesen rtegjtk s nem elgg populris ez a mfaj ahhoz hogy nagyobb rajongtbort szerezzen magnak, de ne legyen igazam!

3/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live