[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3990 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20299 kreditet gyjttt

2019 May
08:47 Valkyrie Anatomia: The Origin - Teszt (iOS)

Egy jtk ami japnban mr hrom ve megjelent.
A korbban igencsak nagy sikereket elrt Valkyrie Profile (PS2-re jelent meg 1999 decemberben) elzmnye lassan de biztosan hozznk is megrkezett, pontosabban mondva a vilg tbbi rszre, ugyanis Japnban mr tbb mint hrom ve kijtt. Joggal gondolhatjuk, hogy egy hrom ves jtkkal azrt tbb mint valszn hogy nem lesz minden oks, minimum elmaradott lesz a mai sztenderdekhez kpest vagy valami hasonl. Ha rdekel a vgeredmny olvass tovbb!

Az mr gyakorlatilag az els pr percben ki fog derlni, hogy ezzel a jtkkal bizony nem stimmel valami. Az ember nem igazn tudja eldnteni, hogy ez most akkor egy ksz jtk, vagy ppen csak valami tmeneti menrendszerben vagyunk, de vgig abban remnykedik hogy ez mg nem maga a jtk. Az egsz menrendszer, a grafika, a vlasztsi lehetsgek olyan szinten pocskak, pixelesek s valahogy olyan flksz rzst hagynak maguk utn. Leginkbb olyan mintha valami powerpointos dokumentumban lennnk, ami fullasztan borzalmas, szeretnnk megszerkeszteni egy j kis prezentcit, de nem vagyunk r kpesek, mert semmit nem tallunk meg. Ablakok mindenhol, guvvadt szemmel kell nzegetnnk ahhoz, hogy egyltaln megtalljuk amit szeretnnk. A menrendszer mintzata is olyan, hogy a betket alig lehet elolvasni, egyrtelm hogy az eredeti jtk felbontsa nem egyezik a jelenlegi magas felbontssal, errl nem csak a borzalmasan pocsk minsg rulkodik, hanem az is, hogy nem vettk az energit arra hogy tkonvertljk a mai felbontsra, hanem mindenfel undormny kpekkel s mintzatokkal prbltk ptolni a hinyz rszeket. Nehz lenne ezt pontosan lerni, de mindenki ltni fogja maga ... sajnos.

A jtk egybknt ngy helyen fog jtszdni az els a pocsk s tthatatlan menrendszer, amit knkeservesen, idvel meg lehet tanulni, de az hogy idvel minden megszokhat nem mentsg arra nzve, hogy mennyire iszonyatosan logiktlan s undormny az egsz. Aztn lesz maga a trkp ami mondanom sem kell, hogy egy pixeles, ronda mr-mr kifejezetten zavar rsze a jtknak. Itt arra kne trekedni, hogy a sok kicsi szigetbl sszell trkprendszer minden egyes pontjra eljussunk. A mozgsi pontunk (AP) sajnos korltozva van, amit az egyik trkpen elfogyasztunk annak csak egy bizonyos rszt kapjuk vissza a kvetkezre, ez gyakorlatilag a stamina rendszer amivel korltozni szoktk a F2P jtkokat. Nem lesz ez mskpp itt sem, sajnos nem jtszhatunk kedvnkre amg csak akarunk, ha elfogy az AP akkor vagy vrunk, vagy megvesszk valdi pnzrt, vagy pedig bizonyos lttykkel s varzstrgyakkal feltltjk azt, ameddig van ilyen a kszletnkben termszetesen. Szval a lnyeg az lenne, hogy minden szigetre rlpjnk (ezt a sziget aljn egy kk fny mutatja) minden ldt felvegynk, ha esetlegesen az egyik szigetre nincsen jrhat t, akkor rdemes a keress (search) opcit hasznlni s voila, mr meg is jelenik a titkos svny. Ha minden egyes szigetre rlptnk s legyztk a plya vgn lv bosst, akkor nem csak a teljestsrrt fogunk kapni ajndkot hanem a komplett teljestsrt is (complete). Ilyenkor kt legyen tnk egy csapsra s nem kell ktszer megcsinlni minden plyt.

A harmadik rsze a jtknak a vgtelen szmban megjelen csatrozsok lesznek. Itt mr valamivel kzelebb lesznek a karakterek, ennek ksznheten a borzalmasan csnya s pixeles grafika taln itt zavar a legkevsb. Szerencsre a harcrendszer nagyon lvezetes, jl ki van tallva, prgs, s ltvnyos. Igaz annyira tlsgosan is egyszer, hogy knnyen lehet egy jszaka alatt rununk s inkbb az automata mdot vlasztva mg ltvnyosabban vethetnk vget ellenfeleinknek. Maga a harc egybknt gy mkdik, hogy minden rsztvev hsnknek lesz egy szm a neve alatt, ez mutatja, hogy mennyit tudunk vele abban a krben tmadni, ha elg gyorsak vagyunk s eltalljuk a ritmust akkor az ppen a levegbe reptett ellenfelnket mg azeltt ledarljuk hogy az fldet rne. Emellett a szm felett ltni fogunk egy felfel villog nyilat is, ami lehet akr tbb is (kett vagy hrom vagy annl tbb) ez a nyl a specilis tmadst mutatja, amit aktivlni egy felfele suhintssal tudunk. Ezek legtbbje egybknt egyfajta levegbe felvg tmads, szval rdemes ilyennel kezdeni a sort. Ha egy csata elgg sokig tart akkor a bal als sarokban ltni fogunk egy kk cskot, ami folyamatosan felfel kszik, ez a csk termszetesen a kombzssal fog a leggyorsabban kimaxoldni, ha a csk feltltdtt akkor az egsz kezddik ellrl, az elz cskot meg egy szmmal fogja mutatni ugyancsak a kk csk jobb als sarkbban, ez a szm maximum a ngyes lehet, mivel ngy a maximlis szma a csapatnak. Ez a kk csk egy ltvnyos szuper tmadst takar, ha sikerlt a ngyes szmllt elrni akkor minden egyes karink be fog vinni egy szp nagy taslit, ez a hatalmas tssorozat egybknt gyakran olyan ers tud lenni, hogy a bossnak akr a fl vagy annl is tbb lett leviszi. A jtk elejn nem lesz elg szvs egy ellenfl se, hogy elrjk a ngyes szmllt, szval rdemes figyelni hol tart ppen a csk s akkor alkalmazni amikor van rtelme, lvn a kvetkez harca lenullzdik az egsz s buktuk a progresst.

Direkt a vgre hagytam a jtk legrtkesebb rszt, ami maga a sztori. Az tvezet videk amik legfkppen prbeszdekbl llnak, kpzik azt a rszt a jtknak ami egyrszt szpen s ignyesen meg van csinlva, msrszt pedig itt ismerkedhetnk meg a jtk igazi rtkvel. A trtnet lebilincsel, a karakterek lemsznak a kpernyrl, fantasztikus lmnyt tud nyjtani annak, aki rendelkezik kell angol tudssal, aki pedig ismerte a jtk eldjt annak mg nagyobb rtkkel brhat. ppen ebbl addik, hogy az Anatomia valjban rtegjtknak szmt. Kevesen lesznek akik rtkelni fogjk, akik eltekintenek minden tnyeztl ami a ksi megjelensgbl addik. Tudni kell, hogy a japnok szmra sose volt fontos a grafika, mindig is a jtkmechanikt s a trtnetet helyeztk eltrbe. Biztos vagyok benne, hogy komoly harcok folytak annak rdekben, hogy egyltaln van-e rtelme ennyi id utn kiadni a jtkot. gy vlem, hogy a vgs megjelens mellett azok szavaztak akik a rajongkat helyeztk eltrbe, tudtk hogy egy rajong rtkelni foga s imdja majd, mg j embereket tnn mint valszn, hogy nem fognak meghdtani a franchise-nak. Ht valban ez trtnt, engem nem sikerlt elvarzsolni, hiba a valban nagyon rdekes s mly sztori, minden ms annyira borzalmasan pocsk, hogy kptelen voltam jtszani a jtkkal, egyszeren semmi kedvem nem volt hozz, magamra kellett erltetni s ez bizony nlam nem rdemli meg mg a kzepes rtkelst sem. Kr rte, hiszen a megfelel idben kiadva sokkal nagyobbat tudott volna tni, gy sajnos csak ennyire volt kpes, nlam legalbbis csak ennyire.

2/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live