[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4159 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20954 kreditet gyjttt

2018 November
11:25 Snow Town: Ice Village - Teszt (iOS)

Rg jtszottunk mr a Sim Cityvel …
Mita vilg a vilg az emberek imdnak gyjtgetni, pteni, tervezni, fejleszteni, fejldni. Pontosan ezeket az si motivcikat hasznljk ki a jtkok, amikor pldul egy komplett vrost kell felptennk a semmibl. A Sparkling Society legjabb jtka is ezt a tmt karolta fel, radsul a sokak ltal kedvelt tli idszakban, amikor mindent gynyr pihe puha h fed, mindenre j rnzni, minden olyan szp s tiszta. Lssuk ht hogyan sikerlt eme nemes prblkozs.

Rnzve a Sparkling Society oldalra meglepetten lthatjuk, hogy igencsak sok jtkot ksztettek a ltezsk ta, st, igazbl magukat tartjk a vilgels vros ptgets fejleszt csapatnak. Tbb millis jtkos tborral a htuk mgtt, meg vannak gyzdve arrl, hogy nluk jobb nem ltezik a piacon. Figyelembe vve olyan jtkksztket mint mondjuk a Supercell, gy vlem tbb mint btor kijelents volt ez tlk, de biztosan lesznek olyanok akik bedlnek a marketingnek. Csak ugye miutn letltttk a jtkot s tettek vele egy prbt, fog a majomba ugrani a vz s felsznre tr a valsg s nincsen menekvs, hogy mirl beszlek? Konkrtan arrl, hogy a Snow Town karcolgatja a kifejezetten rossz jtk kategrit, de ha nem is akarunk ennyire rossz indulatak lenni, akkor egyezznk meg egy piszkosul unalmasban. Hogy mirt? Hamarosan kiderl!

Az szerencsre mr az els pillanattl fogva ltszani fog, hogy a jtknak nagyon szp s kellemesen, stlusosan hangulatos grafikja van, igaz mintha a felbonts nem igazn felelne meg a jelenlegi minimum kvetelmnyeknek, de ne legynk ennyire szigorak. Tudjuk be ezt a hinyossgot a rajzfilmes kpi vilgnak, igaz a ksztk meggyzdssel lltjk a jtkrl, hogy soha nem ltott szemkprztat grafikval rendelkezik. Ht hogy is fogalmazhatnk … ez szimpln csak egy hazugsg! Ahogy el kezdnk vele nyomulni az is fel fog tnni, hogy egy kicsit olyan btatesztels feelingje van az egsz gammnak. Valahogy olyan rzsnk lesz jtk kzben, mintha valami hinyozna, valami nincsen meg benne, olyan flksz feelingje van. Eleinte szpen rendesen, ahogyan az meg van rva, tantgatni fognak minket az alapokra. Vegynk meg egy telket, ptsnk r lakhzakat, majd az embereknek dolgoznia is kne valahol, teht hzzunk fel pr munkahelyet, de az se rtana ha jl reznk magukat ebben a fagyos vrosban, szval csinljunk, ptsnk dekorcikat. Eddig minden ok, szpen fejldik a kis vrosunk, kezdjk megszeretni a ltottakat, lehet hogy mgse lesz ezzel olyan nagy baj?

Csak aztn hamarosan jn a csnya nagy pofra ess, amikor rdbbennk, hogy gyakorlatilag ennyi volt az egsz jtk; legyenek lakk, tudjanak hol dolgozni s rezzk jl magukat. Nincsen se ram, se vzvezetk, se szennycsatorna, se elvezets, kzpont, rendrsg, tzoltsg, mentk, korhz, ellts semmihez. Rengeteg s mg annl is tbb vsrolhat plet mind csak kozmetikai clt szolgl, funkciju az semmi, persze minl jobbat vesznk annl magasabbak lesznek a szmok, teht ha megvesszk a legjobb lakhzat akkor az jval tbb lakt fog hozni a vrosba, mint a prral lejjebb lv hz. Aztn egyszer csak kifogyunk a pnzbl, szeretnnk mondjuk egy kiktt venni, de nem tudunk mert nincsen r elg pnz s ha nem jtszunk a jtkkal nonstop hogy lefarmoljuk a pnzktegeket, nem is lesz meg soha r a pnz, mert a kldetseket nzegetve folyton azt az zenetet fogjuk kapni, hogy nincsen elg lak vagy nincsen elg melhely, ha meg ezekkel foglalkozunk gyjts helyett, akkor bizony soha nem fogunk elrbb jutni.

A Snow Town meglehetsen fukar mdon bnik az ingyen gymntokkal mg egy vide megtekintsvel is csak egy nyomorult darabot fogunk kapni, szval ha a jtk elejn nagy lelkesen elkltjk a kszletnket – mirt is ne tennnk – akkor a telekvsrlshoz leginkbb szksges gymntokat ptolni igencsak kemny mel lesz. Mert ugye a 30 gymnt egy telekrt lnyegesebben jobban hangzik, mint egy milli kredit. Szval hiba vannak mini kldetsek – kapaszkodjatok meg, olyanok mint legyen ennyi s ennyi lakos vagy legyen annyi meg annyi munkahely – amikkel nmi extra keresetre tehetnnk szert, ha nem kapunk elg pnzmagot ahhoz hogy terjeszkedni tudjunk. Persze rtem n; jtsszl tbbet, de knyrgm, hogyan jtsszak ha piszkosul unatkozom kzben s mson se jr az eszem csak a Clash of Clansen vagy a Clash Royale-on, vagy ha mr terjeszkedni s termelni akarok akkor Hay Day-en?

n biztos vagyok benne, hogy a Sparkling Society egy elkpeszten j kis csapat, lehet a tbbi cmk ennl ezerszer jobb, de sajnos attl flek, hogy annyira megjegyeztem a nevket, hogy ha jra szembe fognak jnni az Appstore-on fl, hogy instant tlapozok rajtuk, mert ez a kis jtk piszkosul nem nyerte el a tetszsemet, s akkor mg szpen fogalmaztam. Egyedl csak azrt adok r ennyi pontot, mert valban egsz jl nz ki, kellemes a muzsika ami alatta szl s nagyon de nagyon sok vsrolhat plet van, idvel rthetetlen oknl fogva olyan pleteket is tudunk vsrolni mint Taj Mahal, Big Ben, Eiffel Torony stb. ezek mind dicsretes dolgok, mg akkor is ha az g vilgon semmi rtelmk. Az igazsg az, hogy Will Wright s az sszes haverja, akik annak idejn 1989-ben kitalltk a Sim Cityt most forognnak a srjukban, de mg nem haltak meg. Amond vagyok, hogy szedjtek le a Sim Sity: BuildItet, ami egy meglepen kellemesre sikeredett kis mini mesterm, na abban nem fogtok csaldni, ezt a cmet meg j tvolrl kerljtek el.

4/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live