[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3896 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20029 kreditet gyjttt

2018 jlius
07:55 Space Pioneer - Teszt (iOS)

Amikor a galaxist meg kell menteni.
Kint rletesen tombol a nyr, legalbb 26 fok van s meglls nlkl esik az es, mit tehet ilyenkor az egyszeri magyar paraszt aki ppen szabadsgon van. Menekl a valsgbl s rgtn nekiiramodik, hogy megmentse a galaxist az azt fenyeget, mindenfle spredktl.

A Space Pioneer nem veszi komolyan magt. Knnyed stlust kpvisel, laza kpregnyes grafikval, knnyed muzsikval vgigksrve. Nem lesz semmi ms dolgunk mint lvldzni, pihenidben meg gyrni magunkat ezerrel. Egyik bolygrl utazunk a msikra, feladatokat teljestve meghdtva azokat, a feleadatok termszetesen nem ignyelnek majd klnsebb agymunkt, szedd fl ezt, szabadtsd ki azt, ldd szt amazt, foglald el azt ott minl hamarabb.

Lesznek bolygk ahol csillagokat is tudunk szerezni nmi gyessget bevetve amolyan kihvsokat teljestve. Ne srljnk, hasznjunk felszerelst vagy ppensggel letnk ne cskkenjen 50% al stb. A csillagokat megszerezve mehetnk neki a legkomolyabb bossoknak, akik megfelel gyrs utn sose fognak klnsebb gondot okozni. Nluk sokkal nehezebb lesz a csillagokat megszerezni, amikor pldul nem szabadna sebzdnnk, de az egyik minibossnak az a kpessge, hogy mgneses ervel maghoz rnt, tkzben persze belnk eresztve egy sorozatot s ekkor minden igyekezetnk kdve vsz. De nem kell aggdni az sszes kihvs teljesthet, ez a jtk nem az idegeskedsrl s stresszrl szl.

Sajnos viszont komoly gondot tud okozni a rklts nlkli fejleszts, tlsgosan hamar fogunk megkapni tl sok mindent, alaposan t kell gondolnunk mire kltjk azt a minimlis sszeget amit ssze tudunk farmolni. Igaz naponta tbbszr is lehetsgnk lesz arra, hogy a plya vgn kapott aranyat vide nzegetsvel megduplzzuk, st mg akr meg is triplzhatjuk, a vgn lv ldt kinyitva mg extra ldt is kaphatunk ugyancsak videval. De mg ez sem lesz igazn elg. Hiszen egyrszt ott lesznek a fegyverek, a kpessgek s a felszerelsek is, amiket gyrni lehet.

Illetve ha mindez nem lenne elg akkor mg egy rbzist is kapunk amin klnbz pleteket tudunk felhzni s persze gyrni is. Itt mr szerencsre kristlyokkal fog trtnni a fejleszts, amit a bzison tudunk kitermelni, szval ezzel a rsszel egy ideig biztosan nem lesz gondunk. Az elsk kztt a kristlybnyt hzzuk fel illetve a trolpletet, ezek utn meg a ruha illetve a robotunk fejlesztsvel foglalkozzunk.

Mi magunk is fejldni fogunk, ennek akkor lesz jelentsge amikor elrhetv vlnak a karakterszinthez kttt esemnyek „event” ezen bell is a klnbz nehzsg hordk. Itt random kihvsokkal fognak neknk kedveskedni, mindig ms fegy s ms kpessg fog extra szzalkokat kapni, a vgn pedig rtkes lda vr majd minket tele fejlesztsi krtykkal.

A Space Pioneer egy nagyon kellemes kis jtk, igazi csemege a jelenlegi felhozatalban, mindenkppen tegyetek vele egy prbt.

7/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live