[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4134 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2018 January
08:33 Mighty Battles - Teszt (iOS)

A Klnok Hborja.
Igen kedves olvas jl ltod, ismt egy klnnal lesz dolgunk, radsul egy olyan kln, ami a klnok klnjnak a klnja ppen ezrt nem lltam hozz valami j szjzzel, de azrt igyekeztem a lehetsgekhez kpest objektvnek s pozitvnak maradni.

gy rzem, hogy ettl a pillanattl fogva kerljk a kln jelzt, nevezzk inkbb divatosnak az adott jtkot. Igaz a sort a Clash Royale kezdte, majd jtt a Siege: Titan Wars, Medals of War, War Heroes (s ezek csak azok amiket mi is teszteltnk) s most itt van neknk egy igencsak divatos cucc, ami a Mighty Battles cmet kapta, lssuk ht hogy miben klnbzik a hetente futszalagon megjelen hasonl cmektl.

Kezdjk rgtn azzal, hogy ellenttben a megszokott ltalban fellrl mutatott nzettl – ami nha izommetrikus is tud lenni ugye – jelen esetnkben egy igencsak mersz FPS, teht bels nzetes jtkkal lesz dolgunk, mgpedig a bzisunk vdelmi tornynak szemszgbl ksrhetjk figyelemmel az esemnyeket. Ennek az egyedi s klnleges nzetnek ksznheten minden teljesen ms perspektvba kerl – mondhatni sz szerint. Illetve ennek a nzetnek lesz egy egyedi feladata is, mgpedig a torony tetejn tallhat hatalmas gy „szemlyben”. Ez lesz ugyanis az egyik legfbb mozgater a jtkban, ha akarjuk automatikusra is rakhatjuk a clzst, vagy akr mi magunk is mindig megadhatjuk, hogy ppen mire ljn, de ami a legfontosabb lesznek olyan krtyk amiknek a segtsgvel rvid idre meg tudjuk vltoztatni az gy lvedkt. Az alap nehzgpgybl egy tapizssal tudunk varzsolni raktalvedket, EMP-t, lzert, rail gunt s mg sorolhatnm milyen finomsgokat, az mr csak rajtunk mlik hogy melyeket visszk magunkkal a csatba – miutn persze RNGesus kisorsolta neknk valami ldbl.

Az alapkoncepci tovbbra is a szoksos; hbor van, kt bzis ll egymssal szemben, az eslyek egyelek a krds mr csak az, hogy a lehetsges nyolc krtya kzl miket visznk magunkkal. A krtykat tovbbra is ldkbl tudjuk nyitni, az egysgeken bell nem kell olyan nagy vltozatossgra gondolni, de azrt nha igencsak kreatv tud lenni a jtk, ezrt rdemes mindent kiprblni. Az animlt, mozg krtyk marha jl nznek ki, a rajzfilmes humoros grafika jl ll a jtknak. Szerencsre elg krtya lesz ahhoz, hogy mindenki megtallja a szmra legidelisabb sszelltst.

Tekintettel arra, hogy csak egy plet van amit le kell verni, arra az egyre rdemes nagyon odafigyelni. Itt is ugye kt irnybl jhet a tmads, szval ha van r md rdemes kivrni az ellenfelnk lpst s arra megtallni a megfelel ellentmadst. A kpaproll itt is hibtlanul mkdni fog, a hamar termeld gyalogsggal gyorsan ki lehet radrozni az ellenfelet a meccsbl, de elg csupn egy jrm s a legersebb gyalogsgi egysgnek is pillanatok alatt kampec lesz, a jrmvek ellen persze a lgi egysgek a legjobbak s mg sorolhatnm az alap dolgokat, de mindezt mr kvlrl fjjuk ugyebr.

Gondoln ezt az egyszeri gmer – valljuk be teljesen jogosan – de a helyzet az, hogy az egyedi nzetnek s a klnbz gytltelkeknek ksznheten a Mighty Battles ritmusa, jtkmenete annyira klnbzik a tbbi hasonl cmtl, hogy az embernek szinte jra meg kell tanulnia az alap dolgokat ha komolyabban rvnyeslni szeretne. ppen ezrt kaphat valamivel tbb pontot a jtk mint a tbbi „divatos” cm, mert kpes volt valami merben jat hozni ebbe a stlusba.

Termszetesen itt is lesznek ngy rnknti ingyenes ldk, lesznek sebzs utni (Damage Crate) ldk, amik naponta frisslnek, ngy szabad hely lesz a loot ldknak s persze lehetsgnk lesz klnhoz is csatlakozni, de csak harmadik szint utn. A klnon bell lehet adakozni, krtyt krni, csevegni s lesz egy egyni, teljesen random kldetseket tartalmaz napi lda is, amit kzsen kell majd megcsinlni. Fizets jtkosok elnyben lesznek – mint mindig, ez alap manapsg – de a jtk tkletesen jtszhat rklts nlkl is. Igaz ha tlsgosan magasra jutunk tl rvid id alatt, akkor pillanatok alatt le fognak minket verni az ersebb jtkosok, de ez manapsg mr teljesen megszokott dolog, kell kitartssal itt is brmit el lehet rni. Negyedik szinttl lesznek elrhetek az esemnyek, amik felvltva tartalmaznak fizets s ingyenes tournamenteket, rdemes ezekbe mindig belevgni az rtkes jutalmak miatt.

A Mighty Battles vgre egy olyan „divatos” jtk, aminek sikerlt komolyan elszakadni a gykerektl, nmi jdonsgot vinni a stlusba, ami miatt taln meg is fogja llni a helyt ebben a brutlisan teltett piaci helyzetben. Annyira viszont nem forradalmi a cucc, hogy csapot papot otthagyjunk miatta, n speciel tbbek kztt ennek a cmnek ksznhetem, hogy jra kedvet kaptam a Clash Royale-hoz s felvve a kesztyt visszatrtem a darlba. Nektek most is j jtkot kvnok, egy prbt mindenkppen megr!

7/10
2 komment

[13] Cash Bacsi
Jan 07., Sunday 20:24 #2
Vlasz river (#1) zenetre
Kszi kszi!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[8] river
Jan 06., Saturday 11:31 #1
Ismt egy hinyptl teszt...kszi! a jtk marha j...fps mdja nagyon bejn :-D
foglalkozzunk komoly dolgokkal...jccccunk!!!
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live