[12] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3505 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17866 kreditet gyjttt

2017 oktber
08:22 X-Mercs - Teszt (iOS)

Nem nem, ennek semmi kze az X-Menhez.
2040-ben az emberisg mr szinte teljesen fellte a termszetben tallhat nyersanyagkszleteket, mg szerencse hogy az univerzum egyenlsgre trekedve egy meteor formjban elkldte neknk az titokzatos svnyi anyagot, az Advinite-ot. Az emberisg megmeneklt, hla ennek az j svnyi anyagnak az energiaforrsaink csaknem vgtelenek lettek. De sajnos 2049-ben kiderlt, hogy az Advinite tlsgosan gyorsan terjed a bolygn, radsul egy hallosan radioaktv anyag, ami miatt a fldi llatvilg rettenetes mutciba kezdett. Az emberisg vgs elkeseredsben atombombzsba kezdett, de sajnos az ez utni sugrzs miatt a mutci felgyorsult. Egy zsenilis tuds felfedezte a nagyvrosokat vd energiapajzsot, ami kvl tartotta a borzalmas szrnyekk vltoz llatvilgot, ltrejttek az X-Merc trsasgok amik egymssal vetekedve versenyeztek a lakosok tmogatsrt, a Fld megvltozott, hall vr mindenkire aki a pajzsokon kvlre merszkedik, csak ezek a pnclos harcosok llnak az emberisg kipusztulsnak tjba, tmogasson n is minket, hogy a vilgunk egy jobb hely lehessen!

Az impozns s ltvnyos bevezet animci utn kellen fel lesz izgatva az egyszeri jzer, mr tkn lve vrja majd, hogy mi is lesz ebbl az egszbl. Jmagam azt hittem, hogy egy tks kis lvlde lesz a jtkbl, fellnzetbl irnytva harcosainkat, esetlegesen izommetrikus nzetbl, de sajnos szomoran kellett konstatlnom, hogy az X-Mercs egy rendkvl lass tematikj, taktikai, krkre bontott, tulajdonkppen tbls jtk. Rgen a Warhammer jtkok voltak ilyenek, mg vgl mindenki rjtt arra, hogy ami az letben remekl mkdik trsasjtkknt, illetve kis szobrok festegetsvel, gyjtgetsvel, az a monitoron annyira nem vlik be. A Game Insight fejlesztcsapata mgis gy gondolta, hogy belevg ebbe a halott tmba, lssuk ht milyen sikerrel.

Kezdjk akkor inkbb a j dolgokkal, az X-Mercs egy rendkvl ltvnyos jtk, szp a grafikja, jk a hangok, pulzusprget muzsikval vgigksrve. Az irnyts rendkvl knnyen elsajtthat, taln elsre kicsit zavar lehet, hogy minden mozdulatot, tmadst ktszer is el kell fogadni, ennek taln az volt az oka, hogy a tapikperny rzkenysge miatt el akartk kerlni a vletlenszer, akaratunk ellenre megtrtn tmadsokat. Szval ha valahova menni akarunk dupla tapi, ha valakit tmadni akarunk szintn dupla tapira lesz szksgnk. A jtktr ki-be zoomolhat, kinek mi fekszik jobban. Els krben hrom katont vihetnk magunkkal s rajtuk keresztl meg is ismerkedhetnk a hrom legfbb kaszttal; mesterlvsz, feldert s a tank formjban. A nevkbl sejteni lehet melyikk mire val, idvel sszesen t katont is irnythatunk majd, csak rajtunk fog mlni, hogy milyen felosztsban hasznljuk ket, de ha megfogadtok egy j tancsot, akkor a kett sniper, kett tank s az egy scout felosztsnl maradtok, nekem ez vlt be a legjobban.

A jtkban rendkvl nagy figyelmet fordtottak a felszerelsekre, fejlesztsekre, kutatsokra, mindemellett termszetesen a bzisunkat is folyamatosan bvteni tudjuk majd. Eleinte sajnos nagyon komoly helyszkben lesznk, de ahogy haladunk elre a trtnetben ez egyre kevesebb gondot fog okozni, vesszk sorban majd az res helyeket s amikor vgre eljutunk a nyolcas szintig s fejleszteni tudjuk majd a fpletet, akkor vgre a tbbi plet is fejleszthet lesz majd s ekkor vgre nem lesz olyan nagy problma a helyszke. Sokkal komolyabb gondot fog jelenteni a nyersanyag s a pnzhiny, ezek olyan faktorok a jtkban, amik rendkvl nehzkesen ptolhatk rklts nlkl, kell trelemmel s vrakozssal termszetesen minden elrhet, de ebben a felgyorsult vilgban ember legyen a talpn aki fl rt vagy tbbet fog vrni egy kt szksges nyersanyag miatt.

A jtkban sajnos tlzsba vittk a prbeszdeket, az eleinte rdekes s izgalmas trtnet hamar el fog laposodni s azon vesszk majd szre magunkat, hogy a fl jtkidben a felesleges pofzs tlnyomsval lesznk elfoglalva. Kldetsek utn embereinknek nmi gygyulsi idre lesz szksge, ezzel ugyancsak meg fogjk szaktani a jtkidt, vlaszthatunk termszetesen a gyorsts mellett is, de miutn ez a szks nyersanyag is elfogyott nem marad ms mint a vsrls. Elkpeszt mennyisg dolgot tudunk majd fejleszteni, illetve kutatni a jtkban, de ezekhez szertegaz nyersanyag kszletekre lesz szksgnk, amiket meg csak ugye vsrolni tudunk illetve kldetsekbl megszerezni, de mivel az embereinknek gygyulni kell, ezrt a fl napunk azzal fog eltelni, hogy tkn lve vrunk. Igazbl hiba tetszik neknk a jtk s esetlegesen farmolnnk ezerrel, ha egyszeren rklts nlkl ez szinte lehetetlen. Szval ha az egyszeri gamer e nlkl akar boldogulni, akkor azon veszi szre magt, hogy egyre kevesebbet jtszik szeretett jtkval, mert a vrakozsi idk tlsgosan hosszak lesznek. Tulajdonkppen a ksztk szpen lassan leszoktatnak minket a jtkukrl, ahelyett hogy inkbb rszoktatnak minket. Gazdagok viszont elnyben vannak, mert k hallosan r fognak kattanni, miutn egy mini garzon laks rt rkltttk kedvenc jtkukra.

Az X-Mercs esetben nagyon nehz dolgom volt amikor pontozsra kerlt a sor. Ugyanis volt egy nagyon ers nyits ugye, ami miatt felprgtt s belelkesedett az ember, de aztn egyik csalds jtt a msik utn, a lass jtkmenet, nehzkes irnyts, tlzottan is paytowin jtkmenet miatt, aztn egy ht utn azon vettem szre magam, hogy leszoktam a jtk elindtsrl. gy vlem hogy ilyen egy kzepes minsg rtegjtk, lesznek nyilvn akik imdni fogjk, de a legtbben elszoknak majd tle, szp s pofs kls, kevs dolog ami a kperny eltt tartana, ami kevs van arrl is leszoktatnak minket, szval kr rte, ennl sokkal jobb is lehetett volna.

5/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live