[11] Cash Bacsi (offline)

Humoros - Jkp - Remnytelen

egy 39 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3328 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 16801 kreditet gyjttt

2016 december
08:15 Dragonvale World - Teszt (iOS)

Jobb ksbb mint soha alapon, a Dragonvale srknyparkosdija is elrkezett a msodik felvonshoz.
Emlkszem a 2011-es Dragonvale volt az els olyan iOS jtk ami kpes volt veken keresztl lektni, amivel napi szinten tbb rt nyomultam. Rendezgettem, szptgettem, szerettem a parkomat. Nevelgettem s gondjt viseltem minden egyes srknyomnak, ekkor tallkoztam elszr az akkor mg nem annyira divatos F2P modellel, kltttem is r nem keveset, inkbb ssze se szmolom hogy mennyit. Rengeteget brndoztam arrl, hogy vajon milyen lesz ha majd egyszer elkszl a msodik rsz. Nem gondoltam volna hogy ennyit kell r vrni, de a csoda megtrtnt, me; Dragonvale World.

A srknyparkosdi els rszvel szerintem kzel hrom ven keresztl jtszhattam, komolyan vettem a dolgomat, nem semmi tizenkt szigetes parkot hoztam ltre, de mr akkor reztem, hogy tbb kell ide ennl ahhoz hogy mg tovbb le tudjanak minket ktni. Illetve az is eszembe jutott, hogy vajon kt v nem elg egy fejlesztcsapatnak? Hiszen ez is elkpeszten hossz id, sok minden tud ennyi id alatt trtnni, sok-sok pnzt el lehet szrni sok kicsi sokra megy alapon. Lthatan prblkoztak k mindennel, jtt a verseny, az idsrkny, az arna ami ugyancsak egy verseny volt, a szerencsekerk, aztn jttek a gemsrknyok amik ultra ritkk voltak – havonta egy srkny -, de mi fanatikusok mindent kifarmoltunk idben. Aztn valahol elfogyott a lelkeseds, valahol a jtk kzepefel, mert azta mr eltelt t hossz v, meghzasodtam, gyerekem szletett s valahogy ms dolgok kezdtek fontosak lenni.

De hagyjuk itt a nosztalgizst, nzzk mire is lehet szmtani ebben a folytatsban. Az els pr ra jtkid utn joggal merl fel bennnk a krds, hogy ez valban a folytats akar lenni? Vajon mirt nem Dragonvale 2 a cme? Ht krem szpen ennek az oka nagyon egyszer, n gy vlem hogy ez bizony nem folytats, hanem nyomtak egy szp nagy resetet az egszen s kezddhet ellrl minden. Ms perspektvbl, ms grafikval, ms hangulattal, de gyakorlatilag maradt minden a rgiben. Tovbbra is egy parkot kell irnytanunk, ami olyan mint a Jurassic Park csak srknyokkal, az emberek jnnek, ltnak, gynyrkdnek s jattolnak ezerrel. Minl tbb a srkny minl tbb a lakhely, a dszek, szpsges tereptrgyak, annl tbb pnz jn a hszhoz. Idvel egyre tbb rszt tudunk felszabadtani, nvelhetjk a park terlett. Kzben egyik srknyt nemestjk a msikkal s abban bzunk, hogy R.N.Gesus azt dobja neknk amit szeretnnk. Had segtsek: erre rendkvl kicsi az esly.

Els krben az lenne a cl, hogy szpen letakartsuk a parkunkat minden nem kvnatos bokortl, ftl, virgcsokortl, ugyanis a hely nagyon szks, neknk meg rengeteg mindent kell ptennk a siker rdekben. A lehet leggyorsabban akkor tudunk fejldni ha annyi lakhelyet (habitat) ptnk amennyit csak tudunk s minl gyorsabban megtmjk ket srknyokkal, els krben ezek lehetnek brmilyenek, nem ez most a fontos, hanem a befolyand pnz mennyisge. Naponta kb. egyszer megjelenik egy hatalmas lghaj amit ha meg sikerl pakolni a krt dolgokkal, akkor elg szp sszeg fogja tni a markunkat. Ha valami nincsen raktron, akkor el tudunk kldeni pr srknyt egy kis kldire, hogy beszerezzk neknk ami kell.

Ahogyan szpen n a parkunk s szerezzk a sok sok tapasztalati pontot, egyre tbb minden vlik elrhetv. Azt fogjuk szrevenni, hogy a jtk stagnlni ltszik. Ekkor bizony sajnos nem sok mindent tudunk csinlni, ugyanis jn a szaports s a sok-sok passzv jtkra. rdemes mg most az elejn kitenyszteni az sszes elrhet srknyt, mert ksbb dbbenetes mennyisggel fognak minket elrasztani. Az id lesz a legnagyobb ellensgnk, mert id amg vget r a szaports, id amg ki kel a tojs s bizony mindig lutri, hogy mi lesz az ami kibjik a hjak kzl. Ajnlott a gemekkel sprolni s mindent arra klteni, hogy nveljk a keltet helyek mennyisgt, az els rszben ngy volt belle a maximum, gondolom itt is annyi lesz. Minl magasabb szintek a srknyaink, annl nagyobb esly van arra, hogy ritka szpsgeket tudjunk velk szaportani. rdemes kajt folyamatosan termelni, mert az aranyon s az idn kvl ez lesz hamarosan a legnagyobb hinycikknk, a srknyok szintlpshez meg bizony nagyon sokra szksgnk lesz.

Ez a gyorstalpal igazbl az joncoknak szlt, mert azok akik jtszottak az els rsszel bizony semmi jat nem fognak tallni a jtkban s ez egy nagyon szomor dolog, mert gy rzem nekik kne hogy a leginkbb szljon a jtk. De mint ahogyan az lenni szokott itt is minden csak a pnzrl szl. A pnznkrt pedig poftlanul kevs gemet fogunk kapni, ksz rabls a rendszer, el se hiszem hogy annak idelyn ennyi pnzt le tudtak rlam hzni. 2017-ben szmos jdonsg vrhat mg a jtkban, tbbek kztt a Guild House avagy a klnalapts lehetsge. Igazbl nem nagyon tudom elkpzelni, hogy a beszlgetsen s egyms segtsn kvl mi az amit ez az opci nyjtani tudna egy veternnak. Pontosan ezen van a hangsly, drga rgi testvreim, ez a jtk nem nektek kszlt, hanem az j genercinak, szmukra minden kipukkant tojs jdonsgot fog magban rejteni, a felfedezs rmt, a gyjtgets hatrtalansgt. Nekik kitartst kvnok s valahol irigylem is ket, de nem vagyok biztos benne, hogy egy ilyen hatalmasra duzzadt piacon az lmny olyan lesz mint amilyen neknk volt. A Dragonvale World legyen brmilyen bjos, hangulatos s varzslatos, ma mr csak egy kzepesen j jtk lehet, fleg hogy szinte semmi jat nem tudtak belevinni a nvbe. Bevallom szomor vagyok …

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live