[6] V. Miki (offline)

egy 38 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3023 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 9156 kreditet gyjttt

2016 November
10:31 The Legend of Zelda: Skyward Sword
Egy szletsnap margjra.
Jeles a nap a mai. Kereken t vvel ezeltt jelent meg Eurpban a The Legend of Zelda: Skyward Sword. Ez a jtk nagyon sokat jelent nekem, szubjektve az elz generci legjobb Wii jtnak tartom. Szemly szerint pedig klnsen kedves szmomra, mert a SS volt az a jtk, ami behzott a Zelda univerzumba. Be kell vallanom eltte soha nem szerettem a Zelda sorozatot. A Link to the Pasttal tbbszr prblkoztam, de valahogy egy-kt ra utn mindig eluntam, aztn valahogy hidegen hagyott a sorozat. Az SS-szel megtrt az tok. Ahogy haladtam a jtkkal megrtettem, hogy mit jelent a Zelda esszencia, s hogy mirt rajonganak ezrt a sorozatrt olyan sokan a vilgon.A SS-dal a jtk egy tanulsi folyamathoz hasonlthat. Minden percben kzdeni kell, figyelni. Az els pillanatokban nem osztja a jtk a sikereket s az rmt. Az SS-nak idt s trelmet kell adni, hogy a befektetett energit visszakapjuk. De ha ezt megadjuk, hihetetlenl meghllja magt a jtk. Az elejn kicsit lassan indul be, de azutn van egy pont, ahol hirtelen tszakad a plafon, s azt vesszk szre, hogy minden idk egyik legjobb jtkval jtszunk. Egy olyan programmal, amivel megtapasztaljuk a gylletet s szeretet, a bnatot s rmet, a flelmet s btorsgot, az izgalmat s unalmat, hogy vgl extzisba s katarzisba essnk. Ha eszembe jutnak az olyan helysznek, mint a Faron Woods, Lanayru Desert vagy a Sandship, s az ezeken ltott elkpeszten agyafrt s okos feladvnyok, mg mindig rm tr a bszkesg rzse, hogy n ezeket egyedl megoldottam. De ott volt a harc is. Minden egyes boss egy kln adrenalin bomba. Koloktos, Imprissoned vagy Ghirahim elleni csatk heroikus izgalmt nem tudom semmihez sem hasonltani. A krts pedig tkletes. A SS az egyik legszebb art dizjnnal megldott Zelda. A Paul Czanne ltal ihletett imresszionista stlus elkpeszten jl ll a jtknak. s azok a fantasztikus zenk! A mai napig beleborzongok, ha meghallom a Ballad of Goddes-t. A Staff Roll alatt hallhat muzsika pedig a legtkletesebb videojtk zene, amit valaha halottam.Az SS-szel azonban sokkal tbbet is kaptam, mint egy j zenj, szp, jtkot, amely felfedezsvel s feladvnyaival jl szrakoztat. Az SS visszahozza a legalapvetbb rmt az letben: a nagybets Jtk lmnyt s szeretett. s nem ppen elhanyagolhat jrulkos nyeresg, hogy az SS segtsgvel nemcsak egy fantasztikus semmihez sem foghat lmnynl lettem gazdagabb, de az egsz Zelda sorozatot egy csapsra megszerettem. Mi tbb rajongja lettem. Azta pedig nincs meglls, a magam komtos mdjn megyek vgig a sorozaton. A legnagyobb elgedettsg, amikor egy jabb rszt tehetek ki a polcomra. Ksznm, Skyward Sword! Boldog szletsnapot!
13 komment

Nov 30., Wednesday 9:42 #13
Vlasz MagicT (#12) zenetre
n szerencssnek mondhatom magam, hogy 15 vnyi Nintendo knlat maradta ki, gy amikor jt egy idszak egy teljes kigssel prosulva a Nintendo jtkai hztak vissza. Ennek hla lubickolok az lvezetekben s a backlogban is.
[14] MagicT
Nov 29., Tuesday 21:56 #12
Annyira irigylem mikor vkit beszippant a (3D) Zelda sorozat...
J lenne mg egyszer elszr jtszani ezeket a jtkokat...
Ugyankor hls vagyok, hogy annak idejn N64 el elkezdtem a sorozatot, es szpen megjelenesi sorrendben mindig vegigjatszottam ket..
Amg a kt N64 es rszt 2x is lvezettel jatszottam jra, addig a kt GC s rszt nel mar nem sikerlt az ujra jtszs.. unalomba fulladtak..
Az SS is fantasztikus lmny volt, minden perce.. Megerte a hossz vrakozs r.. viszont sajnalattal ltom, hogy nem tudja az N tartani az n64 en es gc n megszokott 2db zelda/nagy gp tempot.. wii re csak ez jtt, wii u ra is egy fog.. remlem a switchmeg l majd egyltaln egy exkluzv Zeldat..

Vgl nekem is a 3D Zeldk adtk a legnagyobb jatekelmenyt kb. fej fej mellett a FF7 el
kapcsolat: magasvaritamas@freemail.hu
Nov 23., Wednesday 5:49 #11
Sajnos ezt a rszt a Zeldnak mg nem sikerlt idhiny miatt befejeznem,de trzem a felsorolt dolgokat.
Nekem anno az Ocarina jelentette ugyan ezt N64-en.
Nov 20., Sunday 22:18 #10
Vlasz nintendo fan (#7) zenetre
Azt n is, br kicsit flek is tle, hogy mikor lesz nekem erre idm. Mg ott van a backlogomban j nhny Zelda (TP, WW stb.). Azt sajnlom, hogy Wii U-ra mr biztosan nem lesz egy HD kiads SS, annak nagyon rltem volna.
Nov 20., Sunday 22:17 #9
Vlasz nintendo fan (#6) zenetre
Akkor ugyanazt gondoljuk! Taln az Final Fnatasy 7 ta nem jtszottam olyan j jtkkal mint ezzel. Nem is rtem mirt utljk olyan sokan. Na j rtem, az irnyts miatt, de az meg nekem tkletes volt. Emlkszem mikor kiprbltam a Wii-s TP--t, mennyire hinyzott a Skywardos mozgsrzkels.
Nov 20., Sunday 22:15 #8
Vlasz Brandon (#2) zenetre
Az Ocarint vittem vgig a Skyward utn. Nagyon j volt, nem bntam meg.
Nov 20., Sunday 13:51 #7
Ja,s de NAGYON vrom mr a Breath of the Wild-ot!Amint lehet rendelem is majd el a limited amiibo-s kiadst Wii U-ra!
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Nov 20., Sunday 13:48 #6
Egyetrtek minden szavaddal!Tbb mint 26 ves gamer plyafutsom LEGJOBB jtka a Skyward Sword.Pont.
Tervbe van vve mindenkpp egy msodik vgigjtszs is valamikor,csak ht ugye az a frnya idhiny.Mg az j Wii U jtkaimmal sem haladok,hogy erre mikor lesz majd idm!(Egyszer mindenkpp!)
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[11] Brandon
Nov 18., Friday 18:51 #5
Vlasz VM (#4) zenetre
Bizony. Szerintem zsenilis tlet volt
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
Nov 18., Friday 13:05 #4
Vlasz Brandon (#2) zenetre
Ht persze, Zelda's Lullaby!
Nov 18., Friday 13:03 #3
Vlasz csavar (#1) zenetre
rdemes!
[11] Brandon
Nov 18., Friday 12:56 #2
Egy valban tkletes darab, a kedvenc Zeldm. Pedig n a 97es OoT-vel kezdtem s azt tartottam az etalonnak, de a SS minden tekintetben fellmlta szmomra. A OST-t tbb tucatszor meghallgattam. Azt tudod, hogy mit kapsz, ha a Ballad of Goddes-t visszafel hallgatod meg?
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
[46] csavar
Nov 18., Friday 11:45 #1
Kedvet kaptam ahhoz, hogy folytassam... neki is fogok llni
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
V. Miki
V. Miki mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Nintendo DS
Playstation4
Nintendo Wii U
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Knyvek!
Bartok, ismersk
CHASE
(offline)
MagicT
(offline)
Venyige
(offline)
CharlieFirpo
(offline)
Rick Dangerous
(offline)