[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5152 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103446 kreditet gyűjtött

2015 March
08:00 Titánember, új magyar képregény
Szakítva a manapság divatos trenddel, nem számoltam vissza a bejelentés bejelentésének treaseréig, most viszont már visszavonhatatlanul itt van: Titánember, az első nagyközönségnek szánt történetem, Május 10.-étől a Nemzetközi Képregény Fesztiválon, majd az újságárusoknál!
Nagyon kevesek, még az Xbox365-ös időkből talán emlékeznek még rá, amikor egy dedikált fórum topicba folytatásos történetet írtam. Sose vittem viszont igazán komoly szintre a dolgot, az azóta eltelt legalább 12 évben is inkább csak egy se veled/se nélküled viszonyt ápoltam az íráshoz. Titánember történetének alapjai 6 éve fogantak meg bennem, az azóta eltelt idő alatt viszont hol több hol kevesebb erőbefektetéssel, szakmai önképzéssel továbbfejlesztve vált azzá, ami szűk ismertségi köröm alapján végre megérdemli, hogy nyilvánosság előtt is megmérettessem. De hogy mégis mi ez az egész?

A Titánember egy magyarországi szuperhős története, a képregény független kiadó gondozásában jelenik meg (-->Én magam adom ki). A történet forgatókönyvét az első könyves Caaroy Carville jegyzi, míg a rajzokat és színezést a képregény berkekben már ismert és elismert Vadas Máté.

Magyarország a béke szigete. Távol esve a terrorizmussal és polgárháborúval sújtott világtól, Szigeti Attila, más néven a Titánember is csupán közszolgálati jótettekkel teszi azt amihez a legjobban ért: Védelmezi a gyengébbeket, és segítő kezet nyújt ahol mások nem elég erősek a feladathoz. De nem rettenhet meg abban a helyzetben, amikor a világ problémái a küszöbünkre érkeznek, és ismeretlen tettesek támadják meg a paksi atomerőművet. Bár a teljes katasztrófát sikerül elkerülni, a károk így is hatalmasak. A magyar nép szuperhőse iránti bizalma megroppan, a magyar kormány is bűnbakot keres a történtekre, hogy a híres orosz technológiai vállalattal kötendő Stratégia Megállapodást sikerre vihesse, mialatt Sarka Noémi, egy kotnyeles oknyomozó újságírónő és az amerikai hírszerzés is Titánember nyilvánosságtól elzárt civil identitása után nyomoz. Vajon sikerül az eleddig példátlan helyzetben is helyt állnia Titánembernek? Megtalálhatja ki állhat a szörnyűséges akció mögött, amikor a saját barátnője is ellene dolgozik? Képes lesz a tettest időben megállítania, mielőtt már nem csupán Magyarország, de egész Európa és a nyugati civilizáció is a létéért fog elkeseredett harcot folytatni? Hiszen a szálak mozgatója nagyon is jól tudja: A nyugati demokráciát abban az országban kell a legerősebben megtámadni, ahol annak gyenge pontja található...

Maga a történet 9 füzetre van bontva, és az első szám megjelenését követően havonta várhatóak az újabb epizódok. Ezt a 9 számot mindenképp meg akarom jelentetni, ha törik ha szakad, van is ahhoz fedezetem, hogy (a totális pénzügyi bukást kizárva), mérsékelt veszteség mellett is megvalósuljon ez, a folytatás viszont a jövőkérdése. Kiadás szakmai szempontjából azért komoly vállalás a részemről, hiszen ilyesmit aztán még sose csináltam, pénzügyileg meg komoly kockázat, de ugyan ki bízna bennem ha nem én magam. :)

Sajnos a honlap jelenleg még nem elérhető, de minden kedves érdeklődőt inkább arra ösztönzök, hogy ha nem akar lemaradni semmi fontos információról, inkább Kövessen minket Facebookon!
30 komment

[55] FredPerry
May 24., Sunday 11:56 #30
Biztos volt róla szó, de lemaradtam. Hol kapható az újság? Eddig két helyen probáltam venni, de ott nem is hallottak róla.
A Titánember nevet mondjuk kicsit olyan gagyinak, ZS kategóriásnak érzem, de mindenképp be szeretném szerezni.
[37] carville
May 04., Monday 21:30 #29
Válasz quietsniper (#28) üzenetére
Végig színes, fényes lapokon. Minőségi munkát akartam kiadni, szeretném a minőséggel eladni.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
May 04., Monday 13:51 #28
Ez igen, szép munka! Figyelemmel követem majd, ügyes rajzolót sikerült találnod. Sok sikert a jövőben!
Végig színes lesz, vagy csak a kiemelt oldalak?
"http://youtu.be/GXs9V4x0W2E"
[37] carville
Apr 02., Thursday 9:57 #27
Nem, és honnan vetted hogy ő Noémi? Az egy kissrác, nem felnőtt újságíró
(Ja és a szemüveges csávó sem Titán, mert úgy tűnt őt is annak hiszed.)
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[2] Anguis
Apr 02., Thursday 8:13 #26
Az utsó képen remélem nem kloroformos zsepit nyom Noémi orra alá
[2] Anguis
Apr 02., Thursday 8:08 #25
Díjazom a belefektetett munkát, de a Titánember nevet egy kicsit sutának találom.
Ennek ellenére szivesen támogatom a projektet, remélem digitális formában is elérhető lesz.
Sok sikert Titán.
Mar 29., Sunday 8:26 #24
Good Luck,Karcsi!
Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél? PSN:Praterkid.
[55] FredPerry
Mar 28., Saturday 17:17 #23
Válasz multishoot (#21) üzenetére
Onnan, hogy faszságokat beszélsz. De a dedós mentalitással látom egyetértesz.
[37] carville
Mar 27., Friday 20:38 #22
Szerintem erről beszéltem Bár tény h szándékosan nem konkretizálok még semmit, csak attól elhatàrolódtam, hogy jelképeknek adjak bármilyen olvasatot, mint ahogy a felhozott példádban tették. Hanem kifejtettem, hogy a magyarságot magyarok összességének tekintem. És a magyarok közt is vannak jók és rosszak, ám vannak akiknek ha nem feddhetetlen ártatlan csodalényeknek fested le a magyarságot, akkor számukra már nem is vagy magyar, és ezzel legitimálják a saját gyűlöletüket irántad. Különleges állatfaj, akik előtt bizonyos politikust/kormánytagot kell dícsérned, mert különben szintén nem vagy magyar.
Na én ezt egyszerűen úgy kezelem, hogy nekem az is magyar aki nekem nem tetszik, és épp ezért a magyarság összessége sem lehet tökéletes, hanem van benne jó is és rossz is.
Ha pedig egyébként is művésznevet használok, akkor az Unalmas Elemér helyett hasznosítom ezt is, és adok nekik is egy csámcsognivalót, egy kis polgárpukkasztó fricskát. Ami mellesleg a 15 éve használt nevem úgy hogy legalább nekem is konformos, és továbbra is magaménak érezhetem, nem úgy, hogy ezzel a saját munkámat tagadom le.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[46] multishoot
Mar 27., Friday 15:32 #21
Válasz FredPerry (#20) üzenetére
Honnan veszed, hogy nem értek hozzá?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[55] FredPerry
Mar 27., Friday 15:01 #20
Válasz multishoot (#19) üzenetére
Az ilyen előfordul, persze. Csak amíg egyáltalán nem értesz a dolgokhoz, addig elég szánalmas fikázni a másikat, jelen esetben egy csatornát. Ez kb ugyanaz a szint, amikor Microfosnak vagy Sunyinak nevezi valaki a cégeket. Elég dedós.
[46] multishoot
Mar 27., Friday 13:36 #19
Válasz FredPerry (#13) üzenetére
Persze, ahogyan arra is vannak törvények, hogy miképp kell(ene) kiegyensúlyozottan tájékoztatni egy híradónak, aztán mégis láttam már jó pár büntit TV2 és Rklub részről, szóval hagyjuk már.

backstab: Magyarországon nincs szélsőjobb. A kötelezettséget pedig nem értem, de mindegy.

carville: Helyes, egyetértek ezzel az alkotói mentalitással. (Lent nem egészen erről volt szó mondjuk.

OFF vége
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[48] soliduss
Mar 27., Friday 11:07 #18
Egye fene, benevezek egyre.
[37] carville
Mar 27., Friday 10:25 #17
Válasz multishoot (#12) üzenetére
Ehhez nekem nincs kommentárom, a magamrészéről csak annyit kell mondanom hogy én nem satírozok ki a képregényből semmilyen Árpádsávot mert nem is fog szerepelni benne.
Nem jelképek fognak ilyen-olyan olvasattal szerepelni benne. Személyek által alakuló történet van benne, különféle nemzetiséggel, és a nemzetiség és a rosszfiú/jófiú állásának semmi köze a nemzetiségeknek, mert véletlenszerű. Mindenkiből van mindenféle, ennyi.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[18] Rince
Mar 27., Friday 6:17 #16
Nagyon tetszik a stilusa a rajzoknak. En biztosan megveszem.
How 'bout them Cowboys?
[59] Alwares
Mar 27., Friday 0:26 #15
Baszottfasza érdekelni fog!
.titanic {float: none;}
[33] backstab
Mar 26., Thursday 23:53 #14
Válasz multishoot (#12) üzenetére
Engem az pukkaszt, hogy bármilyen hazafias esemény történik ebben az országban (néptáncversenytől a lovasbemutatóig), azon kötelező ott lenni a szélsőjobbnak is. De ne sz**ozzuk össze Kárvill Karcsi blogját....
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[55] FredPerry
Mar 26., Thursday 23:50 #13
Válasz multishoot (#12) üzenetére
Az, hogy mit kell kitakarni, az nem saját döntés, hanem mindig az adott médiatörvény szabja meg. "Retek klub"... vicces.
[46] multishoot
Mar 26., Thursday 21:46 #12
Válasz carville (#10) üzenetére
Jó, de azért azt ne vonjuk már kérdőbe, hogy a hazai média és popkultúra (tehát a nyomatékosító erő) nem éppen pozitív színben szereti feltüntetni a magyarságunk, és helyette mindig a multikultúra és globalizmus kerül terítékre.

Sosem felejtem el, amikor pl.: a retek klub kitakarta az Árpád-sávos és nagy-magyarországos zászlócskákat ezen a "csodaautón". Ez normális, nem polgárpukkasztás?
KATT!
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[46] multishoot
Mar 26., Thursday 21:35 #11
Nagyon szeretem a képregényeket és irtó régóta várok egy minőségi hazaira! Biztosan leemelem majd a a Hihetetlen Pókember, Batman és Bar!kád mellé!
(Mely újságosok fogják forgalmazni és mennyiért?)
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[37] carville
Mar 26., Thursday 16:48 #10
Válasz FredPerry (#9) üzenetére
Van benne egy apró polgárpukkasztás, mert ma túl sok olyan magát nemzetinek valló ember van, aki hófehér ártatlan tökéletességként látja a magyarságot, de ha egy másik magyar kritikusan kózelíti meg a saját hibáinkat, akkor az az illető rögtön külföldi ügynök és hazaáruló. Hát akkor tessék.

De alapvetően csak tudatos differenciálás. Egy írónak a neve a saját márkaneve. Komoly dolgokról majd a komoly nevemen írok, és nem akarom hogy bárki előítélettel kezelje ezután.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[55] FredPerry
Mar 26., Thursday 15:07 #9
Na zsír, kíváncsi leszek rá, az első számot mindenképp megveszem. Bár ez a Caaroy Carville elég szarszagú, nem értem miért nem használsz eredeti nevet.
[3] Skacc
Mar 26., Thursday 15:01 #8
+1 vevő
Én is valami hasonlót csinálok, bár még csak az oldalamon terjesztem az igét, nem papír alapon. Remélem lesz rá igény, és odáig is eljutok.
Nyugi, nincs baj. Ezt csak úgy hívják, élet.
Mar 26., Thursday 13:19 #7
kell lázongani a 3-4 tónusú árnyékolás miatt, és követelni az ötöt, vagy annyira nem vészes a helyzet?
[37] carville
Mar 26., Thursday 12:45 #6
Válasz FooLman (#5) üzenetére
Szeretném a blogomon keresztül is radar fölött tartani a májusi megjelenést, de FB-re is rendszeresen kerülnek majd ki apróságok hogy a követőkkel ilyesmi ne forduljon elő.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[11] FooLman
Mar 26., Thursday 11:26 #5
Ha addig el nem felejtem (hol van meg majus) akkor az elso reszt tuti megveszem.
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
[62] casper007
Mar 26., Thursday 11:20 #4
Hajrá carville! Érdekes ilyen történetet hazai környezetben olvasni.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] KiswechPS3
Mar 26., Thursday 11:09 #3
Mindenképp megveszem az első részt. Aztán majd a többit is ha úgy van
/* Life runs on Code */
Mar 26., Thursday 10:48 #2
Érdekes lesz! Sok sikert hozzá!
"This is our time to medicate..."
Mar 26., Thursday 10:41 #1
Igazán szimpatikus a bemutatkozó, hajrá! Nem vagyok egy nagy képregény rajongó, de veszek majd egyet a debütáló részből.
let the sun never blind your eyes
carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live