[60] Warhawk (offline)

Pongyilkos

egy 38 ves fi s itt lakik: Csongrd / Szeged

5009 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 238293 kreditet gyjttt

2014 November
15:50 Kiszabadultunk!
St, mg a Fldet is megmentettk kzben.
Jn a karcsony s a gyrtk, forgalmazk ilyenkor termszetesen a szoksosnl is jobban prbljk megmutatni az embereknek, szerintk mit lenne rdemes ajndkba vsrolniuk s / vagy krnnk. Prblkozsokbl vannak rosszabbak, jobbak s nhny mr-mr meglepetsszeren kellemes is, az LG nemsokra indul, Idkapu nev jtka. Jtk? Aham, mghozz a manapsg egyre npszerbb szabadulszobk sajt termkekkel feltlttt high-tech vltozata. Ennek kiprblsra kaptunk nemrg meghvst s mivel azonnal elbjt bellem a jtkos, nan, hogy kapva kaptam az alkalmon!

Gyors tekers elre, a helyszn a Westend eltt fellltott szoba, ahol ppen a Gamer365 - Konnektor vegyes vlogatott melegtett be, hallgatta meg a jtk bevezet trtnett, mieltt belptnk volna a kamionra ptett mini plet elszobjba. Azonban mg mieltt tovbbmennnk egy gyors kitr, egy mondat arrl, hogy mi az a szabadulszoba, ha valaki mg nem hallott volna rla. Az tlet egyszer s nagyszer: adva van egy (vagy tbb) szoba, ahonnan klnbz logikai feladvnyok megoldsval kell kiszabadulnunk. A tematika eltr, van ahol zombitmads van, van ahol valami krimi, esetnkbe a gamerek szmra mindennapos feladatot kaptunk: a Fldet kellett megmenteni. Az egsz egy nagyra ntt kalandjtkknt foghat fel, szval tessk gy kszlni, hogy gondolkodni kell majd.Ahogy fent mr lertam, mivel az LG ptette a szobt, termszetesen az termkeiket hasznlva kellett megoldanunk a feladatokat. A dolog legszebb rsze az, hogy ez a tny a jtk msodik perctl fogva mr egyiknknek se tnt fel, a dolog nincs a kpnkbe tolva. Persze a lehet legmenbb cuccokkal van tmve a szoba, azonban mivel akcifilmekhez hasonlan szort az id (olyan negyven perc van a feladatok megoldsra) csak a befejezs utn volt alkalmunk szemre vtelezni a szobba tmtt technikt. Van itt minden, amitl a techgeekeknek sszefut a nyl a szjban: flagship mobiltelefon, tablet, hajltott tv, mini projektor, kicsit eltvolodva a geek cuccoktl modern ht, mikrost, vagy ppen takart robot. Mindegyikket hasznlnunk kellett, nhnyszor teljesen szokatlan mdon, de ugye pp ez volt a lnyeg, ettl izzottak az agytekervnyek. Egy filmben az utols msodpercekben lett volna meg a megolds, ngynknek olyan fl ra kellett a megoldst jelent pendrive megtallshoz (br a teljes kphez hozztartozik, hogy egy-kt alkalommal sikerlt gy elakadnunk, hogy "kls", a beptett monitorokon megjelen segtsget kellett hasznlnunk). Viszont ez a fl ra hatrozottan felhtlen szrakozssal telt el, majd a maradk idben arra is volt alkalmunk, hogy a szobkban elszrt termkeket jobban szemrevtelezzk. s vgl is ilyen a j reklm - amit nem tolnak felnk, hanem magunk nylunk fel.

Az Idkapu termszetesen nem csak a sajt s a kivltsgosok jtka, st! A napokban mr el is indult az online "bemelegt" rsze (ezen az oldalon megtallhat), az itt j eredmnyeket elr jtkosok fognak az "l" rszbe bekerlni. Szval hajr, aztn ha valaki bekerl, tessk posztolni az idket, lssuk, ki, kik voltak a leggyorsabbak!
3 komment

Nov 19., Wednesday 9:31 #3
Szeressk az ilyet!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[23] Coooler
Nov 19., Wednesday 7:30 #2
A szabaduls jtkokat brom
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[27] Rudymester
Nov 19., Wednesday 7:04 #1
Na ilyen egy j marketing fogs!
http://www.facebook.com/retrofaktor
Warhawk
nope
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
JaSSeR
(offline)
Nikopaul
(offline)
moo
(offline)
Depi
(offline)
Vandor
(offline)
anarchoid
(offline)
bp
(offline)
Adibadi
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Lothar
(offline)
BW
(offline)
kukac7
(offline)
KrTchy
(offline)
arsenal
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
Mollaka
(offline)
Rince
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Hendrix
(offline)
Joda
(offline)
ruszrob
(offline)
Ikaruga
(offline)
Bence360
(offline)
fr4231
(offline)
siklara
(offline)
csirkecske
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live