[42] Totti5 (offline)

Segtksz - Vadllat - Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Komrom-Esztergom / Esztergom

4218 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 132098 kreditet gyjttt

2014 July
18:20 The Crew BETA teszt
Ubisoft, are you ready?!
The Crew BETA ( PC )

Fizika : meglepen j lett, amit mr sejtettem az utbbi idben a videkrl hogy beletalltak s teljesen igaz. Szigoran kormnnyal 900 fokon, maximlis FFB, hardkore mdban. Jl kezeli, pontos, az FFB kellen ers, s a visszajelzsek is oksak. Nyilvn nem szim, de rkd jtkhoz kpest nagyon j. Sajnos a kuplung / manulis vltt nem sikerlt belni, gy autmatn ment. Ha ezt a rszt nem buttjk, hanem mg fejlesztik is, akkor nagyon rendben lesznk!

Bels nzet : viszont hasznlhatatlan ebben a formban. Ide pontosan kellene egy 900 fokos animci s normlis kamera rzkds ( ami nem fordul kanyarokban s hasonlk... ) de ilyen valszeg nem lesz gy hiba van benne teljesen hasznavehetetlen, s marad a motorhztet ami perfekt.Offroad : megcsinltk!!!!, az aut mshogy viselkedik, FFB itt mr elg virgonc, s Camarval rezheten kisebb volt a tapads s nem mkdtt az aut a fldes ton. A buggy s az erre tunningolt vas pedig pont oda van kitallva. g s fld a kett vezetsileg. Beletalltak!

Hangok : nagyon jk, motorhangok valsak, a Camaro amivel mentem szpen muzsikl ( zene szigoran off persze ).Versenyek : SOLO mdban mentem mindent, teht single, AI ellen. Rendben volt, br bugok vannak ( AI csak gy elreplt :D ). Ami rettent j, hogy tele van krnyezeti hangulati elemmel a verseny pl: vrosi verseny s el kell menni egy olyan szakaszon amit sr fst bort... h mirt? mert gett egy plet, ott voltak a tzoltk, s t kellett hajtani rajta gy hogy lttad betarti az utat s vakk is tett pr msodpercig. Msik pl offroad llatok, szntson repl zg el a fejnk fltt, lgballonok emelkednek fel, hatalmas tzijtk egy stadionban stb stb... rettent sokrt s hangulatos dolog, ami mindig feldobja a szakaszt. Ha ezeket mg fokozzk s mindig belecsempsznek valamit akkor WOW!Termszetes minden van. Krverseny, ldzs, checkpoint, offroad, vros s rengeteg challenge ami a trkpen el van szrva. Ehhez hossz rk kellenek hogy ezen rszt az ember tnylazza, perkeket, s mindenfle gyjtgetst, challenge mdot tlsson.Trkp : hatalmas! nyilvn csak pr kilmtert tettem meg, de a helyn van minden. Szp, ltvnyos, van rendes forgalom, gyalogosok, a nagyvrosok tnyleg azok a hatalmas toronypletekkel, a tengerparton t a vidki tjig. Hatalmas lesz s ahhoz mrten nagyon korrektl, ltvnyosan s szpen ki van dolgozva.Grafika : szp, br a BETA csak 30at rte el, s nem is volt folyamatos, de ha ezt belvik normlisan akkor rendben lesz. Nyilvn nem kell szmtani Forza Horizon, Driveclub szint grafra, de mretekhez kpest nagyon jl fest. Fnyek, dinamikus napszak, sr nvnyzet ha beborul s jnnek a viherfelhk, akkor tnyleg azt az rzetet adja hogy itt egy nagy bumm lesz mindjrt, igazn ltvnyos.

Tunning : az autt tnyleg szt lehet kapni atomjaira ( persze nem sz szerint, de amit pp fejlesztnk az a blokk le lesz cspasztva s minden ltszik a kaszni alatt ) pl ltszdik a dugattyk mozgsa is.Online : ersen pt a szocial vonalra, mint a TDU elz rszei is, biztos nagy fun lesz majd tbben csapatni ilyen hatalmas tartalom s tr mellett, most hogy mr fizika is kerlt bele s nem a kaszni kivitelezse vitte el a fejlesztk legtbb energijt ( TDU 2 .... )

Tele van buggal, optimalizlatlan is, de ebbl is ltszik h az irny nagyon j, a jtk j lesz, de hogy mennyire majd az id eldnti. J lenne ha kvzi kszen adnk ki s nem kellene 1 vig foltozni bugok miatt.Maximlisan meggyztt s idn nagyon, nagyon j ( nextgen ) auts gmernek lenni, radsul tartalmas alkotsok jnnek: The Crew, Forza Horizon, F1 2014, Driveclub.

7 komment

[42] Totti5
Jul 25., Friday 19:51 #7
Elkpeszt hatalmas a trkp minden nagyon autentikus.

Las Vegas, New York, Cenral Park, Grand Canyon stb...

KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
Jul 25., Friday 12:23 #6
Vlasz Sundesz (#5) zenetre
Fx 8350, ati 7950oc , 8gb ram, ssd
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[12] Sundesz
Jul 25., Friday 12:10 #5
Milyen gppel futtattad?
PSN ID: Sundesz
Jul 25., Friday 10:32 #4
Vlasz backstab (#2) zenetre
n is, mg a kevsb jra sikerlt TDU2-t is. A bemutatt olvasva mg inkbb bizakod vagyok a Crew-val szemben.
[21] Lonewolf
Jul 24., Thursday 21:21 #3
Mikor meglttam az els bemutatkat s megtudtam a rszleteket a jtkbl egybl felcsillant a szemem s tudtam hogy szmomra ez lesz a Burnout Paradise trnrkse.
RISI bejrhat helysznek, els rnzsre a Driver San Francisco tovbb fejlesztett fizikjt hasznlja (ami szerintem az utbbi vek egyik legjobb arcade jtka volt), Paradiseban ltott s itt ersen tovbb fejlesztett multis feladatokkal.
Csak sajnos mg nem prblhattam ki mert akrhogy kapartam egy beta kulcsrt sajnos nem kaptam
Szval nekem ez nagyon durvn betallt. Egyedl csak a kasszknl hasalhat el ez a jtk. Ahogy lttam itt az oldalon idei szavazson sem vgzett kiemelked helyen a jtk (48. pedig nincs messze a megjelense) Remlem a sikere utn mr franchise knt fogja kezelni ezt a jtkot az Ubi mert risi potencilt ltok benne a ksbbiekben. ( Eurpa, motorok, stb)
PS ID : KernyaB
[33] backstab
Jul 24., Thursday 21:05 #2
A TDU-t a hlyesgei ellenre is imdtam, gyhogy ezt is tkn lve vrom.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[42] Totti5
Jul 24., Thursday 20:22 #1
1080p kpek:

KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Totti5
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Frum, NASA weboldal feltrse, szs, Bicikli, Tenisz, Fat body building, Body buiding
Bartok, ismersk
Roxas
(offline)
Deep
(offline)
xXwilliamsXx
(offline)
balka
(offline)
Jackass
(offline)
LordHappy
(offline)
tyrant1971
(offline)
clave
(offline)
Nesh
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
kamikaze76
(offline)
galbalazs87
(offline)
migren
(offline)
harlekin
(offline)
XBOX Live