[42] Totti5 (offline)

Segítőkész - Vadállat - Kertitörpe

Ő egy 34 éves fiú és itt lakik: Komárom-Esztergom / Esztergom

4293 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 132098 kreditet gyűjtött

2014 July
19:00 Thrustmaster Xbox ONE kormány teszt
Jobb mint a Fanatec?
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Az öröm pillanatai. Szép, súlyos doboz :Kormánykerék :

Minőségre filléres kopogós legolcsóbb műanyag némi gumiborítással, ami szintén messze van a kényelmestől. Ergonómiailag gyenge. Azon kívül, hogy rajta van egy ócska műanyag Ferrari logó, ami szintén 10 forintos minőség, még ronda is. Ennek semmi köze ahhoz, amit beharangoztak hisz ennél még az Microsoft Wireless Wheel V2 kormánykereke is kényelmesebb konstrukció volt. Ez a felháborító kategória.Nem akartam már az elején Fanatec-ozni, de bezzeg a németek olyan Forza logót kreáltak a CSR közepére hogy az ember nyalogatná, az amerikaiak pedig még arra sem voltak képesek, hogy a műanyag sorját leszedjék ami a fröccsöntés után a szélein maradt!

Gombok kapcsolói, minősége középszar s kétlem, hogy hosszú élettartamúak lennének. Lötyögnek, hangosak kényelmetlenek.

Itt is egyből szembetűnőek a dolgok, pl a rés… :Pillangóváltó kényelmetlen, hisz fenti tartományban helyezkedik el, a minősége gyenge közepes ( legalább fém, de a kidolgozása ennek is siralmas ) és nehézkés a nyomkodása. S itt máris kezdődtek a bajok s még csak az első bekapcsolás sem történt meg, hisz nem volt még áram alatt :Szégyen a Ferrari-ra nézve, szégyen a Thrustmaster-re nézve, szégyen az Microsoft-ra nézve…

Pedál :

Itt nem vártam semmi extrát, láttam milyen a képeken is. Olcsó, műanyag teljesen átlagos a kormányoknál a legalsó kategóriát képviselő standart gáz és fék. Legalább a borításuk fémlap ( szigorúan csak az! ), de amúgy teljesen műanyag, mezei rugós kivitel. Semmivel sem jobb, mint az Microsoft Wireless Wheel V2-es volt.FFB motor :

Itt volt az első pont ahol valamit érezni lehet. Krv@nehéz és nagy. Ez még jót is jelenthet… Kultúráltan szól az FFB, pontos és erős. Ezzel nincs gond. Magán a szerkezeten két visszajelző LED helyezkedik el ami pont úgy, hogy zavarja az embert és folyamatosan a szemébe világítson, ami mint mondanom sem kell irtózatosan gagyin néz ki, funkciója pedig semmi. ( igen, itt jön képbe a jó öreg ragasztószalag )Forza Motorsport 5 ( Xbox ONE ) :

Oké, van erősebb FFB mint a 4ben, kicsit több az effekt mint a 4ben, de az út most is sima ( hiába rezeg valami, ami sokkal jobb élményre, de nem számol semmit ), a kerékvető most is csak rezeg és nem pedig FFBt ad. Jobb? igen sokkal jobb mint a 4, mert mindig valami rezeg, mozog, de ez nagyon messze van attól a szinttől mint amit pl az InsideSimracing mondott. Ezen sem lepődtem meg igazából, T10 még mindig gyenge ebben.

Természetes a játékélmény így már igen jó, élvezetes a játék, jó a fizika, nehéz és kormánnyal jól kezelhető. FFB-re sem mondanám, hogy nem jó, mert jó, csak távol van attól, mint amit sejteni lehetett az új kormány, jobb fizika és a lézerszkennelt pályáktól. Aki ezeket meg akarja tapasztalni, hogy milyen, amikkor működik azoknak ajánlott az Assetto Corsa ( PC ).

WTF kategória :

Rettentő mód idegesítő dolgokat produkál a rendszer. Kezdve azzal hogy bekapcsolom a kormányról az Xbox ONE-t, de a kormány ettől még nem lesz startra kész. Ki kell húzni a 220-ból és vissza, s utána már használható. Igen jól olvastad KI KELL HÚZNI a konnektorból, vagy USB-ből, hisz NINCS A KORMÁNYON ON/OFF kapcsoló.

A másik, amitől falra mentem már most, hogy minden játék indításnál át kell állítani a kormányszöget ( Xbox ONE ), mert nem jegyzi meg. Alapérték 270 fok… ha ez még nem lenne elég akkor bármikor kilépve a dashboardra majd vissza a játékba ( multiasking funkció ), azonnal elveszti a kormányszöget és beáll 270 fokra. Na most ez húzós dolog, mert hogy fogok így videót felvenni?! ha nem tudom elindítani a DVR-t, hisz ahhoz ki kell lépnem a játékból akkor is, ha felvételt indítok.

Ez ugye csak egy vicc???

UPDATE : köszönet zsozsa-nak az infóért, vannak FIX beállítások amik fapados módszer szerint behívhatóak. Jobb mint a semmi!

Assetto Corsa ( PC ) :

PC driver telepítés könnyedén ment, utána máris kész a játékra. Tökéletesen használja az AC, az FFB erős jól működik. Az FFB legnagyobb erősség mellett sem hangos, kultúrát, jó a technológia ami a kopogós műanyag alatt lapul. A kormánykerék itt is rettentő kényelmetlen, és 900 fokon, erősebb FFB mellett mint ami a Forza 5-ben volt, a gumifelület és a nem létező ergónómia annyira irritáló, hogy ezt hosszú távon nem lehet bírni.

Verdikt :

Így a végére tartogatva hozom csak szóba a Fanatec-et úgy isten igazából. Mivel mind a Fanatec, mint a Thrustmaster a 100.000 feletti kategóriában indult, ezt a két kormányt 1:1ben össze lehet hasonlítani, hisz vetélytársak. Sokáig nem tart a dolog, mert nincs olyan pontja, amiben a Thrustmaster kicsit is jobb lenne, de még csak kiegyenlített sem. Fanatec CSR kormányában érezni, látni a minőségi anyagokat, a gondos kidolgozást, megmunkálást, amint kézbe veszi az ember a kényelmet, az örökkévalóságig kitartó kapcsolókat s gombokat. Egy teljesen más világ és minőségi szint, pont az amit elvár az ember 100.000 feletti kategóriában. CSR Elite pedál szettet szóba sem érdemes hozni, mert aki próbálta az tudja, hogy ez mit takar és milyen konstrukció, sosem felejti el az élményt, aki birtokolja az pedig sosem akart tőle megválni. Az olyan dolgokról már nem is beszélve, mint az ON/OFF kapcsoló megléte ( ezek szerint ez is „extra” ), mint az LCD kijelző a kormányról programozható összes paraméter, ami több féle profilba el is menthető pl a kormányszög! stb stb stb…

TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition egy igen méretes mellényúlás. Ez nem hogy 115.000 forintot nem ér, de még a 60 ezres kategóriában is találunk sokkal minőségib konstrukciót pl Logitech G25.

Csalódás. Érthetetlen hogy miért kellett a német Fanatec-et akik minőséget, technológiát szállítanak ezért a pénzért, ezekre lecserélni. Mindenben sokkal-sokkal rosszabb, ezzel mindenki csak rosszul járt. Persze ha 40 ezerért adnák, akkor nem lenne vele ennyi bajom, de tripla áron, drágábban mint a Fanatec ez egy VICC.
37 komment

[18] MIke65
Jul 13., Sunday 14:20 #37
Válasz Totti5 (#36) üzenetére
Sikerült ebayen lőnöm 140fontért egy bmw gt2 kormányt hozzá. hát igen minőségi a kivitelezés nagyon profi cucc.
[42] Totti5
Jul 10., Thursday 19:04 #36
Válasz MIke65 (#35) üzenetére
Minőség, elhivatottság, technológia.

Nézem minden nap, fészbukon mindig kiteszik a legújabb cuccokat.

Új Porsche kormány:

KATT!

Egyszerűen tökéletes.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[18] MIke65
Jul 08., Tuesday 21:47 #35
Közben a fanatec meglépte eddigi talán legnagyobb lépését. nem is értem, ezt hogy nem lehet támogatni? KATT!

Nemcsak hogy a saját kormányaikat lehet rátenni erre a hub-ra, amiből szépszámban van, de akár valós sportkormányokat/kormányokat.
[42] Totti5
Jul 04., Friday 13:15 #34
Válasz rambustibi (#33) üzenetére
Ez így már közel fél milla
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[22] rambustibi
Jul 04., Friday 10:45 #33
Válasz legolas (#31) üzenetére
Szerintem nem éri meg, inkább PC-re éri meg. Ott jobban elő jön a szimuláció, és több programot fejlesztenek rá, ráadásul nyakunkon van az Oculus VR DK2 startja . Ez még egy nagy adag élményt dob Ezek után már csak azt várom, hogy valami emberi árban legyen mozgó cockpit, mert nem lesz szükség több képernyős rendszerre. , egy ilyen Oculussal és szerintem sugárban telibe hányok mindent : de jó is lesz KATT!
"A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi."
[42] Totti5
Jul 04., Friday 10:45 #32
Válasz legolas (#31) üzenetére
Jobb a forza 5, nextgen autós élmény, de nem, viszont a forza horizon 2 és a majdani pl2015 forza 6 már bőven megéri, de én azt mondom hogy érdemes várni hátha ezek a szemétládák kiadnak valami minőségi cuccot is....
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[56] legolas
Jul 04., Friday 10:06 #31
Válasz MIke65 (#30) üzenetére
Ami elgondolkodtatott engem az a következô. Van egy PS3+DFGT+GT6 ami 90k-ból megvolt. Ha most nextgen élményt akarok ONE+FORZA5+TRUST cirka 260.000.
Kérdésem a következô, hogy megér 170.000 ft árkülünbözetet van akkora differencia szimuláció terén? Most veszek egy GT2-es Fanatecet 60.000-ért (használtan a 360-hoz) plusz a Forza 4-em megvan, itt ugyanaz a kérdésem mint az elôbb, hogy megéri annyival többet áldozni a Forza 5-re?
[18] MIke65
Jul 03., Thursday 22:16 #30
Válasz nattila77 (#28) üzenetére
Olyan furcsa ezt hallani, vagyis olvasni. Annak ellenére, hogy tudod, hogy nem a legjobb dolog, illetve nem is éri meg , mintha nem akarnál tudomást venni róla, hogy nem oké itt valami és mégis elkötelezetten gondolkodsz rajta. Ne értsetek félre én nem azt mondom, hogy mindenkinek full szimulációban szabad csak játszani., nem akarom megmondani mit csináljon bárki fia borja de ilyen pénzeket költeni erre, ami kb a 35ezer ft-os kategóriát üti meg az nekem teljesen nonszensz onnantól kezdve hogy nap mint nap tapasztalom mit tud egy 500+ eurós szett. sztem a forzához a leg alapabb force feedbackes kormány elmenne, nem igényel többet mégis ez van és ez gusztustalan. Ahogy írtam inkább soha többet.
[42] Totti5
Jul 03., Thursday 17:57 #29
Válasz L-bandi77 (#27) üzenetére
Felőlem bárkit megvehetnek, nem érdekel, de ha már így van akkor az a gyártó MINŐSÉGET adjon majdnem egy konzol áráért, ne ilyen ócska szart.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[8] nattila77
Jul 03., Thursday 7:20 #28
Válasz zsozsa (#16) üzenetére
Remélem nem sértettelek meg 30% irigységet mindig vonj le a kormányos-forzás hozzászólásaimból (amíg nem lesz nekem is végre ), meg hozzá másik harmadnyi frusztrációt és a maradékot tényleg úgy gondolom, ahogy
.
[2] L-bandi77
Jul 02., Wednesday 18:35 #27
Tudod mi a vicc?
Ez gondolom megint csak üzlet,a fanatec nem füzetett eleget a multiknak végülis szinte manufaktúra,gondolom a tm. megvette őket kilóra,lenne 1 fogadásom hogy a g25-27 dfgt sem fog menni pl.ps-4-en,és ezért kerülnek ennyibe ezek a kormányok, monopólium lesz konzolon vagy tm vagy semmi.
[42] Totti5
Jul 02., Wednesday 16:33 #26
Válasz rambustibi (#22) üzenetére
Ez a kormány csak PS3-all használható!
Semmit nem fikáztam, hanem kifejtettem hogy mi nem tetszik, avagy mi tetszik. Összevetettem egy ugyan olyan árkategóriájú termékkel és levontam egy egyszerű következtetést, amin gondolkodni sem kellett.
115 ezerért nem futja fémekre, csak olcsó kopogós megmunkálatlan műanyagra, gyári hibás kapcsolókra, spórolós kőkorszaki anyagokra és megoldásokra, de 200ért már van valami minőségi élmény?? Igen az a kormány amit te mondasz az 200 ezer forintos kategória. Erre is csak azt tudom mondani, hogy VICC. Tehát dupla áron adja a TH azt amit a Fanatec tud ( feltételezve hogy az a kormány minőségi, kényelmes, funkcionális ( ami nem igaz mert programozható kijelző azon sincs gahogy nézem ) )
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[2] L-bandi77
Jul 02., Wednesday 11:43 #25
Válasz rambustibi (#24) üzenetére
2 éves volt ősszel nem tudom milyen széria,én azt a basher perselyeket használom fékhez,de már van load cell is 150 dollár +szállítás meg ha megfogják akkor vám + fa.még gondolkodom rajta.
[22] rambustibi
Jul 02., Wednesday 10:54 #24
Válasz L-bandi77 (#23) üzenetére
Okey, ezt láttam én is Gondoltam hozzászólok, ha már tesztelt AC-t, az meg nem xbox-os játék ugye..
Nekem is van a fékpedálhoz rugós kütyü, de még nem applikáltam bele.. Neked már a V2-es T500RS van, vagy még az első széria? Szerencsére nekem már a V2 van. Azt olvastam, hogy az első szériában volt valami gikszer...
"A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi."
[2] L-bandi77
Jul 02., Wednesday 10:18 #23
Válasz rambustibi (#22) üzenetére
Szia,csak az baj hogy ez nem megy xboxon,nekem is t500 van én is meg agyok vele elégedve de én már lecseréltem a perecet a másik ferrarisra a statikus lapátok miatt,az jó,ileetve raktam bele fékpedál modot.
[22] rambustibi
Jul 02., Wednesday 9:08 #22
Szia!
Nem ismerem ezt a típust, viszont ha már veszel kormányt, miért nem jobbat a Thrustmastertől? Lehet utána kellett volna nézni rendesen? Fanatecnél is a drágább kormány jobb, az olcsóbb meg ratyi-gagyi. Én ezt használom: KATT!
Sehol nincsenek olyan idegesítő "műanyag dolgok, amiket írtál. Csak a pedál 7KG és tiszta fém!!!!! A kormány is profin kidolgozott jó minőségű anyagokból készült..Igaz ez 500 EUR került KATT!
Ha fikázol, akkor szerintem a te típusod, ne általánosíts, hogy a Thrustmaster elmehet ide-oda ilyen-olyan gagyi meg rossz....
Látom kell csinálnom egy videós tesztet hamarosan....
"A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi."
[42] Totti5
Jul 01., Tuesday 22:55 #21
Válasz nattila77 (#9) üzenetére
Az biztos! De hát ebből élnek nem kell őszintének lenniük... sejtettem hogy valami nem lesz rendben, túl szép lett volna, így csalódás nem ért ezen a téren csak remélni tudom hogy a Forza 6 minimum ennyit fejlődik a rendszer és akkor egyszercsak elér egy bizonyos 'magas' szintet.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
Jul 01., Tuesday 22:50 #20
Válasz HDR (#18) üzenetére
Hogy megint ott legyek ahol kezdtem?

Ez van, gyenge, de nincs más. Vagy játszok kormánnyal, vagy nem játszok Forzát.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 22:15 #19
Válasz Totti5 (#17) üzenetére
Én viszont a GT2-est adnám el a csába, de nem kell senkinek. Mit csináljak vele? Nem fogom állandóan szerelgetni a cockpiten. Ha esetleg tudtok valakit, szóljatok.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[14] HDR
Jul 01., Tuesday 22:09 #18
Miért nem küldöd vissza ezt a szart, hogy kösz, de kösz nem ?
"Ez a kurva még barátnőnek sem lenne jó"
[42] Totti5
Jul 01., Tuesday 22:05 #17
Válasz MIke65 (#15) üzenetére
Fanatec marad, semmi nem veszélyezteti a helyét Sok 100 óra Assetto Corsa, Iracing, Rfactor 2, talán CARS? és F1 játékok még benne vannak, vagyis folyamatosan használom ahogy eddig is
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 22:03 #16
Válasz nattila77 (#14) üzenetére
Szerintem hagyjuk egymás pszichológiai elemzését. Mindketten jobban járunk így!
Azt csinálsz amit akarsz! Pont leszarom. Nekem megfelel a cucc. Fanatec pedálsorral. Másrészt jóval olcsóbban vettem, mint amit írtál. De ha szar lenne, ez nem vígasztalna. Arról nem beszélve, hogy igen én Forzázni akarok, mert qrva jó és jelen pillanatban ez a megoldás létezik (és most már az ugyanennyibe kerülő Madcatz), tehát nincs miről beszélni.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[18] MIke65
Jul 01., Tuesday 21:56 #15
Válasz Totti5 (#11) üzenetére
Hát igen. Csodálkozom rajta, hogy rászántad magad a vásárlásra. Tudtam, hogy lesz valaki aki majd meglépi ezt helyettem és nekem nem kell ebbe a hibába esnem, bár úgy komolyan egy pillanatig se gondolkodtam a váltáson. Nincs az az isten, hogy egy clubsport szettből egy műanyag kormányra 2 pedállal visszamenjek. Inkább az életben nem forzázom többet, ez gusztustalan lehúzás. Inkább a megfelelő szoftvert kerestem meg.
AC jó de az iracing kb mégakkora lépés hozzá képest ffb-ben mint az AC forza után.
engem nem érdekel, hogy csúnyák a fák, mert menet közben ugyis csak az aszfaltot figyeled, a többi meg elkenődő folt a szemed sarkában, de amit a kormány művel az élmény és kihívás is egyben.
[8] nattila77
Jul 01., Tuesday 21:51 #14
Válasz zsozsa (#4) üzenetére
A szó, amit keresel az állapotodra: kognitív disszonancia.

De ha boldog vagy tőle, hogy sikerült magad végül meggyőzni: nem volt átkúrás a palánkon egy wheel base 115 ezerért, akkor végülis - neked - nyilván ez a lényeg

Én mélységesen csalódtam, nekem nagyon kellett (volna) totti "áldása" erre a szerkezetre - hiszen az FM5 párját ritkítja, semmi nem ér fel hozzá (és nincsenek kétségeim: nem is fog - se a gété, se a pécés garázsszimek abban, amit én keresek egy autósjátékban).

Így egyelőre nem hozatok angliából hugommal egyet - hátha lesz még alternatíva, ha netán beindulnak az xbón eladások Úgy ámblokk viszont dögöljön meg az MS és a Thrustmaster is, amiért így kibasztak (minek finomkodni? nem ez történt?) a vásárlóikkal.
.
[56] legolas
Jul 01., Tuesday 21:42 #13
Válasz Totti5 (#11) üzenetére
Ìgy már értem köszi
[56] legolas
Jul 01., Tuesday 21:40 #12
Válasz zsozsa (#8) üzenetére
Oké mielôtt majd veszek kormányt PS4-re tényleg átugrom hozzád egy tesztre
[42] Totti5
Jul 01., Tuesday 21:39 #11
Válasz legolas (#6) üzenetére
Assetto Corsa-hoz mérem. 10 KM/H gutulás, kormány elenged és az ACban látod a kormány mozgásán ahogy az aszfalt gyűrődéseken, buckákon, emelkedőn átmegy. Pont ahogy az az aszfalton van fizikailag. Ez a lézerszkenn előnye. Na ez nincs a Forzában és mint írtam engem zavar amikor a kerékvető csak vibration... és nem FFB.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[56] legolas
Jul 01., Tuesday 21:38 #10
Válasz zsozsa (#3) üzenetére
Ráadásul a képek alapján minôségileg messze elmarad kinézetre a fanatectôl 113-ért pedig ez a pedálszett elég gagyisztánnak néz ki...
[8] nattila77
Jul 01., Tuesday 21:36 #9
Juj. Ez meglehetősen őszinte volt.

Mindig mondtam, h az insidesimracing egy reklámstáb, most viszont igazolást is nyert.
.
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 21:36 #8
Válasz legolas (#6) üzenetére
Nekem ez a tapasztalatom. Április óta, amikor is vettem, azóta mentem vele 160 órát kb. Persze én sosem mentem pc-s szimekkel, tehát nincs összehasonlítási alapom valami szuperszimhez. Lehet, hogy mások az elvárások.
A GT6-ben nagyon tetszettek a dolgok és szerintem annál most jobb itt. Ennyit tudok hozzáfűzni.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 21:33 #7
Válasz Totti5 (#5) üzenetére
Ebben van egy kis elírás részemről, mert valójában így van: 270-540-720-900.
360 fok nincs.

Talán a gép teljes kikapcsolása után igen, visszaáll 270-re, standby-nál nem biztos. Nem nagyon izgat, mert a különböző kocsikategóriáknál úgyis állítom mindig.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[56] legolas
Jul 01., Tuesday 21:33 #6
Válasz zsozsa (#3) üzenetére
Olvastam a tiédet is még régebben, de te azt irod,hogy lereagálja az út egyenetlenségeket a kormány Totti pedig pont az ellenkezôjét írta. Ezt most akkor magyarázd már meg
[42] Totti5
Jul 01., Tuesday 21:26 #5
Válasz zsozsa (#3) üzenetére
"A kormány forgásszögét (ami 270-360-540-900 fok lehet) két módon is állíthatjuk. Lehet a Forza menüből, és amit ott állítunk az jelentkezik a kormányon a leokézás után. A másik lehetőség, hogy a kormányon nyomva tartjuk a Mode gombot és a D-padot kattintgatjuk jobbra-balra. Ekkor a Mode gomb melletti piros led villogással mutatja, hogy mi is van. 1-2-3-4 villanással jelzi, hogy 270-360-540-900 fokon vagyunk-e."

Ez jó dolog, megnyugodtam. Kőkorszaki, de leglább lehet. Ettől még gondolom minden indításnál 270 lesz és állítani kell?!
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 21:24 #4
Amúgy majd egyszercsak vehetsz Fanatecet, mert biztos lesz, csak még nem most. Nekem ezután a kormány után már nem hiányzik abszolút. Pedig a GT2 az Alcantara borítással azért igényesebb kivitelű is volt, mint a CSR.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 21:20 #3
Válasz legolas (#1) üzenetére
Egy kicsit más hangulatú ismertető tőlem (mielőtt annyira beijednél ) :

KATT!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[48] zsozsa
Jul 01., Tuesday 21:19 #2
Hehe! Fura...

Csak egy szót az egészhez! Ne kormánnyal indítsd a boxot. Ezt írják is valahol!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[56] legolas
Jul 01., Tuesday 21:09 #1
Páff bakker ezek után akkor már elôre félek aT80-as kormánytól PS4-en....
Totti5
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Fórum, NASA weboldal feltörése, Úszás, Bicikli, Tenisz, Fat body building, Body buiding
Barátok, ismerősök
Roxas
(offline)
Deep
(offline)
xXwilliamsXx
(offline)
balka
(offline)
Jackass
(offline)
LordHappy
(offline)
tyrant1971
(offline)
clave
(offline)
Nesh
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
kamikaze76
(offline)
galbalazs87
(offline)
migren
(offline)
harlekin
(offline)
XBOX Live