[2] rozsomak (offline)

Társasági - Tökfej - Színész

Ő egy 23 éves fiú és itt lakik: Pest / Gödöllő

2792 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 1650 kreditet gyűjtött

2012 április
20:59 Rémálom Budapesten
"Mi tudjuk mitől félsz... jó okod van rá!"


A fent olvasható idézetet a Nightamre in Budapest interaktív horrorszínház szórólapján olvastam, és meg kell, hogy mondjam, igenis kedvcsináló szöveg. Eleinte egy jó poénként tekintettem az eseményre, ugyanis az én 15 évemmel sajnos elértem azt a kort amikor már a horrorfilmek, nem tudnak túl nagy benyomást hatni az idegrendszeremre. Szóval el is határoztuk egy kisebb hat fős csoporttal, hogy nekivágunk a "színtiszta borzongás"-nak. Sétálva lefelé a helyszín lépcsőin rögtön az arcodba köszön egy nagy koponya fej, amit sikerült lefejelnem, remélem nem fájt neki. Egy gyors belépővétel, a szabályzat elolvasva, aláírása és pár percnyi várakozás után, neki is indulhattunk utunknak, mely sajnos egy röpke 20 perc alatt, le is ment. Az út során elkísér bennünket egy enyhén hibbant, ámbár barátságosnak tűnő doktor, aki ha esetleg megállnátok a korom sötétben, segít eligazodni... néha!

Egyik helyszínről a másikba csöppensz, percek leforgása alatt, a szobák viszonylag szűkek, sötétek és egészen nyomasztóak, aminek köszönhetően válik egészen hihetővé a dolog. A hely sötétségének és kiszámíthatatlanságának következtében nem tudhattad előre, hogy honnan és mikor fognak megijeszteni, nekem szerencsére sikerült kikapnom valakit aki felülről kalimpálva belenyúlt a szemembe, na akkor megijedtem! A rövid út során, minél többen mentek, annál kisebb rá az esély, hogy megijesztenek, de valószínű, hogy valahogy megpróbálnak belevonni az eseménybe.

A statiszták viszonylag ügyesek és hihetően játsszák a szerepüket, a dizájnerek nagyon kreatívak voltak, nagyszerű munkát végeztek, minden hely egész életszerűnek hat, persze ha képes vagy elvonatkoztatni attól, hogy ilyeneket eddig csak a horrorfilmekben láthattál.

Egy igazán élvezetes és "aranyos" 20 percben volt részem, mely emlék marad egy jó ideig. Ha eddig kételkedtél abban, hogy elmenj, vagy ne, én azt mondom, adj neki egy esélyt, ugyanis 1400-ért (diák belépő) teljesen megéri a pénzét, javaslom, hogy minél kevesebb fős csapatokban menjetek egyszerre, ugyanis úgy az igazi élmény!

12 komment

[10] Painmare
ápr 24., kedd 14:46 #12
Tegnap este fél 9kor mentünk be. Tényleg pozitív csalódás volt, nagyon jól éreztük magunkat. Ami kifejezetten tetszett, hogy volt ami Silent Hill hatást keltett. A színészek sztem is lelkesek és ügyesek is, sőt nálunk ki sem zökkentek a szerepükből, pedig volt néhány helyzet ahol megpróbáltuk megnevettetni őket, de nem sikerült. A videóban látható bohócon mi csak nevettünk, de azért mert kifejezetten egyikünkre tapad rá és olyan halkan osont mögé, hogy észre se vette az illető. Még jobb, hogy neki bohócfóbiája van. Szóval sztem az 1400at mindenképp megérte, de tényleg lehetett volna még sokkal hosszabb.
Listen to my story. This may be our last chance.
[2] rozsomak
ápr 23., hétfő 18:42 #11
Válasz multishoot (#9) üzenetére
A farkasember minket is megtámadott, habár csak egy röpke pillanat erejéig, engem mondjuk jobban meglepett amikor a fickó felsorolta, hogy mikkel fajtalankodott (holló, hegyi tigris, kutya, tehén, medve stb.) a "fenevad" .
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
[11] Mark
ápr 23., hétfő 18:04 #10
Válasz renz (#3) üzenetére
Vannak ezek a rettenet kuponos spam e-mailek. Valami kuponvilágos cuccal sikerült 2 felnőtt jegyet kifogni 2800 pénzért (tehá 1400/koponya).
Nagyon nem bántam meg! A statiszták nagyon lelkesek! Iszonyat jót nyomnak! A díszlet is meglepően jó! Egyáltalán nem kelt klasszikus gagyi hatást!
A csajommal mentün, elfelejtettünk bejelentkezni így csoport nélkül KETTEN zavartak be minket! Isteni volt!
Mondjuk ehhez kell némi játékosság is, hogy akarj ott lenni, akarj részt venni! Ha flegma arccal megy oda az ember és mindenben a fikáznivalót keresi, nyilván kisebb az élmény. Bár ez MINDENNEL így van.
Nézzétek meg, érdemes!
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[46] multishoot
ápr 23., hétfő 17:54 #9
Válasz rozsomak (#7) üzenetére
Úgy tudom 1-2 havonta újítanak, speciel amikor én voltam még januárban vagy februárban, akkor minket üldözött egy dagadt zombi néhány termen keresztül. Sőt, egy előgró, földön kúszó farkasember is ránk "támadt" és pont az én lábam kapta el a kis piszok.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[2] MacQur
ápr 23., hétfő 15:39 #8
Válasz renz (#3) üzenetére
A felnőttjegy tuti azért ennyi, hogy legyen miből fogat csináltatni, ha betakarják őket .

[2] rozsomak
ápr 23., hétfő 15:34 #7
Válasz Wolverine (#4) üzenetére
A videó nem túlságosan tükrözi a dolog valódi kilétét, tehát olyasmire ne nagyon számíts, hogy üldözni fognak vagy berántanak helyekre, inkább a folyamatos ijesztegetés volt a cél, ami részben sikerült is .
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
[46] multishoot
ápr 23., hétfő 12:44 #6
Én is voltam már, és abszolút pozitív a véleményem. Rövidnek tényleg rövid, de legalább ahogyan a leírásban is áll: interaktív (olykor meglepően).
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[5] bobjay
ápr 23., hétfő 11:01 #5
A 90 -es években volt egy ehhez hasonló a Pólusban, ahol idegenvezető kalauzolt végig minket a sötét folyosókon. Volt, hogy maszkos, láncfűrészes emberke futott utánunk, aztán meg egy nagydarab fazon véres hentes öltözékben bárdokkal, de még sok elme roggyant ellenség volt, azokra már nem emlékszem. Az egész kb 5 percig tartott, de nagyon durva volt. 98 -ban 1000 -ba került oda egy diákjegy, két év után le is húzták a rolót. Lehet, hogy ezt a mostanit majd egy elborult pillanatomban "megszemlélem". Köszi az infót
http://futu-retro.hu/the_first_online_gameboy_classic_museum_in_hungary/
[34] Wolverine
ápr 23., hétfő 10:25 #4
A videó és az írás alapján nem tűnik rossznak.
Die in peace
[57] renz
ápr 23., hétfő 9:21 #3
1400 egy nyomorult diákjegy és 2800 egy normál 20 percért? Uhhh...
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[2] rozsomak
ápr 23., hétfő 0:05 #2
Válasz Edina (#1) üzenetére
Az egyetlen negatívum, hogy rövid, talán túlságosan is. Szerintem te is élveznéd, a mi csoportunkban lévő lányok úgy szorították a karunkat, hogy majd leszakadt .
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
[21] Edina
ápr 23., hétfő 0:00 #1
Egyszer én is ki akarom próbálni, bár hasonló okok miatt nem sietem el a dolgot, mint az, hogy rengeteg horror filmet láttam vagy hasonló kaliberű játékkal játszottam, s nem igazán érzem azt, hogy megérné a pénzét. De e mellett ott van a kíváncsiság, mert egyre többen, többek között már te is azt írod, hogy igenis pozitív csalódás. Remélem majd én is hasonlókat fogok róla írni egyszer
Gamertag: MEdina 91 PSN: MalfiED
rozsomak
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Kártya, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Zene, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjáték, Szimulator, Sport, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Passziánsz / aknakereső, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Anime, Színház, Grafika, rajzolás, Csajozás / Pasizás, Bulizás, Barátok, Billiárd, Email, Chat, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Kosár, Korcsolya, Hóember építés, Bicikli, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
rolmanus
(offline)
mcmacko
(offline)
getro2
(offline)
Szemy666
(offline)
Doom
(offline)