[1] MadaFaka (offline)

Humoros - Vadllat

egy 29 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3172 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 1015 kreditet gyjttt

2012 March
19:38 Syndicate
Syndicate

Fejleszt: Starbreeze Studios
Kiad: Electronic Arts
Teszt Platform: Xbox 360

Elzmny:

jra s jra tallkozunk rgi cmekkel j kntsbe bujtatva, ez a Syndicat-nl sincs mskpp, de elszr is, lssuk a nagy eldt, ami 1993-ban ltott napvilgot, s egy stratgia, taktikus gondolkodsmenettel lehetne a legjobban jellemezni.A rajongok nagyon szerettk s okkal volt szerencsm kiprblni a jtkot s meg kell mondjam igen hangulatos s vlvezetes, ngy gynkkel kellett klnbz helyeken megszilrdtani vagy pp tvenni mamutcgnknek a hatalmat.Igretek:

-Chipekkel erstett jtkmenet: Lasstsd le az idt, lss t a falakon, s hatolj be ellensgeidbe.

- Ngyfs online kooperatv md: lltsd ssze sajt Szindiktusodat s trj vilguralomra!

- Hatalmas FPS-lmny: Futurisztikus, fejleszthet fegyverek, pnclok s felszerelsek arzenljval pusztthatod el ellensgeidet.

-Sci-fi fikci: Merlj el a Syndicate 2069 vilgban, egy vilgklasszis sci-fi trtnetben, amelyet a bestseller szerz Richard Morgan vetett paprra.F sztori, Jtk hossza:

2012-es jra dolgozs nagyon nagy vonalakban eltr eldjtl, sajnos hanyagolva lett a stratgiai elemek fantasztikus meg komponlsa mint a rgi rszben, helyette a f hangsly a lvldre lett kilezve mivel ez egy FPS-s lett amivel nem is lenne bajom ha egy kis szint tudtak volna vinni a dolgokba, s nem ilyen egy hang, egy sk lenne az egsz. A Chronicles of Riddick fejleszti meg mutattk, hogy tudnak, s rtenek az FPS-ekhez, s be kell valljam okoz pr kellemes percet a jtk. j fiknt kezdnk a jtkba, s a lvlds rszek igen jnak mondhatok vlemnyem szerint, elgg tsre sikeredtek a meg valstsok. Hinyossgok kz tudnm sorolni, ami szmomra a legfjbb, a sztorit, ami egy nulla. Gyorsan rfogunk jnni, hogy ez nem tbb egy sima FPS-nl megynk lvnk, meg nyomunk egy gombot, s tovbb lvldznk. A „single player” rszt, igazbl rtkelhetetlen semmit mond nullnak tudnm leginkbb nevezni. A sztori annyira nulla, hogy elgg elszgyellhetn magt a kedves jtk fejleszt cg, amirt ennyire egy semmit kapunk sztorinak. A sztori szerint egy Kilo nev gynkt alaktunk, akit az „Eurocorp” elg kemnyen gy mond bedrtozott. Mi kapjuk meg a fantasztikus „DARTS 6” nevezet chipet, amivel embereket, trgyakat mozgathatunk , aktivlhatunk. Ezeket a High tech ktyket a katonasg, gynksg, s a kormny emberei hasznljk cljuk beteljestshez, ami legyen j vagy rossz. Ha valaki az „Eurocorp”-hoz tartozik akkor rszt kell vennnk minden piszkos dolgokban, a nagy vllalatok, cgek kmkednek egyms utn. Velk fogunk tallkozni amg vgig szenvedjk magunkat a jtkon, szval a trtnet az tnyleg egy semmit mond nulla. Erre nagyszer pl: az is hogy mr a legesleg elejn mg egy 5 ves gyereknek is nyilvn valv vlik ki lesz itt a rossz fi, ergo „f boss”, s kibe lesznk szerelmesek. A jtk idrl meg annyit, hogy kb olyan 5-6 rt szenvednk vele s vgig is vihettk, amit valljunk be nem tl hossz, s nem tl lvezetes sem.Jtkmenet:

Ugye emltettem, hogy egy els szemlyes lvldzsrl van itt sz. Vannak j kis fegyvereink, Assault fegyverek, Shotgunok, Smg-k s pisztolyok, amiket a plykon elszrva tallunk meg, de emlthetem a Granade launchert, s a kis Mini Gunt is. Ami nekem tetszett, hogy a fegyvereknek vannak alternatv tzelsi mdjuk is, amit kedvnk szerint kapcsolgathatunk, ami nekem nagyon tetszett, hogy egyet akarunk lni pontosan vagy, sorozatba, de pontatlanabbul, ez inkbb a lvlde szerelmeseinek okozhat akrmilyen felizgulsra okot, de a jtkmenetet annyira nem befolysolja. Chipeket is tudunk m gyjtgetni amibl vglis fejleszthetjk karakternknek a kpessgeit, ugye az els 1 rban meg kapjuk a 3 alap „Skill”-nket, s a chipek segtsgvel, max egyet tudunk majd aktivlni, ami egy „shield”, amit nem hiszem, hogy tl sokan alkalmazni fogtok. De a tbbi alkalmazhat dolognak nem lttam tl sok rtelmt az, hogy gyorsabban tltdnek vissza „skill”-jeink vagy, hogy tbb” hp”-m lenne meg stb, nem reztem gy mintha valami nagy hatsa lenne ennek akrmire is, szval emiatt biztosak lehetnk, hogy nem fogjuk mg egyszer vgig vinni e jtkot.Grafika, Hangok:

Grafikra igazbl nem lehet panaszunk, az igen is j lett, jk a karakter kidolgozsok, animcik is igen minsgiek, az tvezet videk is igen hangulatosnak mondanm, s nem unalmasak szerencsre. Fegyverek kidolgozottsga szerintem kellen rszletes, s nagy szerencsre x360-n is, gynyrnek mondanm a jtkot, nha nekem volt egy olyan gondom mintha tl vilgos lenne, valamikor meg olyan stt volt, hogy alig lttam valamit ez annyira nekem nem tetszett. Hangokrl csak annyit, hogy a fegyver hangok nekem tetszettek,s kellen illenek a jtkba, minden a helyn van a hangokkal kapcsolatosan. A zenkrl meg Skrillex„s trsai gondoskodnak, akik szeretik a stlust azoknak nagyon tetszeni fog, aki annyira nem az annyira nem fogja lvezni, nekem elgg bejtt, oda illetek a zenk nagyon is.Vlemnyem:

A jtk amennyibe kerl annyit szerintem nem igazn r, mert elg keveset nyjt azrt a pnzrt, amit elkrnek rte. Online jtszva adhat egy kis pluszt, ami miatt taln jtszunk vele mg, de az is igen karcsnak mutatkozott szmomra, mert az j hogy kln fejlds meg, fegyver „upgrade” , ezek mind tk jk, de ott is szembeslnk a jtk leg nagyobb hibjval, hogy unalomba fullad, hiba toljuk haverokkal. Pedig a rgi emlkre rkezhetett volna valami emltsre mltbb alkots, de sajnos csak, ezt kaptuk, az ra amint mrskldik egy prbt meg r, de addig inkbb ne erltessk.Pro
- grafika
- lvldzs rszek
- kzelharc
- DARTS 6

Kontra
- rvid
- rossz s kifejezetten gyenge sztori
- steril, nhol fantziamentes krnyezet
- rtelmetlen fejlesztsek

rtkels
- Grafika: 9
- Zene: 7
- Jtklmny: 5
- sszrtk: 6.4
9 komment

[1] MadaFaka
Apr 01., Sunday 17:33 #9
Vlasz dpb (#8) zenetre
semmi gond se, csak nem rtettem mire rod
x360-on jtszom, teljesen meg vagyok elgedve, e remek konzollal.
[17] dpb
Apr 01., Sunday 17:28 #8
Vlasz MadaFaka (#6) zenetre
Mindegy, akkor biztos elneztem valamit...
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[1] MadaFaka
Apr 01., Sunday 14:08 #7
"Enzo Di"-nek s "mcmacko"-nak ksznm, igyekszem van mr ksz rsom, pontosan 3 darab, ide is szeretnm feltlteni csak amint lthat a kp mretezsekkel akadtak nmi nem gondjaim.
x360-on jtszom, teljesen meg vagyok elgedve, e remek konzollal.
[1] MadaFaka
Apr 01., Sunday 14:06 #6
Vlasz dpb (#5) zenetre
Ne haragudj, de ezt valahogy nem rtem, elolvastam 15X-r de valahogy nem rtem, lehet mert nem rg keltem , ha krhetem kifejted privt zenetben?
x360-on jtszom, teljesen meg vagyok elgedve, e remek konzollal.
[17] dpb
Apr 01., Sunday 12:59 #5
Vlasz Totti5 (#1) zenetre
En tudom, h te vagy MadaFaka, mert tegnap este te raktad ki pont ugyanezt az irast, csak akkor meg Totti5 neven.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
Apr 01., Sunday 10:38 #4
Hajr-hajr! Vrjuk a tovbbi hasonl iromnyokat!
"This is our time to medicate..."
[11] Enzo Di
Apr 01., Sunday 8:09 #3
Nekem is tetszett, csak gy tovbb! Mostanban nem ezt vrjuk egy 3 napos regestl
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
[1] MadaFaka
Apr 01., Sunday 0:00 #2
Vlasz Totti5 (#1) zenetre
elnzsedet krem, nem igazn figyeltem, de akkor le is cserlem.
x360-on jtszom, teljesen meg vagyok elgedve, e remek konzollal.
[42] Totti5
Mar 31., Saturday 23:55 #1
Korrekt teszt!

Viszont szeretnlek megkrni, hogy ne ugyan azt a kpet hasznld lognak mint amit n, mr tbb ve. Termszetesen nem Chucky-val van a gond, csak 100 fle ms kp is van ami hasonl, de ne legyen ugyan olyan!

THX!
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
MadaFaka
x360-on jtszom, teljesen meg vagyok elgedve, e remek konzollal.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, Kaland, FPS, Vadsz, Online FPS, Online RPG, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Zene (jtszom), rs, Frum, Internetes magazinok, Foci, Extrm sportok, Kzdsportok
Bartok, ismersk
siklara
(offline)
bobjay
(offline)
ZotyaFace89
(offline)
XBOX Live