[4] Jungle (offline)

egy 32 ves fi s itt lakik: Pest / Szada

4966 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4072 kreditet gyjttt

2011 December
22:34 StarCraft II guest passok
Nem igazi nyeremnyjtk, de azrt jl jhet azoknak, akik szvesen kiprblnk, hogy mit tud a StarCraft II. :)
A kd segtsgvel 14 napon keresztl sszesen 7 rt lehet jtszani SC2-vel, ha minden igaz akkor gy, mintha teljes verzi volna, teht a folyamatosan elrhet starter editionnal ellenttben nem csak a terrant engedi multiplayerben.Kett kdom van, a megszerzsk mdja pedig egy az egyben a Gamer365-tl lelopott metdus, vagyis egy kommentet dobjon, akit rdekel aztn szerda este sorsolok.

(mr, ha egyltaln valakit :D majd kiderl)
StarCraft II: Wings of Liberty 3 komment

[55] axl
Dec 28., Wednesday 20:05 #3
Vlasz Jungle (#2) zenetre
Akkor itt is: kszi szpen!
Minden jtk szerepjtk
[4] Jungle
Dec 28., Wednesday 19:44 #2
Pm ment
Vi sitter hr i venten och spelar lite DotA.
[55] axl
Dec 28., Wednesday 15:04 #1
Engem rdekelne.
Minden jtk szerepjtk
Jungle
Vi sitter hr i venten och spelar lite DotA.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Retro, Szerepjtk, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...
XBOX Live
StarCraft II: Wings of Liberty adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Blizzard Entertainment
Fejleszt: Blizzard Entertainment
Megjelens: 2010. Jun 26.
Kategria: Stratgia
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.5
Ami tetszett
-Remekl modernizlt StarCraft-jtkmenet
-Tartalmas, jrajtszhat, ltvnyos egyjtkos kampny
-Balanszolt, modern, friss multiplayer, remek matchmaking rendszerrel
-Modok tmkelege, mr most, a jtkon bell, SC Editor a lelkes ksztknek
-Idtlen, meseszer grafika, nosztalgikus dallamok tmkelege thangszerelt formban
Ami nem tetszett
-Aprbb bugok feltnnek nhol
-A trtnetet csak akkor fogjuk igazn rtkelni, ha mr az sszes epizd kint lesz, s nem kell tallgatni
Olvasi rtkels: 16.8 (66 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

44 | [Teszt] StarCraft II

A mlt heti megjelens ta intenzven teszteltk a Blizzard 2007-ben bejelentett j jtkt, a StarCraft II-t. Vajon milyen lett az egyetlen fajra koncentrl kampny, s milyen jl sikerlt az eld legendsan mly s sszetett tbbjtkos rszlegnek modernizlsa?

25 | Hrommilli StarCraft II

jabb jelents mrfldk mellett haladt el a StarCraft II: Wings of Liberty: a jtk tlpte a 3 millis hatrt az eladsokat tekintve. Egy hnap kellett hozz.

54 | StarCraft II: msfl milli kt nap alatt

A szoks szerint igencsak szells nyri idszak kells kzepn csobbant kznk nemrg a StarCraft II - a Blizzard elrukkolt az els hivatalos szmadatokkal.

70 | Ilyen volt a magyar StarCraft II premier

rvendetes tny, hogy haznkban is egyre gyakoribbak a jtkok megjelensnek napjra idztett premierbulik. A StarCraft II esetben kapsbl kt esemny nnepelte a startot. Mindkettre elmentnk - kpes, vides beszmol kvetkezik.

164 | Nyeremnyjtk: Starcraft II btakulcsok

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk! Kaptunk egy raklapnyi Starcraft II btakulcsot, s most szt fogjuk szrni a nagyrdem kztt. Az gymenet a szoksos: krnk egy kommentet a hrhez, s ennyi. Huszont darab btakulcs vrja a gazdjt. [Nyertesekkel frisstve]

26 | StarCraft II: mgis lesz LAN tmogats

Pr hnapja sokan rncoltk a homlokukat a Blizzard bejelentse miatt, miszerint nem lesz LAN tmogats a StarCraft II-ben. Petcik indultak - a jelek szerint nem minden siker nlkl.

46 | Starcraft II - petci a LAN rdekben

jabb trtnet kvetkezik a tiltakoz rajongk s a Blizzard kapcsolatrl: ezttal azonban nem kevesebb sznt akarnak a Diablo 3-hoz, hanem egy jval egyszerbb krsk van: legyen tmogatva a LAN multiplayer.

66 | StarCraft II - LAN nlkl

Az j StarCraft megjelense szpen lassan kzeledik, gy egyre tbb rdekes vagy fontos informcit tudhatunk meg: most pldul kiderlt, hogy el lehet felejteni a klasszikus LAN-os multiplayert.

21 | Starcraft 2: kzel a bta

A StarCraft II producere, Chris Sigaty szerint mr a nyakunkon van a nagy rdekldssel vrt RTS publikus btja. Negyedvet sem kell vrni az indulsra.

11 | Starcraft 2: lesz gyjti kiads

A korbban megjelent Blizzard jtkokhoz hasonlan a Starcraft 2 sem marad specilis gyjti kiads nlkl, erstette meg a neves fejlesztstdi.

7 | Starcraft 2 - hrom j kp

Habr megjelensi dtumot az j esztend sem hozott Starcraft 2 fronton, hrom friss kpes zeltt azrt szlnek eresztettek a Blizzard emberei.

12 | Starcraft 2 - venknti bonts?

A htvgi BlizzCon ta mr tudjuk, hogy a Blizzard tervei szerint hrom rszre bontva jelenik majd meg a Starcraft 2. Rob Pardo ezttal az RTS temezsrl beszlt.

6 | [BlizzCon] Starcraft 2 trailerek

A Diablo III jdonsgok mellett a Blizzard a Starcraft 2-t sem tuszkolta ki a reflektorfnybl a BlizzCon-on: a trilgiv bvts bejelentse mellett kt gameplay trailer rkezett a jtkbl.

63 | [BlizzCon] Starcraft 2 - hrom rszletben

A legfrissebb rteslsek szerint a Starcraft msodik rsze nmagban is trilgia lesz, ennek megfelelen pedig hrom kln rszletben kerl majd a boltokba. Az els rsz, a Wings of Liberty gy vals kzelsgbe kerl, a kss kevsb fenyegeti a jtkot.

17 | Nem lesz Starcraft 2 idn

Szinte biztosra vehet, hogy az idn mr nem jelenik meg a Starcraft 2, gy a korbbi jslatok megalapozatlannak bizonyultak. A megjelensig vezet t utols harmada mg htravan.

7 | Starcraft 2 - Banelingek tmadsa

A kvetkez hnapban zajl Worldwide Invitational keretben a nagykznsg eltt jtszhat formban is bemutatkozik a Starcraft 2. Most j kpeink vannak. Tmadnak a Banelingek.

9 | Starcraft 2 csak jvre?

Habr hivatalos megjelensi dtummal eddig sem rendelkezett a Starcraft 2, knnyen meglehet, hogy a korbban pletyklt v vgi megjelenst nem sikerl tet al hoznia a Blizzard-nak.

6 | Starcraft 2: bemutatkoznak a terranok

Vaskos, tbb mint fl gigt nyom Starcraft 2 videt publiklt a Blizzard, mghozz a terranokkal a fszerepben. Cserbe 12 percnyi elzetest kapunk.

16 | Starcraft 2 kptri

Hrom darab vadonatj ltnivalval jelentkezik ismt a mjusban felfedett Starcraft 2, ezttal egy kifejezetten hatkony terran egysggel a fszerepben.

13 | [BlizzCon] Starcraft 2 kpcsokor

A 2007-es Blizzcon egyik fszerepe a Starcraft 2-, a mjusban bejelentett RTS-t els zben prblhatja ki a nagykznsg mkds kzben. Egy csokorra val friss kpnk is van.

7 | [E3] Starcraft 2 E3-as szeretetcsomag

Jtszhat formban ugyan nincs jelen az idei E3-on a Starcraft 2, kpekben s videkban azonban nem lesz hiny. Hrom darab ltnival s rvid helyzetjelents.

3 | [E3] Starcraft 2 - akciban a Warp Ray

Nem hinyozhat az idei E3-rl a Starcraft 2 sem, a Blizzard remnyeink szerint jabb rszletekkel szolgl majd a killts alatt. Hrom darab friss kp.

11 | Starcraft 2: fszerepben a Colossus

Frisslt a Starcraft 2 hivatalos honlapja, mghozz egy jabb Protoss egysggel a fszerepben. Az SC hvek ezttal az tkzetekben kulcsszerepet jtsz Colossusokkal ismerkedhetnek.

20 | Starcraft 2 - j informcik

Starcraft 2-vel a bortn s fszerepben jelent meg a tengerentli PC Gamer legfrissebb szma, mely friss informcikban sem szenved hinyt.

22 | Starcraft 2: kzppontban az j egysgek

jabb mozgkpes elzetessel tudunk szolglni Starcraft 2 fronton. A frissen kiszivrgott felvtel elssorban az j egysgekre sszpontost, kt s fl perc terjedelemben.

2 | Starcraft 2 bta kulcsok a BlizzCon-on?

Idn is rdemes lesz kiltogatni a BlizzCon-ra. A fejleszt-jtkos tallkozk, interjk s versenyek mellett ugyanis ajndkok is vrjk az rdekldket a 100 dollros belprt cserbe.

17 | Idn mr biztos nem lesz Starcraft 2

Habr a Blizzard mr a hivatalos bejelents napjn elzrkzott attl, hogy informcival szolgljon a Starcraft 2 megjelensrl, a pletykk csak szrnyra kaptak. Itt a cfolat.

17 | Starcraft 2: a teljes demonstrci

A szombati bejelents s a ltvnyos trailer utn itt a teljes, huszonkt perces Starcraft 2 gameplay demonstrci. Bemutatkoznak az j protoss egysgek, s lezajlik az els epikus csata.

135 | Starcraft 2: bejelents, kpek s videk

Starcraft 2, Starcraft MMO, j World of Warcraft kiegszt, esetleg valami egszen ms? Ez volt legnagyobb krdse a ma reggel elrajtolt WorldWide Invitational-nek, vgl a Starcraft 2 kerlt ki gyztesen. A bejelents izgalmai, els videk s kpek.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba