[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4957 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 123818 kreditet gyjttt

2011 August
07:00 Summer Games Summary
Mi volt, j volt? Kellett volna mg valami?
A nyr az mindig az uborkaszezon, azt hiszem ez kzismertebb annl mintsem n vilgtsak erre r brkit. Azonban megtrtnik olykor csoda s megjelenik pr jtk, no persze ezek nem hromhetes konstans rossz id alatt, hanem vagy jval eltte vagy jval utna.

A nyr eleji megjelensekbl szinte mindent kihagytam mondvn 20-30 perc jtkid utn gyis mindent kidoblok a gpbl. Nagyon kevs cm volt ami mg szezon beinduls eltt lekttt volna. Mely azonban mgis az j reg Cole papa villanyszerel r trtnetnek folytatsa.

Infamous 2


Szinte semmilyen jtst nem tartalmaz a jtk n mgis jl elvoltam vele. Errl jtkrl szletett meg az utols tesztem, amit ide mr ki sem tettem. Nha montonn vlik, a vros helyenknt tkletes msa az elznek (ami az pleteket logisztikai elhelyezst illeti). Azonban azt kell mondjam tovbbra is egy remek trtnettel s jtkelemekkel megldott ksztmny. Ki ne szeretne j fasza villmokat szrni s kocsikat doblni azokra kik agresszvan llnak szemlynkhz? Egyszval. J jtk, de nem kne ebben a formban egy harmadik.

Section 8 - Prejudice


Taln az egyetlen rkd cm, amit rdemesnek tartok brmire is. Elfogult vagyok ez tny. Mert a Section 8 szmomra a legjobb mulitplayer lvldk egyike. Igen jobb mint a Halo s CoD melyek vek ta ugyanazt nyjtjk. Rengeteg fejleszts s stratgiai lehetsg van a jtkban, mr-mr soknak tnhet azoknak, akiket nem kap a hangulata. Egyszeren a jtk j. Ez nem olyan, hogy akkor most van aki szerint nem, mert pl. ez esetben kivtelesen n pont leszarom. Garantlom, az egyetlen vagyok a frumon akinek ez a cucc bejtt, de krdem n: Baj ez? Nem. Akinek nem tetszik, az nem tudja mi a j (hehe).

SOCOM - Special Forces


Erre a jtkra gy vettek r. Azt se tudtam eszik vagy isszk. Azt hittem ez is csak valami only multis hoki, mint az elz volt, aztn nagyot nztem mikor nem gy volt. Roppant kellemes jtk. Fel tudja hzni az embert, mert melyik lvldzs jtk nem, de nlam ez a Socom akrmennyire is ms, mint a tbbi tetszett. Elvonatkoztattam a tnytl, hogy valamikor vekkel ezeltt jtszottam pr Socom jtkkal a ps2-n, amire amgy sem emlkszem mr, gy kr is lenne prhuzamot hzni s bebjni eme tny mg s a fedezkbl a „szar” jelzvel doblzni. Egyszeren hangulatos. Rohadsig van tltve tartalommal, legalbbis szmomra.

Earth Defense Force – Insect Armageddon


A budget kategris jtkokat a magyar kznsg rendszerint elvbl lerja. Azonban nem kell rgtn a legrosszabbra gondolni. Emlksznk a Deadly Premonition-re? Budget volt. J volt? Mi az, hogy…Az EDF azrt nincs vele egy szinten ugyanis ronda, monoton azonban hihetetlen mdon a tkletes nyri jtk. Nem kell igazn odafigyelni, nem kell semmivel sem mesterien bnni csak lelni s lni, mint egy eszetlen nagy kirly. Semmilyen skillt, taktikt vagy okossgot nem ignyel a cucc.

White Knight Chronicles


A White Knight Chronicles-el hadilbon llok. Minden megvan benne, ami egy j RPG-hez kne csak az a gond, hogy valamirt nem kapott el. Ez legyen az n hibm vagy a fejlesztk, hogy egy kihvsok nlkli unalomhalmazt hoztak ssze. Az utbbit rtem arra, hogy kb. nem lehet meghalni. Innentl kezdve a tpols s az egyb XP gyjtget folyamatoknak semmi rtelme sincsen. Pedig kpessg van annyi, hogy t jtkra elg legyen. Ez a mennyisg azonban tl sok. Egy id utn mr nem lehet tltni. Egyszeren mikor mr harmadjra aludtam el rajta gy dntttem jegelem a projektet s taln majd visszatrek hozz.

F.E.A.R. 3


A FEAR sorozat nekem mindig is a kedvencem volt. Anno ltlanban ugyanis n elszr akkor tudtam kiprblni, amikor 2007-ben hozzjutottam az Xbox 360-as kiadsokhoz. A msodik is j volt. Nekem tetszett mind. A harmadikkal meg aztn mg annyi bajom sincs. A trtnete megfelel, vannak benne pars rszek, de ami mg ennl is jobb, hogy van egy hangulata. Mind emelett nem nz ki rosszul. J magam nem vagyok egy poligonszmol grafikai lszakrt, akinek az els krdse „s milyen a graf?” engem a jtk rdel. A FEAR 3 szerintem jl nz ki s egy ts shooter lett. Pont olyan hossz amilyennek lennie kell, mellette ppen elg kihvs van benne. Persze nem beszlve a coop s multi mdokrl, no meg a Fettel-el val llatkofsrl sem. Ezek mind olyan alkotelemei a jtknak melyek egy remek darabb teszik.

Call Of Juarez : The Cartel


Elsre taln az jn le, hogy ez egy tucatszar. Na, most tveds ne essk, az els benyoms tkletesen fedi a valsgot. Ennek ellenre szerintem egy dgs lvldzs jtk. Olyan, mint a 90-es vek akcifilmjei, amikben mindenki kemny volt mg a 6 ves kisgyerek is. A szvegek is krlbell akkor voltak viccesek utoljra, de mg mindig tbb mosolyt csal az arcomra, mint egy vegyk komolyan a katons letet shooter 79. rsze. Lvldzl, kromkodnak kzben msodpercenknt s folyik a roppant md bonyolult dramaturgia s trtnet. rtsd gy, hogy krlbell a kutym eljtsza brmelyik szereplt szinkronhangnak meg bevgjuk Ganxsta Zolee s a Kartel brmelyik szmt s tkletes. Ettl eltekintve lvezetes legalbbis szmomra.

A nyr nyerte pedig vicc nlkl:

Captain America : Super Soldier


A nyr legkellemesebb jtka. Egy roppant md hatalmas tkletlen Batman Arkham Asylum msolat, de mindezt valahol mgis jl csinltk. Nem szp, de ltvnyos. Az akci megllja a helyt, a nehzsg szintn nem vgja fejbe az embert s ppen annyira hossz, hogy brki vgig tudja vinni egy unalmasabb htvgn. Egy nagy hibja van, hogy a framerate az ht, hogy is mondjam, nem szereti a 22 fltti szmokat. Az akci, ha nem is annyira kifinomult, mint a Batmannl, azrt bven ltvnyos annyira fleg, hogy szintn 360 fokban tudunk kzdeni a Hydra hveivel. Egyszeren csak ajnlani tudom egy knnyed nyri akcijtk gyannt.
6 komment

[13] zsombee
Aug 17., Wednesday 0:01 #6
f 2007 nyara de j volt... MoH s legfkpp a Bioshock... idn nyrrl meg van kt cm ami rdekel, a Limbo meg az Alice... inkbb rgi jtekokat ptolgattam, meg felkszltem az j MW-re... kicsit lightosak ezek a nyarak, de kell ez a csnd ahhoz, hogy ilyen j legyen az v vge (megint ellenplda az a frnya 07 ahol az ers nyarat piszok j 4. negyed v kvetett, na de sebaj)
[18] Red13
Aug 09., Tuesday 15:39 #5
n eddig minden jtkot vgig vittem ami rdekelt ebbl az vbl. Dead Space 2, Portal 2, La Noire, Dirt 3, Borderlands. gy elnzve ez mocsok kevs tekintve, hogy augusztus van, s gy reztem hogy tl sokat jtszottam. o_0 Mondjuk mind csalds volt, kivve a Portal 2.
Volt 1-2 ptls is, a gagyi Nier, a langyos legjabb PoP, s a Limbo, Machinarium pros.
Elz genercibl a remek Baten Kaitos, s kt hatalmas csalds a Wind Waker, Luigi's Mansion szemlyben.
jra vgigvittem a Chrono Cross, mr nem szmolom hanyadszorra.

s azt hiszem ennyi volt eddig ez az v. Nyri knlatbl egy sem rdekelt, mg csak annyira sem hogy vek mltn beszerezzem brmelyiket is. Amiket meg te soroltl azokat plne nem. Mondjuk a WKC valamilyen szinten rdekel, de nincs Ps3-am, amiket meg X360-ra j Jrpg-nek gondoltam mind egy halom fos. Kne mg ptolni, most pp az Obliviont tolom, de marha vegyesek az rzsek, szerintem az lesz, hogy minden nap, vagy amikor jl esik bele tolok 1-1 rt, amg nem jn valami komolyabb cm, aztn megy a levesbe. Mondjuk a Deus Ex-ig, br megvrom az els vlemnyeket rla.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[40] Rewmac
Aug 09., Tuesday 11:31 #4
Vlasz playmore (#2) zenetre
n nyr vgn amikor mr kisebb pangs van a nyr eleji cmeket szoktam most itt a jlius vge sikerlt okdkra id szempontbl
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[73] zaz
Aug 09., Tuesday 11:19 #3
Mondtam n hogy amerika kapitny nagykirly! Remek Knnyed szrakoztat.
Szmomra a tbbi amikkel jtszottam is:
Infamous 2: olyan szinten tk UA mint az el rsz,hogy valami jeges csaj megmentse utn abba is hagytam. Taln ha nem lesz ms dolgom elveszem.
(ja s szerintem a mozgsanimci visszafejldtt)
White Knight Chronicles: vr egyszer jrpg. Szdval elmegy ,egyszer vgigtoltam 30 rban aztn jl eldatam.
Fear 3: pont most tolom. Kellemes kis lvlde mint minden Fear. Tetszik
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[38] playmore
Aug 09., Tuesday 11:09 #2
Nyron ltalban ptolni szoktam az v kzben kimaradt darabokat s vrni az szt gyhogy egyltaln nem problma ha nem jelenik meg sok rtkelhet jtk.
Cheers, love! The cavalry's here!
[39] getro2
Aug 09., Tuesday 11:01 #1
Hmm... Ha tnyleg ilyen kellemes jtk lett ez a Captain America, felttlen teszek vele egy prbt.
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)