[25] Karez (offline)

Higgadt - Pongyilkos

egy 30 ves fi s itt lakik: Pest / Dunakeszi

4963 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 56525 kreditet gyjttt

2011 August
12:39 Shadows of the DAMNED - teszt
Tncoltl mr valaha az rdggel spadt holdfnynl?

rezted mr valaha hogy a munkd mindig htrltat a magnletedben? Hogy brmilyen jl is csinlod, valaki mindig belekp a levesedbe, s ott t meg, ahol a legjobban fj? HELL NO! Ki foglalkozik ilyesmi jttment dolgokkal? Hisz ha az ember dmon vadsz, gy rezheti hogy neki aztn semmi gond nem eshet. Hisz van egy baromi j motorunk, egy kk brdzseki, s egy szeret szke bartnnk...a pokolbl!

Elre figyelmeztetek mindenkit, hogy aki a hrom nagy Japn gniusztl egy komolyabb akcijtkot vr, most azonnal forduljon htra s menjen ki...de tnyleg nem fogja brni a gyomrod...ht mg az agyad sem. Nah mgis maradsz? Kvncsi vagy mit hozott ssze a legnagyobb rlt jtkzseni Suda51 (Killer7, No More Heroes 1-2), a tll-horrorok megalkotja Shinji Mikami (Resident Evil, Dino Crisis, God Hand, Vanquish), s a horror zeneszerzk jelenlegi koronzatlan kirlya Akira Yamaoka (Silent Hill) ?
Akkor helyezd magad knyelembe, mris hozom az piumot, addig kpzeld el mi volt a legrosszabb rmlmod, s jusson mg eszedbe a legfurcsbb lmaidat is.


Maga a jtk nem titkoltan azrt kszlt, hogy megmutassa a Japn fejlesztk nem fogytak ki az tleteikbl, s igenis tudnak mg csinlni ts jtkot, szinte minden befogad jtkosnak. Van itt lzlomba ill horrorisztikus pokol, piszok gyors s lvezetes lvldzs rsz, melankolikus horror zene, s mindez tetzi a folytonos elme roggyant beteges morbid humor is.

Garcia Fuckin' Hotspur hivatott dmonvadsz. Mltja nincs, minek ismernnk? Csak egy nagyszj spanyol csv, aki gy hozta az let hogy vgl dmonvadsz lett. s rja a vilgot, s kegyetlenl ldzi a pokol teremtmnyeit, hisz ezrt kapja a fizetst. Trsat is kap, Johnson szemlyben, aki egy dezertlt dmon volt rgen, de az emberek vilgt rja, mert neki az jobban bejn. Persze Garcia j bartja is, de mivel dmon s ember formt nem lthet, gy mskpp segt bartjnak. Lnyegben egy svjci dmongyilkos fegyver . Hiszen Johnson brmilyen trgyra ttud vltozni, fleg fegyverekre. gy az egsz jtkban Johnson lesz a fegyvernk. A szoksos pisztoly, puska, s gpfegyver mellett, a kalandok sorn jabbnl, jabb beteges fegyverek fog vltozni. Azt mr mesltem hogy pisztolyunk neve a "Hot Boner" nevet kapta s alakja gy nz ki mint...igen mint egy frfi nemiszerv ez a legjobb virgsz r.

s eme furcsa pros kalandja gy kezddik el. Hisz Garcia pp hogy vgzet aznapi munkjval, hazarve az fogadja hogy bartnje felakasztotta magt...vagy mgsem? Dmonok ezrei rohamozzk meg a hzat, bartnnk meg hol l, hol a sajt vrben fuldokol. A kis sszetzs utn megjelenik a pokol jelenlegi uralkodja, a hrom emberi koponyval rendelkez Flemin is. s kzli Garcia bartunkkal hogy bizony finom kis fehrnp a mi bartnnk. gy el is kobozza, hisz mr rg volt a pokolnak egy mindenre kaphat gyasa. Persze Garcia beint a pokol urnak, s kzli vele hogy csak a holtestn keresztl engedi ki az virgszlt a pokolnak. Flemin csaldva ezt hallva visszatr a pokolba, s fhsnk is teszi Johnson trsval. s ezzel a pokoli utazs megkezddik.Ha csak magt a jtkot nzzk, egy nagyon kzepes akcijtk az egsz. Aki mr resi 4 ta kveti az akcijtkok fejldst, az sejtheti milyen is lehet. Leegyszerstett TPS jtk, vllfeleti kamera nzettel mikor lvnk. Semmi tbb, m a jtk ezen rszt nem is rdemes figyelni, hisz itt a hangulat a lnyeg, ami bven elfeljti neknk a pofon egyszeren ksztett jtkmenetet is. Hisz direkt erre plt fel az egsz jtk, minl furcsbb, horrorisztikusabb s lvezetes akcijtk legyen. Persze jtkkzben rengeteg de sznfolt sznesti a jtkot. Hisz a jtkban megjelenik az n. rnykvilg is, ami ha nem szabadulunk meg tle, hamar kipurcanunk, s szerencsre mindig van olyan puzzle rsz, ahol ezt kitudjuk hasznlni. Amin ltszik is hogy rendesen figyeltek erre. Mikzben a resi 5 a sajt gears of war-ban tlfttt akcimedrben fullad meg (itt mr Shinji Mikami nem segtett be, rezhet is), addig a SOTD ezt dupln visszahozza neknk, s gy rezzk igen foglalkoztak ezek a srcok ezzel a jtkkal. Legjobb tlet a jtkban egyrtelmen mikor hseink egy papr vilgba kerlnek, s 2D-ben lebegve a levegben lvnk a dgkre. (rdemes megjegyezni hogy ez a feature szerepel az Alice - Madness Returns-ban is, s maga American McGee adta az tletet, s a szba hozhat rsz a Japn zseniknek! )
Persze attl fggetlenl vannak hibi a jtknak. Nem nagyok, de az idnknti furcsa bugok megjelense, mind az Unreal Engine sajtos hibi, ami ha picit jobban odafigyelnek nem forulhatnak el. De ez is egy bja az egsznek, hisz tkletesen sszedobott jtk nincsen, s nem is ez akart lenni. s szerencsre nem az a gyakran elfordul bugok ezek.

Zenre kln nem trnk ki. Aki nem ismeri Akira Yamaoka-sensei az srgsen kezdjen hozz a Silent Hill szrihoz. Megnyugtatok mindenkit, a mester most is hozza a hozz megszokott zenei stlust. s sokszor ktsgeink is tmad hogy biztos nem a silent hill egyik j rszvel jtszunk most? Igen, ennyire jl sikerlt a jtk zenei palettja. Aki esetleg kvncsi mit alkotott, itt egy youtube lejtsz lista, a jtk sszes zenjvel: http://www.youtube.com/user/Eanjj#grid/user/56C7CA7BF11F3B1B

Ui.: Sajna maga a jtk teljesen megbukott a pnztraknl az Alice - Madness Returns-al egytt, mikor idn Jniusban megjelent. gy ltszik a vilgon csak nagyon kevesek tudjk rtkelni, s lvezni az ilyen remekmveket.
Shadows of the Damned 17 komment

[38] Fieldtom
Aug 09., Tuesday 9:21 #17
Engem a bartns ldzsek b@sztak fel idegileg azokat gylltem.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[20] Burzum
Aug 05., Friday 22:57 #16
Ma vgigtoltam msodszorra is (hrom nap alatt) s meg vagyok elgedve a jtkkal. Hlistennek bug-ok nem fordultak el nlam, maga a hangulat s a megvalsts meg totl elvitte a htn a cuccot. n megmondom szintn, jobban rltem volna, ha kihagytk volna a hrom 2D-s shooter plyt (inkbb lett volna helyettk 1 normlis hosszabb plya+ egy normlis Justine boss harc), de ez van. Sajnlom n is, hogy megbukott, de sajnos ez ellen nem lehet semmit sem tenni, viszont annak legalbb rlk, hogy az EA bevllalta. A Grasshoppers kvetkez jtkt is tuti beszerzem, mert eddig a killer7 s a Shadows is nagyon bejtt, szal valszeg azzal sem fogok rosszul jrni. Egyedl azt sajnlom, hogy nincs No More Heroes X360-on (legalbbis PAL verzi). Az mg jl mutatna a gyjtemnyben.
"...I make the angel scream, and the devil cry."
moderator sQr
Aug 05., Friday 21:34 #15
Vlasz Fangoria (#13) zenetre
1. rtam n is. Maximlisan egyet rtek.
2. Ez csak a hozzllsom miatt nem zavart. Nem figyelek klnsebben az achivementekre, a legnagyobb rvgs pedig egyrtelmen azoknak lesz ez.
3. n ennek rszben rltem - illzirombolbb lett volna egy rosszul megvalstott, beleerszakolt motoros rsz. Br tny, hogy ha flottul ment volna minden, dobott volna a hangulaton...
Twitter: sequeeer
[17] dpb
Aug 05., Friday 20:53 #14
Vlasz Fangoria (#8) zenetre
En mar most imadom!
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[13] BjtsG
Aug 05., Friday 20:52 #13
Vlasz sQr (#11) zenetre
Ja, tnyleg. Ha tesztet rtam volna, hrom negatvumot emltettem volna meg:
1. New Game+ hinya
2. Nem elg a Hard vgigjtszs, kellenek a knnyebbek is a maximumhoz.
3. Iszonyat ziccer kihagys (ez a legslyosabb), hogy a motor bekerl a kpbe, de aztn semmi, mg csak fel sem lsz r.

A ltrs, meg hasonlk nekem a klasszikus, rgimdi jtkmenet kategrijba illenek, ilyesmikre gondoltam, amikor rtam, hogy ezekkel nem foglalkoztam.
Tag: BojtiTheHun
[25] Karez
Aug 05., Friday 20:31 #12
Vlasz Sunny0402 (#10) zenetre
Ksznm a vlemnyedet.
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
moderator sQr
Aug 05., Friday 20:11 #11
Vlasz Fangoria (#9) zenetre
n belefutottam nhny bugba, de semmi kibrhatatlan, nem ment a jtklmny rovsra. Amit n igazi hibaknt felrnk, minden szrszlhasogats nlkl az pr idita megkts - ltrn felmsz, de le mr vissza nem -, valamint a new game + hinya. Persze, rszben ez utbbi is rthet, de el tudtam volna viselni. Azon kvl lehet "szrszlhasogatni": kopottas grafika, polrozatlan/szksgtelen jtkelemek - menekls szerelmnk ell - stb. De felesleges. Mert minden amit lertl igaz s emiatt ez maradand emlk. Mindenkinek? Dehogy. De annak aki fogkony r biztosan...
Twitter: sequeeer
[15] Sunny0402
Aug 05., Friday 20:05 #10
Vlasz Karez (#2) zenetre
Nem akarok flmelni itten, de ahogy rzed.

gy mondod, mintha a 6 pont az isteni szikrt jelenten a jtkokban. Ezek szerint minden hat pontos jtk egy igazi kk, amit csak s kizrlag kivlasztottak rthetnek meg s mindenki ms birka mdjra elmegy mellettk, hogy vgre benyomhassa a "10/10.es j Call of Duty jtkokat".

Ltom rzkeny lelk vagy, ezrt remlem nem taposok beld tl mlyen, de ez szerintem hihetetlenl nagy baromsg.

Egy normlis tesztben nem azrt kap egy jtk hat, vagy esetleg ht pontot, mert nem CoD s nincsenek benne amcsi katonk, mint ahogy azt sokan ( kztk te is ) hiszik. Alice-nak is megvannak a maga hinyossgai, ami miatt nem kaphat top pontokat. A kreativits s a hibtlan megvalsts szerintem mg soha sem szlt 6 pontos jtkot, maximum "csak" eladhatatlant.

Szval mi a vlemnyem azokrl, akik azokra a jtkokra buknak, amik telis-tele vannak fj hinyossgokkal, vagy rosszul megvalstott, m alapjban vve nagyon j tletekkel? Nem tudom, ilyen jtkosok is kellenek. n maradok a szmomra is emszthet dolgoknl s nem szeretnk mr azzal kitnni a tmegbl, hogy vltve verem a mellem: nekem bizony a kzepes cuccok jnnek be s akkor mivan!?


Neked mi a vlemnyed azokrl, akik kt ugyanolyan kocsi kzl azt viszik el, amelyik csrg-zrg s a makultlan llapotban lvt otthagyjk az autkereskedsben?

A teszks tejes veszik a minsgi helyett.

Szakadt plt hznak eskvre.

s persze ez most itt nem pnz krdse.

Vlemny? Egynisgek mi?
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[13] BjtsG
Aug 05., Friday 19:59 #9
Vlasz sQr (#7) zenetre
Megmondom az szintt, nem foglalkoztam a hibival, nem is nagyon ltom ket (bugokrl olvastam, de azokat nem tapasztaltam - szerencsre). Kicsit lassabb - nem baj, kell ilyen is. Kicsit maradi - azrt is tetszett annyira. Nagyon beteg - ezrt imdtam. szinte, s nem ismer tabukat - ezrt meg plne, vgre egy felntt jtk, komoly tletekkel. Rvid - ugyan mr... radsul idig ktszer jtszottam vgig.
Egyetlen nagy hiba van vele. Ja, nem, kett is:
1. Elszoktak a jtkosok az ilyesmitl.
2. Marketing, mint olyan, nem ltezett mgtte.

Sajnlatos, de ez van.
Majd a Chainsaw (se).
Tag: BojtiTheHun
[13] BjtsG
Aug 05., Friday 19:55 #8
Vlasz Karez (#5) zenetre
Engem annyira nem izgat, pt jelleg kritiknak szntam...
Plusz kszlj fel elre, hogy a csapat kvetkez jtka is hasonlan bukta lesz:
KATT!

De szerintem pran imdni fogjuk.
Tag: BojtiTheHun
moderator sQr
Aug 05., Friday 19:53 #7
Vlasz Fangoria (#4) zenetre
Nlam ugyan ez. Tisztban vagyok a hibival, mint egy "teszter/kritikus", de mint jtkos... ez szmomra egy rkre emlkezetes pr ra.
Twitter: sequeeer
[42] Totti5
Aug 05., Friday 19:48 #6
Nem az a 10 milli CODos, BFes meg a tbbi katona tehet arrl hogy egy ilyen jtk bukta a kasszknl. Ha van milli vev a Heavy Rainra, akkor erre is kell hogy legyen minimum 500 ezer. A hiba teht msban keresend... taln a marketing? taln a jtk? de biztosan nem a CODosokban.

Nekem is nagyon tetszett, mert egy j cucc, egy ignyes s egyedi Jap TPS.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[25] Karez
Aug 05., Friday 19:43 #5
A krdses rszt kitrltem.
Elnzst ha valakit megsrtettem volna, vagy zavarta a kicsit "nylt" megnyilvnulsom.
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[13] BjtsG
Aug 05., Friday 19:38 #4
Nekem idig az v jtka, ami beelzte mg az LA Noire-t is.
De ezt tnyleg nem kellett volna:
"Sznalmas divatnpsg..."

Az ilyesmi nem vet j fnyt az rra.
Tag: BojtiTheHun
[21] SolidMetal
Aug 05., Friday 18:27 #3
Vlasz Karez (#2) zenetre
Ne hborogj, tnyleg agyoncsaptad a tesztet a vgvel!
Ez miatt az egsz rst nehz komolyan venni...
Random Kierkegaard idzet #667
[25] Karez
Aug 05., Friday 16:52 #2
Vlasz Sunny0402 (#1) zenetre
Ezt gy mondod, mintha minden hrhez bertam volna hogy "szar a halo, azrt mert csak" s ilyen letszemllettel szlok le msokat a nap 24 rjba, amerre jrok.
Mr bocsss meg, de olyan messze tapogatzol, hogy mg Doktor Csernus is kirhgne, hogy egy magnvlemnyem alapjn kikvetkeztetted, hogy n milyen is vagyok valjban. (hogy rtsd te is, vannak bartaim, szeretem a divatot kvetni egy adott hatron bell, s nem tlek el senkit sem els ltsra)

De ha mr nagyon vitatkozni akarsz, s flmelni itten, krlek mond mr meg a vlemnyedet, azokrl akik a 6 pontos jtkokat szeretik, s nem a 10/10-es j Call of Duty jtkokat. Nem viccelek, kvncsi vagyok a vlemnyedre.
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[15] Sunny0402
Aug 05., Friday 15:18 #1
Szar lehet, hogy mindenki sznalmas rajtad kvl. Magnyosan lni egy toronyban s kpkdni az alattad jr sznalmas divatnpsgre fasza lehet, br n egy id utn megunnm az biztos.

Mindenesetre csodlatos lezrst rittyentettl a tesztedhez Mr.EgyedisIgenKifinomultzls
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
Karez
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
Playstation Portable
PC
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Kaland, FPS, Retro
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, DVD, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Csajozs / Pasizs, Bartok, Billird, Email, Letlts, Chat, Frum, NASA weboldal feltrse, szs, Hember pts, Bicikli, Ping-pong
Bartok, ismersk
Fatman
(offline)
axl
(offline)
Balee
(offline)
siklara
(offline)
csipa8
(offline)
Controller
(offline)
Istike55
(offline)
Wastelander
(offline)
Shadows of the Damned adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: EA Games
Megjelens:
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nem ismert

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 291 (2 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba