[2] Haemoglobin (offline)

Segítőkész - Reménytelen - Hallgatag

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

3548 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 1346 kreditet gyűjtött

2011 January
21:01 Raskulls DLC - megérkezett
Igen, eléggé ismétlődő tendenciát mutat a Raskulls-ról való blogolásom, de ez egy annyira jó játék, hogy muszáj megosztanom. Ez alkalommal az első kiegészítést a Raskulls Reinforcements 1-et nézem meg és mutatom be.
Kezdetnek az ár: 160 MS pont ami $2 átszámítva. Nem nagy ár. Na de mit is kapunk ennyiért?Négy darab új karaktert - Cica, Viking, Űrhajós és Barney, Captain J. Turncoat egyik segédje - és egy új kupát - Shiny Stone cup.

Sokaknak úgy tűnhet, hogy ez nem ér meg 2 darab dollárt és aki így gondolja annak félig igaza van. Azonban a jó hír, hogy az új kupa neten való játszásához nem kell megvenni. Elég ha egy embernek megvan a négyből és máris elérhető lesz, csak az új karaktereket nem lehet választani.

Így csak elég egy baráti társaság egy emberének megvennie az új kupa miatt és máris mehet a kiabálás a gombok eszeveszett nyüstölése és a szinte elkerületlen szétlapulás a négyzetek által.

Azonban a DLC-ben jártasabbak már fel is tűnhetett, hogy igen, ez csak egy "unlock kulcs", egész végig benne volt és van a játékban a tartalom. Szóval a vétel csupán azon műlik, hogy akarja-e az ember támogatni a kis céget egy kis plusz pénzzel vagy nem.

Én személy szerint megvettem és nem bántam meg. Számomra egy ilyen muris játék bőven megér egy kis plusz költséget még ha "csak" ennyi új tartalommal bővül.

Akit esetleg érdekel milyen az új kupa vagy netán amúgy is élvezi a Raskulls-t és játszana az vegyen fel eXBawks 2Pi Live-ra és játszhatunk meg minden. GT: Boni Fatcz

Mekk.
1 komment

[30] Lien
Jan 31., Monday 22:22 #1
Én nagyon szívesen megvenném a játékot, de most a holnapi First Strike-ra koncentrálok. =) A demot próbáltam, és ezt nekem találták ki.
Haemoglobin
Haemoglobin még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, Puzzle, Retro, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Zene (hallgatom), Könyvek, Barátok
Barátok, ismerősök
Yeaf Kitri
(offline)
XBOX Live