[4] Deadpool (offline)

Humoros - Higgadt - Próféta

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

3888 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4928 kreditet gyűjtött

2010 December
18:37 Dolák-Saly
Pandacsöki Boborján, Parittya Setét Antal, Naftalin Ernő vagy Leopold - mind egy és ugyanazon személy alteregói, Dolák-Saly Róberté. Aki nem mellékesen egy zseni.
Nem épp gamer téma, de az én szívemhez igen közel áll. Az egész még kisgyerekkoromban kezdődött, mikor is szüleim megfertőztek a L'art pour l'art társulat imádatával. Alig vártam, hogy szilveszterkor vajon milyen új műsorral rukkolnak elő..
Aztán jött egy kisebb szünet, egészen általános iskola 6. osztályáig. Az egyik osztálytársam behozott egy könyvet tele vicces képregényekkel, novellákkal és képekkel - ez volt Dolák-Saly Róbert első könyve, a Madáretető. Már azon a napon tudtam, hogy "ez a könyv nekem kell", és bizony azóta sem bántam meg a vásárlást. Mind a mai napig képtelen vagyok elolvasni anélkül, hogy hangosan felnevetnék valamelyik oldalnál.. Nagyjából fél éve megszereztem a könyv "folytatását" (igen, idézőjelben, mert előzményt mesél el), most pedig tervezem az új DSR-könyv megvásárlását is. Az a fajta ("kissé" elborult) humor, amit ő képvisel mindig is nagyon tetszett (a könyvekben ráadásul sok L'art Pour L'art-mű is megjelenik). Szomorú, hogy mostani osztálytársaim nagy részének fogalma sem volt arról, hogy ki is ő - persze miután megmutattam nekik a Madáretetőt, egyből mindenki szerint ő volt az isten..És hogy mi ennek az egésznek az aktualitása? Iskolánk rendszeresen szervez "közönségtalálkozókat" híres írókkal, szerzőkkel, és az eddigiek alapján nem lehet nehéz kitalálni, hogy ki lesz a holnapi vendég.. Kíváncsian várom! :)
6 komment

[14] ultratti
Dec 16., Thursday 14:02 #6
Hatalmas arc. Nem olvastam a könyvét, de ezek után utánanézek.
Dec 16., Thursday 0:18 #5
Válasz backstab (#3) üzenetére
Monnyuk ez ölég gagyera.
"This is our time to medicate..."
Dec 16., Thursday 0:16 #4
Én is bírom.
"This is our time to medicate..."
[33] backstab
Dec 15., Wednesday 21:36 #3
Ezerarcú ember. Jó pár éve megjelent egy komoly, filozofikus-ezoterikus-űrrockos-alternat ív zenei albuma is (Őskor), de persze nem kellett a kutyának sem:
KATT!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[9] Attila6
Dec 15., Wednesday 21:35 #2
A Madáretetőből nekem a Pál utcai fiúk tetszett a legjobban (Rácz tanár úr szigorú képű, de szelíd lelkű ember volt ) meg a diasorok.
[17] sum-blink
Dec 15., Wednesday 21:06 #1
Imádom a palit!
PSN: sumblinker, Steam ID: trevisz182
Deadpool
Wanna know how I got these scars?
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Puzzle, Szerepjáték, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Barátok, Letöltés, Fórum, Foci
Barátok, ismerősök
Necroman Mk2
(offline)
Alwares
(offline)
Rewmac
(offline)
SemNome
(offline)
nikon
(offline)
zsombee
(offline)
Svitzh
(offline)
XBOX Live